Close
Faqja 12 prej 121 FillimFillim ... 210111213142262112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 1208
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jam duke pa, Four Christmases- funny

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Kam pare Letters to Juliet tek Sheratoni kinema dhe Inception tek kinema Millenium

Inception.
    9.5/10.
    Absolutisht një nga filmat më të arrirë nga të gjitha aspektet dhe absolutisht një nga filmat me skenarin më të bukur,për të mos thënë më i bukuri.

Di Caprio nuk më ka pas tërhequr si aktor në filmat e tij.Me Shutter Island dhe këtë film ka bërë një BUM të madh.Këtu ishte mbreslënës.

Kasti i aktorëve ishte mëse i mirë përzgjedhur.Shumë të goditur të gjithë personazhet,vlersimet maksimale ja jap Di Caprios dhe aktorit që luante Arthur,dhe asaj vajzës.

Kolona Zanore në koherencë të plotë në të gjitha aspektet me filmin.I jepte dinamikë të paparë,dhe ishte mëse e goditur.

Efektet ishin mahnitëse.Shumë fantazi e shfrenuar brënda limiteve të normales dhe së shikueshmes.Në majat e perfektësisë ishin të gjitha efektet.Do veçoja pjesën e kthimit të rrugës nga poshtë,që u kthye në tavan.Mbreslënëse.

Dialogjet,shumë të thella,shumë domethënëse.Kuptimplote me pak fjalë.Kishte dhe ca batuta humori shumë të goditura,dhe të holla.

Detajet që për mendimin tim zunë një vënd thelbësor në film.Do përmëndja atë sendin që Leo mbante me vete.

Filmi ishte i jashtëzakonshëm,dhe me kënaqësinë më të madhe do ta shikoja edhe 2-3 herë në mos më tepër.
    Nolan: 10/10.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Obsessed

Obsessed,
    Kur nuk e thua te verteten ne kohe, vjen nje dite qe nuk te beson kush dhe rrezikon cdo gje qe ke ndertuar per shume vite!

http://www.iwatchstuff.com/2009/01/2...sed-poster.jpg
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Hoho kush erdhi, e pe ma n'fund =D

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Inception.
    9.5/10.
    E kisha te sigurt qe do e adhuroje, noten 9.5 si un dhe Jacku. Nice =D

Detajet që për mendimin tim zunë një vënd thelbësor në film.Do përmëndja atë sendin që Leo mbante me vete.

U mor vesh qe ky nuk asht totemi i Leos por i grus tij, e ke gjet totemin e vertet te Leos ???
    Veshtir, ( impossible ) me gjet per her te pare lol

Filmi ishte i jashtëzakonshëm,dhe me kënaqësinë më të madhe do ta shikoja edhe 2-3 herë në mos më tepër.
    Un e pash 2 her, por heren e dyti i hodha i sy forumeve, bisedave mes fansave qe e kishin pa nga 6-8 here, pa rrena lol
    Memorizova gjitha detajet qe duhej te mos me peshtonin gjate vizionimit te dyte.
    ( Si psh: totemi i vertet i Leos haha )

Nolan: 10/10.
    Nolan Zoti im, perkdhel perfeksionin me Inception.

D'Oh!

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Hoho kush erdhi, e pe ma n'fund =D

E kisha te sigurt qe do e adhuroje, noten 9.5 si un dhe Jacku. Nice =D

U mor vesh qe ky nuk asht totemi i Leos por i grus tij, e ke gjet totemin e vertet te Leos ???
    Veshtir, ( impossible ) me gjet per her te pare lol
    Jo nuk e kam gjetur,kur ta shoh do ta gjej.
    P.S: Thash atë sendin e Leos,sepse gjat filmit Leo-ja e mbante po jo se ishte i Leos.U kuptua që e kishta ajo baxhella tjetër : p.

Un e pash 2 her, por heren e dyti i hodha i sy forumeve, bisedave mes fansave qe e kishin pa nga 6-8 here, pa rrena lol
    Memorizova gjitha detajet qe duhej te mos me peshtonin gjate vizionimit te dyte.
    ( Si psh: totemi i vertet i Leos haha )
    Në kinema nuk e di kur më bie rasti ta shoh( në mos nuk më bie më),po do ta pres të dali HD nëpër Warez.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Më pëlqeu filmi "Centurion". Mund të ishtë bërë pak më i gjatë dhe më në thellësi për faktet dhe mitet historike të Legio IX Hispana, ose Legjioni i 9-të Romak i cili ka luftuar edhe në Durrës nër të tjera, dhe që flitet se është asgjesuar në luftërat me Piktët. Shikojeni nëse pëlqeni filma si Gladiatori, 300, King Arthur dhe të tjerë. Pamjet janë magjepse.

Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 05-09-2010 më 15:53
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Një tjetër film për fansat e "rubber-reality", filma si Donnie Darko, Jacobs Ladder, Machinist, Memento, The Jacket apo Fight Club është dhe Shutter Island. Di Caprio, edhe përse nuk më ka pëlqyer shumë në fillim po tregohet aktor i jashtzakonshëm këto vitet e fundit.

"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Pashe OGGI SPOSI, komedi italiane qe ama ska te bej fare me komedite e fundit banale alla Neri Parenti me ato Natale &Co.
    Regjia e Luca Lucini me Luca Argentero, Michele Placido, Moran Atias.. nga titulli kuptohet mire se per cfare flet filmi
    Film ok! 7/10.

Mesa shoh ketu paskam ngel e vetmja qe ende nuk ka pare Inception..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2009
    Vendndodhja
    Gjakove
    Postime
    72
    The Expendables
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •