E ka thene Vacllav Haveli i madh.
Me te ndyret jan ata qe perdorin antikomunizmin se sa vete komunistet.
Ske ci ben komunizmi i ndyre prodhoi dhe antikomunistet e ligj.
E ka thene Vacllav Haveli i madh.
Me te ndyret jan ata qe perdorin antikomunizmin se sa vete komunistet.
Ske ci ben komunizmi i ndyre prodhoi dhe antikomunistet e ligj.
Albania Uber Alles
Skllever bije sklleverish,eshte shprehja me e qelluar shqiptare.
Homazhi per Enverin,tregon nostalgjin e skllavit per padronin.Edhe i duam dhe padronet komunist.
Kush ta tha ty kete ? Pse ti je vete keshtu dhe keshtu mendon edhe per te tjeret ?
Une te pakten as nuk me shkon apo me ka shkuar ne mendje te behem skllav i ndokujt ! E kam difekt gjenetik ! Do te isha sot me Berishovicin !
Kjo ndoshta me ka bere edhe Atdhedashes ! Enverin une nuk e respektoj si komunist dhe as nuk i gjykoj zgjedhjen poltike qe beri ! Politika ne nje komb ndryshon shpesh , por ajo qe nuk duhet te ndryshoje duhet perkushtimi ndaj kombit dhe Atdheut ! Dhe keshtu miku im , Enverin per cdo gje mundet ta hedhesh poshte , por per nacionalist i klasit te I-re , per shqiptaromadh dhe per patriot i ketij vendi nuk mundet t'i nxjerresh gjysem zeri!
Dhe kjo , jo nga llafet e tij , por nga veprat dhe faktet konkerete qe ai i solli ketij kombi ! Ndryshe nga shume hajdute "patriote" te cileve iu kemi degjuar vetem llafet dhe iu kemi pare bemat me te zeza ne kurriz te ketij kombi dhe Atdheu !
Ai nuk i genjeu kurre njerezit e ketij vendi ! Edhe ata qe i konsideronte kundershtare dhe armiq , te politikes se tij apo te Atdheut tone Shqiperise dhe me gjere , ai perseri , kurre nuk i genjeu !
Prandaj mos e ngaterro kekun me byrekun !
Sa kohe ta ndiej vehten shqiptar , nuk do t'i harroj burrat qe kane bere per kete komb , ashtu si nuk do t'i harroj edhe ata qe nuk jane ngopur duke e tradhetuar dhe shitur kete Komb dhe kete vend deri edhe foshnjat ne bark te nenes !
Ti mbase jo , por femija apo nipi yt sigurisht qe do te bashkohen me mua ne kete mendim ! Do ta beje halli .... , ke per ta pare ! I huaji te paguan dhe te "ndihmon" , por te flak si limon te shtrydhur ! Ai qe nuk te hedh kurre eshte vetem Atdheu !
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 17-10-2012 më 05:16
i bej thirrje administratoreve te forumit qe kete teme e cila nuk ka te beje fare me shtypin e dites te spostohet ne ndonje krah tjeter te forumit .....
derr derr me kriminelin qe shkaterroi me themel nje popull te tere i cili ka 22vjet qe ka marre rruget e botes sa me anije, sa me viza te blera duke shitur edhe shtepiat e sa duke kaluar me kembe male e fusha e nuk di nga te shkoj vec te iki, te iki sa me larg qe te jete e mundur, qe po te kete mundesi edhe me larg se c'shkoi Felixi .....
ptuuuuuuu fare e keqe .....!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 17-10-2012 më 05:36
"They will not control us, We will be victorious"
Diktatura ndër shumë të këqiave kishte një gjë të mirë. Kur thyeje ligjin e diktaturës së proletariatit të kapte të thoshte që ke thyer këtë ligj dhe të dënonte sipas asaj që ishte shkruar në ligj, dhe të burgoste ose të vriste, por ti e dije shumë mirë se kush ta bëri gjyqin kush dhe pse të dënoj apo të vrau.
Kurse në "diktaturën demokratike" nuk të bëjnë gjyq as shteti demokratik dhe as privati, por kur bëhesh kundër tyre të zhdukin me qetësinë më të madhe, pa e marrë vesh nga kush e pse.
Diktatura kur kapte zyrtarë që vidhnin i dënonte njësoj si gjithë të tjerët, kurse sot Meta me shokë japin leksione demokracie edhe kur kapen me presh në duar.
Nëse ajo quhej diktaturë e proletariatit, kjo quhet diktatur e heshtur e udhëhequr gjithmon nga të njëjtët komunist.
Sllaveria e doktrines te sistemit komunist,e skllaveria e tradhetarit-kriminel Enver Hoxhes bazohej ne;heqjen e te drejtave me elementare te individit e popullit,nepermjet terrorit e propagandes.Dhe kete Enveri e beri vetem,e vetem, per te mbajtur pushtetin.
Problemi eshte,se kur njerezit nuk kane te drejte,te flasin,te votojne,te mesojne,te punojne,te hane,te vishen,te jetojne..etj etj edhe te kendojne,jo siç mendojne por siç urdheronte,e i detyronte Enveri:O jane gjenetikisht handikapat,o kane nostalgji per skllaverine..(edhe teza e dyte eshte me e mire,se ka mundesi te jete e para )
Po ta perseris edhe njeher,se mbase e kupton;nuk ishte atdheu jot,o i juaji,o i imi,ishte atdhe ne pronesi te Enverin,jo vetem toka por edhe banoret.
Prandaj,skllever bije sklleverish,eshte egzakt.(por shpresojm qe sterniperit e sklleverve;ta kuptojne seç çfare ishte skllaveria e Enver Hoxhes)
Normal , normal .....! Je lodhur aq shume per te nxjerre dufin dhe pasionin dhe kjo ndodh se edhe vete e kupton qe logjika jote nuk qendron !
Une nuk kam dyshim se ti i njeh gjerat ! Kjo te ben te jesh kaq patetik sepse e kupton qe e verteta nuk eshte ne anen tende ! Urrejtja nuk eshte argument ! Eshte gjendje ataku i trurit dhe armiku numer 1 i tij dhe i logjikes !
Me vjen keq , nuk te ndihmoj dot !
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 17-10-2012 më 07:20
Krijoni Kontakt