Close
Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 229
    i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin

Ne pergjithesi e mbeshtes Ameriken sepse mbron interesin tim. Kjo mbeshtetje nuk do te thote qe s'mundem te ta kritikoj per gjerat qe s'jam dakort, si pershembull lufta ne Irak. E kritikoj ne kete rast, por nuk mendoj se per shkak te ketij rasti Amerika eshte e keqe. Mendoj se ne kete rast veproi keq kur hyri ne lufte me Irakun. Pra kritikoj veprimin e caktuar te Amerikes dhe jo te tere Ameriken!!
    Tani eshte e qart. I te njejtit mendim jam edhe une.

Nje popull ne bote, qofte amerikan apo tjeter, edhe nese ka te keqija te caktuara, jane per shkak te pavetedijes, manipulimit, dezinformimit, propagandes nga kreret politik dhe per kete arsye as une nuk e kritikoj popullin amerikan kurre, por vetem kreret politik edhe ate ne raste te caktuara kur mendoj/besoj apo kam bindjen se nuk kane te drejt.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Të tallesh në atë mënyrë me fëmijët me një shishe uji është për të ardhur keq, tek videoja që pash po tallet ushtari duke i lënë të vrapojnë fëmijët pas furgonit të tyre për të kapur ujin e pijshëm, po rrahin fëmijë dhe ushtari bërtet OH YEAHH FUUCK THEM ALL!, normale ju duket kjo?

I kuptoj ata që shajnë këta njerëz vetëm për faktin që janë musliman, ndërsa shumë të rrallë janë ata që e mendojnë edhe veten e tyre në pozitën e atyre që rrihen dhe vriten atje pa pik faji.

http://www.youtube.com/watch?v=pVdpK...yer_embedded#!
    Sui generis

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Të tallesh në atë mënyrë me fëmijët me një shishe uji është për të ardhur keq, tek videoja që pash po tallet ushtari duke i lënë të vrapojnë fëmijët pas furgonit të tyre për të kapur ujin e pijshëm, po rrahin fëmijë dhe ushtari bërtet OH YEAHH FUUCK THEM ALL!, normale ju duket kjo?

I kuptoj ata që shajnë këta njerëz vetëm për faktin që janë musliman, ndërsa shumë të rrallë janë ata që e mendojnë edhe veten e tyre në pozitën e atyre që rrihen dhe vriten atje pa pik faji.

http://www.youtube.com/watch?v=pVdpK...yer_embedded#!
    Pse per cdo gje duhet te futet feja ne mes?
    Esht per te ardhur keq po, por edhe Afganistani apo kush do shtet arab qe esht kerkon te behet numer 1 ne kohe qe e di qe esht Amerika pse i han b!th@ atyre?
    Edhe e paguajn femijet e pafajshem?!

Sepse myslimanet me fanatizmin qe kan (jo te gjithe) e krijojn vete keten situate kshu qe kape qe nga fillimi filmin
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

Mirë se vini në Harlan Maska e FreeByrd
    Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    >
    What did you think of the US tracking down Osama bin Laden and killing him?
    Is not difficult for us to express our opinion on this, and we will do it, however in return we would appreciate to have at least your comments on the plane wreckage, and if possible your opinion why did 9/11 happen.
    [/QUOTE]

So you've finally shown your true colors, user010. Such a ridiculous extremist response doesn't deserve the dignity of an answer. You're not related to the Hoxha family, are you?

The reasons for 9-11 are rather simple. A charismatic religious fanatic believed a nation of infidels were meddling in the Middle East and threatened to pollute Islamic culture with their wealth, economic influence, military power and hedonistic lifestyles The only alternative to a group of embittered dissidents with no military was to initiate terrorist acts. 9-11 was the ultimate media fireworks to celebrate "God is great" and tell the world the Islam of the Jihad were capable of striking back at the hated Satan of the United States. Osama bin Laden searched the world for angry, sick religious fanatics he could manipulate and persuade to kill themselves to enter Paradise with 72 virgins waiting and willing. Think of it. Kill innocent human beings for the promise of getting laid. Can people be that stupid?

Plane wreckage ?

There's going to be little wreckage when a 179,000 pound jet with 10,000 gallons of volatile jet fuel hits a stationary object at 500 miles per hour.

Pra, ju keni treguar në fund ngjyrat tuaja të vërteta, user010. Ky reagim qesharak ekstremist nuk e meriton dinjitetin e një përgjigje. Ju nuk jeni e lidhur me familjen Hoxha, po ju?

Arsyet për 9-11 janë mjaft të thjeshtë. Një fanatik fetar karizmatik besohet një komb të pafeve u ndërhyrje në Lindjen e Mesme dhe të kërcënuar se do të ndotin kulturën islame me pasurinë e tyre, ndikimin ekonomik, fuqia ushtarake dhe stileve te jetes hedoniste vetëm alternativ në një grup të disidentëve i acaruar pa ushtrisë ishte të iniciojë akte terroriste . 9-11 ishte fishekzjarre përfundimtare e medias për të festuar "Zoti është i madh" dhe tregoni botës për islamin e Xhihadit kanë qenë të aftë për të goditur përsëri në Satanit urryer të Shteteve të Bashkuara. Osama bin Laden kontrolluar botën për të, fanatikë zemëruar sëmurë fetare ai mund të manipulojnë dhe të bindë për të vrarë veten për të hyrë në xhenet me 72 virgjëreshat në pritje dhe i gatshëm. Mendoni e saj. Vrasin qeniet e pafajshme njerëzore për premtimin e duke u hedhur. Mund të jetë se njerëzit budalla?

Mbeturinat e avionit?

këtu do të jetë mbeturinat pak kur një 179,000 jet kile me 10.000 gallons e karburantit jet paqëndrueshme godet një objekt stacionare në 500 kilometra në orë.
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ne pergjithesi e mbeshtes Ameriken sepse mbron interesin tim. Kjo mbeshtetje nuk do te thote qe s'mundem te ta kritikoj per gjerat qe s'jam dakort, si pershembull lufta ne Irak. E kritikoj ne kete rast, por nuk mendoj se per shkak te ketij rasti Amerika eshte e keqe. Mendoj se ne kete rast veproi keq kur hyri ne lufte me Irakun. Pra kritikoj veprimin e caktuar te Amerikes dhe jo te tere Ameriken!!
    e po keshtu nuk ben... sipas shume trushpelareve ketu, duhet te jesh 100% pro amerikes.
    nese e kritikon per dicka, je mosmirenjohese dhe antiamerikane. duhet te fikesh trurin dhe te mos llogjikosh fare nese behet fjale per ameriken. duhet te thuash automatikisht "shume mire. eshte veprim i drejte" (nuk ka rendesi per cfare behet fjale).

p.s. shaka. jam 100% dakord me kete qe citova. njeriu duhet te mundohet te jete sa me objektiv dhe te merret me veprimin. nese nje veprim te duket i gabuar, i tille duhet te mbetet edhe ne rast se ai qe e kryen eshte miku yt me i ngushte.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    >What did you think of the US tracking down Osama bin Laden and killing him?
    Is not difficult for us to express our opinion on this, and we will do it, however in return we would appreciate to have at least your comments on the plane wreckage, and if possible your opinion why did 9/11 happen.

!
    So you've finally shown your true colors, user010. Such a ridiculous extremist response doesn't deserve the dignity of an answer. You're not related to the Hoxha family, are you?

The reasons for 9-11 are rather simple. A charismatic religious fanatic believed a nation of infidels were meddling in the Middle East and threatened to pollute Islamic culture with their wealth, economic influence, military power and hedonistic lifestyles The only alternative to a group of embittered dissidents with no military was to initiate terrorist acts. 9-11 was the ultimate media fireworks to celebrate "God is great" and tell the world the Islam of the Jihad were capable of striking back at the hated Satan of the United States. Osama bin Laden searched the world for angry, sick religious fanatics he could manipulate and persuade to kill themselves to enter Paradise with 72 virgins waiting and willing. Think of it. Kill innocent human beings for the promise of getting laid. Can people be that stupid?

Plane wreckage ?

There's not going to be much wreckage when a 179,000 pound jet with 10,000 gallons of volatile jet fuel hits a stationary object at 500 miles per hour.

Arsyet për 9-11 janë mjaft të thjeshtë. Një fanatik fetar karizmatik besohet një komb të pafeve u ndërhyrje në Lindjen e Mesme dhe të kërcënuar se do të ndotin kulturën islame me pasurinë e tyre, ndikimin ekonomik, fuqia ushtarake dhe stileve te jetes hedoniste vetëm alternativ në një grup të disidentëve i acaruar pa ushtrisë ishte të iniciojë akte terroriste . 9-11 ishte fishekzjarre përfundimtare e medias për të festuar "Zoti është i madh" dhe tregoni botës për islamin e Xhihadit kanë qenë të aftë për të goditur përsëri në Satanit urryer të Shteteve të Bashkuara. Osama bin Laden kontrolluar botën për të, fanatikë zemëruar sëmurë fetare ai mund të manipulojnë dhe të bindë për të vrarë veten për të hyrë në xhenet me 72 virgjëreshat në pritje dhe i gatshëm. Mendoni e saj. Vrasin qeniet e pafajshme njerëzore për premtimin e duke u hedhur. Mund të jetë se njerëzit budalla?

Mbeturinat e avionit?

Nuk do të jetë mbeturinat pak kur një 179,000 jet kile me 10.000 gallons e karburantit jet paqëndrueshme godet një objekt stacionare në 500 kilometra në orë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FreeByrd : 17-07-2012 më 12:49
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    My friend freebyrd calm down.. you are wrong, I have not much time today.. maybe later..

as for my ridiculous extremist response.. maybe you should get some fundamental education.. I am not talking about maths, calculus, physic etc... I am speaking about fields of logic and philosophy...

In these fields my answer is as plane as 1+1 = 2

As for your comment, which is of the kind.. "hey I am right and any doubt is 100% evil", maybe I could compare it to an little boy!

It is so difficult to explain to a little boy some things... As for this "little boy", this is not an offense, I believe that we are immature in some aspect as personalities, so I my self could be in some aspect of life something like 5 years old!

If I may suggest (if not already read) my very favorite Plato: Socrates Apology and the work done by Aristotle on logic!

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    My friend freebyrd calm down.. you are wrong, I have not much time today.. maybe later..

as for my ridiculous extremist response.. maybe you should get some fundamental education.. I am not talking about maths, calculus, physic etc... I am speaking about fields of logic and philosophy...

In these fields my answer is as plane as 1+1 = 2

As for your comment, which is of the kind.. "hey I am right and any doubt is 100% evil", maybe I could compare it to an little boy!

It is so difficult to explain to a little boy some things... As for this "little boy", this is not an offense, I believe that we are immature in some aspect as personalities, so I my self could be in some aspect of life something like 5 years old!

If I may suggest (if not already read) my very favorite Plato: Socrates Apology and the work done by Aristotle on logic!
    Don't run away. I haven't responded to your other ravings. I will in due time.

Mos ik. Unë nuk i janë përgjigjur përçartjet tuaja të tjera. Unë do të në kohën e duhur.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin
    Plane wreckage ?

There's not going to be much wreckage when a 179,000 pound jet with 10,000 gallons of volatile jet fuel hits a stationary object at 500 miles per hour.
    sure. it's more possible for a passport to survive. and which passport?
    the hijacker's passport...
    WOW.
    http://www.youtube.com/watch?v=V-QycTzwV7c
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 17-07-2012 më 18:38
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    sure. it's more possible for a passport to survive. and which passport?
    the hijacker's passport...
    WOW.
    http://www.youtube.com/watch?v=V-QycTzwV7c
    What exactly are you implying, Admiral? In English if you please

Çfarë saktësisht jeni duke nënkuptuar, admirali? Në anglisht në qoftë se ju lutem

Faqja 14 prej 23 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •