Cinizmi yt nuk ka fund
T'i permbahesh vetem Kuranit eshte e veshtire per imoralet sikur ti dhe shume te tjere si ti, dhe si pasoje ata pasi qe nuk mund t'i permbahen, kthehen e shajne Islamin, mundohen t'a perbuzin(pra ti po mundohesh ta perbuzesh vazhdimisht), shpifin gjithecka kunder tij. Une nuk dua asnje Islam tjeter, une e pranoj vetem ate qe me thuhet ne Kuran.. Ai eshte Islami.. E cili njeri qe i thote vetes mysliman ka te drejte te me kundershtoj per kete??Pishtina 75 ..per llojin e ketyre e pata fjalen ,duan islam tjeter nga ky qe eshte...
Ahuu.. a u knaqe...?! Uhh shkreti vogel shkretiii..Goni pse nuk shkon tu ndihmosh te perpilojne sheriatin ne Arabi ..tregoju o burre se ata arabet krejt gabim e kane..mos i lere ne injorance ..
A ta them nje gje, ti je nje njeri pa pike personaliteti.. a e beson kete..??! Une te siguroj ty qe po ta ecesh te gjithe Kosoven mbare, e poashtu edhe Shqiperine, t'i prezantohesh gjithe shqiptareve ashtu sic prezantohesh ketu ne forum, ti do te konsideroheshe person 'nongrata' nga cdo i dyti shqiptar, pervec disave qe kane nje surrat kopje si tendin, te cilet mund t'i numerosh ne gishta nga te gjitha anet e trojeve shqiptare!!
Krijoni Kontakt