Close
Faqja 112 prej 121 FillimFillim ... 1262102110111112113114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,111 deri 1,120 prej 1208
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    zgjidhi filmat F-I mos humb kohën me filma dilentantë dhe paçavurre, sidomos po qenë filma ado-lesh-entësh vëri kryqin menjëherë se janë humbje kohe.
    Une i zgjedh sipas plotit; reviews nuk eshte se i besoj shume se eshte pune gustosh... nqs me duket interesant e shoh... scifi...actions...thrillers jane te preferuarit.
    Historia e ketij eshte intriguese... japonia pushton australine dhe nje grup adoleshentesh qe kishin shkuar per kamping kthehen dhe i gjejne shtepite bosh pa prinder... detyrohen te luftojne per mbijetese... por ky luftimi eshte aq i ekzagjeruar saaa....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Kete jave kam pare keta filma:

1- The Grey
    Thriller dramatik - Ishte goxha i realizuar si film, por shume i zymte. Nga fillimi deri ne fund mbizoteronte ngjyra e akullt blu e erret dhe e bardha e bores. Nuk kishte asnje moment shprese ai film. Ishte i gjithi pesimist, dramatik, me nje fund te hidhur. Une prisja qe te mbaronte me mesazhin qe duhet te luftoje njeriu ne jete per te mbijetuar...ne kuptimin qe duhet te tregohesh i forte ne momentet e evshtira per te perballuar cdo gje, dhe per tja dale mbane...por JO. Ky film nuk e percillte aspak nej mesazh te tille., por perkundrazi tregonte qe sado te luftosh e te tregohesh i forte perseri do humbasesh kundrejt zymtesise.

Megjithate pervec fundit, ish film i realizuar mire. Kasti gjithashtu shume i mire.
    Do e vleresoja me noten 7

2- Arthur Christmas
    Animacion - Ky s'diskutohej qe do ish i bukur. Argetues, qesharak, i mbushur me aventure. Shume i mire.
    Do e vleresoja me 7.5

3- The Rum Diary
    Aventure - Johnny Depp, perfundimisht duhet te pranoje vetem rolet per filmat e Tim Burton dhe per Jack Sparrow, asnji tjeter. Sepse NUK DI TE LUAJE!
    Ose me sakte, ngaqe eshte mesuar te role qesharake perrallash gjithe kohes, dhe ka harruar te interpretoje ne filma te nje lloj tjeter zhanri.
    Pervec lojes se Johnyt, filmi ishte katastrofe!
    Fabula ishte = 0....Nuk e kuptova per cfare fliste filmi, sepse aty pashe vetem nje grup pijanecesh dhe te droguarish qe bridhnin larte e poshte neper Porto Rico, dhe kaq. Zhgenjim total!
    Do e vleresoja me noten 3
    [U][B]

Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Mariushka

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2011
    Postime
    104
    Pashe dhe kete dje

Hugo[/B][/U]
    Aventure - Kete e pashe dje ne Cinema. hmmm nuk di si ta nis.....ishte nje film i vecante, por jo nodnje kushedise cfare. Prisja ndonje gje aventure te mbushur me shume me aksion, me ngjarje te shumta, me capkanlleqe, me lot, me te qeshura, me shume emocion me pak fjale, ...por ne te vertete doli qe ish shume i avashte si film, mezi ecte, emocione ksihte shume pak, batuta fare fare pak, fabula mu duk sikur ishte e fokusuar ne personazhin e gabuar, me shume pak fjale....etj.
    Me pelqyen shume ngjyrat e filmit, skenografia sigurisht perrallore, kasti shume i mire, dhe muzika shume e mire.
    Do e vleresoja me noten 8
    Mariushka

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Kur pashe filmin, kuptova qe Martin Scorsese, s'ka me c'te merret.

Pak a shume mendoj si zonjusha me lart.
    E pashe filmin, se me intrigoi ajo foto qe ka postuar Mariushka, ku tregon kete djalin e vogel duke u kacavjerre ne oren e madhe me te njejtin stil te Harold Lloyd.

S'me pelqeu ideja qe regjizori vendos nje 8-10 vjecar ne ate skene aspak komike.
    Filmi edhe pse slow, ia vlen te shihet. Sidomos per ata, qe qysh ne vegjeli kane adhuruar kinemane. Sepse tek ato dy personazhe te vegjel, ne nje fare menyre do te gjejne veten
    Ohhh se per pak harrova. Pershtypje me beri bukuria e Chloë Grace Moretz.

Ndersa per filmin "My week with Marilyn", do thoja qe ishte guxim i tepruar nga ana e regjizorit per te sjelle ne jete Laurence Olivier dhe Vivien Leigh nepermjet Keneth Branagh dhe Julia Ormond. Une kam pare disa here "The Prince and the Showgirl" dhe perpjekja per te sjelle disa momente xhirimi te tij, mu duk deshtim total. Pastaj, po nuk gjete nje aktore qe te kete linje trupore si Marilyn, me mire mos i hyr detit ne kembe. Pavaresisht nga story, s'me pelqeu asnje interpretim ne film. Cuditem si u kandidua ajo femer per Oscar. Vertet qe Marilyn s'ishte aktore, por ishte sexy. Hot, very hot! Ndersa kjo vajza edhe pse aktroi , nuk arriti dot te sillte figuren e Marilyn,seksualitetin e saj, sepse ca gjera jane te lindura , nuk mesohen ne asnje shkolle arti.

Edhe pse filmi s'me pelqeu ua sugjeroj, se kulture eshte.

Lovely!
    Where does a thought go when it's forgotten?

The Vow
    forumerotikshqiptar.com

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    brother bear 7/10
    adventure/animation/family/fantasy

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    kam pare disa filma, e sjam tuj i rendit te gjitha ketu, se sme la mendja. lol

House of Sand and Fog. Film interesant, me pelqeu. Do i jepja 8. Jo keq si film. Loja e aktoreve e sidomos Ben Kingsley, briliante.

tjeter kam pa :

Beautiful Boy. Dhe ky me pelqeu, ngjarje ca e hidhur, po ate qe ta ben femija sta ben as perendia ka thene Vani i tmerrshem, e se tha kot. lol. Jeta ka ups and down, po prape njerezit i gjejne forcat te mbijetojne. Do i jepja 8 dhe ketij si film.

dhe e fundit

Winter in wartime. I really liked this movie. I jap 10 pa hezitim. E rekomandoj, filmi percjell nje mesazh shume pozitive po aq sa dhe te dhimshem. Personalisht me pelqeu shume. E kam pare deri ne 12 te nates, gje spara ndodh shpesh. lol

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kill the Irish man- mafie e gjalle. Me shperthime, vrasje- pau pau. lol

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nuk kishte asnje puthje filmi?
    uau..

jo po nuku puthen qe ne fillim sokoli me shpresen..nuk i shoh filmat..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Brarush lepuluc lol, do me puthje ti? Shif serialin me Spartacus versionin e ri ok? Do kenaqesh, fillon me puc puc e mbaron me puc puc . (lol)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •