Close
Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 259
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jarigas perderisa jetojme per kaq e aq kohe ketej ca gjera I dime me mire se Ty. Te pelqen apo Jo, e beson apo te duken komike problemi jot. Nuk Kane lidhje me fete keto komente. Mua psh me duket komike ky vendim pathetic I kesaj gjykate retardesh

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Blizoo Lexo Postimin
    Edhe hapsi temes me siguri, pasi qe eshte nje nga ne ketej
    Nuk kam perse ta fsheh kete fakt. Hah ...
    Po sinqerisht, mua me duket goxha akt primitiv prerja sade ,,, E ke, pas 2 minutash nuk e ke.

Bleah ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 29-06-2012 më 14:49
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Jarigas perderisa jetojme per kaq e aq kohe ketej ca gjera I dime me mire se Ty. Te pelqen apo Jo, e beson apo te duken komike problemi jot. Nuk Kane lidhje me fete keto komente. Mua psh me duket komike ky vendim pathetic I kesaj gjykate retardesh
    Edhe ne Australi, eshte marre vendimi per ndalimin e nje akti te tille Pink. Sensi i bisedes eshte me shume llogjik. Me aq sa kuptoj une, fakti qendron ne raport me prinderit qe marrin vendimin dhe trajtojne qelizat e tjetrit sikur te mos jene gje. Sigurisht, pas moshes 18 vjec ka te drejte ti mundesoje vetes nje operacion plastik, dhe ky mund te quhet vendim i drejte

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Scion, mos e bej tani se je burre. Ouch vertet! . Kot po te pyes, pervec faktit/idese e te paturit 2 min e pastaj blah, cfare cons ka nje synet ne krahasim me nje qe nuk eshte?! Pastaj te them une nje Pro per kundra peshe qe te barazohemi ne pyetje- pergjigje. lol p.s. Scion ne USA I bejne kur lindin, 1-2 dite me pas. Asgje nuk ndodh. Qan 1 sec dhe aq

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Scion, mos e bej tani se je burre. Ouch vertet!
    Me vjen keq qe te zhgenjej, por vendimin e kishin marre prinderit e mij kur akoma isha kalamo. Zip, Zap ... une spata gje, por vellai im e vuajti cik keq! Te them te drejten

. Kot po te pyes, pervec faktit/idese e te paturit 2 min e pastaj blah, cfare cons ka nje synet ne krahasim me nje qe nuk eshte?! Pastaj te them une nje Pro per kundra peshe qe te barazohemi ne pyetje- pergjigje. lol p.s. Scion ne USA I bejne kur lindin, 1-2 dite me pas. Asgje nuk ndodh. Qan 1 sec dhe aq
    Ekziston nje rrisk per hemorragji, kemi lexuar dhe "horror stories" deri ne vdekje. Pra, une mendoj qe nuk ja vlen rrisku.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Edhe nje arsye tjeter pse duhet te behen te gjithe femijet synet. Mbahuni fort. lol

Me kujtohen nje rast, sa isha ne klasen e dyte te shkolles fillore...kur duke e mbyll zingjirin (zipper) e pantallonave e zura lafshen pick ....kiiiijjjjjuuuuuuuu cfar kiameti. Edhe drejtori i shkolles ne katin e trete e kishte degju piskamen

P.S. Na flani ju qe e merrni temen seriozisht. Kaq kisha une

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Ekziston nje rrisk per hemorragji, kemi lexuar dhe "horror stories" deri ne vdekje. Pra, une mendoj qe nuk ja vlen rrisku.
    nje nder shoket e mi me te ngushte (italian) eshte urolog dhe punon ne spital publik... ai eshte 100% pro. po me tregonte se cdo dite e me shume rritet numri i prinderve italiane qe vendosin nje gje te tille per femijet e tyre. para 30 vjetesh dicka e tille ishte tabu. po ashtu te rriturit qe behen kryesisht per arsye infeksionesh.
    ai eshte i martuar me nje shqiptare (e krishtere) dhe djali i tyre i vogel eshte bere synet.
    gjithashtu perseri ne itali, nje cift qe njoh une pasi ajo lindii, i pyeten nese duan te bejne synet djalin. (ata vendosen per jo. eshte ceshtje pikepamjesh)

p.s. eshte shume me mire te behesh kur je femije se kur je mbi 18 vjec. dhembja eshte shume me e veogel. ndersa kur je adult, dhembja vazhdon pasi mbaron efekti i anestezise.
    Vasudhaiva Kutumbakam

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Scion une po flas per nderhyrje nga doktore dhe ne kohen e duhur. Nese egzistojne te tjere qe I bejne ne rrethana primitive ajo po vjen nga injoranca. Pervec disa pros qe u permenden ketu e te qenit synet nje tjeter pervec asaj qe permendi Illyriani, lol.. Eshte dhe; nje mashkull synet perform me mire gjate nje akti seksual ( qe te gjithe meshkujt e Kane enderr lol). Mbajtja e asaj cope lekure aty I Ben meshkujt shume sensitiv, qe con ne probleme psikologjike pastaj. . Ketu e mbyll une. So long now.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Scion une po flas per nderhyrje nga doktore dhe ne kohen e duhur. Nese egzistojne te tjere qe I bejne ne rrethana primitive ajo po vjen nga injoranca. Pervec disa pros qe u permenden ketu e te qenit synet nje tjeter pervec asaj qe permendi Illyriani, lol.. Eshte dhe; nje mashkull synet perform me mire gjate nje akti seksual ( qe te gjithe meshkujt e Kane enderr lol). Mbajtja e asaj cope lekure aty I Ben meshkujt shume sensitiv, qe con ne probleme psikologjike pastaj. . Ketu e mbyll une. So long now.
    you're a very deep person pinku ha ha ha
    Without deviation from the norm, progress is not possible

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    E thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nje femer me ne fund looooooooool

Pink je Kinge

Ec e kundershtoni tash ju qe e keni me zhongel

Faqja 6 prej 26 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •