Close
Faqja 45 prej 65 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 650
    i/e regjistruar Maska e Orteku
    Anëtarësuar
    17-08-2006
    Postime
    79

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    - kohen e Enverit nuk e kam mrri, por kam mundur te kuptoj diq nga ai, ishte nje -Pro- tash mund te me tregoj dikush a ishte Pro Russ apo Pro Serb.????
    Vv - Palaço+LISBA :D

shifeni kte emision,e ndegjoni disa gjera...ia vlen

http://www.tvklan.al/emisioni.php?id=5235#
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e Orteku
    Anëtarësuar
    17-08-2006
    Postime
    79
    Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Nje individ qe jetonte ne fshat nuk levizte dot ne tirane fier etc. Ia ke fut kote sepse duhej autorizim, pasaportizim etc. Per te levizur nga qyteti ne qyteti eshte si te levizesh sot nga shteti ne shtete. Sot ne shqiperi vuajne 30% ne kohen e enverit vuanin 99.9%. Sot tv & lavatrice kane 80% ateher kishin vetem 0.1%. Kush te ka thene ty qe ne kohen e enverit nuk te grabisnin. Mbaj mend e vogel ne urbanin e fierit ne kohen e enverit njerezit mbanin xhepat nga frika se i vidhnin. Mos te permend ne vlore kur merrje autobuzin ne skele per tek uji i ftohte te rripnim por te shifnin gje ne xhepa. Flori skishte ateher, hell as nuk enderrojo dot per flori. Kur i ka blere im ate ne 77 mamit tim unazen edhe vethet me 100 te njohur ndryshe sblije dot. Ata te stresuarit i rrasnin ne cmendim ne vlore se mjeksi nuk kishte. Ata me kancer i fusnin ne sanaterium edhe i ben procedura per se gjalli. Ata me mish te huaj i prisnin kockat per se gjalli. Shkollen ste linte kush te shkoje. ASGJE SKA PAS NE KOHEN E ENVERIT TE GJITHA FALLCO!

ps: edhe sapunin do e merrje me tollona mos na hap me barkun per ate kohe. se populli ka vuajtur shume.
    Qenka dashur me i trajtu kur të vdesin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Duhet te marresh leje nga puna? Pse pa pushim fare e ke punen ti?

Nuk te ndalonte njeri te levizje ne kohen e Enverit? Pse u dynden te gjithe ne qytete pas 90es? Apo se su kishte vajtur mendja me pare?

Se di saktesisht se sa familje jane pa frigorifer tani, por besoj se ka me shume se 1 frigorifer per pallat qe detyrohej te mbante gjithe mishin e lagjes. Dhe kjo eshte per ti ven duart ne koke, se mishi i gjith pallatit mund te futej ne 1 frigorifer.
    Ne ate kohe mjaftonte nje frigorifer per gjithe pallatin sepse aq mish futej. .
    Sot marin nga 5 kg mish e peshk e sallam e salcice e bulmetra e perime e fruta dhe s'na mjafton frigoriferi per te gjitha, por ne ate kohe mjaftonte nje i vetem per gjithe pallatin. Dhe te mendosh se ishte frigorifer OBODIN sa nje komodine.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Leni bre mos diskutoni per Enver Hoxhen, keti duhet ndaluar emri sikur "Führer" qe ishte ndaluar...

Me vie turp kur shoh disa nga Ferizaj qe i bjen nderime E.H.

.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ju marrte mbrapa Enver Hoxha me gjithe farefis !!
    I pagofshi atje ku ju dhemb e djeg me shume !!!
    U befshi ushqim per krimbat sa me shpejt !!!
    Qysh mor nuk te vjen marre me nam e mallku si plak e zez.... nga na dole ketu prej mesjete..
    Edhe Poko(niente) i ka mjeshteri keto çirrje.. nje famoze qe mbaj mend ishte:
    "Zoti ju vrafte me buke ne goje o plera, pleher gjakprishte"..
    Por neve enveristeve nuk na zene keto primitivizma o shtrigana.. kete se paku do duhej ta dini.

Ne kohen e Fazlliqit shqiptaret jene shenderruar ne egersira.. vrasin, presin, heqin koka njeri tjetrit si pa gje, rutine..
    Jane kthyer ne barbare te vertet me bisht, pa moral, pa parime, pa shkolla, pa ligje, pa shtet.. duke permbushur plotesisht ate qe fqinjet tane fashiste kan propaganduar ne vazhdimesi gjate historise dhe qe e deshirojne edhe sot, per te na civilizuar pastaj.

Dikush qe shan Enverin nga kjo gjendje mizerie e xhunglliste ku gjindet shoqeria "shqipe" sot, duhet doemos te plotesoj nje nga dy kushtet e meposhtme:
    -te jet fazlliq nga fisi
    -te jete i marre politikisht, resp. i mashtruar e manipuluar qorr prej atyre qe plotesojne kushtin e pare.
    Per dallim nga Fsh-ja ku dominojn barbaret e kategorise se pare, ne shoqerin e gjere padyshim se te dytet jane shumica.

Tjeter shpjegim logjik e inteligjent(sidomos!) nuk po mund t'i jap ketij zelli veteshkaterrues, antienverist e antishqiptar..

O argat gratis te shkijeve.. çdo hap, çdo iniciativ edhe simbolike qe behet ne drejtim te rilindjes, rimekembjes, forcimit, ngritjes se dinjiitetit e te krenarise se ketij kombi.. kurdohere qe do te behet.. do te kete fryme enveriste, eshte hap enverist, qe Enveri e ka bere para jush. Nuk mund te largohesh shume prej rruges se tij nese deshiron diqka te mire per kete popull.. Eshte i pakalueshem ne madheshti per shqiptaret edhe per shume e shume gjenerata..

U bo vone.. t'ja fus gjume edhe une
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Qysh mor nuk te vjen marre me nam e mallku si plak e zez.... nga na dole ketu prej mesjete..
    Edhe Poko(niente) i ka mjeshteri keto çirrje.. nje famoze qe mbaj mend ishte:

Por neve enveristeve nuk na zene keto primitivizma o shtrigana.. kete se paku do duhej ta dini.

Ne kohen e Fazlliqit shqiptaret jene shenderruar ne egersira.. vrasin, presin, heqin koka njeri tjetrit si pa gje, rutine..
    Jane kthyer ne barbare te vertet me bisht, pa moral, pa parime, pa shkolla, pa ligje, pa shtet.. duke permbushur plotesisht ate qe fqinjet tane fashiste kan propaganduar ne vazhdimesi gjate historise dhe qe e deshirojne edhe sot, per te na civilizuar pastaj.

Dikush qe shan Enverin nga kjo gjendje mizerie e xhunglliste ku gjindet shoqeria "shqipe" sot, duhet doemos te plotesoj nje nga dy kushtet e meposhtme:
    -te jet fazlliq nga fisi
    -te jete i marre politikisht, resp. i mashtruar e manipuluar qorr prej atyre qe plotesojne kushtin e pare.
    Per dallim nga Fsh-ja ku dominojn barbaret e kategorise se pare, ne shoqerin e gjere padyshim se te dytet jane shumica.

Tjeter shpjegim logjik e inteligjent(sidomos!) nuk po mund t'i jap ketij zelli veteshkaterrues, antienverist e antishqiptar..

O argat gratis te shkijeve.. çdo hap, çdo iniciativ edhe simbolike qe behet ne drejtim te rilindjes, rimekembjes, forcimit, ngritjes se dinjiitetit e te krenarise se ketij kombi.. kurdohere qe do te behet.. do te kete fryme enveriste, eshte hap enverist, qe Enveri e ka bere para jush. Nuk mund te largohesh shume prej rruges se tij nese deshiron diqka te mire per kete popull.. Eshte i pakalueshem ne madheshti per shqiptaret edhe per shume e shume gjenerata..

U bo vone.. t'ja fus gjume edhe une
    Fli i/e dashur , fli.
    Fli dhe mos u zgjo kurre.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    - kohen e Enverit nuk e kam mrri, por kam mundur te kuptoj diq nga ai, ishte nje -Pro- tash mund te me tregoj dikush a ishte Pro Russ apo Pro Serb.????
    ishte pro bythes. Byth burrash e kam fjalen. Qysh po menon tash? a te duket naj far burrit?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Fli i/e dashur , fli.
    Fli dhe mos u zgjo kurre.
    Ketij ,,Urimi''i bashkangjitem edhe une
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 45 prej 65 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •