Close
Faqja 45 prej 90 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 891
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    or ti shok se me hangre shpirtin me hangre ni e dy e turku turku

turku nuk pushtoi shqipterin se donte te zhdukte shqiptaret turku krijoi ni perandori e aty perfshiheshin shum kombe ashtu sic ishte perandoria romake, bizanti, etj. turku la gjith ballaknin mrapa jo vec shqiptaret. turku iku e shkoi para 100 vjetesh e nuk vje ma

kurse serbin e kemi armik sot e ksaj dite dha akoma do ta kemi dhe ne te ardhmen.

dhe sa per at qe the se ca u ka ba serbi atyne duhet te te vi turp prej vetes.

kudo ku derdhet gjaku i ni shqiptari (kosove, mal i zi, maqedoni, greqi, shqipri) derdhet dhe gjaku im.
    Ouu, dhe me turkun nuk qënka derdhur gjak shqiptari atere, se ndryshe do ishte derdhur dhe ai joti. Po ti më duket do që të derdhet gjaku i çdo shqiptari kur derdhet joti, po nuk je gati të bësh të kundërtën.

Po mbas 100 vjetësh mos duhen harruar dhe të gjithë këta kosovarë të masakruar nga serbi. Apo është ndryshe thika serbit nga ajo e turkut, se turku na vriste me dashuri.

Apo është ndryshe thika serbit nga ajo e turkut, se turku na vriste me dashuri.
    Une besoj se te kuptoj drejt, ne postimin tend te fundit, por mos harro - nuk ka armik me te mire nga armiqte e tjere, siç vrau serbi, ashtu vrau edhe turku, siç vrau gjermani po ashtu vrau edhe italiani, nuk ka kategori me armiqte e shqiptarit.
    Kush nga ne ve serbin si me pak te keq, eshte armik i vet shqiptareve, por edhe kush ve turqit si armiq "te mire", eshte gjithashtu armik i atdheut te tije.
    Ne nuk duhet ta harrojme te shkuaren, por jo qe te jetojme me kujtesa, ndryshe nuk hecim para. Ka shqiptare qe s'duan shqiptarin ( per aresye besimi, krahine, politike ), pa mendo do te na donin italianet, gjermanet, serbet, arabet, turqit..., i thone nje fjale te urte, i yti mishin ta ha por kocken ta ruan..., por i huaji ......!

Për mendimin tim armiqtë më të medhenj të Shqipërisë tani për tani janë Serbia dhe Greqia, kurse armiku më i madh në historinë e Shqipërisë është Turqia. Megjithatë pavarsisht renditjes që mund tu bëhet, të gjithë janë armiq që na kanë bërë të vuajmë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kjo që thua ti për turkun është sikur të të vij njëri të ta fusi me grusht dhe pastaj të të japi dorën e të thotë hajde bëhemi shokë, dhe ti ja jep dorën dhe e konsideron mik të ngushtë.
    Per te mos e zgjatur me shume kete Diskutim ,po bej nje pyetje Konkrete : Ne Qfar Kritere Bazohesh Ti ,Sot Turkun ta Konsiderosh Armik dhe ta Krahasosh me Serbin?...

Thjesht me Jep ti 1 Arsye ,qe te konsiderojm Turkun si Armik ne Shekullin XXI, Ndersa une te Japi Ty 1001 ,qe Turku eshte Mik I Yni prej me te sinqerteve ne Shekullin XXI!!!

Kerkoj qe Historia te i lihet se Kaluares kesaj here,sepse nese bazohemi ne Histori,ateher Dy Popuj nuk mund te i besh bashk Sot ne Botë,per nga Mardhenjet Miqsore qe kan Pasur...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Sot vazhdojmë të vuajmë pushtimin e turkut. Ishim ne 1900 njësoj si në 1400, mbetëm pas bote. Për mua historikisht turku na ka dëmtuar më shumë se serbi dhe greku, por këta të fundit thjesht janë armiqtë më të mëdhenj tani. Armiq që s'kanë për të na bërë dot asgjë.

Marrdhënie ne kemi dhe me grekun, po nuk do të thotë që jemi miq. Un turkun nuk e konsideroj mik sot, 100 pasi u çlituam nga ta, gjithashtu dhe serbin s'kam për ta konsideruar mik kur të jem plak e të jetë harruar lufta e Kosovës.

Sa për ndihmë pastaj, më shumë kemi të mira nga Greqia sesa nga Turqia se në Greqi janë mbi gjys milion shqiptarë që mbajnë ekonominë shqiptare.

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Duke lexuar titullin e temes dua te them dicka:
    TE TRASHEGOHEN !
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Të trashëgohen dhe bravo u qoftë se po sakrifikojnë për Shqipëri. Po ua marrim kalanë nga brenda serbëve dhe pak nga pak do e mbushim me shqiptarë Serbinë nëpërmjet këtyre heroinave të kombit.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga pulcina86 Lexo Postimin
    Duke lexuar titullin e temes dua te them dicka:
    TE TRASHEGOHEN !

Te trashegohen sic jane trashegu shqiptaret e Maqedonise me turkeshat dhe boshjaket.
    Life's too short to remove USB safely.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Të trashëgohen dhe bravo u qoftë se po sakrifikojnë për Shqipëri. Po ua marrim kalanë nga brenda serbëve dhe pak nga pak do e mbushim me shqiptarë Serbinë nëpërmjet këtyre heroinave të kombit.
    Rreth 80% e Malazezëve ,supozohet se kan Prejardhje Shqiptare,Por tash ec e thuaja atyre se jeni shqiptar....te vrasin

Keshtu qe te mos shef endrra dikush rreth kesaj qeshtje,qe te perdor kete taktik te deshtuar me qellim qe te mbjell farë shqiptari ne shtepin e Zhivoradit apo te Zhivkit sepse ne fund ajo pjellë behet anetar i gardes se Car Llazarit dhe fiton pune ne Mitrovic si rojë e Ures se Ibrit ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 09-07-2008 më 15:53
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Rreth 80% e Malazezëve ,supozohet se kan Prejardhje Shqiptare,Por tash ec e thuaja atyre se jeni shqiptar....te vrasin

Keshtu qe te mos shef endrra dikush rreth kesaj qeshtje,qe te perdor kete taktik te deshtuar me qellim qe te mbjell farë shqiptari ne shtepin e Zhivoradit apo te Zhivkit sepse ne fund ajo pjellë behet anetar i gardes se Car Llazarit dhe fiton pune ne Mitrovic si rojë e Ures se Ibrit ...
    "Supozohet" vetëm, kështu që mbase un nuk shof ëndrra. Këto vajza po shfrytëyojnë këta serbët që po tradhtojnë vendin e tyre, dhe po e përdorin këtë tradhëti në favorin tonë.

Faqja 45 prej 90 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •