Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 229
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    What exactly are you implying, Admiral? In English if you please
    so u believe that it's "normal" for a huge aircraft to dissappear in a crash...
    at the same time u believe that it's "normal" for a passport to survive ...
    and what a coincidence. it's the hijacker's passport.

it's a MIRACLEEEEEEEEE...

p.s. we r totally off-topic.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    so u believe that it's "normal" for a huge aircraft to dissappear in a crash...
    at the same time u believe that it's "normal" for a passport to survive ...
    and what a coincidence. it's the hijacker's passport.

it's a MIRACLEEEEEEEEE...

p.s. we r totally off-topic.
    You talk like one of these conspiracy nuts including Hollywood celebrities that are running around this country alleging the CIA, Bush, Israeli Mossad, Italian Mafia and of course, the Masonic Brotherhood. It's a wonder when these mental giants clash with the best materials engineers, architects, explosive experts and CIA operatives that maintain al-Qaeda under the direction of Osama bin Laden recruited and persuaded religious fanatics to be suicidal terrorists that hijacked 3 jet airliners on September 11, 2001.

"How big a lunatic do you have to be to witness two jet airliners filled with jet fuel slam into buildings on live TV, triggering a massive inferno that burned for two hours and then think ‘Well, if you believe that’s the cause..."
    Comedian Bill Maher

If I want a few laughs I look up 9-11 conspiracy theorists on youtube.com

For more laughs read this.
    http://www.thesharkguys.com/lists/to...heory-nutjobs/

Ju flisni sikur një prej këtyre arra konspirative duke përfshirë të famshëm të Hollivudit që do të vrapojnë rreth këtij vendi duke pretenduar CIA-n, Bush, i izraelit MOSAD, italiane mafias dhe natyrisht, Vëllazëria masonike. Është një çudi kur këto mendor gjigandët përplasje me materialet më të mira inxhinierë, arkitektë, ekspertë eksplozive dhe operativë të CIA-s që mbajnë al-Kaedës nën drejtimin e Osama bin Laden rekrutuar dhe bindi fanatikë fetarë të jenë terroristë vetëvrasëse që rrëmbyen 3 linjave ajrore jet më 11 shtator , 2001.

"Sa i madh i çmendur nuk ju duhet të jetë për të dëshmuar dy linjave ajrore jet mbushur me karburant Slam jet në ndërtesa në TV të drejtpërdrejtë, duke shkaktuar një ferr të madh që digjet për dy orë dhe pastaj të mendoj 'E pra, nëse ju besoni se është shkaku i ... "
    Komedian Bill Maher

Nëse unë dua një qesh pak pres deri 9-11 teoricienëve konspirative në youtube

Për qesh më shumë lexoni këtë.
    http://www.thesharkguys.com/lists/to...heory-nutjobs/
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    e po keshtu nuk ben... sipas shume trushpelareve ketu, duhet te jesh 100% pro amerikes.
    nese e kritikon per dicka, je mosmirenjohese dhe antiamerikane. duhet te fikesh trurin dhe te mos llogjikosh fare nese behet fjale per ameriken. duhet te thuash automatikisht "shume mire. eshte veprim i drejte" (nuk ka rendesi per cfare behet fjale).
    Nganjehere nuk kan faj qe shprehen ne kete menyre sepse lexojne mendime ekstreme kundra Amerikes. Pershembull RapSoul me video te tipit "US Soldiers murdering innocent people!". Pastaj me shembullin e kriminelave ne lufte (sic ka kriminela shoqeria ka kriminela edhe ne ushtri apo profesione te ndryshme si ai doktori qe vrau gruan e tij)...pra duke marre si shembull dy-tre kriminela ushtare akuzon pa te drejte te tere ushtrine Amerikane, "I kuptoj ata që shajnë këta njerëz vetëm për faktin që janë musliman, ndërsa shumë të rrallë janë ata që e mendojnë edhe veten e tyre në pozitën e atyre që rrihen dhe vriten atje pa pik faji. -RapSoul". Ka kuptim kjo menyra sesi e llogjikon? Per mendimin tim jo, sepse eshte shume i ceket mendimi dhe cektesia vetevetiu vazhdon ne kete menyre: 2-3 ushtare amerikan vrasin njerez te pafajshem--> te gjithe ushtaret amerikan duan te vrasin njerez te pafajshem --> njerezit e pafajshem jan mysliman --> atehere ushtaret amerikan duan te vrasin vetem mysliman. Hmm. Kur mendimi duhet te kishte ndaluar tek 2-3 ushtare amerikan jane vrases prandaj kan vrare njerez te pafajshem edhe duhen denuar! Qe te jem e qarte, po flas per vrasje tipit murder dhe jo viktimat qe humbin jeten ne lufte. Nejse, se po e zgjas si shume.

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    I am sick and tired of all this criticism of the United States. We've got the most nuclear weapons and we can do as we please. If another country doesn't like it we'll just drop a nuclear bomb on them. We spent enormous time, effort and billions of dollars stockpiling our ICBM's and other nuclear devices. Let's get our money's worth. First target would be Boris and his Russian hordes. Winning the Cold War isn't enough. I say let the misses fly while they got their pants down and send Putin and his old Kremlin crowd to hell. Red China? It seems every device in my home was made in China. They'er financially eating our lunch. Let's pop some nukes their way and take care of their birth control issues. They'll probably thank us. All the Arab countries. They've got to go. Iran? Let's pulverize them. Canada? They're just too nice and polite How Un-American can you get? Nuke Canada, eh? While we'e at it let's blow England and France off the map. I never did like the Redcoats and Frogs. They're just too European. South America? I failed second year Spanish in high school. South America needs to be vaporized. What about Albania? No, we don't betray our friends and allies. We'll just send small nukes and drop a bomb on certain targeted individuals. User010? I'm sick of hearing his petty criticism and references to Plato. He goes. The Admiral? Sneaky dude. He's a 9-11 conspiracy member. We go to sunny Italy and squash him like a bug. RapSoul? Too Muslim. Let's send him to Paradise and his 72 virgins.

Really the answer to all of America's problems - Le't just drop the "BIG ONE"

Randy Newman is a God Fearing Patriotic American.
    He wrote a song about his great country.

No one likes us. I don't know why
    We may not be perfect, but heaven knows we try
    But all around, even our old friends put us down
    Let's drop the big one and see what happens

We give them money-but are they grateful?
    No, they're spiteful and they're hateful
    They don't respect us-so let's surprise them
    We'll drop the big one and pulverize them

Asia's crowded and Europe's too old
    Africa is far too hot
    And Canada's too cold
    And South America stole our name
    Let's drop the big one
    There'll be no one left to blame us

We'll save Australia
    Don't wanna hurt no kangaroo
    We'll build an All American amusement park there
    They got surfin', too

Boom goes London and boom Paris
    More room for you and more room for me
    And every city the whole world round
    Will just be another American town
    Oh, how peaceful it will be
    We'll set everybody free
    You'll wear a Japanese kimono babe
    And there'll be Italian shoes for me

They all hate us anyhow
    So let's drop the big one now
    Let's drop the big one now

Unë jam i sëmurë dhe të lodhur e të gjitha kritikave të këtij të Shteteve të Bashkuara. Ne kemi marrë armët më bërthamore dhe ne mund të bëjmë si të duam. Nëse një vend tjetër nuk e pëlqen atë që ne vetëm do të bjerë një bombë bërthamore mbi to. Kaluam madh kohë, përpjekje dhe miliarda dollarë grumbullimin tonë të ICBM dhe pajisje të tjera bërthamore. Le të marrë vlerë paratë tonë. Objektivi i parë do të jetë Boris dhe një luzmë e tij ruse. Fituar Luftën e Ftohtë nuk është e mjaftueshme. Unë them le mungon fluturojnë, ndërsa ata u pantallona e tyre poshtë dhe për të dërguar Putin dhe turmë e vjetër e tij Kremlinit në ferr. Red Kina? Duket se çdo pajisje në shtëpinë time u bë në Kinë. They'er financiarisht ngrënë drekë tonë. Le të hapet disa nukes rrugën e tyre dhe të kujdesen për çështjet e tyre të kontrollit të lindjes. Ata ndoshta do të na falënderoj. Të gjitha vendet arabe. Ata kanë marrë për të shkuar. Irani? Le të bëhet pluhur e tyre. Kanada? Ata janë thjesht shumë e bukur dhe e sjellshme si un amerikan mund të merrni? Nuke Kanada, eh? Ndërsa we'e në atë le goditje Anglisë dhe Francës nga harta. Unë kurrë nuk e bëri si Redcoats dhe bretkosat. Ata janë vetëm tepër evropian. Amerika e Jugut? I dështuar të dytin vit spanjisht në shkollë të mesme. Amerika e Jugut duhet të avullohen. Po në lidhje me Shqipërinë? Jo, ne nuk tradhton miqtë dhe aleatët tanë. Ne do të dërgoni vetëm nukes të vogla dhe të heqë një bombë mbi individë të caktuar në shënjestër. User010? Unë jam i sëmurë e dëgjimit kritikën e tij të vogla dhe referencat në Platonit. Ai shkon. Admirali? Tip i poshtër. Ai është një anëtar 9-11 komplot. Ne të shkojnë në Itali me diell dhe kungull atë si një bug. RapSoul? Too musliman. Le të dërgojë atë në Xhennet si dhe vajza e tij 72.

Really përgjigje për të gjitha problemet e Amerikës - Le't vetëm rënie "NJE BIG"

Randy Newman është një Perëndi frika patriotik amerikan.
    Ai shkroi një këngë në lidhje me vendin e tij të madh.

Askush nuk i pëlqen të na. Unë nuk e di pse
    Ne nuk mund të jetë i përkryer, por qielli di ne përpiqemi
    Por të gjithë, madje edhe miqtë tanë të vjetër na vënë poshtë
    Le të heqë një të madhe dhe të shikoni se çfarë ndodh

Ne u japim atyre para, por ata janë mirënjohës?
    Jo, ata janë të lig dhe ata janë të urrejtëshme
    Ata nuk respektojnë na-kështu që le të papritur ata
    Ne do të heqë një të madhe dhe bëhet pluhur e tyre

Të Azisë dhe të Evropës të mbushur me njerëz shumë të vjetër
    Afrika është shumë nxehtë
    E Kanadasë shumë ftohtë
    Dhe Amerika e Jugut vodhi emrin tonë
    Le të heqë një të madh
    Nuk do të jetë askush nuk u largua për të fajësuar të na

Ne do të kurseni në Australi
    A nuk duan të lënduar nuk kangur
    Ne do të ndërtojmë një park Gjitha amerikan dëfrim atje
    Ata u 'surfin, too

Boom shkon në Londër dhe Paris bum
    Më shumë hapësirë ​​për ju dhe më shumë hapësirë ​​për mua
    Dhe çdo qytet raundin e tërë bota
    Thjesht do të jetë një tjetër qytet amerikan
    Oh, sa e qetë do të jetë
    Ne do të vënë të gjithë të lirë
    Ju do të veshin një babe japoneze kimono
    Dhe nuk do të jetë në këpucë italiane për mua

Ata të gjithë na urrejnë gjithsesi
    Pra, le të heqë një të madhe tani
    Le të heqë një të madhe tani

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 18-07-2012 më 11:28
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    We've got the most nuclear weapons and we can do as we please. If another country doesn't like it we'll just drop a nuclear bomb on them.
    that's the real u...
    i read enough.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    that's the real u...
    i read enough.
    Yep, it's the real me and all Americans. We're coming for you, Admiral.

Po, kjo është më e vërtetë dhe të gjithë amerikanët. Ne jemi të vijnë për ju, Admiral.

5, 4, 3, 2, 1

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Yep, it's the real me and all Americans. We're coming for you, Admiral.
    bullshit... americans i know r way smarter.
    how old r u??? 8?

- "Gee, FreeByrd, what do you want to do tonight?"
    - "The same thing we do every night, —try to take over the world!"

guess u know that. LMFAO.
    don't take it too seriously. it's just a cartoon.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    bullshit... americans i know r way smarter.
    how old r u??? 8?

- "Gee, FreeByrd, what do you want to do tonight?"
    - "The same thing we do every night, —try to take over the world!"

guess u know that. LMFAO.
    don't take it too seriously. it's just a cartoon.
    No, Admiral, we're all that. Secretly nuclear minded. In fact "BOMBS AWAY" is written in very small text in the American dollar bill.

I think I'll play you an encore of Randy Newman's "Let's Drop the BIG ONE"

__________________________________________________ _

Jo, Admiral, ne jemi të gjithë se. Fshehtë bërthamor me mendje. Në "bomba larg" nuk është i shkruar në tekstin e shumë të vogël në faturën e dollarit amerikan. Unë mendoj se unë do të luajnë jap një përsëritje e Randy Newman 's "Le Drop NJE BIG"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    I am sick and tired of all this criticism of the United States. We've got the most nuclear weapons and we can do as we please. If another country doesn't like it we'll just drop a nuclear bomb on them. We spent enormous time, effort and billions of dollars stockpiling our ICBM's and other nuclear devices. Let's get our money's worth. First target would be Boris and his Russian hordes. Winning the Cold War isn't enough. I say let the misses fly while they got their pants down and send Putin and his old Kremlin crowd to hell. Red China? It seems every device in my home was made in China. They'er financially eating our lunch. Let's pop some nukes their way and take care of their birth control issues. They'll probably thank us. All the Arab countries. They've got to go. Iran? Let's pulverize them. Canada? They're just too nice and polite How Un-American can you get? Nuke Canada, eh? While we'e at it let's blow England and France off the map. I never did like the Redcoats and Frogs. They're just too European. South America? I failed second year Spanish in high school. South America needs to be vaporized. What about Albania? No, we don't betray our friends and allies. We'll just send small nukes and drop a bomb on certain targeted individuals. User010? I'm sick of hearing his petty criticism and references to Plato. He goes. The Admiral? Sneaky dude. He's a 9-11 conspiracy member. We go to sunny Italy and squash him like a bug. RapSoul? Too Muslim. Let's send him to Paradise and his 72 virgins.
    Now we're talking , in an ideal world that would be fantastic, a dream come true. I like your thinking.
    But i'm sure that time will come soon enough, we will vaporize all western enemies cleaning the earth from this kind of infection.
    Yeah **** france and england too, i hate thos bitches.

Love the song too, although i don't agree about Canada, it seems a really nice place but still the problem with that is they are too liberal, so yeah let's drop a big one on them too.

Ska nevoje per perkthim mendoj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 19-07-2012 më 02:31

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Now we're talking , in an ideal world that would be fantastic, a dream come true. I like your thinking.
    But i'm sure that time will come soon enough, we will vaporize all western enemies cleaning the earth from this kind of infection.
    Yeah **** france and england too, i hate thos bitches.

Love the song too, although i don't agree about Canada, it seems a really nice place but still the problem with that is they are too liberal, so yeah let's drop a big one on them too.

Ska nevoje per perkthim mendoj.
    What am I thinking? I left out some countries in my nuclear payback.

Afghanistan?
    Yo, Taliban with your ugly beards and pedophile tribal chiefs. I got a nice surprise for you.
    BOOM

Pakistan?
    How did you like that Navy SEAL raid to kill Osama right in your backyard. We've got another surprise for you.
    BOOM

Vietnam?
    Thought we had forgotten the Vietnam war? Think again.
    BOOM

Germany?
    Remember the Holocaust? Remember the time when you executed American prisoners that had surrendered to you. We didn't forget.
    BOOM.

Turkey?
    You slaughtered a million Armenians You occupied the land of our friends, the Albanians, for over 500 years and kept them isolated and backward. We've got a special bomb for you with the name Skanderbeg written on it.
    BOOM

Now did I leave anybody out? We've got plenty of nukes left. Anybody? Anybody?

Let me take this opportunity to remind User010, the Admiral and RapSoul we've got a small nuke with your names written on it. Remember to go out wearing a lot of UV sun block protection.

PS
    Novak? Novak Djokovic. I bet you thought I had forgotten about you and your fellow war criminal Serbs. Why don't you flash that 3 finger Serbian salute. Hey, I've got a one finger American salute for you.
    BOOM

Çfarë jam unë duke menduar? Kam lënë jashtë disa vende në shpagim tim bërthamore.

Afganistani?
    Yo, talebanët me mjekra tuaja të shëmtuara dhe rrethi pedofil fisnore. Unë kam një befasi të këndshme për ty.
    BOOM

Pakistan?
    Si e keni si kjo bastisje MBAJTESJA marinës për të vrarë Osama drejtë në oborrin e shtëpisë tuaj. Ne kemi marrë një tjetër surprizë për ju.
    BOOM

Vietnam?
    Menduam se kishin harruar luftën e Vietnamit? Mendoni përsëri.
    BOOM

Gjermani?
    Mos harroni Holokaustin? Kujtoni kohën kur ju të ekzekutuar të burgosurit amerikanë që kishin dorëzuar për ju. Ne nuk harrojmë.
    BOOM.

Turqia?
    Ju therën një milion armenë Ju zënë vendin e miqve tanë, shqiptarët, për më shumë se 500 vjet dhe mbajtur ata të izoluar dhe të prapambetur. Ne kemi marrë një bombë të veçantë për ju me emrin e Skënderbeut të shkruar mbi të.
    BOOM

Tani nuk kam lënë askënd jashtë? Ne kemi marrë shumë nukes mbetur. Çdokush? Çdokush?

Më lejoni të përfitoj nga ky rast për të kujtuar User010, admirali dhe RapSoul ne kemi marrë një nuke vogël me emrat tuaj të shkruara në të. Mos harroni të dalë i veshur me një shumë të mbrojtjes së diellit UV bllok.

PS
    Novak? Novak Gjokoviç. Vë bast keni menduar unë kishte harruar për ju dhe shokët tuaj serbë të luftës kriminale. Pse nuk ju flash se 3 gisht serbe përshëndes. Hej, unë kam marrë një një gisht përshëndes amerikane për ju.
    BOOM

Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 19-07-2012 më 08:55

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •