Close
Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 229
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    and how about Israel Freebyrd? ...lol

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Jam i besimit se shumë veta e kanë kuptuar që nuk ja vlen ky muhabet.. dhe gëzohem në qoftë se ja kanë varur!

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    and how about Israel Freebyrd? ...lol
    With Israel we would only take out the ultra religious nuts that want to return to blood sacrifice and make Israel a theist state. Wail about that, Moses.
    BOOM

Me Izraelin ne do të marrë vetëm nga arra ultra fetare që duan të kthehen në flijim të gjakut dhe të Izraelit një shtet teiste. Vajtojnë për këtë, Moisiun.
    BOOM
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 19-07-2012 më 09:41
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Jam i besimit se shumë veta e kanë kuptuar që nuk ja vlen ky muhabet.. dhe gëzohem në qoftë se ja kanë varur!
    Une habitem, bile se si Redaksia e Forumit lejon qe gjera te tilla, ketu te shkruhen?

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ne 2014 terhiqen gjith forcat internacionale dhe Amerikane.

Pastaj neper video do degjoni vetem kenge dhe muzike "Allahu akhbar" perpara se te vriten gra, femije, apo njerez te thjesht ne emer te ligjit Sharia dhe sigurisht, se mos harroj dhe Allahun.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Qenka bere muhabeti si per teme lojra playstation me bombardime

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Une habitem, bile se si Redaksia e Forumit lejon qe gjera te tilla, ketu te shkruhen?

Cry me a river, Sami. I am glad my words got under your skin. Humor is a powerful weapon. Levity can shoot down extremely asinine statements posted in this Forum. It's hard to be an extremist when other folks laugh you into oblivion.

Qaj mua një lumë, Sami. Unë jam i kënaqur mori fjalët e mia nën lëkurën tuaj. Humor, është një armë e fuqishme. Mendjelehtësi mund të xhiruar poshtë deklaratat jashtëzakonisht si gomar postuara në këtë forum. Është e vështirë të jetë një ekstremist kur folks tjera qeshni ju në harresë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Frebyrd ti po jetojshe ne USA po ti e paske keqkuptuar kete shtet.

Amerika edhe armet atomike i ka perdorur per vetbmbrojtje, ndaj nje Perandorie kriminale (Perandoria Japoneze) qe eshte munduar te skllaveroje e torturoje popuj te tere.

Keto arme nuk i perdore askush prej qefit, por frikesohet se nese nuk i perdore rrezikohet siguria e atij shteti. Amerika eshte shtet paqesor, shtet i civilizimit, qe i ka jepe botes shume te mira, shume popujve ia ka pru lirine, por shtete te ndryshme i ka denuar rende per krimet qe i kane bere, dhe do t'i denoje edhe ne te ardhmen.

Guess who is in the list, Iran, Syria, taleban element in Pakistan and Afganistan.

Amerika kurre nuk do t'i perdore keto arme kunder shqiptareve, sepse shqiptaret 99% ia duan te miren amerikes dhe nuk i deshirojne nje shteti tjeter te keqija.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Frebyrd ti po jetojshe ne USA po ti e paske keqkuptuar kete shtet.

Amerika edhe armet atomike i ka perdorur per vetbmbrojtje, ndaj nje Perandorie kriminale (Perandoria Japoneze) qe eshte munduar te skllaveroje e torturoje popuj te tere.

Keto arme nuk i perdore askush prej qefit, por frikesohet se nese nuk i perdore rrezikohet siguria e atij shteti. Amerika eshte shtet paqesor, shtet i civilizimit, qe i ka jepe botes shume te mira, shume popujve ia ka pru lirine, por shtete te ndryshme i ka denuar rende per krimet qe i kane bere, dhe do t'i denoje edhe ne te ardhmen.

Guess who is in the list, Iran, Syria, taleban element in Pakistan and Afganistan.

Amerika kurre nuk do t'i perdore keto arme kunder shqiptareve, sepse shqiptaret 99% ia duan te miren amerikes dhe nuk i deshirojne nje shteti tjeter te keqija.
    I was just joking about using nuclear weapons. It was a way to needle the harsh critics of our war in Afghanistan.

Unë kam qenë vetëm shaka në lidhje me përdorimin e armëve bërthamore. Kjo ishte një mënyrë për gjilpërë e kritikët të ashpra të luftës tonë në Afganistan.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ueb-faqja LiveLeak ka postuar video-incizimin në të cilin një pilot amerikan godet me raketë civilët një grup burrash afganë, ndërsa gjatë asaj kohe këndon këngën “Bye-bye Miss American Pie".
    Incizimi është bërë me kamerën e helikopterit Apache AH64, nga skuadroni 101. Pas analizimit të xhirimit, LiveLeak thotë se viktima ishin fermerë të pafajshëm që e gjejnë veten në mes të rrugës. Ata janë goditur me raketat Hellfire, që peshojnë një kilogram.

Aty tek koha 1:38s e incizimit, para se sulmi të bëhet, dëgjohet piloti që këndon dhe në fund thotë “Nice” (mirë).

Nëse kjo video vërtetohet se është autentike, kjo mund të dëmtojë më tej imazhin e forcave të huaja në një vend ku tashmë ka mëri për shkak të vdekjes së civilëve, dhe perceptimit - mes shumë afganëve - se trupat amerikane nuk kanë respekt për kulturën dhe popullin e këtij vendi, shkruan “Guardian”.

Video mendohet se është bërë në provincën Wardak, në juglindje të kryeqytetit Kabul, në shtator 2009. Postimi në LiveLeak për viktimat thotë: “Fermerët pafajshëm që mbollën fara të lulëkuqeve në mes të rrugës".

Sipas deklaratave amerikane, burrat janë parë tek gërmojnë në rrugë, ndaj ka të ngjarë të kenë rënë nën dyshimin se janë kryengritës që instalojnë bomba të punuara me dorë, e që janë armët kryesore të talebanëve.

Në qoftë se ushtria amerikane ishte e bindur se i ka identifikuar ata si kryengritës, ato bomba janë vendosur për t’i vrarë ata. Por, zyrtarët afganë kanë akuzuar në të kaluarën për vrasjen fermerëve dhe njerëzve që punojnë në kanale të ujitjes, duke menduar se synonin të vrisnin njerëzit me mina tokësore.

“Ne jemi të vetëdijshëm për videon që është postuar e që është xhiruar nga helikopteri gjatë misionit në Wardak”, ka thënë Crighton Martin, zëdhënës i misionit të NATO-s (ISAF) në Afganistan.

"Fatkeqësisht, video nuk ka datë që do të na mundësonte ta vendosim menjëherë në kontekst. Megjithatë, ndonjë përshtypje e pahijshme në video nuk përfaqëson shërbimin profesional që e përbëjnë pjesëtarët e koalicionit ISAF."

Në prill, “Los Angeles Times” botoi fotografitë ku ushtarët amerikanë pozojnë me trupat e afganëve të vrarë në jug. Presidenti amerikan, Barack Obama, ka kërkuar hetim për këtë rast. Në mars, një ushtar amerikan vrau 16 civilë gjatë të shtënave të tij në një natë. Dhuna vdekjeprurëse shpërtheu në shkurt, gjatë djegies së kopjeve të Kuranit nga ana e trupave amerikane. Në janar, një video ka shfaqur marinsat duket urinuar në kufomat e talebanëve, ndërsa vitin e kaluar një grup ushtarësh janë dënuar për vrasjen e tre civilëve afganë - pa arsye.

Në këtë video, pasi bomba godet grupin, të mbijetuarit shpërndahen ndërsa nga helikopteri drejtohet mitralozi.

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=B7Cis82r3Dc

/Telegrafi/
    Po ca te bente te mbante zi ?Lufte shoku ..urrejtje 2 paleshe ne maksimum..po te ishe ti te kishte ushtrine e Sllobos poshte nuk do i vritshe tu kendu kongen "Tu shetit nder ara tgjata midis barit tnjom "?he thuj po deshe qe jo ....
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Faqja 16 prej 23 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •