Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 158
    i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

mos i kane ngel dhite ne kasolle ketij qe ben te tilla thirrje, sepse e ka te nderprere rracionin e gjizes.
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Shihe veten cka ke shkru oj lope hahah ,"gerricna" me ty se injorantet me iritojne idiot ,bomba ste pyet je i edukuar apo jo o budalle nga mali ...thuhh po shume e budallen e paskemi pas
    debile..qe di veq te pjellesh..ik dhe edukoji femijet e tu qe te mos i shkojne mbrapa ketij mjekercjapit te sirise..ky ishte shqetesimi jot nga pellitjet e mjekercjapit..kishe frike se femijet tu do ta ndjekin kur ai te vije ne kosove prandaj sa gerricesh ne forum merru me edukimin e tyre..kjo eshte detyra jote dhe jo vetem ti pjellesh..kaq eshte hapi jot..nuk vjen dot ne hapin tim..

zot fale pasi vete e ke derguar debile..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 14-10-2013 më 09:36
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    debile..qe di veq te pjellesh..ik dhe edukoji femijet e tu qe te mos i shkojne mbrapa ketij mjekercjapit te sirise..ky ishte shqetesimi jot nga pellitjet e mjekercjapit..kishe frike se femijet tu do ta ndjekin kur ai te vije ne kosove prandaj sa gerricesh ne forum merru me edukimin e tyre..kjo eshte detyra jote dhe jo vetem ti pjellesh..kaq eshte hapi jot..nuk vjen dot ne hapin tim..

zot fale pasi vete e ke derguar debile..
    Kor ste them i trashe ,asgje spake kuptuar ne tere kete mesele ,idiot ,nuk kam frike se dy femijet e mi ju shkojne mbrapa ketyre adhuruesve te kultit te nje pedofili ,se ajo nuk ndodh kurre por qe bombat e hedhura nga keta djaje mund te demtojne njerez te pafajshem ,kupton tani idiot apo duhet edhe ta vizatoj?

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Kor ste them i trashe ,asgje spake kuptuar ne tere kete mesele ,idiot ,nuk kam frike se dy femijet e mi ju shkojne mbrapa ketyre adhuruesve te kultit te nje pedofili ,se ajo nuk ndodh kurre por qe bombat e hedhura nga keta djaje mund te demtojne njerez te pafajshem ,kupton tani idiot apo duhet edhe ta vizatoj?
    debile moj..nuk bie rrufeja ne hale moj jo..te jesh e sigurte per kete..keshtu qe mos u merzit se as bombat nuk bien mbi ty..por edhe eventualisht nese ka ndonje hajvan qe do leshoje ndonje bombe uroj me gjith zemer qe femijet e tu te mos jen aty..sa per ty ?? me mire jetime pa nene se sa me nje nene debile si ti..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e larguar Maska e sheneri
    Anëtarësuar
    28-02-2012
    Postime
    185

Detergjenti i forte atje ne Arabi ia paska pastrue trunin bardh si bora bravo i kjofte mjeshrit per pastrim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

debile moj..nuk bie rrufeja ne hale moj jo..te jesh e sigurte per kete..keshtu qe mos u merzit se as bombat nuk bien mbi ty..por edhe eventualisht nese ka ndonje hajvan qe do leshoje ndonje bombe uroj me gjith zemer qe femijet e tu te mos jen aty..sa per ty ?? me mire jetime pa nene se sa me nje nene debile si ti..
    JO ne femijet e mi por ne asnje femije ne bote mos rafshin te keqijat or idiot plak ,se debilizimit te llojit tend po ja shohin sherrin edhe gjeneratat e reja,ne vend se te mesojme nga ju ,ju keni mbet me ate "trurin" e moqem ,ate te primitiveve arrogant ,ky nuk eshte problem per tu injoruar dhe ti do duhej ta dish se ke vite mbi supe ,kete rrezik do duhej ta mesoja une nga ti ,e jo ti nga une .
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 14-10-2013 më 13:47

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    [FONT=Palatino Linotype] Por ka edhe me keq, shume me keq se kjo puna e ketij tipit.
    Per shembull, sic eshte rasti i disa pseudointelektualeve, pseudodijetereve... te cilet, me idiotesine e tyre, marrin guximin te tallen me Librat e Shenjte (Biblen, Kur'anin...) : Keta tipa, per shembull, per mua jane shtresa me e peshtire e nje populli, funderrina pertej funderrinave, qelbanike pertej qelbanikeve, idiote prej gishtave te kembes e deri ne maje te krese... etj. etj.
    *
    Kush jane ata pseudointelektual e pseudododijetare qe tallen (duke keqperdorur?) me Biblen e Kuranin, e ke fjalen per kleriket dhe teologet apo jo, se nuk te kuptova qarte? se une sdi ndonje jashte ketyre profileve pakten ne trojet shqiptare qe jane tallur, ndryshe nga kleriket e teolog por edhe praktikuseve te feve (qofte ndonje gazetar e shkrimtar) qe shfaqin urretje nderfetare, kombetare por edhe vlerave sociale njerezore dhe evropiane. E marrim shembull Shefqet Krasniqi qe me titull eshte Prof.Dr se sa gafa ka shkaktuar duke filluar nga e njollosja e Nene Terezes e deri ato me gjera imtesira si p.sh te festosh ditelindjen eshte haram, apo vitin e ri...ose te votosh per parti caktuar eshte haram prej zoti etj etj. Po ti degjosh dhe zbatosh fjalet e ketij hoxhes ka mundesi te perfundosh ne ndonje semundje depresive per shkak izolimit nga jeta sociale e shoqerore dhe mund te perfundosh si ky xhihadist ketu ne video.
    E mos flasim per klerika tjere te thjeshte, eshte edhe me skandal, para lufte nuk ke pasur shanse qe nje shqiptare ta urrejne figurat kombetare nga Skenderbeu e deri te Gjergj Fishta, vetem pse nuk kane qene musliman dhe kjo vjen si pasoje e ketyre hoxhallareve (qe sigurisht jane nje pakice shume e vogel) qe meditojne neper xhamia apo faqe internetesh qe kane synim te na kthejne ne kohen mesjetare me ligjet dhe zakonet e asaj kohe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 14-10-2013 më 14:15

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

JO ne femijet e mi por ne asnje femije ne bote mos rafshin te keqijat or idiot
    plak
    ,se debilizimit te llojit tend po ja shohin sherrin edhe gjeneratat e reja,ne vend se te mesojme nga ju ,ju keni mbet me ate "trurin" e moqem ,ate te primitiveve arrogant ,ky nuk eshte problem per tu injoruar dhe ti do duhej ta dish se ke vite mbi supe ,kete rrezik do duhej ta mesoja une nga ti ,e jo ti nga une .
    une plak ????..me shkrive se qeshuri debile..

mos e injoro fare problemin..merruni me te dhe beni shkence ti dhe shoqet e tua..bile keni harruar te beni shkence edhe me byqen e atifetes..shume shpejt e harruat ate pasi doli ky cjapi i ri..bile harruat me kryesoren ta shpjegoni shkencerisht se pse ajo alamet byqe ka mbet shterpe moj..apo e shkreta kishte frike se mos ja vrasin femijet me bomba keta cjepet e tha me vete '' c'me duhen femijet mua ''..pse nuk more edhe ti mendjen e atifetes para se ti lindje dy femijet e tu qe tani po te lene pa gjume nga frika se cjepet do ti vrasin me bomba..apo ti jeshe ma e zgjut..eh ku je fantashkence kosove hej medet..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

une plak ????..me shkrive se qeshuri debile..

mos e injoro fare problemin..merruni me te dhe beni shkence ti dhe shoqet e tua..bile keni harruar te beni shkence edhe me byqen e atifetes..shume shpejt e harruat ate pasi doli ky cjapi i ri..bile harruat me kryesoren ta shpjegoni shkencerisht se pse ajo alamet byqe ka mbet shterpe moj..apo e shkreta kishte frike se mos ja vrasin femijet me bomba keta cjepet e tha me vete '' c'me duhen femijet mua ''..pse nuk more edhe ti mendjen e atifetes para se ti lindje dy femijet e tu qe tani po te lene pa gjume nga frika se cjepet do ti vrasin me bomba..apo ti jeshe ma e zgjut..eh ku je fantashkence kosove hej medet..
    Pa koment !!

P.S kisha bindjen se je 55+ ,duke marr parasyh shkrimet e tua prej "katunari"
    Ndryshuar për herë të fundit nga ane : 14-10-2013 më 17:02

Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Pa koment !!

P.S kisha bindjen se je 55+ ,duke marr parasyh shkrimet e tua prej "katunari"
    ne fakt ta kishte marre mendjen shkenca..dhe halli si do shpetoje nga bombat..dhe u ngaterrove..pika qe ste bie..te ka mbete ora tek katundari..shyqyr qe nuk me the UDB-ash pasi ju nga kosova kur nuk keni cka thoni menjehere do e perdorni kete term..duket ta shkon mallin tend..

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •