What am I thinking? I left out some countries in my nuclear payback.
Afghanistan?
Yo, Taliban with your ugly beards and pedophile tribal chiefs. I got a nice surprise for you.
BOOM
Pakistan?
How did you like that Navy SEAL raid to kill Osama right in your backyard. We've got another surprise for you.
BOOM
Vietnam?
Thought we had forgotten the Vietnam war? Think again.
BOOM
Germany?
Remember the Holocaust? Remember the time when you executed American prisoners that had surrendered to you. We didn't forget.
BOOM.
Turkey?
You slaughtered a million Armenians You occupied the land of our friends, the Albanians, for over 500 years and kept them isolated and backward. We've got a special bomb for you with the name Skanderbeg written on it.
BOOM
Now did I leave anybody out? We've got plenty of nukes left. Anybody? Anybody?
Let me take this opportunity to remind User010, the Admiral and RapSoul we've got a small nuke with your names written on it. Remember to go out wearing a lot of UV sun block protection.
PS
Novak? Novak Djokovic. I bet you thought I had forgotten about you and your fellow war criminal Serbs. Why don't you flash that 3 finger Serbian salute. Hey, I've got a one finger American salute for you.
BOOM

BOOM
Pakistan?
Si e keni si kjo bastisje MBAJTESJA marinës për të vrarë Osama drejtë në oborrin e shtëpisë tuaj. Ne kemi marrë një tjetër surprizë për ju.
BOOM
Vietnam?
Menduam se kishin harruar luftën e Vietnamit? Mendoni përsëri.
BOOM
Gjermani?
Mos harroni Holokaustin? Kujtoni kohën kur ju të ekzekutuar të burgosurit amerikanë që kishin dorëzuar për ju. Ne nuk harrojmë.
BOOM.
Turqia?
Ju therën një milion armenë Ju zënë vendin e miqve tanë, shqiptarët, për më shumë se 500 vjet dhe mbajtur ata të izoluar dhe të prapambetur. Ne kemi marrë një bombë të veçantë për ju me emrin e Skënderbeut të shkruar mbi të.
BOOM
Tani nuk kam lënë askënd jashtë? Ne kemi marrë shumë nukes mbetur. Çdokush? Çdokush?
Më lejoni të përfitoj nga ky rast për të kujtuar User010, admirali dhe RapSoul ne kemi marrë një nuke vogël me emrat tuaj të shkruara në të. Mos harroni të dalë i veshur me një shumë të mbrojtjes së diellit UV bllok.
PS
Novak? Novak Gjokoviç. Vë bast keni menduar unë kishte harruar për ju dhe shokët tuaj serbë të luftës kriminale. Pse nuk ju flash se 3 gisht serbe përshëndes. Hej, unë kam marrë një një gisht përshëndes amerikane për ju.
BOOM

Krijoni Kontakt