Close
Faqja 80 prej 93 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 791 deri 800 prej 921
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Edhe une uroj qe te jete e vertete ajo qe them une.

Dobesimi ekonomik i Greqise i ka te mirat edhe te keqijat, kur jane ne pyetje shqiptaret.

E keqja eshte se atje punojne nje numer i madh i shqiptareve, ndersa e mira eshte se Greqise po i humb ndikimi ne politiken globale dhe shume shpejt do ti vie dite qe Shqiperia do ti vendos kushte Greqise, e jo e kunderta. Ata nuk dijne kur eshte mjaft.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Po lere ore cfare thone greket, projekti do te behet qe cke me ate pune. Apo sdo e pengoje Greqia ore?!Greqia eshte ne falimentim e siper, jane duke ja cu paret me trajse se skane as me pagu rrogat e jo me te vejne kushte BP qe ka eksluzivitetin e zones dhe kompanive gjermane, norvegjese e franceze per ndertimin.
    Projekti eshte pune e mbaruar, vetem ceshtje kohe dhe nuk e vendos as Shqiperia e as fatmiresisht Greqia.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Edhe une uroj qe te jete e vertete ajo qe them une.

Dobesimi ekonomik i Greqise i ka te mirat edhe te keqijat, kur jane ne pyetje shqiptaret.

E keqja eshte se atje punojne nje numer i madh i shqiptareve, ndersa e mira eshte se Greqise po i humb ndikimi ne politiken globale dhe shume shpejt do ti vie dite qe Shqiperia do ti vendos kushte Greqise, e jo e kunderta. Ata nuk dijne kur eshte mjaft.
    ca gallate, ne kushte greqis ne po na ve kushte edhe maqedonia qe nuk ka emer do vij dita qe edhe bonja do na ve kushte ne kushte nuk do arrijme kurre te veve sepse ashtu jemi gatuar, perseprapthi
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    ca gallate, ne kushte greqis ne po na ve kushte edhe maqedonia qe nuk ka emer do vij dita qe edhe bonja do na ve kushte ne kushte nuk do arrijme kurre te veve sepse ashtu jemi gatuar, perseprapthi
    Na ngordhi kali (Shqiperia)
    i rane thonjte
    Po vrapon Bosnja , Greqia , Maqedonia
    t'i heqe patkonjte !

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    Cka ke dasht me thone me ket hieroglif mer?!

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Sipas Aleances Kuq e Zi, Berisha pritet te mbaje nje takim sekret neser me kryeministrin Grek ne Itali.

Ka ndonje qe di diçka me shume rreth ketij lajmi?
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-09-2012
    Postime
    3
    Na shiten o njerez........
    http://www.lajm-shqip.com

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Lori me fal po cfare duhet te lexojme tek ajo lidhja qe ke vendosur?
    eh ca pyetje ....reklamet e Lorit pra..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,032
    Revista “Java” publikon një fakt shumë shqetësues: në ekipin që miratoi marrëveshjen e shtjes së detit ka pasur dy agjentë të një vendi fqinj perëndimor. Revista nuk flet me emra konkretë, por vendi nuk është vështirë të imagjinohet se kush është. Çudia është se këta 2 agjentë nuk janë asfare të fshehtë, dhe aq më pak të jenë mjeshtra të pisqollës a të arteve marciale . Ata dihet prej vitesh, siç thotë revista, që janë në shërbim të një agjenture të huaj. E çuditshmja është se ata kanë bërë karrierë edhe me të majtët edhe me të djathtët, duke ruajtur në të dy rastet poste shumë të larta.

Ata kanë lëvizur disa herë në sektorë shumë të rëndësishëm të shteti shqiptar duke mbajtur edhe “grada” shumë të larta, madje dhe të emëruar në detyra akoma më të larta prej dy ish-Presidentëve, Moisiu e Topi. Njëri prej tyre e kanë një familjar të pozicionuar shumë lart në hierarkinë e shërbimeve inteligjente të një vendi fqinj.

Revista risjell një fakt pak të njohur, që për njërin nga agjentët ka pasur debate të forta mes ish-Presidentit Moisiu dhe Ministrit që ia kish sjellë agjentin për firmë. Por, nuk dihet sesi ajo firmë prapë u hodh.

Sot, të dy agjentët janë përfaqësues së Shqipërisë në përfaqësitë tona jashtë. Një i tretë, zyrtar i dorëhequr para pak muajsh, paska qenë agjent në shërbim të dy agjenturave dhe ka shkaktuar dëme vendit në pozicionin ku ka qenë!

Kjo katrahurë në “hanin” tonë me shumë porta ka bërë që edhe pse nuk është bërë publike, Shqipëria të marrë paralajmërim serioz për pezullim nga Nato para ndonjë viti. Arsyeja: nga Shqipëria rrjedhin informacione sekrete!

Sipas “Java”-s, për sa kohë ne do i hedhim në rrugë njerëzit që i kanë shërbyer vendit në shërbimet tona inteligjente e t’i detyrojmë të emigrojnë për bukën e gojës, është e pritshme që ish-zyrtarët tanë të “cicërojnë” kollaj andej nga ikin. Shkatërrimi i strukturave të kundër-zbulimit pas përmbysjes së komunizmit ishte një naivitet (në rastin më të paktë) që na kushtoi shumë. Për sa kohë punësohen në poste tepër delikate njerëz që kanë kaluar me vite jashtë e që nuk u gjurmohet dot e shkuara, përmirësimi i situatës duket i largët. S’na mbetet të themi veç: Ruajna Zot Naton.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 22-09-2012 më 06:15

Faqja 80 prej 93 FillimFillim ... 3070787980818290 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ritet kufiri maksimal i tenderimit ndërkombëtar nga 2 milionë USD në 10!
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 15:10
  2. Kufiri i lirisë fetare
    Nga Akili-A në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 09:48
  3. SHPK: Të mbyllet kufiri për adoleshentët shqiptarë
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 10:26
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-04-2006, 13:37
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •