Close
Faqja 3 prej 33 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 330
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Mjaft: Ndjekje penale per Mediun, Berisha te dorehiqet, formohet levizja Berisha, IK!

Apo mos deshe te thuash te formohet Qeveria Mjaft. Po per ata qe kane mbetur pa kulm mbi koke do te kujdest Mjafti i perpunuar nga kriminelet qe u kujdesen per kthimin e parave te piramidave si atehere qe sollen ushtrine greke per te ruajtur shqiperine, he juve...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    unë si qytetar mendoj që Berisha nuk duhet të iki, pa ja kërku qytetarët e jo ndonjë palo gazetar e politikan

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po shume mire re. Spo te them une mos ki mendimin tat. Po puna eshte se nese do te repsektohet mendimi yt repsekto dhe ate te te tjereve edhe pse eshte i ndryshem nga i yti.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Halim individi. A mund te gjesh ti si gjeniu i forumit vetem nje argument politik ligjor logjik budallik apo cfaredoqofte, per idiotesite qe po shkruan ti ketu e qe po flasin ish kriminelet atje?
    Vetm nje qe arsyeton histerine tuaj.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Gazeta Sot

Berisha, mos jep dorëheqjen!
    Nga Robert Papa

ku eshte linku i kesaj, se nuk po e gjej tek sot.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ikja a behet me ane te votes? Apo kur t'i cohet ndonjerit te thote Filani ik, ai duhet te ike...Nese mjafti do qe berisha te ike, shume mire, ne 2009 te votoje kunder, dhe berisha iken vete. Apo duan te bejne nje vit trazira dhe te perfitojne matrapazet e banditet.

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Halim individi. A mund te gjesh ti si gjeniu i forumit vetem nje argument politik ligjor logjik budallik apo cfaredoqofte, per idiotesite qe po shkruan ti ketu e qe po flasin ish kriminelet atje?
    Vetm nje qe arsyeton histerine tuaj.
    Une si gjeniu i Forumit te sugjeroj te hapesh syte pak me teper se Selia e Partise Demokratike e gazeta RD dhe do mund te shohesh dhe lexosh ato cka te duhen per te pare se ku qendron abuzimi e pse kjo tragjedi eshte krim ndaj popullit!

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ikja a behet me ane te votes? Apo kur t'i cohet ndonjerit te thote Filani ik, ai duhet te ike...Nese mjafti do qe berisha te ike, shume mire, ne 2009 te votoje kunder, dhe berisha iken vete. Apo duan te bejne nje vit trazira dhe te perfitojne matrapazet e banditet.
    Po nese ngrihet populli qe i ka dhene voten kundra nuk vlen ajo vote fillestare apo jo. Keto kohe qe kane ngelur deri ne zgjedhjet e ardhshme mund te plasin e nja 2-3 bomba te tjera si puna Gerdecit se do duan te marrin me shume leke keta pusht etaret

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    Une si gjeniu i Forumit te sugjeroj te hapesh syte pak me teper se Selia e Partise Demokratike e gazeta RD dhe do mund te shohesh dhe lexosh ato cka te duhen per te pare se ku qendron abuzimi e pse kjo tragjedi eshte krim ndaj popullit!
    Me dy dite rregjistrim ne forum u bere "gjeni" ?

BERISHA MOS IK
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Halimi Lexo Postimin
    une zoteri gjeniu i foruimit nuk informohem nga gazetat por nga veprimet konkrete dhe cka reflektojne ato.

Ajo qe po ben ti si eksponent i krimineleve te 97 ketu eshte se po pini gjakun e ketij populli te Gerdecit per te marre licence per t'ia pire gjithe shqiperise. Ajo qe po beni ju eshte fakti i pamohueshem dhe krejtesisht transparent se po pengoni qeverine te merret me sanimet e demeve dhe me strehimin e viktimave te havarise, qe goditi ate popullate.

Nderkohe qe ende nuk jane gjetur gjithe viktimat nderkohe qe ende nuk jane varrosur si duhet dhe me ndere, ju keni fytyre ta shnderoni fakteqsine e tyre ne lufte shtetrrenuese.

Po per kend. Kush perfiton nga kjo? -A KA NEVOJE TE PERGJIGJEM EDHE NE KETE PYETJE? Zoteri gjeniu tradhetar.

Cilat guzeta. Ti me guzetat qe lexon udhehiqesh ne mendim? Hahahahaah
    Aeneas Dardanus

Faqja 3 prej 33 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 27-05-2004, 10:29
  3. Demaçi jep dorëheqjen nga bordi i RTK-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 14:32
  4. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  5. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •