Close
Faqja 14 prej 121 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1208
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    sapo e pash ket film..vota e fundit,,shum i mir a..

http://thumbnails.truveo.com/0004/5A...A4BA_Large.jpg

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Salt.
    6/10
    5 ja jap Jolie-s vetëm për pamjen që kishte kur ishte Brune me flokë të gjatam,1 ja jap skenarit që qe më vari leshtë nuk e bën nëna dhe baba bashkë.

Kte e pashe edhe une para 3 ditesh ne Kino .... Me vertet qe nuk ishte kushedi se ca, film i pare sa her , ne 5 min e para e dije se si do ishte perfundimi.

Jolie kishte mesu edhe me fluturu ..... shum falls.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

Citim Postuar më parë nga elsaa Lexo Postimin
    Kte e pashe edhe une para 3 ditesh ne Kino .... Me vertet qe nuk ishte kushedi se ca, film i pare sa her , ne 5 min e para e dije se si do ishte perfundimi.

Jolie kishte mesu edhe me fluturu ..... shum falls.
    Kinematografia është prishur shumë.Pothuaj 30% e filmave aksion nga 2005 e këtej janë një Konspiraci kundër Presidentit të Amerikës për të përfituar diçka.E gjithë kjo arrihet nga 7 veta që janë stërvitur që shumë të vegjël dhe në fund fare del Stallone me buzët komplet në krah të majtë duke bërrtitur ADRIANAAAAAAAAA,dhe vritet ai atenatori.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Kam pa 2 filma

1. Nje film Must See...pak i vjeter, por qe gjithsesi ngelet i pa vdekshem!

Claudia Cardinale.. Henry Fonda... Sergio Leone... Ennio Morricone... Jason Robards

Once upon a time in the West

Ky film per mua ka noten 9/10

2. Faktikisht ktu ne vend qe te thosha nje film, duhet me thene, kam pare riperseritjen, ribashkimin dhe rikonstrutimin e dia filmave njeheresh.. duke filluar qe nga Matrix, Memento, Dark City dhe disa te tjere, te ribashkuar ne nje film "mind fuckin blowing"

Inception

Per mendimin tim, nje film 'hec mo'. Menyra e rinderthurjes se filmave te tjere ne nje te vetem, le per te deshiruar. Dhe te mendosh qe ne shume reklama dhe video neper internet i jepnin noten 10 vetm prej ideve "origjinale" qe mbart ky film.

Une per veten time i jap noten 6/10, dhe kaq me te shtyme.. ngela shume i zhgenjyer nga ky film. (ndoshta sepse prisja me shume)
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Sapo mbarova Iron Man 2.
    8-8.5/10.
    Nuk e di pse po gjithmon më ka tërhequr Iron Man.Dhe te 1,më pëlqeu shumë.Robert Downey JR,e qan atë rol.E luan në mënyrë perfekte.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

A Single Man

Ne rralle te pare bahet fjal per tematik gay. Asiher nuk m'kan terhek filmat mbi "gay-t" si psh: Harvey Milk me Sean Penn ( 2 oscar ) m'asht duk krejt kot ose Brokeback Mountain ( 3 oscar ), e njejta kategori por prap çka, pak ma mir se Milk.

Kur pash Trailerin per her te par m'bani efekt estetika, si dhe fakti qe regjizori s'asht tjeter kush se rrobaqepsi me fame boterore Tom Ford. Filmi per mendimin tem nga ana estetike asht krue-veper, aktori kryesor Colin Firth, me eleganc te perkryme lu rolin e jetes tij, Julian Moore asht efikase. Me ka pelqy morali, si dhe refleksionet mbi jeten qe percjell filmi. Kur mendoj qe asht filmi i pare i Tom Ford ...

Nota 8/10
    D'Oh!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    the expendables

filem interesat dhe shume i ngjashem me filmin I-Team
    NJE PUN E PERKRYER E SILVESTER S.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Pash këtë Twilight Saga: Eclipse.
    Nuk më tërheq shumë ky film,vetëm ajo Alice,ma heq zarin.
    6/10.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    ...,vetëm ajo Alice,ma heq zarin....
    yeah... dhe kujt nuk ia heq zarin ajo??
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    2. Faktikisht ktu ne vend qe te thosha nje film, duhet me thene, kam pare riperseritjen, ribashkimin dhe rikonstrutimin e dia filmave njeheresh.. duke filluar qe nga Matrix, Memento, Dark City dhe disa te tjere, te ribashkuar ne nje film "mind fuckin blowing"

Inception

Per mendimin tim, nje film 'hec mo'. Menyra e rinderthurjes se filmave te tjere ne nje te vetem, le per te deshiruar. Dhe te mendosh qe ne shume reklama dhe video neper internet i jepnin noten 10 vetm prej ideve "origjinale" qe mbart ky film.

Une per veten time i jap noten 6/10, dhe kaq me te shtyme.. ngela shume i zhgenjyer nga ky film. (ndoshta sepse prisja me shume)

Bravo, kisha besim ne shijet e tua.

Dua te shkoj te shof Machete, nga Rodriguez... pershtypjet me vone. Por nese e ka pelqyer Homeri, shanset jane qe une s'do e pelqej. Lol
    I am Love - e ka pare gje njeri?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •