Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 158
    i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

Një video që po qarkullon në internet tregon një shqiptar nga Kosova që bën thirrje për xhihad (luftë të shenjtë) në Siri. Në videon e postuar në Youtube, kosovari i cili nuk është identifikuar bën thirrje që kësaj lufte në Siri ti bashkohen edhe persona të tjerë.

Sipas personit në videon në Yuotube “luanët nga e gjithë bota kanë ardhur në këtë luftë të shenjtë”.

Redaksia online
    (ac/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/kosova/272...ad-182090.html
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 13-10-2013 më 09:46
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

no comment

Allahoo Allah Allahi Allah, la ilahe il allah allah allah hehehehehehehe

I reafte dizanterija!

C'fare duhet te kuptoje ky funderrine eshte se mundet te mundet te luftoje me nje minoritet ne Siri edhe prap mos ta fitoje luften por po te luftonte me kafiret sic thot do te zhdukeshin si lloj! E para e punes, keta edhe kur luftojne me kafiret luftojne me mina rruge, keshtu qe te mos mburren per pushken. Keta jane pleshta, dhe po te ishte bota aq imoral sa keta do ti kishte zhdukur tere rracen. Keta perfitojne nga morali i te tjereve, dhe pastaj te shesin pordhe. Nje turme me Arab nuk mund dot Izraelin me 5 milion Cifut, por humbin perhere! Enough said!

Hope you die painfully, pice of SHlT!
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Krye Qyski
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Një video që po qarkullon në internet tregon një shqiptar nga Kosova që bën thirrje për xhihad (luftë të shenjtë) në Siri. Në videon e postuar në Youtube, kosovari i cili nuk është identifikuar bën thirrje që kësaj lufte në Siri ti bashkohen edhe persona të tjerë.

Sipas personit në videon në Yuotube “luanët nga e gjithë bota kanë ardhur në këtë luftë të shenjtë”.

Redaksia online
    (ac/shqiptarja.com) - See more at: http://www.shqiptarja.com/kosova/272...ad-182090.html

psokopati totale asnje aryse llogjike ne te gjitha ato qe thote dhe flete. nderin e motrave myslimane thote ta mbrojme sikur aty po u perdhunojne motrat aty eshte lufte civile po luftojn shteti me popullin, mysliman kunder mysliman kush po ja q.. motrat ketyre!! armiqte e islamit thote trapi kush jane keta armiq njerezit e assadit!! po ata jane islmaik per vete!!!
    krenaria e myslimanit ne kete toke thote pse krenaria e myslimanit ne nje toke tjeter ca ka!!! toka eshte ajo qe e ben krenar islamikun apo vete islami.
    kurthat e shejtanit jane te shumta jo femia pasunia evlati, jo te punoj jo andej vallahi jane kurtha te shejtanit!!!!!!! pike e zeze ca lesh njeriu e islamiku qenka ky qe i duket kuth i shejtanit femija, puna, vellai familja etj etj. qenka me e mire ti bashkohesh luftes, nje lufte qe sdi se ku dhe sdi se perse, por qe sipas ketij te bashkojme kalifetin e islamit dhe se perse duhet te bashkohen islamiket ne nje kalifat hajde mere vesh ti.
    keta jane njerez te semure e keqja eshte se jane aq shume te bindur per ato cmendurit qe thone saqe po te behen bashke dhe te marin fuqi nje numer i madh si puna e ketyre zoti na ruajte..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 13-10-2013 më 10:48

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Jo po, vetem sa ti veshi papuqet, se s'bon pa shku.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Jo po, vetem sa ti veshi papuqet, se s'bon pa shku.
    Me siguro edhe mua nje vend, une do i blej qe neser disa patika NIKE. Po thojne se jane te mira shume per lufte, sidomos kur iu thua se mbathesi i tyre mundet te martohet me 72 virgjeresha nese vritet, vrapojne sikur rrufeja, plus ishin shume praktike.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Me siguro edhe mua nje vend, une do i blej qe neser disa patika NIKE. Po thojne se jane te mira shume per lufte, sidomos kur iu thua se mbathesi i tyre mundet te martohet me 72 virgjeresha nese vritet, vrapojne sikur rrufeja, plus ishin shume praktike.
    Me nje kusht t'vetem, jo se nuk te besoj ty por qe kam bo pervoja te kqija, duhet gjithsesi ta bojm i kontrate me nenshkrime te ndersjella, qe nuk mi prek virgjereshat e mia.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Ne fillim seksionin per religjionit e ka pasur te perzier. Tash eshte kapur seksion per cdo sekt te mundshem. Cili eshte rezultati (te mos them suksesi) i gjithe kesaj. Te gjithe sektareve iu ka ngushtuar fare hapesira neper seksione sektare perkatese keshtuqe per arene te komplekseve te tyre e kane zgjedhur pikerisht kete nenforum: Toleranca Fetare.
    Po t'i marrim vetemse temat e faqes se pare te ketij nenforumi, cfare do te gjejme ne to? Pikerisht te kunderten e tolerances. Kemi kryekeput tema urrejtjenxitese.
    Permbledhur ne permasa nderkombetare jemi popull i cili me se shumti e urren veten. Ne anen tjeter kerkojme dashuri/simpati nga te huajt. Po kush te don nese ti e urren vetveten? Askush.

Zoti na ruajte!

P.S.
    Shpeshhere, shume here, e pyes veten: A din te debatoje shtruar shqiptari?
    Pergjigja eshte: JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Me nje kusht t'vetem, jo se nuk te besoj ty por qe kam bo pervoja te kqija, duhet gjithsesi ta bojm i kontrate me nenshkrime te ndersjella, qe nuk mi prek virgjereshat e mia.
    Suphanallah Hot ,si dyshon ne fuqine e allahut ,virgjereshat sti prek kush ,ka mjaftueshem per te gjithe xhenetlit ,allahu i ka bere llogarite me kohe

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •