Close
Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 345

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Administrator: Artan Hoxha doli qe ishte SIGURIMS prandaj mos i hiq postimet.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

***VIP***
    Anëtarësuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    obobo bujari u be president. Bujari sikur ka zbrit dje nga mali, me mustaqet e miut, lepe peqe i Saliut. Me mire te kishin vene nje papagall se te pakten papagalli ka pak pamje me presidenciale se Nishani. Eh mjere shqiperia.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Nuk eshte puna te Bujar Nishani qe me siguri nuk do te jete nje president i keq ,puna eshte si u zgjodh ai...nuk i ben nder kjo menyre zgjedhjeje as Pd as Ps.Mund te binin ne marreveshje por te dyja palet i kane syte te mbuluar nga urrejtja..
    Jo vetem qe nuk i bene nder te dyjave partive , por eshte edhe nje dylyftim qe po behet qesharake.

Me mire te kishin vene Josefina Topallin , te pakten te ishte nje femer .
    Prezencen e ka , autoritetin po ashtu dhe forcen : Te kap per zhelesh dhe te nxjerr perjasht

Jam kurioze a u propozua si kandidate per vendin e presidences ? :-)))
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Jo vetem qe nuk i bene nder te dyjave partive , por eshte edhe nje dylyftim qe po behet qesharake.

Prezencen e ka , autoritetin po ashtu dhe forcen : Te kap per zhelesh dhe te nxjerr perjasht

Jam kurioze a u propozua si kandidate per vendin e presidences ? :-)))
    Jo maj, Sala e ka frike Jozin se po e kap per zhelesh dhe po e qet jashte
    Pastaj Nishanin mund ta beje armik neser pasneser kur ti leverdisi kurse me Jozin e ka pisk punen, s'mund ta perballonte dot humbjen e Jozefines

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,131
    Postimet në Bllog
    22
    President konsensual dhe Jozefina Topalli stonojne ne nje fjali. Topalli ka qene e suksesshme ne avancimin e agjendes ligjvenese te mazhorances ne Kuvendin e Shqiperise, por ka deshtuar ne aftesite e saj per te krijuar hapesira e kompromis me opoziten. Pavaresisht nga mungesa e vullnetit te opozites per te respektuar ligjin e institucionet, Topalli nuk ka bere ate qe mund te bente per te shmangur bojkotin e Kuvendit nga opozita. Pra me pak fjale, Jozefina Topalli nuk eshte nje presidente konsensuale dhe as nuk njihet per aftesite e saja per te krijuar kompromis. Kandidimi dhe emerimi i saj do te hidhte poshte idene si brenda dhe jashte vendit, qe mazhoranca ishte e pergatitur per nje president konsensual.

Berisha e kompesoi kete zhgenjim te Jozefines duke kandiduar nje shkodran (Zaganjorin) per president. Dhe kjo eshte arsyeja qe shoqja "Yes" me lart eshte zhgenjuer me procesin, pasi ishte mprehur qe te kishim nje president shkodran.

Albo

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    o ta vëm dhe te betonet mo qyfo.. mo u murzit..
    do ja bëjme të tëra zakonet.. mo ki merak..

lol

shkelqo.. kush vepron mire..meriton fjal te mire..
    kush ta fryn bicikleten.. o ti thuac flmn..
    po atij qe ka shmangur 2-3 cope 97-ta kto vitet e fundit.. cdo i themi mo..
    plac..
    jo mo djal jo..
    do i themi ate qe meriton..dhe pike..
    pra..bravo nano fatos..

se ai nano mustaf plasi ta shoh vendin ne 97-te..

keshtu more te murzitur..qe nuku u bëti 97-ta..

jini shum e di.. qe nga albin hurvi deri tek edvin k.urvi..

mirpo.. nuku duronet me kjo loje..ki ankth..

videot me 97 e 21 i kini pare..

pra.. lerini denglat..
    do poplli qetsi..
    femijet duan te shkojn ne shkolle neper shi me pika uji.. e jo neper bresher me plumba..

kuptoni gje mo shoko te egersuar nga qo juve..
    jo..

e di..

..
    nuk kam merak..

lol

shkelqo.. kush vepron mire..meriton fjal te mire.. e kuptj.. po pse.. nuk e ben...
    kush ta fryn bicikleten.. o ti thuac flmn.. se normale.. biles dhe e paguan... per hak pune

po mo djal po..
    do i themi ate qe meriton..dhe pike.. po kur s'a merita si t'ja bejm....

plasi ta shoh vendin ne 2011-te aii.... kupton apo jo...??....

keshtu more te murzitur..qe nuku u bëti 97-ta..

jini shum e di.. qe nga albin hurvi deri tek edvin k.urvi..

mirpo.. nuku duronet me kjo loje..ki ankth.... duhet te mabroj sa me shpoejt....

videot me 97 e 21 i kini pare..

pra.. lerini denglat..
    do poplli qetsi..dhe lumturii... dhe europ... jam dakort....
    femijet duan te shkojn ne shkolle neper shi me pika uji.. e jo neper bresher me plumba.. dhe te shofim kombtaren te lozi fuytbol...
    kuptoni gje mo shoko te egersuar nga qo juve..
    jo..

e di.... e di shume mire....

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Berisha e kompesoi kete zhgenjim te Jozefines duke kandiduar nje shkodran (Zaganjorin) per president.

Albo
    i nderuar Albo duhet te te korigjoj per nje gje ..... Zaganjorin e propozoi amba amba me gojen e Ilir Metes .... edhe ki kishte pasur te njejten problem si Artan Hoxha .... aresye qe e coi Zaganjorin te dorehiqej .... ja pra perse Sala nuk do ta kishte propozuar kurre nderkohe qe ka kerkuar me insistim hapjen dosjeve per ish-aktualo-sigurimsat .....

.
    "They will not control us, We will be victorious"

E kisha vendosur ta injoroja këtë temë në vazhdim, por si mund t'i rezistosh kësaj perlës këtu:

Postuar më parë nga Albo
    Berisha e kompesoi kete zhgenjim te Jozefines duke kandiduar nje shkodran (Zaganjorin) per president. Dhe kjo eshte arsyeja qe shoqja "Yes" me lart eshte zhgenjuer me procesin, pasi ishte mprehur qe te kishim nje president shkodran.
    E para e punës, jam zonjushë dhe jo shoqe, s'kam parardhës komunistësh që të më drejtohesh me shoqe. E dyta, nickun nuk e kam me thonjëza, por me yll. E treta, nëse ke diçka me atë që them unë, cito direkt, është mungesë kuluture debati kjo mënyra jote kështu.

Sa për atë që më përmende, me zhgënjimin tim: po jam e zhgënjyer nga kjo klasë e papjekur politike që tallet me popullin në mënyrën më të paturpë. Proçess tërësisht karagjoz! Sa për shkodranë, në asnjë postim timin në këtë forum, s'jam shprehur për dëshirë të qënit president të një shkodrani, dhe aq më bëhet mua se a zgjidhet shkodran apo jo, thjesht për faktin që me politikë s'e njollosi veten dhe kam zgjedhur të eci vetë me këmbët e mia në profesionin tim, edhe pse mund ta kisha bërë me kohë këtë punën e përfshirjes në politikë, dhe të isha rehat në administratë tani.
    Se çfarë presidenti i duhej këtij vendi, nuk e lidha me origjinën, por ja ku e ke dhe lexoje sërish:
    Postuar më parë nga Yes*
    mund të paraqiteshin siç thashë kandidatura nga maxhoranca, që i përkasin sistemit gjyqësorë dhe janë gjyqtarë karriere, dhe me kontribut të veçantë edhe në fushën akademike dhe me përvojë edhe në institucionet europiane; të tillë ka!
    Postuar më parë nga Yes*
    Që konsesunsin e opozitës nuk do ta kishte kurrë, këtë e di edhe më budallai, por ama dreqi ta hajë, kishte sa të duash alternativa më të mira, ku mund të zgjidhej ndonjë nga juristët më me emër në R.Sh që shërben apo ka shërbyer edhe në Gjykatën e Strasburgut, dhe që kanë karrierë të shkëlqyer edhe në fushën akademike...të tillë nuk mungojnë, por kush të lë...thuaj!!!
    Postuar më parë nga Yes*
    Kristaq Traja do ishte perfekt, por nuk e do Berisha sepse ia ka hedhur poshtë si kandidaturë e Topit për në Gjykatë të Lartë, dmth për kunj të Topit...
    Le të themi Ledi Bjanku, kishte më shumë mundësi...
    Edhe diçka e fundit Albo, s'e ka fajin Shkodra që ka nxjerrë njerëz të aftë gjithmonë, ndërsa permeti yt njihet veç për raki.

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    i nderuar Albo duhet te te korigjoj per nje gje ..... Zaganjorin e propozoi amba amba me gojen e Ilir Metes ....
    Spy spy... sa gabim t'i japin infot hahahahaaa

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin

Deputeti ushtron mandatin menjehere pasi te jete zgjedhur dhe verifikuar si deputet. Akti i betimit mund te kryhet edhe ne seancen e 4 apo 5 te Kuvendit, nese deputeti nuk ka marre pjese ne seancat e meparshme. Pra, ai eshte deputet dhe paguhet si i tille edhe pa kryer aktin e betimit.
    Pa betim deputeti nuk mund te kryej mandatin vetem brenda seances plenare te Kuvendit.

Deputeti ushtron mandatin nga momenti kur vertetohet dhe verifikohet zgjedhja e tij. Per kete nuk duhet domosdoshmerisht dhe paraprakisht betimi. Ai nuk mund ta shtron mandatin vetem ne Kuvend resp. ne seanca plenare.

...
    Nuk kam ndërmënd të shkruaj hartim se nuk e shoh të nevojshme por nuk është ashtu si thoni Ju.

Sa për atë që thua për seancat plenare, ku tjetër mendon se e ushtron Deputeti mandatin e ngarkuar nga populli ?? Në stallat e lopëve ?? Në kazino ndoshta, apo duke hapur kanale kulluese me lopatë ??

Faqja 15 prej 35 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •