Close
Faqja 8 prej 33 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 330
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    a thue bre se salijha nuk e ban shok edhe edverin, si fatosin?

heu, bre ...

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ka dale ndonje lidhje midis Sales dhe kontratave per çmontimin e predhave ??? Deri sot s'kishte dale. Firma Sales nuk figuronte me ndonje dokument. Pergjegjesine e kane te gjithe.

Nuk ka militante te PS Gerdeci. Nuk e dinte krye PS-isti Vores qe ne Gerdec ishte bomba me sahat. Nuk e mundonte ate ky problem e t'ia thoshte Shefit, qe ta ngrinte tek Gazetat qe ka nen hyqem apo deputet ne parlament. Si shume e veshtire qe te kete qene fort i ruajtur "sekreti". Po nuk i ka plasur asnjerit se ça behej ne Gerdec.

Sala nuk zuri mend, edhe s'ka per te zene ndonje here. Kur bashkepunon me hajna e plehra si Mediu, Ndoka e Pollo, vetes vet dhe popullit qe e ka votuar po ja ben. Sales nuk i mjaftuan "nepunesit" e Ndokes, nuk i mjaftuan "gangot e halabaket" e Mediut, nuk i mjaftuan "bemat" e Pollos, po deshi dhe Gerdec me kosto njerezore.

Mbaji Sale aleatet, shtrengoji fort, le te vjedhin e vrasin, fundja "TI" e ke fajin gjithmone ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar më parë nga The Rebel Lexo Postimin
    Cfarë të ben ty të sigurt të thuash këtë, ti nuk jeton as në Shqipëri! Une jam popull, sjam as militant i Mjaft as PS as PD as i LSI apo dhjetërave partive të tjera në Shqipëri. Unë dua që Sal Beu të largohet për të mirën e Shqipërisë që Historia të mos ripërsëris vetveten dhe të plasë dhuna!
    Une kam familjen ne Shqiperi dhe kam jetuar aty deri 3 vite me pare. Per me teper shkoj shpesh andej dhe ndjek edhe TV shqip ketu ne Stamboll gjithe diten ne Digitalb. ( Ndjek edhe lajmet ne Klan edhe ne TCH per te qene asnjanes )
    Edhe une dua qe te iki Sali Beu se as mua nuk me pelqen si figure politike , pavaresisht se jam me bindje te djathta. Nuk me pelqen se nuk ben per politike dhe jo sepse e fajesoj per X ngjarje ne te kaluaren. Une nuk flas per gjera te mistershme qe nuk i dime as une as ti. Sala eshte konsumuar politikisht , fizikisht e menderisht ndoshta por largimi i tij nuk duhet te vije duke perdorur nje tragjedi se eshte turp. Largimi i tij nuk do te vije kur te doje Erjoni dhe as kur te doje Edi. Largimi i tij do te vije kur te mos ta votoje populli. Vota eshte zeri i popullit dhe jo Mjaft-i.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Para shpalljes se pavaresise se Kosoves, Serbia deklaroi se kishte nje plan sekret bashke me Rusine per te penguar shkeputjen e Kosoves. Si per cudi 1 muaji me vone disa lidere shqiptare tentojne te destabilizojne vendin. Jane te njejtet persona , ata te 97-es. Por harrojne ata qe kete radhe Evropa, Amerika eshte me Shqiperine. Planet serbo-ruse do deshtojne. Se edhe populli nuk e ha me sapunin per djath duke u hedhur ne rremuja vetem se disa individe duan pushtet.
    Opozita duhet ti kerkoje Qeverise qe ajo te meret me hallet e popullit: uljen e varferise, papunesine, luften kunder korrupsionit, mafies. Opozita shqiptare nuk duhet te beje lojen e sllaveve te cilet po kerkojne te ne zhdukin.
    Serbet i kane rrenjet e thella ne Tirane, por nje dite keto rrenje do shkulen.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga The Rebel Lexo Postimin
    Cfarë të ben ty të sigurt të thuash këtë, ti nuk jeton as në Shqipëri! Une jam popull, sjam as militant i Mjaft as PS as PD as i LSI apo dhjetërave partive të tjera në Shqipëri. Unë dua që Sal Beu të largohet për të mirën e Shqipërisë që Historia të mos ripërsëris vetveten dhe të plasë dhuna!
    Ti je popull? Ty te duket vjetja popull?

Ti do! Sakt, ti dhe pjesa tjeter e zdralit te komunismit sllavogrek "doni", -e cfare nuk doni ju? Por nuk ka!

Apo mos kujtoni ju se demokracia eshte livadh i lire i laneteve qe pijne gjakun e kufomave?

Ti do t'i kercenohesh me dhune popullit, kunder kujt? Ti nuk je militant e?! Normalisht, ti je kriminel. E kush do ta plasi "dhunen" me te cilen kecenohesh ti. Une?
    Na e spjego nje here si perseritet ajo historia e lavdishme e gjakpirseve te shqiperi me ty ne radhet e krimineleve? Vetiu!
    Apo duke prire rrugeve me arme ne dore, te vjedhura nga depote duke vrare qytetaret e shqiperise kur te dalin per te blere buk?

Ti je armik i popullit dhe kriminel i paftyre qe del hapur. E c'duhet ti bej populli ciftit tend? Ti bashkangjitet per ca leke te vjedhura nga xhepi i tij apo te te ndrydhe koken si gjarperit?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Ka dale ndonje lidhje midis Sales dhe kontratave per çmontimin e predhave ??? Deri sot s'kishte dale. Firma Sales nuk figuronte me ndonje dokument. Pergjegjesine e kane te gjithe.

Nuk ka militante te PS Gerdeci. Nuk e dinte krye PS-isti Vores qe ne Gerdec ishte bomba me sahat. Nuk e mundonte ate ky problem e t'ia thoshte Shefit, qe ta ngrinte tek Gazetat qe ka nen hyqem apo deputet ne parlament. Si shume e veshtire qe te kete qene fort i ruajtur "sekreti". Po nuk i ka plasur asnjerit se ça behej ne Gerdec.

Sala nuk zuri mend, edhe s'ka per te zene ndonje here. Kur bashkepunon me hajna e plehra si Mediu, Ndoka e Pollo, vetes vet dhe popullit qe e ka votuar po ja ben. Sales nuk i mjaftuan "nepunesit" e Ndokes, nuk i mjaftuan "gangot e halabaket" e Mediut, nuk i mjaftuan "bemat" e Pollos, po deshi dhe Gerdec me kosto njerezore.

Mbaji Sale aleatet, shtrengoji fort, le te vjedhin e vrasin, fundja "TI" e ke fajin gjithmone ...
    Ne mes morise se budalleqeve te shpikura per mbrojtjen e te pambrojtshmit,doli edhe kjo teoria,qe i afrohet shume asaj,se enveri nuk ishte ne dijeni te krimeve dhe faji ishte i atyre poshte ,qe benin pislliqe ,te cilat xhaxhi si dinte...

Kete teori e perdori edhe Nano,para se te jepte shpirt politikisht,ai me arsyen se ishte me shume duke u marre me kazino e kur-va(zyrtarisht,vizita jashte shtetit) sesa me punet e qeverisjes...

tani qenka radha e Sales...

Autokrati nuk perfiton dot nga nje mbrojtje e tille...Autokrati ka meritat dhe fajet,nuk ka vetem meritat....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Ti je popull? Ty te duket vjetja popull?

Ti do! Sakt, ti dhe pjesa tjeter e zdralit te komunismit sllavogrek "doni", -e cfare nuk doni ju? Por nuk ka!

Apo mos kujtoni ju se demokracia eshte livadh i lire i laneteve qe pijne gjakun e kufomave?

Ti do t'i kercenohesh me dhune popullit, kunder kujt? Ti nuk je militant e?! Normalisht, ti je kriminel. E kush do ta plasi "dhunen" me te cilen kecenohesh ti. Une?
    Na e spjego nje here si perseritet ajo historia e lavdishme e gjakpirseve te shqiperi me ty ne radhet e krimineleve? Vetiu!
    Apo duke prire rrugeve me arme ne dore, te vjedhura nga depote duke vrare qytetaret e shqiperise kur te dalin per te blere buk?

Ti je armik i popullit dhe kriminel i paftyre qe del hapur. E c'duhet ti bej populli ciftit tend? Ti bashkangjitet per ca leke te vjedhura nga xhepi i tij apo te te ndrydhe koken si gjarperit?
    Bap, e ke tepruar ca me duket. Per cfare arsye po i hidhesh ne gryke anetarit me lart? Me akuza, epitete e me the te thashe. Demokracia vertete nuk eshte livadh i laneteve qe pijne gjakun e kufomave, por ne te njejten kohe demokracia nuk eshte kufome.

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Postime
    182
    Mjaft nuk ka pune tjeter.Dje ishte Nano ik,sot Berisha ik e keshtu do jete edhe per pasardhesin e Berishes.
    "T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,

ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Lëvizja Mjaft! është thellësisht e tronditur nga shpërthimi i fabrikës
    së vdekjes në Gërdec dhe solidarizohet me familjet e viktimave të një
    nga tragjedive më të mëdha në këto 17 vjet.

..thuhet aty me lart..

..

a mund te besohet se mjafti eshte i tronditur.. dhe solidarizohet me familjet ..
    si thoni ju..

ata qe tronditen e tregojne veten se tronditen sa here ka rast per tronditje..
    kur altin arapi e imellda me gjakftohtesi filmike.. vrasin te pafajshmin genc sina brenda ne kabinen e nje kerri me 1 meter kubik hapsire.. (ku frymonte nje grua.. ska rendesi kush ish kjo grua.. ku frymonte nje vajze femije..ska rendesi e kujt ishte kjo femije vajze..) u trondit cdo njeri me zemer ne tirane kur degjoj ngjarjen..
    por mjafti nuk u trondit..

pse nuk u trondit.. sepse ata e dinin se altini ishte i tyre i shefit te tyre edvinit e se prej tij kish marre oborre e troje e objekte 100 meter vij ajrore nga shpi e driterose e kadarese.. e aty po bente grup gratacielash (se mafia jone nuku ben 1 grataciele ne nje truall..por 7-8 grataciela njeheresh) e se kjo vrasje ishte nje kercenim per shtetin qe te mos guxonte te krruhej kush me kapobanden e njesiteve speciale te PS-se.. hakmarrjen ..famekeqe..

nuk u trondit mjafti as kur imellda e art dades hapte ekspozite qendistarie ne tirane nen patronazhin e albe malltezit te edvinit.. e pastaj nen kujdesin e makbuleve te ps-se.. la birucen e vate tek padron i dashuri saje altini ne bruksel..

asnje tronditje nuk pesoj erioni veli apo learti flokgjati.. nga keto faqe te zeza.. te historise tone te re..

prandaj as tani nuk besohet se u trondit mjafti..

gerdeci vetem se ja ka rritur temperaturen e etheve velive e dujsive se gerdeci do tu jape celsat e shtetit te cilin kur ta marrin..do ta mbajne ashtu si gjyshi i tyre.. 50 e ca vjet rresht..
    e pastaj do te kemi.. shef te shikut erion veline.. shef te hetuesise.. nipin e hetuesit cuf .. leartin.. shef te policise se republikes orik shytin.. shefe te prokurorise..imellde tashon.. ambasador ne turqi..aldo baren.. kryetar bashkie ne tirane tahir shalsin.. arta daden zv kryeministre.. per ceshtjet pi-dhore.. ilir meten zv kryeminister per ceshtjet syndyk ore dollarore eurore qe con dergesat ne zvicer dhe per llogari te edvinit.. e tj etj.. cfar sdo kemi..

dhe litar te varur per demokratet qe do kositen fshatce nga mafia polpotiste qe po mbreh hanxharet..

..

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Une si shtetas i Republikes se Shqiperise kerkoj qe kryeminstri i cili une kam votuar te marre pergjegjesine e tij dhe te largohet nga posti e tja lere vendin dikujt qe eshte me racional dhe i permbajtur ne keto momente krize per politiken e kalbur Shqiptare.
    Cili eshte ai politikan racional e i permbajtur qe do na nxjerri ne keto momente nga kriza e kalbur e politikes shqiptare??? Jep nje emer se ndoshta mund t'ia cojme emrin te "mjaft" dhe e kerkojme te behet kryeminister.

Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    A thua se me intereson mua intergrimi ne NATO kur nuk e kam te sigurt jeten time. Ne dreq te vene me gjithe Bashkim Europian e me gjithe NATO e te tjere. Sa me vlen mua koka ime sme vlejne asnje nga keto organizata!
    Nese nuk te intereson ty integrimi ne NATO apo ne BASHKIMIN EUROPIAN na intereson ne shqiptareve te tjere, se per idete egoiste te disa personave kemi perfunduar ne krye te vendeve te njohura si "te botes se trete". Uroj me shpirt qe mos e kete shkaktuar hyrja ne NATO tragjedine e "Gerdecit" se do ishte turp per ata dhe per gjithe ne. Sa njerez te pashpirt jemi bere, turp...
    Respekte
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Faqja 8 prej 33 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •