Close
Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 330
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ty nuk ta ndjen per njerzit, as ty as levizjes Mjaft, as drejtorit te gazetes Shekulli.
    Sepse sikur ta ndjente per viktimat e ksaj tragjedie, do te ikje te dhuroje gjak ne spital, ti bashke me drejtorin e gazetes shekulli, per te dhen ndihmen tende ne kte tragjedi, ose me e pakta qe mund te besh, nje dhurim ne ane ekonomike, jo te derdellisni kot neper forume e gazeta BERISHA IK.
    Cfar u be ktu? Levizja Komuniste per rrezimin e qeverise? Ju pelqen perseri te ndodhe nje 1997 tjeter, sepse ju e krijuat, duke u kapur pas firmave piramidale, sic po kapeni tani pas tragjedise gerdecit, POR JO SE JUA NDJEN PER VIKTIMAT E GERDECIT, (sepse edhe ne ate kohe, sjua ndjente per njerzit qe humben leket ne ato firma piramidale) por sepse jeni te etur per pushtet, te etur per para, te etur per gjak.
    Une kam dhene gjak ne spital, kam bere dhe donacion tek llogarite me aq sa kam pasur mundesi. Mua ma ndjen me shume per ato njerez te prekur nga kjo tragjedi me shume sesa ty qe ta ndjen per nje njeri te vetem. SALI BERISHEN! Ai ishte i njejti i cili lejoi 1997. Ne cilin shtet te botes te le shteti popullin e pa armatosur te sulmoje repartet me ushtare te armatosur deri ne dhembe dhe te plackise ushtrine e armet. Pse nuk shkon ta besh te njejten gje tani ti? Me vjen keq per ju qe beni rolin e te verberit shurdhmemec!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Kur do e kuptojne ca kokebosha qe doreheqja e Sales kerkohet edhe nga te paangazhuarit
    politike,qe s'ju plas fare as per Nanon e as per Meten e as per Ramen po qe shikonin me paanshmeri edhe tragjedite qe sillte Nanoja po ashtu edhe tragjedite qe sjell Sala...

Ju te angazhuarit,ju qe votoni PD E PS nuk jeni bashkarisht as 30% e popullsise se Shqiperise,perse e ktheni nje tragjedi ne idiotizma roze e blu,ne dualitetin thellesisht absurd Nano-Berisha?

Berisha te jape doreheqje dhe ska zgjedhje te parakohshme...
    QEVERIA KALON NE DUAR TE NJE KRYEMINISTRI TJETER I ZGJEDHUR NGA MAXHORANCA E DJATHTE....

Kaq e veshtire eshte te pranohet e LOGJIKSHMJA!
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Une kam dhene gjak ne spital, kam bere dhe donacion tek llogarite me aq sa kam pasur mundesi. Mua ma ndjen me shume per ato njerez te prekur nga kjo tragjedi me shume sesa ty qe ta ndjen per nje njeri te vetem. SALI BERISHEN! Ai ishte i njejti i cili lejoi 1997. Ne cilin shtet te botes te le shteti popullin e pa armatosur te sulmoje repartet me ushtare te armatosur deri ne dhembe dhe te plackise ushtrine e armet. Pse nuk shkon ta besh te njejten gje tani ti? Me vjen keq per ju qe beni rolin e te verberit shurdhmemec!
    Ti spo me kupton!

Sjam un qe po kapem me Berishen, jeni ju qe e keni vene ne qender te vemendjes, edhe keni harruar se kush vdiq ne ate tregjedi, harruat se cfar duhet te beni pr te lehtesuar sado pak dhimbjen e atyre personave. E HARRUAT GERDECIN, i harruat njerzit qe vdiqen, u kapet pas BERISHES.

Ke hap 1000 tema per doreheqje te berishes, .. kush eshte ai qe po interesohet per Berishen, un apo ti?

Un nje teme hapa sot, pas kaq kohesh, NJE FALENDERIM PER TE GJITH ATA QE RREZIKUAN JETEN E TYRE PER TE SHPETUAR TE TJERET.

Edhe cuditerisht, ti akoma ske shkruar aty, sepse je shum i zene duke u marr pas Berishes.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Modesti
    Anëtarësuar
    11-10-2004
    Postime
    350
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    Lëvizja MJAFT është turp i Shqipërisë. Partitë opozitare të Metës dhe Ramës janë turp të Shqipërisë. Të shfrytëzohet një tragjedi për marketing politik, këtë vetëm të pefytyrët si Meta dhe Rama të cilët e shtynë lëvizjen MJAFT t'ju bashakngjitet në ulurimat e tyre për dorëheqje të Kryeministrit Berisha e bëjnë.

Kam pasur një dozë rrespekti për Metën, por defenitivishit e humbi tërë atë rrespekt duke treguar pafyfyrësinë e tij prej politikani tani kur Shqipërisë i djeg ndër këmbë në të gjitha anët: 1. Tragjedia e Gërdecit 2. Ftesa për në NATO dhe një mori tjera politike dhe ekonomike. Në vend se opozita të tregon konstruktivitet, të japë kontributin e saj në sanimin e situatës, ajo hedh më tepër benizinë në zjarr! Kjo ka vetëm një spjegim: Këto pakurizorë sigurisht ua kanë shitur bythën sllavëve dhe duan që Shqipërinë ta lënë jashtë integrimeve euroatlanitke. Shqiptarët e mirëfilltë nga e gjithë Shqipëria të marrin të gjitha masat që të mos ndodhë 97' përsëri, ngase hapur shihet se opozita dhe kjo far lëvizje e pshurt duan të destabilizojnë Shqipërinë, po qe se organizojnë manifestim kundër qeverisë aktuale, ju që jeni shqiptar dilni dhe hudhni me gurrë kundët këtyre kodoshëve të pa kurriz.

Shqipërisë nuk guxon t'i ndodhë 97', atëherë kur 3 gishta solidarizonin "vëllezërit" e tyre serb. Qeveria kësaj rradhe të bëhet e vendosur, të mos lëshon asnjë milimetër destabilizim, por të bëhet vigjilente dhe lëvizjet e këtyre "lëvizjeve" proserbe ti vëzhgon me kujdes, dhe t'i qëllon në vendin e duhur në momentin e duhur. Tragjedinë e Gërdecit 24 orë në ditë 7 ditë në javë të punon dhe të ngre në këmbë fshatin e ri me të gjitha kërkesat më moderne urbanistike. Kjo qeveri e ka për obligim t'ju tregon të gjithë shqiptarëve se punën për interes të tyre, sidomos banorëve të Gërdecit t'ju tregon se për shpërthimin e municionot nuk është fajtore ajo. Fajin e ka Enver Hoxha (e përsëris), pastaj të gjitha qeveritë që janë ndëruar njëra pas tjetrës që nga vdekja e tij, që dtth se edhe kryetari aktual i lsi Ilir Meta. Fajet janë të të gjithëve, prandaj të kërkohet tani kur presim ftesë për në NATO përgjegjësi vetëm nga Kryeministri kjo është tradhëti kombëtare asgjë tjetër.

Zotëri Kyryministër: Mos ua vë veshin çka kërkojnë këta pakurizor, ju keni një mision madhor, integrimin e Shqipërisë në organizmat euroatlantike. Paralel me këtë, ndëtimin e f.Gërdec në fshat modern me infrastrukuturë evropjane, le të bëhet Gërdeci fshati i parë në Shqipëri i cili do t'ju ngjanë fshatrave më të bukur në Evropë, këtë ua keni borxh si Kryeministër fshatarëve të Gërdecit.

JO DORËHEQJE INTEGRO SHQIPËRINË NE ORGANIZMAT EVROATLANTIKE DHE NDËRTO GËRDECIN MODERN ME PLAN URBANISTIK EVROPJAN

Shkupi është me Kryeministrin Sali Berisha, ska dorëheqje. Analizoni mirë shqiptarë ku shkon Shqipëria nëse jep dorëheqje Kryeministri aktual në këto momente vendimtare historike për Shqipërinë, këtë e keni një këshillë vëllazërore. Tragjedia ndodhi dhe nuk mund të ndryshojmë tani më asgjë, por të shkatërojmë gjithe"Shqipërinë nuk duhet të lejojmë, sepse me dorëheqjen e Kryeminstrit Shqipëria nuk ka qeveri e cila do të firmos integrimin në NATO, destabilizohet totalisht shteti, me një fjalë gjithçka shkatërohet. Mos e lejoni këtë.
    Çdo njeri do të përgjigjet para Zotit

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    halimi i njohur per te gjithe dhe per asnje,pothuajse....
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    A thua se me intereson mua intergrimi ne NATO kur nuk e kam te sigurt jeten time. Ne dreq te vene me gjithe Bashkim Europian e me gjithe NATO e te tjere. Sa me vlen mua koka ime sme vlejne asnje nga keto organizata!

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    U bënë 4 ditë që Sala çthotë në mëngjes nuk thotë në mbrëmje ose ato që thot sot i përgënjeshtron nesër ( të mos flasim për më parë). Se çfarë pritet më nga ky njeri un se kuptoj , në rast se ky nuk jep dorëheqje unë nuk e di se kur mund të japi dorëheqje një kryeministër .
    A mos pandehni se këtij i bëhet shumë vonë për situatën kritike që ndodhet vendi aktualisht , shpresoj të mos jeni kaq naivë. Nuk bëhet fjalë që Sali Berisha të japë dorëheqjen por duhet që Sali Berisha të largohet menjëherë e për gjithmonë nga politika shqiptare , ai vetëm fatkeqsi sjell dhe për sa kohë që do jetë një faktor në politikë aq më keq për këtë shtet e për këtë komb .

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Modesti Lexo Postimin
    Shkupi është me Kryeministrin Sali Berisha, ska dorëheqje. Analizoni mirë shqiptarë ku shkon Shqipëria nëse jep dorëheqje Kryeministri aktual në këto momente vendimtare historike për Shqipërinë, këtë e keni një këshillë vëllazërore. Tragjedia ndodhi dhe nuk mund të ndryshojmë tani më asgjë, por të shkatërojmë gjithe"Shqipërinë nuk duhet të lejojmë, sepse me dorëheqjen e Kryeminstrit Shqipëria nuk ka qeveri e cila do të firmos integrimin në NATO, destabilizohet totalisht shteti, me një fjalë gjithçka shkatërohet. Mos e lejoni këtë.
    Apo c'ja fut me top ti...Se Sala mbaka shtetin pa shkaterruar ,hajde mendje hajde...
    Pse nje kryeminister tjeter i maxhorances ca ka ai,mos ka me pak tru se i rrjedhuri Berisha?

Se kuptoj sesi logjika mund te perdhunohet kaq fuqishem,kete mund ta beje vetem pasioni....Hallall berishes qe arriti te mbertheje kaq shume 'njerez'
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ti je ai qe po e mbron Berishen pa marre parasysh faktet e paraqitura deri tani. Ti je ai qe thua se ai duhet te qendroje ne pushtet. E perse? Qe me shume njerez te vdesin? Qe me shume te irritohen? Qe te plasi dhuna e protestat?

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Ju personalisht z. Albo a do te dilje ketu ne forum e te deklaroje veten fajtor per nje ceshtje te forumit ku ti ke pasur gabim?

Ju personlaisht z. Albo a beson se Kryeministria do te nxjerre veten fajtor per kete tragjedi?

Ne si shtet kemi eksperienca nga tragjedite dhe e kemi pare nder vite se faji ka ngelur gjithmone jetim.

Te majtet po bejne te njejten gje qe bene te djathten me tragjedine e 9 Janarit dhe une nuk jam mbeshtetes i tyre. Une si shtetas i Republikes se Shqiperise kerkoj qe kryeminstri i cili une kam votuar te marre pergjegjesine e tij dhe te largohet nga posti e tja lere vendin dikujt qe eshte me racional dhe i permbajtur ne keto momente krize per politiken e kalbur Shqiptare.
    Per ke je ti , per qeveri Alienesh....... sa qesharake........
    Po ja qe per te keqen tuaj, te keqen e homoseksualeve,te keqen e deputeteve anadollak qe duan te rrahin grate, te keqen e hajduteve te pangopur qe pine gjakun e shqiptarve, te keqen e armiqeve te kombit shqiptar, te keqen e gomonexhive shiprt kazem...... eshte nje njeri qe nuk jipet, eshte nje malok qe i dhemb vendi dhe jo xhepat e tij, eshte nje doktor qe po ben gjithcka te mundur e te pa mundur ta nxjerr vendin e tij nga bataku ku e kan futur te kuqte, gjakpirsit, mafjozet, zengjinet e rij, drogaxhijt, dhe hajdutet........ per te keqen e tyre ai nuk dorzohet gjalle, ska rendesi se ju e shani per mungese elekuence, ska rendesi se ju e shani pse nuk di te vishet, ska gje se ju e tallni se ai nuk merr vacation 3 vjet me rradhe, ska rendesi se ju talleni me dialektin e tij....... jo jo atij nuk i behet vone, se ai ka nje qellim te ndershen ne koke, dhe ai qellim eshte shqiperia dhe shqiptaret . Ai mund te gaboj se nuk di, atij mund tja hedhin se beson, por ai nuk e njeh fjalin IK....... te dobtit hikin nga presionet, te korruptuarit largohen ne heshtje.......ai nuk eshte i tille.......kot mundoheni, ai do kryej misionin e tij, misionin ne te cilin ai beson verberisht....... dhe fale zotit qe ka burra te tille, perndryshe ai vend qe quhet shqiperi do perfundoje ne nje republike bananesh ku kurvat (meshkuj e femra) do bejne ligjin.
    Deal with it.... ai Malok nuk IK-en se destino e ka sjell qe te shpetoje shumicen nga ju pakicen e degjeneruar.

Zi per ato viktima fatkeq dhe dhimja ju lehtesofte sa me shpejt........

Faqja 5 prej 33 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •