- kohen e Enverit nuk e kam mrri, por kam mundur te kuptoj diq nga ai, ishte nje -Pro- tash mund te me tregoj dikush a ishte Pro Russ apo Pro Serb.????
Vv - Palaço+LISBA :D
shifeni kte emision,e ndegjoni disa gjera...ia vlen
http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=5235#
Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.
Ne ate kohe mjaftonte nje frigorifer per gjithe pallatin sepse aq mish futej..
Sot marin nga 5 kg mish e peshk e sallam e salcice e bulmetra e perime e fruta dhe s'na mjafton frigoriferi per te gjitha, por ne ate kohe mjaftonte nje i vetem per gjithe pallatin. Dhe te mendosh se ishte frigorifer OBODIN sa nje komodine.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Leni bre mos diskutoni per Enver Hoxhen, keti duhet ndaluar emri sikur "Führer" qe ishte ndaluar...
Me vie turp kur shoh disa nga Ferizaj qe i bjen nderime E.H.
.
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Qysh mor nuk te vjen marre me nam e mallku si plak e zez.... nga na dole ketu prej mesjete..I pagofshi atje ku ju dhemb e djeg me shume !!!
U befshi ushqim per krimbat sa me shpejt !!!
Edhe Poko(niente) i ka mjeshteri keto çirrje.. nje famoze qe mbaj mend ishte:
Por neve enveristeve nuk na zene keto primitivizma o shtrigana.. kete se paku do duhej ta dini."Zoti ju vrafte me buke ne goje o plera, pleher gjakprishte"..
Ne kohen e Fazlliqit shqiptaret jene shenderruar ne egersira.. vrasin, presin, heqin koka njeri tjetrit si pa gje, rutine..
Jane kthyer ne barbare te vertet me bisht, pa moral, pa parime, pa shkolla, pa ligje, pa shtet.. duke permbushur plotesisht ate qe fqinjet tane fashiste kan propaganduar ne vazhdimesi gjate historise dhe qe e deshirojne edhe sot, per te na civilizuar pastaj.
Dikush qe shan Enverin nga kjo gjendje mizerie e xhunglliste ku gjindet shoqeria "shqipe" sot, duhet doemos te plotesoj nje nga dy kushtet e meposhtme:
-te jet fazlliq nga fisi
-te jete i marre politikisht, resp. i mashtruar e manipuluar qorr prej atyre qe plotesojne kushtin e pare.
Per dallim nga Fsh-ja ku dominojn barbaret e kategorise se pare, ne shoqerin e gjere padyshim se te dytet jane shumica.
Tjeter shpjegim logjik e inteligjent(sidomos!) nuk po mund t'i jap ketij zelli veteshkaterrues, antienverist e antishqiptar..
O argat gratis te shkijeve.. çdo hap, çdo iniciativ edhe simbolike qe behet ne drejtim te rilindjes, rimekembjes, forcimit, ngritjes se dinjiitetit e te krenarise se ketij kombi.. kurdohere qe do te behet.. do te kete fryme enveriste, eshte hap enverist, qe Enveri e ka bere para jush. Nuk mund te largohesh shume prej rruges se tij nese deshiron diqka te mire per kete popull.. Eshte i pakalueshem ne madheshti per shqiptaret edhe per shume e shume gjenerata..
U bo vone.. t'ja fus gjume edhe une
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
Krijoni Kontakt