sapo e pash ket film..vota e fundit,,shum i mir a..
http://thumbnails.truveo.com/0004/5A...A4BA_Large.jpg
sapo e pash ket film..vota e fundit,,shum i mir a..
http://thumbnails.truveo.com/0004/5A...A4BA_Large.jpg
Kinematografia është prishur shumë.Pothuaj 30% e filmave aksion nga 2005 e këtej janë një Konspiraci kundër Presidentit të Amerikës për të përfituar diçka.E gjithë kjo arrihet nga 7 veta që janë stërvitur që shumë të vegjël dhe në fund fare del Stallone me buzët komplet në krah të majtë duke bërrtitur ADRIANAAAAAAAAA,dhe vritet ai atenatori.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kam pa 2 filma
1. Nje film Must See...pak i vjeter, por qe gjithsesi ngelet i pa vdekshem!
Claudia Cardinale.. Henry Fonda... Sergio Leone... Ennio Morricone... Jason Robards
Ky film per mua ka noten 9/10
Once upon a time in the West
2. Faktikisht ktu ne vend qe te thosha nje film, duhet me thene, kam pare riperseritjen, ribashkimin dhe rikonstrutimin e dia filmave njeheresh.. duke filluar qe nga Matrix, Memento, Dark City dhe disa te tjere, te ribashkuar ne nje film "mind fuckin blowing"
Inception
Per mendimin tim, nje film 'hec mo'. Menyra e rinderthurjes se filmave te tjere ne nje te vetem, le per te deshiruar. Dhe te mendosh qe ne shume reklama dhe video neper internet i jepnin noten 10 vetm prej ideve "origjinale" qe mbart ky film.
Une per veten time i jap noten 6/10, dhe kaq me te shtyme.. ngela shume i zhgenjyer nga ky film. (ndoshta sepse prisja me shume)
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Sapo mbarova Iron Man 2.
8-8.5/10.
Nuk e di pse po gjithmon më ka tërhequr Iron Man.Dhe te 1,më pëlqeu shumë.Robert Downey JR,e qan atë rol.E luan në mënyrë perfekte.
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ne rralle te pare bahet fjal per tematik gay. Asiher nuk m'kan terhek filmat mbi "gay-t" si psh: Harvey Milk me Sean Penn ( 2 oscar ) m'asht duk krejt kot ose Brokeback Mountain ( 3 oscar ), e njejta kategori por prap çka, pak ma mir se Milk.
Kur pash Trailerin per her te par m'bani efekt estetika, si dhe fakti qe regjizori s'asht tjeter kush se rrobaqepsi me fame boterore Tom Ford. Filmi per mendimin tem nga ana estetike asht krue-veper, aktori kryesor Colin Firth, me eleganc te perkryme lu rolin e jetes tij, Julian Moore asht efikase. Me ka pelqy morali, si dhe refleksionet mbi jeten qe percjell filmi. Kur mendoj qe asht filmi i pare i Tom Ford ...
Nota 8/10
D'Oh!
the expendables
filem interesat dhe shume i ngjashem me filmin I-Team
NJE PUN E PERKRYER E SILVESTER S.
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Pash këtë Twilight Saga: Eclipse.
Nuk më tërheq shumë ky film,vetëm ajo Alice,ma heq zarin.
6/10.
![]()
Krijoni Kontakt