Close
Faqja 22 prej 121 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 1208
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Pashe "Sherlock Holmes". Me pelqeu. Sidomos skenat e Londers se dikurshme dukeshin shume natyrale.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Defendor! Jo keq, pak a shum ala Kick-Ass por ma realist. Per interpretimin e Woody Harrelson ja vle ma se shumti me pa.
    Nota: 7/10

Prince of Persia: The Sands of Time! I lezetshem, me çoj madhin e Indiana Jones nga aventura si dhe Pirates of Caribbean nga efektet speciale, jo per gja kan te njejtin producent, Jerry Bruckheimer.
    Nota 7.5/10

D'Oh!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Curse Of The Golden Flower

Nje film i mahnitshem!
    Jane te rrall filmat e till.
    Nje realizim perfekt.

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Gregu Lexo Postimin
    Nje film i mahnitshem!
    Jane A rrall filmat e till.
    Nje realizim perfekt.
    Kyt e kam pa kur pati dal ne kinema ne 2007. Film grand, si nga estetika, aksioni dhe ngjarja. Dy aktora grand si Gong Li dhe Chow Yun-Fat nen regjin e Zhang Yimou ( Hero, House of Flying Daggers )

Fundi asht

D'Oh!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Nje film i mahnitshem!
    Jane A rrall filmat e till.
    Nje realizim perfekt.

Beautiful movie ! E kam pare nje here dhe me ka lene mbresa, por s'me kujtohej titulli. Ne mos gabohem kjo kishte affair me djalin. Do e shoh perseri, tani qe e di titullin. Thx qe e solle ketu.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Dy pika te perbashkta, kohen e postimit dhe filmin, Cora

Shyqyr qe na afrohen shijet per i her, mund te flej rahat. Naten.
    D'Oh!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Beautiful movie ! E kam pare nje here dhe me ka lene mbresa, por s'me kujtohej titulli. Ne mos gabohem kjo kishte affair me djalin. Do e shoh perseri, tani qe e di titullin. Thx qe e solle ketu.
    Ashtu duket sikur eshte djali i saj, por nuk eshte.
    Perandori e kishte lindur ate djalin me nje grua tjeter qe shaqet me vone ne skene. Katastrofa me e madhe eshte qe ky djali shkon me motren qe nuk e dinte se eshte ashtu!
    Idiotsira te medha ndodhin kur fshihen te vertetat. Dhe fundi eshte tragjik!

Eshte nje film mjaft i realizuar, si nga ana filozofike, teknike, skenat, ngjyrat, beteja ne fund! Pastrohet vendi nga qindra fiktima e gjak dhe shkatrrim dhe per 10 minuta vendi behet gati per feste! Nje organizim dhe dicipline e hatashme pune. Kjo ndodh vetem me kete rac njerezore!
    "Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Ashtu duket sikur eshte djali i saj, por nuk eshte.
    Perandori e kishte lindur ate djalin me nje grua tjeter qe shaqet me vone ne skene. Katastrofa me e madhe eshte qe ky djali shkon me motren qe nuk e dinte se eshte ashtu!
    Idiotsira te medha ndodhin kur fshihen te vertetat. Dhe fundi eshte tragjik!

Eshte nje film mjaft i realizuar, si nga ana filozofike, teknike, skenat, ngjyrat, beteja ne fund! Pastrohet vendi nga qindra fiktima e gjak dhe shkatrrim dhe per 10 minuta vendi behet gati per feste! Nje organizim dhe dicipline e hatashme pune. Kjo ndodh vetem me kete rac njerezore!
    Cilen race mer? Ate te filmit?
    A eshte e njejta race me kete qe ka Kina sot, apo ka ndryshuar?

i/e regjistruar Maska e TiaraT
    Anëtarësuar
    26-07-2010
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Bana gjith kyt prezantim sepse me te vertet e merito. Rachel Weisz, qe tani bo pjes ne aktoret e mija te preferume. Shum e prekshme ne rolin e Hypatia, filozofe ateiste. Max Minghella, nuk e njihja perpara por e qa rolin e skllavit te dashurum. Te gjith aktorat pa perjashtim, jan top. Fotoja, estetika, rindertimi i Aleksandris se vjeter asht top gjithashtu. Muzika origjinale e Dario Marianelli e bo filmin dhe ma te dhimbshem.

Filmi i dyte i Amenabarit qe shoh mbas The Others, i cili m'pati pelqy shum. Regjizori ka vetem 38 vjet dhe i talent kaq te madh. Si tek The Others ashtu dhe tek Agora, Amenabar prek nji teme sensible ne societen e sotme siç asht feja, ose ma saktesisht Feja Krishtere. Filmi trego koht e erreta te fese Krishtere gjat ekspensionit te saj, ashtu si marrezin e fanatikeve islamik te sotçem. Agora, ka kalu i padukshem ne syt e spektatoreve thjesht fakti sepse, askujt si pelqe me i kritiku fene, ashtu siç e ban Amenabar. Bugjeti i Agora 70 M$ dhe ne gjith boten ka bo vetem 38 M$ ... deshtim total.

Per mu asht nje nga filmat ma te bukur te ktij viti qe kam pa. Nota 9/10
    Me ndihmon dot per te gjetur ndonje link per ta shkarkuar, ka disa dite qe nuk mundem ta gjej askund.
    Ngaqe me ka pelqyer shume the Others, shpresoj te me jep te njejten ndjesi.

Thanx in advance
    Not dead yet.

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga TiaraT Lexo Postimin
    Me ndihmon dot per te gjetur ndonje link per ta shkarkuar, ka disa dite qe nuk mundem ta gjej askund.
    Ngaqe me ka pelqyer shume the Others, shpresoj te me jep te njejten ndjesi.

Thanx in advance
    Kontrollo mp.

Faqja 22 prej 121 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •