Close
Faqja 10 prej 33 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 330
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Exclamation

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Une kam familjen ne Shqiperi dhe kam jetuar aty deri 3 vite me pare. Per me teper shkoj shpesh andej dhe ndjek edhe TV shqip ketu ne Stamboll gjithe diten ne Digitalb. ( Ndjek edhe lajmet ne Klan edhe ne TCH per te qene asnjanes )
    Edhe une dua qe te iki Sali Beu se as mua nuk me pelqen si figure politike , pavaresisht se jam me bindje te djathta. Nuk me pelqen se nuk ben per politike dhe jo sepse e fajesoj per X ngjarje ne te kaluaren. Une nuk flas per gjera te mistershme qe nuk i dime as une as ti. Sala eshte konsumuar politikisht , fizikisht e menderisht ndoshta por largimi i tij nuk duhet te vije duke perdorur nje tragjedi se eshte turp. Largimi i tij nuk do te vije kur te doje Erjoni dhe as kur te doje Edi. Largimi i tij do te vije kur te mos ta votoje populli. Vota eshte zeri i popullit dhe jo Mjaft-i.
    Po nëse populli mendon se i ka ardhur koha të iki sepse nuk kanë besim tek ai i cili i dhanë votën në tre Korrik? Nëse nuk kanë besim se jeta e tyre është e sigurt? Cfarë duhet të bëjnë? Të presin sa të vijnë zgjedhjet? Ndoshta të vdesin akoma më shumë? Irritimi i popullit do vijë në rritje teksa më shumë zbulohet për aferat e Gërdecit, dhe sa më shumë rritet irritimi i popullit, ai irritim do të drejtohet kundrejt Sali Beut i cili është përfaqësues i shtetit Shqiptar. Rrjedhimisht irritimi do të drejtohet përherë e më shumë drejt shtetit cka është tepër e rrezikshme për një vënd si Shqipëria.

-------------------------------------------------------

Merr frymë njëherë Baptist. Bone shumë pyetje në zemërim e sipër. Po të kthej përgjigje për secilën pa rezerva dhe me sinqeritet të plotë.

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Ti je popull? Ty te duket vjetja popull?

Ti do! Sakt, ti dhe pjesa tjeter e zdralit te komunismit sllavogrek "doni", -e cfare nuk doni ju? Por nuk ka!

Apo mos kujtoni ju se demokracia eshte livadh i lire i laneteve qe pijne gjakun e kufomave?
    Unë vetë kam votuar për Sali Beun në 3 korrik dhe po unë vetë kam votu për Sokol Olldashin për Bashkinë e Tiranës. Ti mund të më quash cfarë të duash dhe unë sta ndaloj. Po të paktën ki respekt për veten kur flet. Sa mund të më njohësh ti duke parë një emër dhe një postim?

Ti do t'i kercenohesh me dhune popullit, kunder kujt? Ti nuk je militant e?! Normalisht, ti je kriminel. E kush do ta plasi "dhunen" me te cilen kecenohesh ti. Une?
    Na e spjego nje here si perseritet ajo historia e lavdishme e gjakpirseve te shqiperi me ty ne radhet e krimineleve? Vetiu!
    Apo duke prire rrugeve me arme ne dore, te vjedhura nga depote duke vrare qytetaret e shqiperise kur te dalin per te blere buk?

Ti je armik i popullit dhe kriminel i paftyre qe del hapur. E c'duhet ti bej populli ciftit tend? Ti bashkangjitet per ca leke te vjedhura nga xhepi i tij apo te te ndrydhe koken si gjarperit?
    Unë? Aspak! As militant, as përkrahës i dhunës. Fiqiri Ismaili është Kryetar i Bashkisë së Vorës. Kandidat i Partisë Demokratike. Populli i Vorës është ai qe e ka votuar zotin Ismaili. Po ky popull ka dalë kundër Berishës, po ky popull ka dalë në protestë. Po ky popull ka mbështetur thirrjen e Lëvizjes Mjaft. Po ky popull demokrat do dallë bashkë me Liderët e Opozitës në protestë te premten. Përpara se te tregosh idiotësinë tënde në të ardhmen, të sugjeroj që të kesh parasysh të gjitha faktet.

Ti je armik i popullit dhe kriminel i paftyre qe del hapur. E c'duhet ti bej populli ciftit tend? Ti bashkangjitet per ca leke te vjedhura nga xhepi i tij apo te te ndrydhe koken si gjarperit?
    Fjalë të dëgjuara dhe më parë këto po spo më kujtohet se ku. Ah po Sistemi Totalitar me Enver Hoxhen në krye. Më flet ti mua për komunizëm. Qesharake po të lexosh veten se cfarë shkruan.

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Question

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Keta te MJAFT jane nje tufe karagjozesh qe ja shesin sherbimin e tyre kush paguan me shume. Se kuptoj me ca surrati i bini keto lajme te neveritshme ne kete forum dhe beni kete propagande skandaloze?

Forumi Shqiptar nuk eshte trampoline propagande politike dhe as vend ku mund te shperndahet kjo lloj propagande. Kete mbaheni mire parasysh.
    Ti vete je i djathtë apo i majtë?

Ky është thjesht lajm ndaj dhe ske pse te kërcesh përpjetë.

Ja ku është tema e lajmit për lëvizjen Nano IK! Hapur në Shkurt 2004, aktive për 3 muaj dhe hapur për diskutim sot e kësaj dite.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=537885

Apo kjo nuk përbën propagandë për ju të djathtët?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Po nuk ka rendesi se kush e udheheq levizjen. Populli duhet ti marre keta gjakpires me gure. Politika kudo nuk pyet per popullin, populli duhet te jete ai qe te interesohet per veten e vet e mos i kaloje krime te tilla gojembyllur.
    E pse u dashka të bashkohemi me lëvizjen MJAFT? Apo jemi që jemi u bëjmë e këtyre një nder?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    [B]

Ashtu si ne 2005 deshira ime ishte largimi i Nanos pa le ta merrte kush te donte,edhe tani deshira ime eshte te largohet Berisha pa le ta marre kush te doje...
    Prandaj vene punet corap ne ate vend, se ka tru thare te tille.........

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    E pse u dashka të bashkohemi me lëvizjen MJAFT? Apo jemi që jemi u bëjmë e këtyre një nder?
    Secili ka mendimin e vet. Mjaft kerkon ikjen e Berishes per qellimet e tyre. Une dua qe berisha te iki po per qellimet e mia. Qellimi yne i perbashket eshte ikja e Berishes dhe ndaj zerat tane te bashkuar do ishin me te mire sesa vec e vec. Bashkimi ben fuqine e ka thene Skenderbeu.

Shembull: Berisha nuk e do Ramen, Nano nuk e do Ramen, zgjidhja Nano me Berishen behen shoke kunder Rames, zgjedhin Presidentin dhe harrojne gjithe pislliqet qe kane thene per njeri tjetrin.

Citim Postuar më parë nga The Rebel Lexo Postimin
    Ti vete je i djathtë apo i majtë?

Ky është thjesht lajm ndaj dhe ske pse te kërcesh përpjetë.

Ja ku është tema e lajmit për lëvizjen Nano IK! Hapur në Shkurt 2004, aktive për 3 muaj dhe hapur për diskutim sot e kësaj dite.

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=537885

Apo kjo nuk përbën propagandë për ju të djathtët?
    Nje gje eshte e sigurt, nuk jam i majte !!! Por ketu qendron dhe problemi me shume nga ju ketu. Nese kundershton heqjen e Berishes detyrimisht duhet te jesh ose i pd-se ose simpatizant i saj. Tjetra or ti zoteri une nuk kercej perpjete por po flas e shpreh nje mendimin tim. Te kercyerat dhe te uleriturat ja u kam lene atyre te MJAFT (dhe ty nqs je i te njejtes gjelle).

Lexoje edhe njehere kete pergjigje qe ka dhene jesterworld. Permban ne thelb idene time dhe opinionin qe kam per kete tragjedi:

Eshte absurde te dalesh me deklarata te tilla kur vjen akoma ere mishi te djegur njerzish. Eshte absurde te kerkohet demontimi i qeverise ne nje kohe kur cdo organ i saj, qofte ky dhe pergjegjes per katastofen, eshte i domosdoshem ne stabilizimin e gjendjes.

Eshte absurde qe nje katastrofe e tille perdoret akoma pa shuar zjarret per lojra politike.

Eshte absurde imorale dhe e turpshme perdorimi i viktimave per interesa politike.

Eshte idiotsi sulmi ndaj qeverise ne nje kohe kur funksionimi i saj eshte jetik.

Me vjen me te vertete keq per keto hijena qe kerkojne te ushqehen ne kufomat e pafajshme.

Eshte turp.

Ps: Pasi te jete stabilizuar gjendja, te jene varrosur e qare te vdekurit, vetem atehere fillohen me analiza te tilla e me kerkesa per cmontim qeverie. Por hijenat nuk kane kaq mend.

pps: se pertoja te shkruaja me teper. Gjithsesi per drejtuesit e tanishem te Mjaft kjo nisme eshte turp. Mjaft duhet te kishte thirrurr ata antar qe ka per te ndihmuar ne kete tragjedi. Ato forca rinore qe ka ti kishte perqendruar ne lehtesimin e gjendjes. Ana psikologjike, fizike, materiale e viktimave eshte teper e rende.

Mjaft duhet te lere protestat kur nevojat kryesore si mbijetesa jane ne rang te dites.
    Rroli i MJAFT si nje organizate me perberje masive rinore eshte ai qe duhet te kete cdo organizate sot ne Shqiperi. Ndihma dhe gadishmeria per te kapercyer kete tragjedi. Ora e llogarise per fajtoret duhet te vije dhe do vije patjeter. Nese Mehdiu eshte koke e kembe i lyer ne kete pisllek atehere le te haje burgun. Po ashtu dhe Berisha me te tjere. Por mos spekullohet me vdekjen dhe me dhimbjen se eshte maskarallek dhe cnjerezore. Cfare behet keshtu mer zot, jane zhveshur njerezit nga ndjenjat dhe jane kthyer ne egersira. Kaq e ndyre qenka etja per pushtet? TURP !!!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Kërkon largimin e Berishës duke ju bashkangjitur një lëvizje që nuk ka sjellur gjë tjetër veçse rrëmuja dhe keqkuptime.

Të bashkohesh me armikun e armikut tuaj nuk do të thotë se del gjithnjë i fituar!
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Shembull: Berisha nuk e do Ramen, Nano nuk e do Ramen, zgjidhja Nano me Berishen behen shoke kunder Rames, zgjedhin Presidentin dhe harrojne gjithe pislliqet qe kane thene per njeri tjetrin.
    Di ndonje qe nuk ka bere pislliqe...... ?????
    Dhe mbasi ti pergjigjesh pyetjes me "JO", po te kujtoj se dhe ti+Mjaft per pislliqe e doni jasht Berishen.........
    Te pakten ai eshte idealist.......kusuri juaj+Mjaft+Ylber+99 apo 69.... jeni materialist

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    O LUM MIKU.....

CKA JE TU THAN......

Vjen ujku ne vathe dhe mbyt tre dele, nderkohe qe bariu flinte gjume dhe nuk i degjonte qent.
    Ne kte rast i keqi eshte ujku, por fajin e ka bariu se flinte gjume per shtat pale qejfe.

Keshtu dhe puna e Berishes, ai eshte bariu ( I pari vendit ) dhe nen hunden e atij ndodhi gjithcka...

Tani mund te imagjinoni cte doni, vetem tregohuni pak Shqiptare dhe lerini PD-izmat dhe PS-izmat dhe mos ia fusni pordhes kot sepse ky ka tym ka dhe zjarr.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga JestersWorld Lexo Postimin
    Eshte absurde te dalesh me deklarata te tilla kur vjen akoma ere mishi te djegur njerzish. Eshte absurde te kerkohet demontimi i qeverise ne nje kohe kur cdo organ i saj, qofte ky dhe pergjegjes per katastofen, eshte i domosdoshem ne stabilizimin e gjendjes.
    Eshte absurde qe nje katastrofe e tille perdoret akoma pa shuar zjarret per lojra politike.

Eshte absurde imorale dhe e turpshme perdorimi i viktimave per interesa politike.

Eshte idiotsi sulmi ndaj qeverise ne nje kohe kur funksionimi i saj eshte jetik.
    Me vjen me te vertete keq per keto hijena qe kerkojne te ushqehen ne kufomat e pafajshme.
    Eshte turp.

Ps: Pasi te jete stabilizuar gjendja, te jene varrosur e qare te vdekurit, vetem atehere fillohen me analiza te tilla e me kerkesa per cmontim qeverie. Por hijenat nuk kane kaq mend.

pps: se pertoja te shkruaja me teper. Gjithsesi per drejtuesit e tanishem te Mjaft kjo nisme eshte turp. Mjaft duhet te kishte thirrurr ata antar qe ka per te ndihmuar ne kete tragjedi. Ato forca rinore qe ka ti kishte perqendruar ne lehtesimin e gjendjes. Ana psikologjike, fizike, materiale e viktimave eshte teper e rende.

Mjaft duhet te lere protestat kur nevojat kryesore si mbijetesa jane ne rang te dites.
    Oh sa llogjike ka ky shkrimi yt? Dmth ata qe jane pergjegjes per diegien e atij mishi duhet te ndihen moralisht superiore sepse tashme ata kane nje arsye te forte per te mbajtur pushtetin, ate te patrimit te trupave qe ata vete dogjen dhe asaj corbe qe ata vete e gatuan me neglizhencen e tyre. Nuk na qenka IMORALE per ty qe ata, pakujdesia dhe inkopetenca e te cileve shkaktuan kete tragjedi te jene akoma ne pozicion te tille qe te ruajne e kontrollojne depot e armeve dhe operacionet e shpetimit, edhe pse ata u provuan nje here si te falimentuar ne kete aspekt. Epo si i thone atij llafit, ma fute nje here turp per ty, ma fute dy here, turp per mua. Sa here do ti te plasin depot e armeve ne Shqiperi, qe ti te kerkosh doreheqjen e qeverise??

Thua se funksionimi i qeverise eshte jetik zotrote, uau VERTET?? si psh ai funksionim i qeverise kur 6000 ton municion hidhen ne ere? Me duket mua se eshte qesharake dhe idiotesi te kerkosh funksionimin e nje qeverie qe lejon te ndodhin tragjedi te tilla. Po te kishte funksionuar ajo qeveri 6000 ton municion nuk do hidheshin ne hava, e me to edhe 4 fshatra.

Me sa shof une doreheqja e qeverise kerkohet pikerisht sepse ajo qeveri nuk funksionon, dhe se ky mosfunksionim po na kushton kaq shtrenjte. A nuk te duket pak si pas te vjelave ky apeli jot per "nevojen e funksionimit te qeverise"?? Perse nuk te shof te thuash sa turp qe qeveria nuk funksionoi perpara tragjedise?

Per lojra politike?? Me fal o zoteri, cili eshte cmimi qe shqiptaret duhet te paguajne sipas teje, qe kjo qeveri ta meritoje doreheqjen, mqs shperthimi i depove te armeve nuk qenka mjaftueshem per ty? Me jep nje shifer, apo nje shkak, apo cfaradolloj arsye qe ta ha mendja. He si thua? Ec ketu e thuaj qe qeveria psh duhet te jape doreheqjen nqs ndodh kjo apo ajo tragjedi ne Shqiperi. Sa jete, sa fshatra, sa miliarda ta ha mendja ty? Si ndryshe mund ta heqesh keta xhahile nga ato pune qe nuk i bejne dot, vecse politikisht, a nuk ishte politika qe i beri ata "roje" te depove?

Dhe kaq shume e ke idene e funksionimit te nje shteti ti, saqe punen e qeverise ia kerkon ta bej MJAFTi. Dhe flet e s'di cfare thua, kerkon te mbash ne pushtet nje qeveri qe, sic thua ti vete, ka kthyer mbijetesen ne rend dite ne Shqiperi. Vaj medet per keto tru qe ke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 20-03-2008 më 14:58

Faqja 10 prej 33 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •