Close
Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 229
    Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    loyalty?!?! ain't no loyalty in here.
    u can't say wrong is right just to prove ur loyalty. it's just fu**ing stupid.
    if you do smth wrong, it's wrong. but if my brother does ur same shit, it becomes right...
    that's the way how many people think in here.

nese nje i panjohur vjedh nje cante ne nje dyqan, ky eshte nje veprim i gabuar. nese ai qe vjedh canten eshte mik i imi, veprimi behet i justifikueshem dhe i drejte.

kjo eshte menyra e te menduarit e disave ketu.

duhet marre me veprimin dhe gjykuar veprimi si veprim.
    jo veprimi te behet i drejte apo i padrejte ne varesi te atij qe e ka kryer.
    duhet OBJEKTIVITET.
    Wrong is wrong. I have no excuses or sympathy for American soldiers that maim or kill innocent civilians. Put them in prison and throw away the key for all I care.

My beef is these so called authentic videos. I don't buy it until it can be proven without a shadow of doubt. Remember, the propaganda war is ongoing from both sides. As far as the cruel words of pilots I take it with a grain of salt. They say shit like that in war. There's an expression I've never forgotten. "There's nothing more cruel than young men at war". I'm afraid there's nothing you can say or do to stop young soldiers from speaking words of insensitivity. and cruelty.

You have to ask yourself one question. Would you still be riding that high horse if those soldiers said the same words about killing Serbs?

Gabuar është e gabuar. Unë nuk kam asnjë justifikime apo simpati për ushtarët amerikanë që gjymtim ose vrasin civilë të pafajshëm. Futi në burg dhe hedh larg çelësin për të gjithë kujdesin unë.

Viçi im është që këto video të ashtuquajturat autentike. Unë nuk e blej atë derisa ajo mund të vërtetohet pa një hije dyshimi. Mos harroni, lufta propaganda është në vazhdim nga të dyja anët. Sa i përket fjalëve mizore e pilotëve që unë të marrë atë me një kokërr kripë. Ata thonë se *** si në luftë. Ka një shprehje që unë kurrë nuk kam harruar. "Nuk ka asgjë më mizor se të rinjtë në luftë". Kam frikë se nuk ka asgjë që mund të thonë apo të bëni për të ndaluar ushtarët e rinj nga flet fjalët e pandjeshmëri. dhe mizori.

Ju duhet të pyesni veten një pyetje. A do të vazhdojë të jetë hipur atë kalë të lartë nëse ata ushtarë, tha të njëjtat fjalë në lidhje me vrasjen e serbëve?
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 09-07-2012 më 19:09
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Tashti i pushkatojne, jane bere me te moderuar.......
    (duhet account ne Youtube per te pare videon)

http://www.youtube.com/verify_age?next_url=/watch%3Fv%3D5CYGFgRAivY

Mund te shihet dhe ketu.(Euronews)

http://www.euronews.com/2012/07/08/kabul-condemns-inhuman-execution/

Lexoni arsyen se perse e pushkatojne dhe shume nga komentuesit ketu do kuptojne (nese duan) se kush eshte skandal dhe barbari ne te njejten kohe.
    Keta jane kafshe fizike,pasi ndjenjat nuk i posedojne sepse bejne pjese ne grupin e kafsheve pakurrizore dhe me tru bretkose.

E kam pare kete video edhe te pacensuruar pasi edhe CNN e jep te censuruar ne momentin e pushkatimit.
    Faji i vetem i Amerikes tek rasti i Afganistanit eshte:
    "Deshironi te jetoni si kafshe,jetoni si kafshe".Thjeshte keta njerez nuk meritojne me shume.

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Un dua të them se është naive të besoni se amerika bën luftë për të sjellë demokracinë tek shtete që sulmon ajo... po të ishte aq e dhimbsur Amerika le të ndihmonte vendet pa naftë ose vende ku nuk ka interes të mëdha si puna e Ruandës që u bë super super masakër dhe gjenocid.. këto situata ishin pasojë e interesave franceze kundër atyre angleze..

Jo vetëm kjo.. por gazetarët-televizionet gjoja të stër-dhimsur ja varën fare Ruandës..

Nga dreqin e morrën autortetin amerikanët që bëhen si kapot e planetit dhe bombardojnë lart e poshtë.. nuk kanë qëndruar një ditë pa luftë..

si ja vini vetes atë peshë dhe nxirrni nga goja fjalë si 'piloti mirë do bënte të kishte korrur më shumë veta'.. ne e dimë sa keq bën fanatizmi fetar por kur ti vjen si kapo me aeroplan nga lartë atëherë a nuk bëhesh dhe ti i njëjtë me ata që akuzon???

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Po mire ore si donit juve qe e pagezoni skandaloz faktin ne fjale, c'te bente amerikani te qante me oioioioioioioioi para bombardimit? Kafshet kafshe ngelen edhe pse usa po harxhon miliarda ne zonat e majmunistanit. Keta tipat mbajne grate te lidhura me litare lol, jane kafshe dhe pike.
    Mjere grate e femijet atje............
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Për zotin o arkia.. jemi çuna të rinjë dhe shyqir zoti kemi mendje plotë.. mos të lejojmë të na i mbushin televizorët me propagandë..

Nuk bëhet fjalë që këto vende kanë shpesh sjellje majmunistan.. por puna është se amerikanit nuk i piqet për mirqënjen e këtyre vëndeve, para disa vjetësh përse nuk ju dhims amerikanit për torturat e grave myslimane.. jo vetëm kjo por amerikanët shkuan dhe i ngopën me armë dhe i stërvitën vetë Afganezët kur luftonin kundër rusit.. ndaj më zuri goja lesh dhe po rrezikojë të bëhem grafik kur thërras e lini televizorin dhe kërkoni informacionin vetë, dyshoni, dyshoni dhe ekzaminoni, hapni horizontin!!!

Nuk e kuptojë si dreqin do sjelli dhuna. lufta dhe vrasjet mirëqenie dhe prosperitete!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Besimi fetar është diçka personale pse duhet të të jap un ty llogari ti je "ZOTI"?!! Atëherë edhe ty duhet të të vij gjynah për periudhën e errët Kishtare që mbizotëroi Europën për shumë e shumë dekada dhe u vranë me qindra mijëra njerëz në emër të Kishës, apo këto gjëra i ke haruar?
    Kur them se nje ushtar izraelit eshte terrorist sepse perdore dhune ndaj femijeve ti a e din cka mendon...

'Valla ky mesia4ever eshte djale i drejte, ky eshte forumisti me i mire ne forum se gjithmone i shikon gjerat realisht, nuk eshte as i cmendur po flet me fakte, ky eshte djale i mire, nuk ka sherr prej ketij'.

Kur postoj nje video per ushtrimin e terrorizmit nga vellezerit e tu ne afganistan e pakistan ti me ofendon e me quan te cmendur se po sulmoj shqiptaret e besimit islam, duke te perfshire edhe ty. Si mund te jesh kaq i njeanshem mem perkrah ne nje moment e ne momentin tjeter te me ofendosh e te besh akuza.

Tung, pash Zotin mos me ofendo e mos me quaj te cmendur
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 10-07-2012 më 02:07

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga soldiers Lexo Postimin
    Ketyre serbeve jo qe ua nin per myslimanet, keta vete kane vra me mijera vetem ne Bosnje kane vra ne menyre te organizuar dhjetera mije myslimane ne masakra, por per hater te anti amerikanizmit postojne video se kinse ju dhimbsen myslimanet. E keta forumiste tane postojne kesi videosh duke mbeshtete kete propagande, kinse po ju dhimbsen talebanet a vet keta i quajne talebanet terroriste qe duhet te luftohen sepse skane te bejne asgje me fene islame e po bejne krime ne emer te fese se tyre paqesore. Eshte ne gjendje edhe me Milloshevicin me t'u bo kur eshte fjala per anti amerikanizem. Ka video qe shihet sesi talebanet i ekzekutojne njerezit ne stilin mafioz, keto video nuk i qesin por i fshijne, jo terroristi eshte terrorist sikur izraelit, sikur mysliman e sikur serb e rus apo edhe amerikan.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Kur them se nje ushtar izraelit eshte terrorist sepse perdore dhune ndaj femijeve ti a e din cka mendon...

'Valla ky mesia4ever eshte djale i drejte, ky eshte forumisti me i mire ne forum se gjithmone i shikon gjerat realisht, nuk eshte as i cmendur po flet me fakte, ky eshte djale i mire, nuk ka sherr prej ketij'.

Kur postoj nje video per ushtrimin e terrorizmit nga vellezerit e tu ne afganistan e pakistan ti me ofendon e me quan te cmendur se po sulmoj shqiptaret e besimit islam, duke te perfshire edhe ty. Si mund te jesh kaq i njeanshem mem perkrah ne nje moment e ne momentin tjeter te me ofendosh e te besh akuza.

Tung, pash Zotin mos me ofendo e mos me quaj te cmendur
    Ore je në vetëdije se çfarë po flet apo jo? Un të lavdëroj kur je për tu lavdëruar dhe të kritikoj kur je për tu kritikuar. VËLLEZËR të kuj janë ata plehra? Se di që babai im paska pasur ndonjë të dashur atje që të kem unë vëllezër afgan e pakistanez. Vetëm se janë edhe ato musliman si kam vëllezër ore messi, njëjt siç si ke ti vëllezër ato gomarët që vranë me mijëra njerëz në emër të kishës në periudhën më të errët të njerëzimit!
    Sui generis

Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Un dua të them se është naive të besoni se amerika bën luftë për të sjellë demokracinë tek shtete që sulmon ajo... po të ishte aq e dhimbsur Amerika le të ndihmonte vendet pa naftë ose vende ku nuk ka interes të mëdha si puna e Ruandës që u bë super super masakër dhe gjenocid.. këto situata ishin pasojë e interesave franceze kundër atyre angleze..

Jo vetëm kjo.. por gazetarët-televizionet gjoja të stër-dhimsur ja varën fare Ruandës..

Nga dreqin e morrën autortetin amerikanët që bëhen si kapot e planetit dhe bombardojnë lart e poshtë.. nuk kanë qëndruar një ditë pa luftë..

si ja vini vetes atë peshë dhe nxirrni nga goja fjalë si 'piloti mirë do bënte të kishte korrur më shumë veta'.. ne e dimë sa keq bën fanatizmi fetar por kur ti vjen si kapo me aeroplan nga lartë atëherë a nuk bëhesh dhe ti i njëjtë me ata që akuzon???
    Kosova nuk ka shume nafte me sa di une.

Pastaj normalisht qe Amerika lufton kryesisht per veten e vet se pari e pastaj per demokracine e te tjereve. Dhe perderisa NATO mbahet nga Amerika, Amerika do sillet si kapo e planetit. Sa here futet NATO ne lufte, luften e ben Amerika dhe te tjeret cojne ushtare sa per te thene qe po marrin pjese.

Te dalin shtetet e tjera dhe te shpenzojne me shume per ushtrine dhe te futen ne Ruande e te bejne bamiresi. Pse nuk e bejne? Se nuk u plas shume.

Dhe Amerikes nuk i plas shume. Amerika futet ne vende ku ka probleme ose ku organizohen terroristet. Por keto i zgjedh sipas interesit.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    I think some of you are getting off course here. We're not in Afghanistan to implement American style democracy. We're not in Afghanistan to promote the rights of women. We're not in Afghanistan to destroy Islam and evangelize Christianity.

No matter what noble speeches American politicians may give. No matter what Hillary or Obama says. We're in Afghanistan because of our deep ingrained characteristic of frontier justice. When renegades, Indians, or Redcoats slaughtered American settlers on the frontier we banded together and went after them to set things aright. It's the same today. We assassinated Osama bin Laden and are knocking off Taliban and al-Qaeda leaders for a simple, primitive reason. Payback for 9-11.

Like it or not Americans are a violent, vengeful people and we won't stop killing until these monsters are dead or have crawled back into the hole they came from. If the world doesn't like it that's just tough shit.

Unë mendoj se disa prej jush po off kurs këtu. Ne nuk jemi në Afganistan për të zbatuar demokracinë stil amerikan. Ne nuk jemi në Afganistan për të promovuar të drejtat e grave. Ne nuk jemi në Afganistan për të shkatërruar Islamin dhe Krishterimin ungjillizuar.

Pa marrë parasysh se çfarë fjalime fisnike politikanët amerikanë mund të japë. Pa marrë parasysh se çfarë Hillari apo Obama thotë. Ne jemi në Afganistan për shkak të karakteristikave të thellë tonë rrënjosur kufitare drejtësisë. Kur renegatë, Indians, apo Redcoats therur kolonët amerikanë në kufirin ne lidhur së bashku dhe shkuan pas tyre për të vendosur gjërat drejt. Është e njëjtë sot. Ne vra Osama bin Laden dhe po trokasin off talebanë dhe të al-Kaedës liderët për një arsye të thjeshtë, primitive. Shpagim për 9-11.

Ashtu si ai apo jo amerikanët janë njerëz të dhunshme, hakmarrës dhe ne nuk do të ndalet duke vrarë derisa këto monsters janë të vdekur apo kanë gjurmuar mbrapa në vrimë ata erdhën nga. Në qoftë se bota nuk i pëlqen ajo që është vetëm *** vështira.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Faqja 6 prej 23 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •