Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 158 prej 158
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

“Xhemati i Xhihadit” kërcënon me sulme Policinë e Kosovës

Prishtinë, 12 nëntor - Një komunikatë kërcënuese është lëshuar nga i ashtuquajturi “Xhemati i Teuhidit dhe Xhihadit në Kosovë”. Me këtë komunikatë është kërcënuar Policia e Kosovës se nëse nuk i liron gjashtë të arrestuarit, do të përballet me “sulme të dhimbshme”. Policia e Kosovës është njoftuar për këtë komunikatë dhe është duke e analizuar shkallën e seriozitetit të saj.

Komunikata e lëshuar nga adresa xhemati-xhihadit@hotmail.com, thotë: Xhemati i Teuhidit dhe Xhihadit në Kosovë paralajmëron Policinë Terroriste të Kosovës, se në qoftë se nuk i liron Vëllezërit tanë të dashur sa më parë, do të përballen me sulme të tmerrshme dhe të dhimbshme.

Padyshim, ne kemi burra të cilët e duan vdekjen më shumë se sa ju jetën e kësaj bote. Është ushtria e Allahut e cila do të triumfoj dhe ajo e Brankoviqit e cila do të mbytet në gjakun e tyre.

Allahu i lartësuar thotë:

"Prej besimtarëve kishte burra që vërtetuan besën e dhënë Allahut, e disa prej tyre e realizuan premtimin duke dhënë jetën, dhe ka prej tyre që janë duke pritur (ta zbatojnë) dhe ashtu nuk bënë kurrfarë ndryshimi." Surja Ahzab, Ajeti 23

"Ata që besuan luftojnë në rrugë të Allahut, e ata që nuk besuan luftojnë në rrugë të djallëzuar. Luftoni pra miqtë e djallit, s'ka dyshim se intriga e djallit është e dobët." Surja Nisa, Ajeti 76

Dhe falënderimi i takon Allahut zotit të botrave.

Batalioni i Mediave

Komandant Muxhahidi”, përfundon komunikata, dërguar sot medieve me rrugë elektronike (ilustrimi nga arkivi).
    http://www.koha.net/?page=1,13,165321

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Çka te bejne keto foto me shqiptaret e kthyer Antiprolant ?

Si duket edhe ti je nje vegel e dobet e shik'ut. Saqe 6 tema te njejta i ke hapur sot po me te njejtet artikuj !!
    … ///

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Çka te bejne keto foto me shqiptaret e kthyer Antiprolant ?

Si duket edhe ti je nje vegel e dobet e shik'ut. Saqe 6 tema te njejta i ke hapur sot po me te njejtet artikuj !!
    Nuk e di per cfare e ke fjalen saktesisht, por une personalisht kam postuar vetem dy artikujt me larte dhe asnje tjeter...
    Dhe natyrisht se nuk jam vegel e askujt. Se paku une nuk jam ne dijeni per nje gje te tille!
    Une postoj artikujt dhe temat qe ne momente te caktuara me interesojne, diskutoj rreth temave qe me interesojne dhe shkruaj ate qe mendoj.

Ne shumicen e rasteve e publikoj artikullin e plote me fotografi.
    Perndryshe, fotografia e tille ka absolutisht lidhje me cdo fundamentalist, pavaresisht a jane shqipetar apo arab.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Shoku Nik..............nje koment per kete ???

Numri i shqiptareve mbi terre RRUZULLIN, qe do ta INSTRUMENTALIZONIN rastin e smillevcit per perfitime politike, dhe per kete do ta vendoja doren ne zjarr, eshte 100.......kurse numri i shqiptareve qe do ta INSTRUMENTALIZONIN rastin e smillevcit per perfitime fetare eshte 10, dhe per kete, do ta preja njeren dore.....NJE nga ato shqiptare eshte ki shoku yne qe e ka sjelle kete propagande te rrende antishqiptare (hajt mbushja mendjen, se eshte antishqiptare ????....assesi....eshte "antiislame", dhe me kete, "proshqiptare" - ne kete realitet, qendrimi i kishes pravosllave eshte i sakte !!!).

Thjeshtesia, ajo elementarja......nje video, nje muzik, sllogane bombastike, kontekste te fabrikuara per kallepin....dhe, eureka......

Me shnet.....
    Ne shqiptaret duhet te jemi kritike ndaj vetvetes, zoteri une nuk e di se kush i ka vrare ata 5 maqedonas, por nese jane bere nga xhihadiste atehere politikanet tane duhet t'i hapin syte pasi po behen paralele nga lufta e drejte dhe e justifikueshme e shqiptareve te Maqedonise per te drejta kombetare te cilen cdo shqiptar e perkrahe me ekstremizmin fetar te nje pakice shume te vogel te disa sharlataneve fetare. Une nuk po bej propagande por duhet te shohim se cka mendojne edhe armiqte e kombit shqiptar dhe nuk duhet te shikojme gjerat vetem ashtu sic na konvenon ne. Kisha pravo sllave (fe miks me politike e nacionalizem) dihet se eshte qe asnje shqiptar dhe te mos e leje ne Kosove, (as ne Maqedoni) tentuan ta bejne kete me 1999 por nuk ia dolen pasi nuk e lejuan ShBA dhe Britania. Mos mendo se vetem Milloshevici e beri sepse ishte njeri i cmendur, jo vella e kane pasur me program qe pas 1912 e me heret, por rrethanat nuk e kane lejuar. Edhe sot po ta kene perkrahjen e heshtur te perendimit pas 1 jave Serbia mund te aneksoje rajonet ne veri te Kosoves. Ti mendon se Amerika do te na ndihmoje perseri, jo vella po shihet ne Siri, deri ne 130 mije njerez jane vrare deri tashti, flirtove me xhihad e pate, ke me jetu neper shatora me vite te tera.

Perkundrazi nuk eshte anti islame, Maqedonine nuk e rrezikojne 20-30 ekstremiste te Al Kaides, por keta i japin nje nam te keq shqiptareve ne Evrope, Amerike e me gjere dhe normal i bejne dem te drejtave kombetare.

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk e di per cfare e ke fjalen saktesisht, por une personalisht kam postuar vetem dy artikujt me larte dhe asnje tjeter...
    Dhe natyrisht se nuk jam vegel e askujt. Se paku une nuk jam ne dijeni per nje gje te tille!
    Une postoj artikujt dhe temat qe ne momente te caktuara me interesojne, diskutoj rreth temave qe me interesojne dhe shkruaj ate qe mendoj.

Ne shumicen e rasteve e publikoj artikullin e plote me fotografi.
    Perndryshe, fotografia e tille ka absolutisht lidhje me cdo fundamentalist, pavaresisht a jane shqipetar apo arab.
    Shume faleminderit per fotot.
    Jane keto foto qe nxjerrin ne pah fytyren e erret te atyre qe kthehen me qellime te perbindeshme..., ku sipas stilit harap te katandisin Kosoven me keq se Libia!
    Po mgjs ka nga ata qe keto foto nuk i shqetesojne fare..., e kunderta, shqetesohen pasi opinioni shqiptar informohet me rracen e ekstremisteve vullnetar zhihadiste!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Shqiptaret e kane tradite "xhihadizmin".
    Ka qene cfare ka qene, ne nje kohe, ka qene njefare Petro Marko, me plot shoke, i cili ka marre pjese ne "xhihad" ne Spanje, kunder diktatorit Franko. Ky tipi ("xhihadist") madje dhe ka shkruar nje liber, "Hasta la vista" (pa "baby").
    Eshte interesante qe askush deri me sot nuk e ka akuzuar kete Markon e Petros...
    Ndoshta nuk ka qene "in" asaj kohe per te bere zenzacione. Ndoshta per mungese gazetarucësh, sic i kemi sot apo, kushedi per cfare...

*
    Krahasimi me idiot qe kam pare ne kete forum dhe po aq idiota dhe ata qe te kane falenderuar per kete bajge qe ke shkruar. E pashe me vonese kete postim po nuk rri dot pa e thene sesa turp me vjen qe ne te njejtin forum me duhet te ndaj hapesire virtuale me nje imbecil te kalibrit tend. Te krahasosh luften ndaj fashizmit me xhihad apo bajga fetare kjo eshte kulmi i budallallikut dhe i mungeses se nje llogjike normale. Te barazosh Petro Markon me keta copa injorantesh islamike qe po shkojne mish per top se ashtu ju thote hoxha ne xhami kjo sdo koment se flet vete. Neveria eshte ndjesia me e paket qe po provoj ne kete moment.

Jo vetem ti po cdo antar si puna jote duhet qerruar me shkelma nga ambjente qe frekuentojne shqiptaret. Ju jeni nje njolle turpi qe markon cdo grupim njerezor.

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

Korcar-L1 (30-07-2014)

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Dikur flisnin per terroristin LM nga Kacaniku dhe xhihadin ne teresi me keto fjale !!!

- ...pse ju ngushton kaq shume ki "muxhahedini" ???...kuptoje kete si nje form LEMOSHE....ku njeriu nuk kontribon me "mjete ekonomike", por me "krah dhe mund, edhe me jete"...
    - Natyrisht se ai djali e merr te drejten te beje thirje per ne xhihad ,pse jo ???
    - Nese nuk e keni verrejt, ai kerkon NDIHME vullnetare ne TRUPA, ne NJEREZ, per te LUFTUAR, jo parimisht per me VRA,...
    - assesi nuk ke te drejte as ti e askush tjeter, te ja refuzije kerkesen per ndihme qe e kerkon ai djali ne video....
    - Pse mos shkoje ???,... Pra, nese BINDSHEM mund te me argumentosh, se ai djali e ka GABIM ate qe ben, pra, me argumente, atehere do te jeme i gatshem ta kerkoj ate fijen e SINQERITETIT ne qendrimin tend.
    - ate djaloshin,... ai SHQIPTARI aty ne ate clip,...
    - Muslimani DOEMOS e legjitimon vdekjen e vet, vrasjen e tjetrit, dhe kete EKSKLUZIVIKISHT nepermjet te mesimeve fetare. Kjo eshte ceshjtje civilizimi...
    - Nje musliman ka rregullativa qe ja meson feja e vet, te cilat ne shkalle te larte jane te perputhshme me regullativen bashkkohore qe i njeh bota e civilizuar.
    - pra, pse mireni me ate djaloshin ???
    - Nje kombatant musliman e ka NE NATYREN E TIJE thirjen per ne lufte ne ate forme qe e sheh ne video.....kjo as don argumente, as don legjitimitet, keshtu eshte, dhe nuk kommentohet, ngase ne lufte nuk ka rrende dhe rregulla se "si duhet" te behet thirja perderisa nuk eshte haptaz per adresant te caktuar me kercenim a priori per vrasje (nuk thote hajdeni te shkojme te ja presim koken filan fistekut !!!)
    - gjithe ai fjalimi i atij "djaloshit" ka te beje me MORALIN per ne lufte, e jo me MOTIVIN per te luftuar !!!
    - sic thash me larte, vendimtare per kombatantin eshte motivi, legjitimitet i jep morali.....luftohet ne emer te Allahut,...
    - nje kombatant musliman ne lufte, DOEMOS duhet ta legjitimoje gjendjen e tije me mesimet fetare, sepse ekziston rreziku real me u VRA ose me VRA. Nja fatalitet, i cili kerkon pergatitje maksimale morale dhe etike.
    - Sidoqofte, nese folim per etiken dhe moralin ne lufte, muxhahedinet, dhe kete me garance, jane nder me te disciplinuarit.
    - Ne cfaredo skenarie, "djaloshi" jone ,...
    - thirja per ne xhihad eshte ART i LARTE ushtarak i muslimaneve !!!...i PAARITSHEM...
    * Ndersa per krahasimin qe terroristi nga Kacaniku eshte i njejte me shkrimtarin e shquar shqiptar Petro Marko,nje njeri i cili vuajti ne te gjitha regjimet,nje humanist - nuk do koment !

Bote budallenjesh ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga semiku : 01-08-2014 më 22:24
    Rri qetë dhe fol Shqip !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Naj hapen barkun te ashtuquajturat "distancime" (me kete monstren ) nga ana e hoxhallareve dhe muslimaneve hahhahah ..kur para pak kohe kaluan ne ekstaze kolektive me kengen e Gold Ag qe i kendonte ,Sheriatit e Shamit ,te shoqeruar me spot jashtezakonisht te dhunshem ..'Na sjena shtet laik jena popull MUSLIMAN " ,'Ma ofendon ISLAMIN e ma ofendon SHAMIN ',

There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •