Close
Faqja 81 prej 93 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 801 deri 810 prej 921
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga ATMAN Lexo Postimin
    Revista “Java” publikon një fakt shumë shqetësues: në ekipin që miratoi marrëveshjen e shtjes së detit ka pasur dy agjentë të një vendi fqinj perëndimor. Revista nuk flet me emra konkretë, por vendi nuk është vështirë të imagjinohet se kush është. Çudia është se këta 2 agjentë nuk janë asfare të fshehtë, dhe aq më pak të jenë mjeshtra të pisqollës a të arteve marciale . Ata dihet prej vitesh, siç thotë revista, që janë në shërbim të një agjenture të huaj. E çuditshmja është se ata kanë bërë karrierë edhe me të majtët edhe me të djathtët, duke ruajtur në të dy rastet poste shumë të larta.

Ata kanë lëvizur disa herë në sektorë shumë të rëndësishëm të shteti shqiptar duke mbajtur edhe “grada” shumë të larta, madje dhe të emëruar në detyra akoma më të larta prej dy ish-Presidentëve, Moisiu e Topi. Njëri prej tyre e kanë një familjar të pozicionuar shumë lart në hierarkinë e shërbimeve inteligjente të një vendi fqinj.

Revista risjell një fakt pak të njohur, që për njërin nga agjentët ka pasur debate të forta mes ish-Presidentit Moisiu dhe Ministrit që ia kish sjellë agjentin për firmë. Por, nuk dihet sesi ajo firmë prapë u hodh.

Sot, të dy agjentët janë përfaqësues së Shqipërisë në përfaqësitë tona jashtë. Një i tretë, zyrtar i dorëhequr para pak muajsh, paska qenë agjent në shërbim të dy agjenturave dhe ka shkaktuar dëme vendit në pozicionin ku ka qenë!

Kjo katrahurë në “hanin” tonë me shumë porta ka bërë që edhe pse nuk është bërë publike, Shqipëria të marrë paralajmërim serioz për pezullim nga Nato para ndonjë viti. Arsyeja: nga Shqipëria rrjedhin informacione sekrete!

Sipas “Java”-s, për sa kohë ne do i hedhim në rrugë njerëzit që i kanë shërbyer vendit në shërbimet tona inteligjente e t’i detyrojmë të emigrojnë për bukën e gojës, është e pritshme që ish-zyrtarët tanë të “cicërojnë” kollaj andej nga ikin. Shkatërrimi i strukturave të kundër-zbulimit pas përmbysjes së komunizmit ishte një naivitet (në rastin më të paktë) që na kushtoi shumë. Për sa kohë punësohen në poste tepër delikate njerëz që kanë kaluar me vite jashtë e që nuk u gjurmohet dot e shkuara, përmirësimi i situatës duket i largët. S’na mbetet të themi veç: Ruajna Zot Naton.
    A ka dikush ndonje ide se kush mund te jene keta dy persona?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    A ka dikush ndonje ide se kush mund te jene keta dy persona?
    E cfare te duhen emrat ? Se mos jane vetem ata ! eshte e dukshme se interesat e Shqiperise dhe kombit shqiptar nuk perfaqesohen dhe nuk mbrohen nga "shteti" yne ! Dhe kjo nuk ndodh kot ! Edhe emerimet e tyre nuk jane rastesore ! Jane me porosi , sepse vete kreu i "shtetit" eshte nje nga sherbetoret me te nenshtruar dhe me te shitur !

A te kujton gje marrja pjese e Fazllicit ne mbledhjet e Keshillit Kombetar te Sigurise ?

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    E cfare te duhen emrat ? Se mos jane vetem ata ! eshte e dukshme se interesat e Shqiperise dhe kombit shqiptar nuk perfaqesohen dhe nuk mbrohen nga "shteti" yne ! Dhe kjo nuk ndodh kot ! Edhe emerimet e tyre nuk jane rastesore ! Jane me porosi , sepse vete kreu i "shtetit" eshte nje nga sherbetoret me te nenshtruar dhe me te shitur !
    Emrat jane shume te rendesishem. Le ta kuptojme te gjithe se kush jane agjentet e vendeve fqinje qe kane qene pjese e strukturave me te larta shteterore gjate mandatit te PS dhe tani te PD, dhe qe e demtojne shtetin Shqiptar nga mbrenda. Pra jane te njejtit qe nxoren informatat sekrete te NATOs kohe me pare. A nuk ekziston nje person qe guxon te zbardhe emrat e tyre?
    Se paku te dihet kah vjen e keqja.
    Per kreun e shtetit nuk kam koment. Aq shume behen akuza dhe kunderakuza ndermjet partive politke ne Shqiperi sa qe i ka humb vlera edhe akuzes. Ai ketij tradhetar, e ky atij tradhetar. ec e merre vesh cili eshte tradhetari. Apo jane te dy tradhetar? (nuk eshte pyetje per ju)

A te kujton gje marrja pjese e Fazllicit ne mbledhjet e Keshillit Kombetar te Sigurise ?
    Fazllici me kujton shume gjera, por ai nuk eshte shqiptar. Ne ate shkrim behet fjale per shqiptar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Emrat jane shume te rendesishem. Le ta kuptojme te gjithe se kush jane agjentet e vendeve fqinje qe kane qene pjese e strukturave me te larta shteterore gjate mandatit te PS dhe tani te PD, dhe qe e demtojne shtetin Shqiptar nga mbrenda. Pra jane te njejtit qe nxoren informatat sekrete te NATOs kohe me pare. A nuk ekziston nje person qe guxon te zbardhe emrat e tyre?
    Se paku te dihet kah vjen e keqja.
    Per kreun e shtetit nuk kam koment. Aq shume behen akuza dhe kunderakuza ndermjet partive politke ne Shqiperi sa qe i ka humb vlera edhe akuzes. Ai ketij tradhetar, e ky atij tradhetar. ec e merre vesh cili eshte tradhetari. Apo jane te dy tradhetar? (nuk eshte pyetje per ju)

Fazllici me kujton shume gjera, por ai nuk eshte shqiptar. Ne ate shkrim behet fjale per shqiptar.
    Kete te thashe edhe une me siper ! Pjesmarrja e Fazllicit ne Keshillin Kombetar te Sigurise , u be me urdhrin e drejtperdrejt te Saliut , i cili eshte pushteti i vetem dhe unik , ne emerimet e njerezve ne detyra , politikat shteterore apo dhe "marreveshjet" me te huajt , vendimeve ekonomike dhe "dhuratat" financiare dhe pushtetore etj. etj

Keshtu qe kur te eshte shitur 1-shi i gjithe pushteve , ti mendon se vetem tre veta jane "shqiptare" te agjenturave te huaja ? I Pari eshte vete Kryeministri ! Keta te tjeret jane thjeshte aparatcike ordinere te emeruar me urdhrin e tij sipas porosive te posacme te agjen turave te huaja !

Po te ishte vetem Saliu agjent , nuk kishin cfare i benin Shqiperise agjenturat e huaja , sado post i rendesishem te ishte ! Kupton ku e kam fjalen apo jo ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 22-09-2012 më 14:52

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Kete te thashe edhe une me siper ! Pjesmarrja e Fazllicit ne Keshillin Kombetar te Sigurise , u be me urdhrin e drejtperdrejt te Saliut , i cili eshte pushteti i vetem dhe unik , ne emerimet e njerezve ne detyra , politikat shteterore apo dhe "marreveshjet" me te huajt , vendimeve ekonomike dhe "dhuratat" financiare dhe pushtetore etj. etj

Keshtu qe kur te eshte shitur 1-shi i gjithe pushteve , ti mendon se vetem tre veta jane "shqiptare" te agjenturave te huaja ? I Pari eshte vete Kryeministri ! Keta te tjeret jane thjeshte aparatcike ordinere te emeruar me urdhrin e tij sipas porosive te posacme te agjen turave te huaja !

Po te ishte vetem Saliu agjent , nuk kishin cfare i benin Shqiperise agjenturat e huaja , sado post i rendesishem te ishte ! Kupton ku e kam fjalen apo jo ?
    Po, te kuptoj shume mire, por prap insistoj qe te di emrat e dy te tjereve. Kush jane dy spiunet grek qe kane kapur majat me te larta te pushtetit me te majtet e te djathtet?

Ose, qe te jete me e thjeshte, kush ishin pjesemarresit ne ekipin qe miratoi marreveshjen per shitjen e detit?

i/e regjistruar Maska e Rockwell
    Anëtarësuar
    18-05-2012
    Postime
    61
    Po grupi parlamentar i politikes se jashtme a luan ndonje rol per marrveshjen per paktin te ujrave ?

Ne se po , cili eshte ky rol ?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga Rockwell Lexo Postimin
    Po grupi parlamentar i politikes se jashtme a luan ndonje rol per marrveshjen per paktin te ujrave ?

Ne se po , cili eshte ky rol ?
    Po , po munohet me e lujt nga i cik belin ..... por i thote greku "mos e luj se s'ta quj ..."

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 12-11-2012 më 13:28
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    I vrafte i madhi Zot se robi ska cfare ti bej me ketij oktapodi qe ka mberthyer Shqiperine.Paskemi qene vend i mallkuar dhe pike. Na kane lane pa fryme.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ske cthua mbi kete teme pasi themi cthemi ne Sala ja ka ven syrin
    politikanet shqiptar vetem lek duan edhe shesin edhe nenat e tyre jo me token shqiptare
    Partizoni

Faqja 81 prej 93 FillimFillim ... 3171798081828391 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ritet kufiri maksimal i tenderimit ndërkombëtar nga 2 milionë USD në 10!
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 15:10
  2. Kufiri i lirisë fetare
    Nga Akili-A në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 09:48
  3. SHPK: Të mbyllet kufiri për adoleshentët shqiptarë
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 10:26
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-04-2006, 13:37
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •