Close
Faqja 11 prej 121 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 1208
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Lexove Jackun ti qe thote: duhet pare se sben 2-3 here ?

1 here mjafton. lol
    Per gjenit si PINKU i her mjafto, per ne merhumat pak ma shum lol

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Për mu filmi nuk ka përfundim, është si puna e atyre shkallëve që përsëriteshin pafund, filmin mund ta interpretosh ne dhjetra mënyra. Duket sikur i gjithë filmi është një ëndërr e dizenjuar nga C. Nolan dhe secili shikues është target-i (si Fischer-i) që e mbush këtë ëndërr me interpretimet dhe projektimet e tij personale. Ai totemi që rrotullon Cobb-i në fund e që ne nuk e shohim nëse rrëzohet ose jo është Inception-i që regjisori mbjell te audienca, hedh farën e një ideje, e një ideje që vë në pikëpytje kufinjtë e reales dhe ireales. Film gjenial! Jo më kot ka harxhuar C. Nolan 10 vjet duke përpunuar skenarin.

P.S. Nëse do, lexo këtë artikull mbi 6 interpretime të mundshme të filmit dhe për 5 probleme në plot.
    Per her te pare qe e pashe versioni im ishte ... hmm ta tregoj kur BlooD ta shohi

E vertet qe Nolan ka 10 vjet qe puno mbi iden e filmit, + ka nxjerr i comics ne nji koh me filmin The Cobol Job , asht si pun prekeli (sdi si thuhet shqip) ngjarja ndodh para asaj qe njohim gjat filmit.

Mram u nisa per ta pa per her te dyte por salla ishte komplet ... mbas 5 javesh qe ka dal filmi ktu te un, ala jan komplet sallat. Ka munsi qe do shkoj neser ose masneser, ta shoh nese teoria jeme e pare asht efikase ashtu si mendoj apo s'isha askund realitetit lol

At linkut qe ke sjell duket interesant, e kisha lexu me qef, por un dhe angllajshtja bajme 2 :/
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 29-08-2010 më 21:11
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    The Notebook
    Drama Romance
    9/11

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Transporter 3
    Action Thriller Adventure Crime
    8/10

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Little Miss Sunshine ( 2005 Komedi-Dramatike )

Film i thjesht mbi aventuren e nji familje gallat e perbame nga 5 loosers + gjyshi narkoman lol

Skena ma gallat

Nota 8/10
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 31-08-2010 më 22:26
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Per gjenit si PINKU i her mjafto, per ne merhumat pak ma shum lol

Per her te pare qe e pashe versioni im ishte ... hmm ta tregoj kur BlooD ta shohi

E vertet qe Nolan ka 10 vjet qe puno mbi iden e filmit, + ka nxjerr i comics ne nji koh me filmin The Cobol Job , asht si pun prekeli (sdi si thuhet shqip) ngjarja ndodh para asaj qe njohim gjat filmit.

Mram u nisa per ta pa per her te dyte por salla ishte komplet ... mbas 5 javesh qe ka dal filmi ktu te un, ala jan komplet sallat. Ka munsi qe do shkoj neser ose masneser, ta shoh nese teoria jeme e pare asht efikase ashtu si mendoj apo s'isha askund realitetit lol

At linkut qe ke sjell duket interesant, e kisha lexu me qef, por un dhe angllajshtja bajme 2 :/
    Pasnesër jam në TR.Është vendosur Rendezevous në kalendarin tim javor/mujor.Është shënuar me 7 ngjyra,pra High Priority :P.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pash Rrembimi i Pelham 123 nice si film .
    The Keeper ... dhe ky i lezetshem .
    Trekendeshi ky dhe 100 her ta shof film pa pik lidhje , me hutoi stresoi acaroi e gje smora vesh .
    Dje pash nje film Primo Karnera The walking mountain loved it ....

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Mbrëmë pash City Island (2009). Dramë i kombinum me black comedy. Film interesant, realizim i arrirë mund të them. 7/10

Life's too short to remove USB safely.

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pasnesër jam në TR.Është vendosur Rendezevous në kalendarin tim javor/mujor.Është shënuar me 7 ngjyra,pra High Priority :P.
    Rendez-vous

Sonte ne Tv kishte vetem filma me lufte, ri-pashe:

We Were Soldiers me Mel Gibson. Nuk me pelqej dhe fort, mba shum klishe mbi luften ne vietnam, realizimi pak si amator. 6/10

Casualties of War i Brian De Palma me Michael J. Fox dhe Sean Penn. Film krye-veper mbi luften ne Vietnam, muzika e Morricones e bo dhe ma grandioz. 9/10
    D'Oh!

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Rendez-vous

Sonte ne Tv kishte vetem filma me lufte, ri-pashe:

We Were Soldiers me Mel Gibson. Nuk me pelqej dhe fort, mba shum klishe mbi luften ne vietnam, realizimi pak si amator. 6/10

Casualties of War i Brian De Palma me Michael J. Fox dhe Sean Penn. Film krye-veper mbi luften ne Vietnam, muzika e Morricones e bo dhe ma grandioz. 9/10
    Ec me mo se gabim shkrimi.Pikë e zezë.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    kam pa nja 3 here

crash of titans, qe e jepte nji tv lokal i vlores,...lol

endlesso,

thuj ta heqin se o bo boze,...

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 11 prej 121 FillimFillim ... 9101112132161111 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •