Sa për drogën kam edhe unë shqetësime.. sa lojëra luan CIA me punën e drogës.. sa pisllëqe të tjera ka bërë kur bashkëpunonte me ata që tani i quan terroristë????
Tjetra.. sikur plot me të fajshëm të jetë poshtë aeroplanit kush është ai person-autoritet që korrë jeta njerëzish.. kush e vendos cili i fajshëm vdes dhe cili çohet në gjyq..
Është bukur të tallesh në kurrizin e tjetrit.. por sikur të vinte dikush në Shqipëri dhe të korrte jeta njerëzish me aeroplan me justifikimin se ka Shqiptarë që trafikojnë drogë.. atëherë do na pritej qejfi për të bërë gallatë.
Pastaj ka dhe ca grek që mendojnë ashtu siç flisni disa prej jush.. ata thonë pse nuk futemi nja gjysmë ore brenda e ti shuajmë fare Shqiptarët..
Nejse nuk dua të kundërshtojë me dikë, thjeshtë dua të paraqes edhe anën tjetër.
Sa për Kosovën.. fakti që akuzojmë shtetin amerikan për pisllëqe nuk do të thotë fare se nuk njohim dhe nuk gëzohemi për ç'farë mbështetje ka pasur Kosova nga Amerika, gjërat janë të ndara, kur shteti amerikan bën diçka të mirë, qoftë për interes, nuk kemi pse mos ta njohim dhe ta mbështesim.
Ajo që unë besojë se duhet është të zgjerojmë mendimin tonë më shumë.................
Krijoni Kontakt