Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 158
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Për: Shqiptari nga Kosova që lufton në Siri bën thirrje për xhihad

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    a eshte e drejte e atij te shprehet ashtu siq mendon ai apo jo..apo ne duhet ta mesojme dike si duhet ta shprehe mendimin e tij..kete bindje ka ..edhe po ta shash ti e une 100 here prap kete bind ka me pase..sa me shume ta kritikosh aq me shume do e ngreje zerin pasi shikon se fjala e tij po merret seriozisht ..po ta injorosh do derdellise nje here e dy here dhe kur ta shohe qe nuk po pjerdh kush per te do e mbylle vete..

e keqja e ne shqiptareve eshte ajo qe duam qe te tjeret te mendojne siq mendojme une , ti apo nje tjeter..jo or jo..eshte mendesi komuniste kur thuhej '' o me ne o kunder nesh , rruge te mesme nuk ka ''.. gjithkund ka mendime qe mund te mos me pelqejne mua apo ty apo dikujt tjeter por kjo nuk do te thote qe une , ti apo dikush tjeter te mos i shfaqe keto mendime me drojen se po na hidherohesh ti , une apo dikush tjeter..gjithkush ka te drejten te shprehe mendimin e tij ashtu siq ai e beson dhe e ndjen..nese ka dicka qe bie ne kundershtim me ligjet e nje shteti bujrum eshte shteti ai qe ja mbledh dy kembet ne nje kepuce dhe kaq..

dicka me ben shume pershtypje te ky neforum..sa shume i keni qejf budalliqe te tipin por.dhi nje prift ne honolulu apo u dhie nje hoxhe ne arabistan..dhe aq turr merrni per ti pru ne kete nenforum sa qe thua ore eshte duke pjerdhur mbreteresha e anglise apo eshte duke u dhier kryeministri i shqiperise..marrina me mjekercjepe.
    Mire Malesor pjeserisht jam dakort sidomos me pjesen e fundit te afishimit tend, dhe besoj qe shumica e dine si duhet jete etika e te shprehurit dhe mendimeve, por mos harro qe ne ketu jemi ne forum dhe ky forum eshte per debat, shpesh debat pas debati ndryshon edhe rrjedhja e diskutimit, ndonjehere diskutimi shkon per keq dhe ndonjehere per mire duke mesuar kureshtje te reja.
    Kete ceshtje qe po diskutojme eshte pjese e dukurive apo fenomeneve shoqerore qe besoj nuk eshte keq te diskutohet apo jo? teke fundit nuk besoj qe ky xhihadist na sheh ne forum per ta ushqyer egon e tij.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Secili vendos per veten e tij , dikush vdes per Sirine , dikush per rakine , kombesine , dashnoren ... dikush per adrenalinen, nikotinen...

A ju cirkuzantet e forumit , si nuk u merzitet mo, vite te tera me propagand, si nuk ndryshuat aspak.
    .............................................
    Emri:  rel1238859_167101486818414_2100569400_n.jpg

Shikime: 489

Madhësia:  71.9 KB
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

xfiles (18-10-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

a eshte e drejte e atij te shprehet ashtu siq mendon ai apo jo..apo ne duhet ta mesojme dike si duhet ta shprehe mendimin e tij..kete bindje ka ..edhe po ta shash ti e une 100 here prap kete bind ka me pase..sa me shume ta kritikosh aq me shume do e ngreje zerin pasi shikon se fjala e tij po merret seriozisht ..po ta injorosh do derdellise nje here e dy here dhe kur ta shohe qe nuk po pjerdh kush per te do e mbylle vete..

e keqja e ne shqiptareve eshte ajo qe duam qe te tjeret te mendojne siq mendojme une , ti apo nje tjeter..jo or jo..eshte mendesi komuniste kur thuhej '' o me ne o kunder nesh , rruge te mesme nuk ka ''.. gjithkund ka mendime qe mund te mos me pelqejne mua apo ty apo dikujt tjeter por kjo nuk do te thote qe une , ti apo dikush tjeter te mos i shfaqe keto mendime me drojen se po na hidherohesh ti , une apo dikush tjeter..gjithkush ka te drejten te shprehe mendimin e tij ashtu siq ai e beson dhe e ndjen..nese ka dicka qe bie ne kundershtim me ligjet e nje shteti bujrum eshte shteti ai qe ja mbledh dy kembet ne nje kepuce dhe kaq..

dicka me ben shume pershtypje te ky neforum..sa shume i keni qejf budalliqe te tipin por.dhi nje prift ne honolulu apo u dhie nje hoxhe ne arabistan..dhe aq turr merrni per ti pru ne kete nenforum sa qe thua ore eshte duke pjerdhur mbreteresha e anglise apo eshte duke u dhier kryeministri i shqiperise..marrina me mjekercjepe..
    Idiot i trashe ,ky problem nuk eshte i tipit ka dhi nje prift ne Honolulu apo nje hoxhe ne Arabi ,ky problem eshte problem serioz ,neser ky debili kthehet ne Kosove apo Shqiperi dhe me trusheperlarjen qe i eshte bere paraqet rrezik per jeten e femijeve tane ,a nuk e sheh se lloji i tyre ben cdo dite sulme kamikaze neper Irak e Afganistan ?!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Shqiptaret e kane tradite "xhihadizmin".
    Ka qene cfare ka qene, ne nje kohe, ka qene njefare Petro Marko, me plot shoke, i cili ka marre pjese ne "xhihad" ne Spanje, kunder diktatorit Franko. Ky tipi ("xhihadist") madje dhe ka shkruar nje liber, "Hasta la vista" (pa "baby").
    Eshte interesante qe askush deri me sot nuk e ka akuzuar kete Markon e Petros...
    Ndoshta nuk ka qene "in" asaj kohe per te bere zenzacione. Ndoshta per mungese gazetarucësh, sic i kemi sot apo, kushedi per cfare...

*
    Luftetaret ne Spanje nuk kane luftu per hyrija ,nuk kane urrejt pjesen tjeter te botes ,nuk kane quajtur kurth te djallit dashurine ndaj femijve ,familjes e punes ..or i mashtruar nga djalli
    Pse nuk shkon edhe ti ,ke ra ne kurth te djallit?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Luftetaret ne Spanje nuk kane luftu per hyrija ,nuk kane urrejt pjesen tjeter te botes ,nuk kane quajtur kurth te djallit dashurine ndaj femijve ,familjes e punes ..or i mashtruar nga djalli
    Pse nuk shkon edhe ti ,ke ra ne kurth te djallit?
    Shihe ti 1x
    Ata qe kane shkuar ne Spanje e kane urrejtur cdo gje qe ka pasur te beje me diktature, diktatore...urrejtja brire nuk ka - urrejte eshte si ajo e atyre qe kane shkuar ne Spanje, ashtu edhe e atyre qe kane shkuar ne Siri, kane ardhur ne Kosove (ta mbeshtesin UCK-ne)...Une nuk thash askund qe e perkrahi kete tipin...edhe ky e ka gabim ne disa pika. Por ka edhe me keq, shume me keq se kjo puna e ketij tipit.
    Per shembull, sic eshte rasti i disa pseudointelektualeve, pseudodijetereve... te cilet, me idiotesine e tyre, marrin guximin te tallen me Librat e Shenjte (Biblen, Kur'anin...) : Keta tipa, per shembull, per mua jane shtresa me e peshtire e nje populli, funderrina pertej funderrinave, qelbanike pertej qelbanikeve, idiote prej gishtave te kembes e deri ne maje te krese... etj. etj.
    Ky tipi mund ta ket gabim (dhe e ka gabim ne shume aspekte) por nuk eshte i vetedijshem per to. Pra, ky vepron duke menduar se eshte duke bere mire...Krejt e kundert me ate qe e bejne sa mushka e pela neper kete forum: gjithe diten e lume zgerdhihen me idiotesirat e veta qe i plasojne neper forum. Edhe ate kete e bejne me vetedije te plote.
    Injorante ka sa te duash. Injorante jane te gjithe. Ketu nuk bej perjashtim as une. Sepse nuk jam i gjithedijshem. E keqja me e madhe eshte kur je injorant dhe krenohesh me ate injorance. Idiotesi me te madhe se kjo nuk ka.

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

[QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Shihe ti 1x
    Ata qe kane shkuar ne Spanje e kane urrejtur cdo gje qe ka pasur te beje me diktature, diktatore...urrejtja brire nuk ka - urrejte eshte si ajo e atyre qe kane shkuar ne Spanje, ashtu edhe e atyre qe kane shkuar ne Siri, kane ardhur ne Kosove (ta mbeshtesin UCK-ne)...Une nuk thash askund qe e perkrahi kete tipin...edhe ky e ka gabim ne disa pika. Por ka edhe me keq, shume me keq se kjo puna e ketij tipit.

Mos fol pallavra ...luftetaret ne Spanje luftuan per lirine e popullit e jo per hir te allahut duke urrejtur e mallkuar pjesen tjeter te botes !
    Per shembull, sic eshte rasti i disa pseudointelektualeve, pseudodijetereve... te cilet, me idiotesine e tyre, marrin guximin te tallen me Librat e Shenjte (Biblen, Kur'anin...) : Keta tipa, per shembull, per mua jane shtresa me e peshtire e nje populli, funderrina pertej funderrinave, qelbanike pertej qelbanikeve, idiote prej gishtave te kembes e deri ne maje te krese... etj. etj.
    Ky tipi mund ta ket gabim (dhe e ka gabim ne shume aspekte) por nuk eshte i vetedijshem per to. Pra, ky vepron duke menduar se eshte duke bere mire...Krejt e kundert me ate qe e bejne sa mushka e pela neper kete forum: gjithe diten e lume zgerdhihen me idiotesirat e veta qe i plasojne neper forum. Edhe ate kete e bejne me vetedije te plote.
    Pse cka prisje ti ..te duartrokitet librit qe prodhon budallenje kriminel si ky i videos ?
    Injorante ka sa te duash. Injorante jane te gjithe. Ketu nuk bej perjashtim as une. Sepse nuk jam i gjithedijshem. E keqja me e madhe eshte kur je injorant dhe krenohesh me ate injorance. Idiotesi me te madhe se kjo nuk ka.
    ]
    Nuk ka me hipokrizi me te madhe se te kerkosh respekt nga ata qe lere qe nuk i respekton por edhe i mallkon !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Mire Malesor pjeserisht jam dakort sidomos me pjesen e fundit te afishimit tend, dhe besoj qe shumica e dine si duhet jete etika e te shprehurit dhe mendimeve, por mos harro qe ne ketu jemi ne forum dhe ky forum eshte per debat, shpesh debat pas debati ndryshon edhe rrjedhja e diskutimit, ndonjehere diskutimi shkon per keq dhe ndonjehere per mire duke mesuar kureshtje te reja.
    Kete ceshtje qe po diskutojme eshte pjese e dukurive apo fenomeneve shoqerore qe besoj nuk eshte keq te diskutohet apo jo? teke fundit nuk besoj qe ky xhihadist na sheh ne forum per ta ushqyer egon e tij.
    Jo sduhen te diskutohen keto gjera se jane ceshtje personale te ketij xhihadisti ,ne sduhet te perzihemi ,e hedh bomben ne nje qender tregetare apo ne nje treg ,eshte puna e tij jo e jona ,ne duhet te rrime indiferent ..keshtu eshte tu thane ai gomari me larte ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Po e sjell edhe ketu mendimin tim:

Per mendimin tim jane gabim shqiptaret qe shkojne dhe luftojne ne Siri, pasi qe akoma nuk i kane rregulluar punet me territorin e vet, akoma nuk e kane larguar serbin nga dera e shtepis, akoma nuk i kane arritur qellimet e veta shekullore. Separi pa i rregulluar punet tua ske pse shkon diku tjeter. Nuk e kundershtoj bamiresine, sepse bamiresi eshte edhe te luftosh per te drejtet dhe te pa mbrojturit - se ka menyra te ndryshme per te kontribuar ne bamiresi(keshtu vepruan edhe shume europian dhe myslimane te vendeve te ndryshme ne luften e Kosoves), por rreziku shekullor akoma nuk eshte larguar nga trojet tona, prandaj nuk kane nevoje shqiptaret te meren me hallet e te tjereve, por duhet t'i shikojne hallet e veta. As Zoti nuk te do nqs veten tende e le keq duke ndihmuar te tjeret.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 14-10-2013 më 07:59

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Idiot i trashe ,ky problem nuk eshte i tipit ka dhi nje prift ne Honolulu apo nje hoxhe ne Arabi ,ky problem eshte problem serioz ,neser ky debili kthehet ne Kosove apo Shqiperi dhe me trusheperlarjen qe i eshte bere paraqet rrezik per jeten e femijeve tane ,a nuk e sheh se lloji i tyre ben cdo dite sulme kamikaze neper Irak e Afganistan ?!!
    debile..qe ke manine me u grrice me mua moj..nje e dy e han m.ut vend e pa vend..rri moj debile ne pune tende pasi nuk e ke takatin per te me korrigjuar mua..shko me merru me nenen apo baben e forumnisteve..aq takat ke ti..

ky problem eshte problem serioz ,neser ky debili kthehet ne Kosove apo Shqiperi dhe me trusheperlarjen qe i eshte bere paraqet rrezik per jeten e femijeve tane
    me kete shprehje tregon se nuk je e afte as te edukosh femijet e tu..duket te ka derguar zoti vetem per te pjelle..

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    e di qe forumi eshte per diskutime fishtan..dhe per kete hyjme ne forum..por problemi eshte niveli i diskutimit..shume forumniste e ulin veten kaq poshte sa qe duhet te diskutojne per hajvane..une e di qe ky forum eshte per njerez e jo hajvane si puna e ketij debilit ne siri..sa me shume ti japim rendesi nje hajvani aq me shume e ulim reputacionin serioz te forumit.. zaten ky forum ka ra me poshte se edhe mjerani i luftes se sirise qysh se lejon te vijne ne forum lloj lloj berlloqesh..titullin e ka nenforumi i tolerances fetare dhe 99.99% te shkrimeve ne kete forum jane urrejtje nxites..jan me mijera shkrime ku ti edhe me lupe zmadhuese nuk e gjen dot qofte edhe nje shkrim te vetem qe promovon tolerancen fetare boterore apo ne trojet shqiptare..jane me mijera shkrime ne kete forum dhe ne cdo teme ke vetem dy tre shkrime qe i permbahen temes kurse pjesa tjeter nuk kan lidhje fare me temen per diskutim por jane sharje dhe ofendime te ndersjellta sa te vjen per te vjelle..nese don te mesosh fjalorin me ofendues ne gjuhen shqipe hyr ne forumin e tolerances fetare dhe ke xhevahire nga me te ndryshme sa qe ngelesh me goje hapur..
    duhet te dallojme cka eshte dukuri e fenomen e cka eshte nje rast i vequar..qofshin edhe 1000 raste te tilla nuk perbejne fenomen o fishtan..aq me keq kur keto gjera ndodhin ne vendet e tjera qe nuk kan lidhje me shqipetaret..hajt me po e diskutojme kete rast pasi protagonisti eshte shqiptar por cka mund te diskutosh kur vetem nga mjekra ti e kupton cka eshte..pastaj a per cdo gje gje thone njerezit neper videot e postuar ne internet duhet te diskutojme ne..sa te cmendur ke neper video interneti qe bejne thirrje nga me te ndryshme ..qindra e mijera..e ne do diskutojme per ta..e ne do ti mesojme si duhet te shprehen..perralla me mbret..

ka gjera te tjera me te rendesishme per diskutim fishtan..ka fenomene edhe me skandaloze qe duhet ti sjellim ne vemendje..nuk besoj se duhet te jete objekt diskutimi cdo pellitje debilash neper bote pasi nuk do kishte server qe ti mbate ne memorjen e tij. .pellitjet e ketij mjekercjapi apo e mjekercjapeve te tjere jane thjeshte pellitje qe ju drejtohen shtreses se tyre..edhe po ta diskutosh 1000 here ai qe e kupton dhe e pelqen pellitjen e tij do i shkoje mbas edhe po ja vendosem ne 1000 pengesa..dhe duke e ditur se gjithnje e me teper nuk po jua var kush ketyre pellitjeve do te fillojne e tju meket zeri..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

debile..qe ke manine me u grrice me mua moj..nje e dy e han m.ut vend e pa vend..rri moj debile ne pune tende pasi nuk e ke takatin per te me korrigjuar mua..shko me merru me nenen apo baben e forumnisteve..aq takat ke ti..

me kete shprehje tregon se nuk je e afte as te edukosh femijet e tu..duket te ka derguar zoti vetem per te pjelle..

..
    Shihe veten cka ke shkru oj lope hahah ,"gerricna" me ty se injorantet me iritojne idiot ,bomba ste pyet je i edukuar apo jo o budalle nga mali ...thuhh po shume e budallen e paskemi pas

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •