eshte fakt se cdo gje qe bejne jahudet e kane trasheguar nga qyteterimi egjiptian
dhe cdo gje qe muslot pretendojne per te veten (dmth se u ka thene allahu ne vesh)
e kopjuan nga jahudet e e tyre ekstremisht te urrejtur.
ka ekzistuar nje plan per zhdukjen e races se vjeter jahude plotesisht
dhe farkimit te nje race e felliqte e loder politike qe do ti zevendesoje ata
ne menyre qe te mos merret vesh pastaj prej historise,
- kjo per cudi nuk shkoi
sepse jahudet u shperndan ne gjithe boten me cka u be e pamundur zhdukja e tyre e plote
apo zevendesimi i tyre me harap. keshtu harapet deshtak qe deshen te trashegonin legacine e tyre si te veten me gjithe pretendimet qe shkojne pas saj
vazhdojne urrejne racen e tyre poaq sa i urrejne farkuesit apo ata qe shpiken popullin harap.
Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 03-07-2012 më 09:03
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pallosh...
e shef sa kondradiktor qe je ne vetvehte,edhe thua qe nuk paske kohe te me lexosh,nga ana tjeter kalon ne depresion sapo me lexon shkrimet e mia!
nuk kuptoj perse ti behesh me nerva?
ty te dija djal te zgjuar,nuk ben qe ti te vuash shpirterish,psiqikisht se dynjaja i presin apo nuk i presin hallatet e tyre!
shiko gjej ndonje dege tjeter per te u kapur,jo per hallate te te tjerve!!
kalofsh mire Xfilozof..!
Te dy cunat njelloj e kane? Nese skane probleme tani, infection apo ndonje issue per mendimin tim mos bej gje. Mua do me dhimbseshin tani ne kete moshe. Une cunin e kam bere qe kur lindi, dhe kur e shoh sa me kujdes e mban/lan, ka per borxh ta mbroj me jeten e tij( eshte amazing si lindin keto instincte mashkullore ne nje moshe aq te vogel) do me pikonte ne shpirt. Megjithate konsultohu me doktorin e tyre.
O behar shaje more shaje dhe rrihe se te ndihmoj dhe une.bera shaka lol.
Andej nga anet tona eshte per keq ,pra nuk behet njeri synet apo eshte bere si duket kane qene te gjithe te paster dhe shendosh e mire ,nga myslimant eshte praktikuar ,tani qe dolem ca andej e ca ketej morem vesh qe nuk eshte gje .Dhe albo me larte kot thot qe nuk eshte dakort me kete ligj te gjermanis se ortodoks eshte dhe ai![]()
gati njelloj.njeri njehere e ka goxha te mbyllur,tjetri cik me ndryshe.probleme skane pas.ndonjehere me problematiku thote qe ndjen pak dhimbje,por e ka thene shume rralle kete.tek mjeku sjam bere mukajet te shkoj se e di pergjigjen ndaj po vajta do dal prej andej me dite e orar te percaktuar per synet![]()
nuk ka te beje i paster apo i pa paster,ketu nuk po flitet per krome apo per parazit qe krijohen nga papastertia,ketu behet fjale po ta quajme nje difekt ne organ gjenetal sa po femija lind,te cilit me pas i krijohen infeksione ku mund te vuaj gjate ne se nuk operohet!
une e kosideroj si gjene me normale te berit synet,pervec nje obligimi religioz eshte dhe nje shanc me teper per parandalimin e infeksioneve!
alnosa
te pergezoj per cmimin "flamuri i Pastertise"andej nga anet tuja!ishte koha e Xhaxhit aso kohe apo jo..?
8 faqe postime per bilen. Kjo vetem ne forumin tone ben vaki![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ti Darius ca mendon pro apo kundra.Une me keta te Amerikes ne nje fare menyre jam pro kur vjen puna per shendetin e femijes.Hajde se ti i ve vulen
Ps.Behar flm per dekoraten jam komuniste dhe vazhdoj te jem deri ne vdekje ,plas po deshe dhe pse kam qene bebe atehere hahahha dreq![]()
Une mendoj qe i prere apo i paprere, rendesi ka qe bilbili te fishkelleje ne rregull. Jane krijuar disa mite qe rrethprerja shton rezistencen mashkullore gjate aktit apo e mbron ate nga STD, apo ne te kunderten i heq atij ndjeshmerine dhe si rezultat dhe i ul pike gjate aktit etj. Keto i quaj mite pasi me aq dijeni sa kam, STD, ndjeshmeria, viriliteti ose jo, potenca apo impotenca etj jane te pranishme ne te dyja rastet, si me rrethprerje ashtu dhe pa ate. Pastertia e nje individi nuk ruhet duke e eleminuar nje pjese qe kerkon kujdes. Ai qe e ka ne gjak pastertine dhe kujdesin ska pse te kete problem pasjen ose jo te lekures. Ndersa pocaqija (meqe je laluce) pocaqi mbetet. Prija sa te duash ti, madje varja dhe tek abazhuri si dreamcatcher, prape pocaqi do mbetet. Dhe me kete koment i dhashe fund diskutimit mbi bilen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt