Vlla a po don me te ble patike NIKE se me papuqe eshte shtir me te garantu dikush dicka? Deri sa te mrrin me papuqe xhihadi kryhet e munden me t'i marre Referi dhe Ximi Abedin. lol Qe ski leka kallxo.
Edhe nje pyetje se kesh duke harru. Pupeza a e kish njet me iu bashku kesaj thirrjeje?
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Shqiptaret e kane tradite "xhihadizmin".
Ka qene cfare ka qene, ne nje kohe, ka qene njefare Petro Marko, me plot shoke, i cili ka marre pjese ne "xhihad" ne Spanje, kunder diktatorit Franko. Ky tipi ("xhihadist") madje dhe ka shkruar nje liber, "Hasta la vista" (pa "baby").
Eshte interesante qe askush deri me sot nuk e ka akuzuar kete Markon e Petros...
Ndoshta nuk ka qene "in" asaj kohe per te bere zenzacione. Ndoshta per mungese gazetarucësh, sic i kemi sot apo, kushedi per cfare...
*
klipp&klar
Gon! (14-10-2013),optimus.prime (13-10-2013),Renea (13-10-2013)
Nese o ashtu puna, qe mi marrin virgjinat ata, pu u dufka me i ble edhe una ni pale patika NIKE. Leka s'kom, po nese mi blen ti, e boj zemren drrase llamparije dhe ta jepi ni virgjereshe, po jo cilen dush ti, po cilen du une.
Sa per kete pyetjen qe ma paske shtru, ni gjo di me t'thon: mi merr gjitha virgjereshat, per se e di se kush o Pupza lol.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Secili vendos per veten e tij , dikush vdes per Sirine , dikush per rakine , kombesine , dashnoren ... dikush per adrenalinen, nikotinen...
A ju cirkuzantet e forumit , si nuk u merzitet mo, vite te tera me propagand, si nuk ndryshuat aspak.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Thirrje!
Nqs e sjell koken ky Andrei Chikatilo ka per tu bere ne Kosoveme ate frymezim qe ka marr,e me ate cfare i kane pare syte atje!
![]()
Pse Renea po e kthen ceshtjen ne banalitet, nuk besoj qe dikujt i plas per jeten e tij, pse me cdo kush e mbron cdo gje muslimane edhe pse osht gabim, dhe si pasoje edhe me shume po shtohet urretja ndaj fese islame.
Ti si musliman i devotshem, ne vend qe ta qortosh ose me sakte ta denosh sepse po njolloset feja jote por ti e ben te kunderten, nuk degjove se cfare fjale perdorte?
Po ketij fundrrines nuk i mjafton vullneti i tij, tani ai ben thirrje terroriste dhe na thote neve shqiptareve, lereni punen, shkollat, familjen sepse jane kurtha te shejtanit dhe thote hajdeni luftoni qafirat. A osht kjo gjuhe dhe idealizem e fese islame?
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 13-10-2013 më 18:10
Gentian_gr (13-10-2013)
Larg paske shku more burr, c'lidhje ka kjo ceshtje me Petro Markon, ajo lufte nuk ishte mbi baza fetare. Per ate pune jo me larg se 15-20 vitesh ka pasur shume shqiptare vullnetar ne Kroaci e Bosnje kunder serbeve. Tema ketu nuk eshte pse ka shkuar ai te luftoje, por pse ben thirrje terroriste aq me teper eshte lufte civile dhe qe i takojne se njejtes fe. Ketij talibancit nuk i pengon vetem Ashad-i, por gjithcka jo-muslimane, ky me kete fjalor ideologjik qe shprehu ne video me mujt edhe shqiptarise i kish ra duke qene se jemi popull shume laik dhe multireligjioz, por ja qe s'ka fuqi dhe mbeshtetje, dhe ideologjine e tij duke qene e mundur e praktion ne Siri.
Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 13-10-2013 më 18:39
a eshte e drejte e atij te shprehet ashtu siq mendon ai apo jo..apo ne duhet ta mesojme dike si duhet ta shprehe mendimin e tij..kete bindje ka ..edhe po ta shash ti e une 100 here prap kete bind ka me pase..sa me shume ta kritikosh aq me shume do e ngreje zerin pasi shikon se fjala e tij po merret seriozisht ..po ta injorosh do derdellise nje here e dy here dhe kur ta shohe qe nuk po pjerdh kush per te do e mbylle vete..
e keqja e ne shqiptareve eshte ajo qe duam qe te tjeret te mendojne siq mendojme une , ti apo nje tjeter..jo or jo..eshte mendesi komuniste kur thuhej '' o me ne o kunder nesh , rruge te mesme nuk ka ''.. gjithkund ka mendime qe mund te mos me pelqejne mua apo ty apo dikujt tjeter por kjo nuk do te thote qe une , ti apo dikush tjeter te mos i shfaqe keto mendime me drojen se po na hidherohesh ti , une apo dikush tjeter..gjithkush ka te drejten te shprehe mendimin e tij ashtu siq ai e beson dhe e ndjen..nese ka dicka qe bie ne kundershtim me ligjet e nje shteti bujrum eshte shteti ai qe ja mbledh dy kembet ne nje kepuce dhe kaq..
dicka me ben shume pershtypje te ky neforum..sa shume i keni qejf budalliqe te tipin por.dhi nje prift ne honolulu apo u dhie nje hoxhe ne arabistan..dhe aq turr merrni per ti pru ne kete nenforum sa qe thua ore eshte duke pjerdhur mbreteresha e anglise apo eshte duke u dhier kryeministri i shqiperise..marrina me mjekercjepe..
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Gon! (14-10-2013)
Krijoni Kontakt