Close
Faqja 35 prej 90 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 891
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Aman se na hapet barkun, akoma me kete teme ju...pfffffffffff
    Po pse mo mbaruan djemte shqiptare dhe ngelen per serbet gocat shqiptare?! Shikoni per motrat tuaja aty se mos po jua bejne ato po gocave ne Shqiperi mos ua qani shume hallin se kane ke te marrin. Nuk kane ngelur si ne kohen parahistorike qe duhet t'i martoj babai me vellane sic beni ju andej, por e zgjedhin vete me ke duan te kalojne jeten. Njoh shume familje kosovare ose shqiptare nga maqedonia ketu ne USA dhe te gjithe jane: ose SHUME LIBERAL ose SHUME KONSERVATIV. Prandaj po te vini aty te mesi mire do beni.

Kalofshi mire te gjithe.

Deada , ska nevoj per nervozizem secili e din veten dhe asnjeri spo te gjykon ty ose gjith shqiptaret e Shqiperis , po gjykohen persona me vetdije te ulet kombetare .
    Ndersa kto qe po martohen me serb (sllav) kto fare sjan liberal , se te ishin tamam me mendje asnjeher sishin martu ne fshatrat serb , se ti si vajz ( liberale) se ke iden ku jan duke u martu ato , te lutem merri ato zona qe jan permend ketu , shkruaji ne google dhe shife cka jan. Ato jan fshatrat te cilet llogariten fshatra te pleqve.
    Sa nuk i dua kto qe behen perparimtar duke i arsyetuar martesat me armiqet shqiptar , per 500 euro.
    Perndryshe kto nuk jan martesa me dashuri oj Deada-Liberale , jan martesa per 500 euro qe lidhet permes fotografive te punuara me fotoshop
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Deada , ska nevoj per nervozizem secili e din veten dhe asnjeri spo te gjykon ty ose gjith shqiptaret e Shqiperis , po gjykohen persona me vetdije te ulet kombetare .
    Ndersa kto qe po martohen me serb (sllav) kto fare sjan liberal , se te ishin tamam me mendje asnjeher sishin martu ne fshatrat serb , se ti si vajz ( liberale) se ke iden ku jan duke u martu ato , te lutem merri ato zona qe jan permend ketu , shkruaji ne google dhe shife cka jan. Ato jan fshatrat te cilet llogariten fshatra te pleqve.
    Sa nuk i dua kto qe behen perparimtar duke i arsyetuar martesat me armiqet shqiptar , per 500 euro.
    Perndryshe kto nuk jan martesa me dashuri oj Deada-Liberale , jan martesa per 500 euro qe lidhet permes fotografive te punuara me fotoshop
    Me fal por nga e di ti qe une jam liberale? Po te me njihje do ta kuptoje qe mund te jem gjithcka por vec liberale nuk jam. Une nuk quaj liberale faktin qe kam te drejte ta gjej vete shokun e jetes dhe jo te pres nga babai apo nga vellezerit e mi ta gjejne ata per mua. Te jete per ata ngela pa martuar se asnje djale nuk eshte i mire per motren e tyre (gje qe eshte e vertet per shumicen e vellezerve). Liberale une do te quaja kur goca i con babait nga nje djale cdo jave (dhe nuk eshte i njejti djale) dhe ai kalon naten aty dhe babai e vellai nuk i thote gje fare, gje qe e shohim cdo dite ketu. Ose ka dhe nga ata qe fillojne "negociatat" per te martuar vajzen qe ne vitin e pare ne gjimnaz se kane hall se mos ju merr vajza rruge te "keqe" dhe ju ngelet prinderve ne dere. FYI, keta jane pikerisht ata vellezerit tane shqiptare kosovare dhe maqedonas qe zotrote na mbron me aq krenari.

Gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 04-05-2008 më 13:23

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin
    Me fal por nga e di ti qe une jam liberale? Po te me njihje do ta kuptoje qe mund te jem gjithcka por vec liberale nuk jam. Une nuk quaj liberale faktin qe kam te drejte ta gjej vete shokun e jetes dhe jo te pres nga babai apo nga vellezerit e mi ta gjejne ata per mua. Te jete per ata ngela pa martuar se asnje djale nuk eshte i mire per motren e tyre (gje qe eshte e vertet per shumicen e vellezerve). Liberale une do te quaja kur goca i con babait nga nje djale cdo jave (dhe nuk eshte i njejti djale) dhe ai kalon naten aty dhe babai e vellai nuk i thote gje fare, gje qe e shohim cdo dite ketu. Ose ka dhe nga ata qe fillojne "negociatat" per te martuar vajzen qe ne vitin e pare ne gjimnaz se kane hall se mos ju merr vajza rruge te "keqe" dhe ju ngelet prinderve ne dere. FYI, keta jane pikerisht ata vellezerit tane shqiptare kosovare dhe maqedonas qe zotrote na mbron me aq krenari.

Gjithe te mirat
    Pershendetje DeAdA !!

Perveqe vellezerve shqipetare ,kosovare ,e paski shtuare edhe nje vella tjeter maqedonas, ne shqipetaret e maqedonise nuk jemi maqedonas ,pore jemi s'iku ju shqipetare.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Gjithsesi martesat e ketyre vajzave me Serb eshte shume i gabuar! Gjynaf per keto familje me nivel kaq te ulet dhe fare pa ndjenja patriotizmi
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    Shqiptaret e shqiperise martohen me Serbe looooooooooooool mos doje te thoje Shqiptaret e kosoves ore i uruar.

nje koment per ali baben.
    serbi ka vra kosovar burra,fmi e gra me ndihmen e kosovareve sepse gjithmone disa prej tyre kan qene te pa bese ndaj popullit te tyre.

nuk do te thote qe cdo serbe eshte masakrues e vrases ka edhe njerze te mire, kam degjuar serbe qe flasin per kosoven me me shume dashuri se sa per kombin e tyre.

edhe shqiptaret e shqiperise kan shume me shume tradita shqiptare se sa te kosoves qe une personalisht nuk di ti dalloj me arabet,edhe vini ketu e flisni ne emrin shqiperi pfffffffffffff
    Ti sje asgje me shum , faktikisht gjithcka qe je ti esht ajo lecka qe mban ne trup ( nese e mban)

Un them qe gjith serbet flasin me Kosoven me shum dashuri , edhe kryetari i shtetit serb edhe kryeministri , cdo astist flet me dashuri per Kosoven , mirpo ato ket Kosov e dojn ta ken per vete dhe te jet pa shqiptar , ashtu sic deshen ta bejn ne 1999.
    E ti fare nuk i njef shqiptaret , per serbet po e shofim se i njef shum mir dhe flet me dashuri , ndoshta don ti kesh mushteri ne profesionin tend , sdi.
    Po e tregon ftyren tende sllave , e po mundohesh te na mashtrosh se je shqiptare pfffffffffff , kot .
    Te deshiroj te kalbesh andej ku je , se sna duhesh ne Shqiperin e shqiptarve , sikur qe sna duhen kta qe martohen me sllav.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Per ta mbyll temen , mendoj se mjafton kjo video.
    Ata qe deri me tani nuk besonin , mund ta shikojn ket video , ska nevoj ta kuptojn , fotografija flet gjithcka. Turp

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ato vajza i kam njohur jashte, dhe as nuk i njihja perpara dhe as nuk kisha ndonje deshire per to. Fjala kosove eshte sllave, dhe prandaj e ka pase emrin Dardani deri ne shekullin e 10.
    Dhe sa po dijeni une nje nder shoqet me te ngushta e kam serbe dhe ajo me thote qe nje serbe nuk do te lidhej apo martohej kurre me nje shqiptar.
    Ktu edvino e ke tepru pak adi ama ska problem,vetem sa per dijeni e tia thuash asaj shoqes tande serbe se vetem ne qytetin tim ka me shum se 20 vet qe kan gra serbe e mos te flasim per keto boshnjake kan me qinda.Shnet.
    Duajeni njëri tjetrin.

ILIR NË GEN Maska e flory80
    Anëtarësuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzë Vjosës Kaltëroshe
    Postime
    1,531
    Per cfare flet kjo videja pak me siper se asgje nuk kuptova une
    EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    vaj halli per kombin ton,....kastarof kjo tema
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e bela70
    Anëtarësuar
    23-05-2003
    Vendndodhja
    Pejë
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga anthem Lexo Postimin
    Me rëndësi është që burri të jetë fetar, t'i përkushtohet dashurisë së Jezusit tonë të dashur. S'ka rëndësi kombi.
    Ajt mor mos na filozofo ketu>Kuptohet se per ty e te tjer si ti ska rendesi kombi se ju sdini as se qfar esht kombi.
    Duajeni njëri tjetrin.

Faqja 35 prej 90 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •