Close
Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 259
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nuk eshte "qeshtje gustosh" por "çeshtje shijesh" dhe, une , perveç myslimaneve, shqiptare apo harape qofshin, nuk pare rrethprerje nen dushat e komplekseve sportive!!
    Ti the se te gjithe amerikanet qe njeh, jane rrethprere!!I ke njohur te gjithe nen dush, admiral??!
    Shije te habitshme paske, more djale....!
    harrova qe kur zotrrote do beje si i zgjuar, fillon e gjen gabime ortografike tek te tjeret. te pakten beje kete pune duke mos bere gabime te njejta se ben figure *****

ik merru me ndonje teme fetare tani se te ka shkuar vone.
    http://espresso.repubblica.it/dettag...meglio/2183678

Citim Postuar më parë nga ☆Angie☆ Lexo Postimin
    Ti jeton në Itali, pse flet kot e më kot për Gjermaninë?! .
    sepse perpara se te njihja italine, kam njohur gjermanine...
    i bie te kem mesuar gjermanisht menjehere pas shkolles fillore.
    verstehst du jetzt?
    po ti?
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    harrova qe kur zotrrote do beje si i zgjuar, fillon e gjen gabime ortografike tek te tjeret. te pakten beje kete pune duke mos bere gabime te njejta se ben figure *****

ik merru me ndonje teme fetare tani se te ka shkuar vone.
    http://espresso.repubblica.it/dettag...meglio/2183678

sepse perpara se te njihja italine, kam njohur gjermanine...
    i bie te kem mesuar gjermanisht menjehere pas shkolles fillore.
    verstehst du jetzt?
    po ti?
    a te vjen keq ta mbyll une kete teme?naqe

syneti ka qene gjithmone i ndaluar ne Gjermani.jo ligjerisht

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nga kush eshte rekomandim ? Kujt i ra mendja te rekomandoje per lafshen e mashkullit dhe te femres !? Allahut, apo Pedos ?

Provoje i here ti mos e ndiq sunnetin ( traditen ) e pejgamerit a.s ....se zbret Allahu ne toke dhe ta pret me zor
    Eh more qafir i perbetuar, shum gjera i ke të pa kjarta, je aq i pa ditur saqë do vdesësh injorant që do ta mban mand historia. Unë tani nuk mund te harxhoj kohën time të çmuar me hajvanlliqet e tua, unë nuk kam kohë te merem me ty se ti aq e ke te helmuar atë tru peshku saqë stë bën fajde asnjë spjegim. Vdis i kënaqur në paditurinë tënde
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Skorpioni
    Anëtarësuar
    18-12-2010
    Postime
    206
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Syneti ose cirkumcizjoni eshte i rekomanduar nga te gjithe fete.

Te gjithe pejgamberet e All-llahut ( edhe Jezu Krishti) kane qene te bere synet.
    qe cirkumcizioni na paska diçka te beje me ideologjite totalitare te jahudive dhe politikanet e vetshpallur "pejgamber" ose "profet", eshte vetem edhe nje genjeshter dhe mashtrim nga genjeshtrat dhe mashtrimet e shumta te jahudo-islamistave.

cirkumcizioni eshte shpikje e egjiptianeve te vjeter (atehere kur nuk ka ekzistuar as jahudizmi, se lere ma islamizmi).

shkurt e shqip, e kan pre at lkure per me kane ma t'paster dhe me mujt ma gat me ** ... dhe per kurrgjo tjeter.

(e bejne edhe te krishteret, pasiqe nuk ka absolutisht asgje te beje me jahudi e islamista)

.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Religion Is Curable

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2011
    Postime
    329
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ne Islam hiqet prepuciumi i klitorisit, se cka hjekin arabet e injorantet e tjere sic je ti...ajo eshte tjeter pune....
    Paska gabuar allahu me krijesen e tije te perkryer dhe ju paska dhane pak lekure me teper?

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga JacobGold Lexo Postimin
    Paska gabuar allahu me krijesen e tije te perkryer dhe ju paska dhane pak lekure me teper?

dhe bajamet hiqen kur japin probleme,edhe kjo lekure besoj ka dhene probleme ne te kaluaren(nga mungesa e higjenes) dhe eshte bere e nevojshme heqja e saj,pastaj ka hyre si ritual,por edhe tani me sa shoh tek femijet e mije ne momentin qe nuk ka hapjen e duhur eshte me mire te hiqet.

apo jo?!

ca me thone po e ca me thone jo.s'di cte bej....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk eshte i nevojshem.
    Doktoret para duan keshtu qe mos shko kot.
    Me ke lexuar me vemendje?

Nje postim pas teje i Maryas me shqetesoi vertet..... ti vet si mendon????
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prudence : 03-07-2012 më 05:01

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Prudence Lexo Postimin
    Me ke lexuar me vemendje?

Nje postim pas teje i Maryas me shqetesoi vertet..... ti vet si mendon????
    Te lexova me vemendje, nuk eshte asgje per tu shqetesuar, kur te vije mosha zgjerohet vete ajo pjesa e lekures. Flas nga pervoja dhe nuk kam patur kurre probleme edhe pse mjeket i keshilluan prinderve te me benin synet kur isha i vogel por refuzova dhe nuk jam bere pishman. Mjeket ate pune kane, bej kte, hiq kte, hiq ate. Madje mjeket donin te me benin operacion per ate qe popullorce quhet 'dhjamthi' nga peshat e renda, por perseri refuzova dhe problemi u zgjidh vetvetiu.
    Pyet 1000 mjek dhe bej si di vete.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Te lexova me vemendje, nuk eshte asgje per tu shqetesuar, kur te vije mosha zgjerohet vete ajo pjesa e lekures. Flas nga pervoja dhe nuk kam patur kurre probleme edhe pse mjeket i keshilluan prinderve te me benin synet kur isha i vogel por refuzova dhe nuk jam bere pishman. Mjeket ate pune kane, bej kte, hiq kte, hiq ate. Madje mjeket donin te me benin operacion per ate qe popullorce quhet 'dhjamthi' nga peshat e renda, por perseri refuzova dhe problemi u zgjidh vetvetiu.
    Pyet 1000 mjek dhe bej si di vete.
    Dr xfiles!
    Anti myslimanizmi yt tani me eshte kuptuar pothuaj se nga te gjithe Antaret ne kete forum,keshtu qe proaganda jote kundra Islamit nuk ma merr mendja se mund te shqetesoje ndokend aq me teper qe myslimanet nuk e ndiejn fare!

ajo qe duhet te shqetesohet shum kush, eshte se Ti Xfiles dashte pa dashte po mundohesh qe te ndikosh teper negativisht ne mbrojtjen e shendetit te njeriut aq me teper ne shendetin e femijve!

pak me lart ti jep disa shembuj dizinformues keqdashes ne lidhje me ngushtimin e lekures se penisit kur ti thua se me kalimin e kohes ne rritje e siper lekura do zgjerohet,Kjo nuk eshte as pak e vertete,nuk ka zgjerim as sherim pa u bere operim i dashur!
    madje ti per forcuar iden tende te gabuar kundra syneti,na dhe nje shembull per dhjam apo herrnea qe ne fakt nuk kan as nje lidhje me syneti,mir por ti the se gjoja kishe refuzuar te operohesh per herrnea,nuk ka shanc qe herrnea te sherohet apo te eleminohet pa nderhyrje kirurgjikale!

e kam than dhe dikun me larte se djali im u detyrua te i nenshtrohej nje nderhyrjeje kirurgjikal pas kishte ngushtim lekure,dhe nuk kishte as nje shanc tjeter pervec operacionit,u be ne klinike shteterore dhe jo privat zoteri!

prandaj do te kujtoj ty z Xfile se ne nje fare menyre ne vend qe te ndihmosh njerzit per ruajtjen e shendetit,me ato qe ti thua i demton aq rende sa mund te ju kushtojne se tepermi ne shendet!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    Dr xfiles!
    Anti myslimanizmi yt tani me eshte kuptuar pothuaj se nga te gjithe Antaret ne kete forum,keshtu qe proaganda jote kundra Islamit nuk ma merr mendja se mund te shqetesoje ndokend aq me teper qe myslimanet nuk e ndiejn fare!

ajo qe duhet te shqetesohet shum kush, eshte se Ti Xfiles dashte pa dashte po mundohesh qe te ndikosh teper negativisht ne mbrojtjen e shendetit te njeriut aq me teper ne shendetin e femijve!

pak me lart ti jep disa shembuj dizinformues keqdashes ne lidhje me ngushtimin e lekures se penisit kur ti thua se me kalimin e kohes ne rritje e siper lekura do zgjerohet,Kjo nuk eshte as pak e vertete,nuk ka zgjerim as sherim pa u bere operim i dashur!
    madje ti per forcuar iden tende te gabuar kundra syneti,na dhe nje shembull per dhjam apo herrnea qe ne fakt nuk kan as nje lidhje me syneti,mir por ti the se gjoja kishe refuzuar te operohesh per herrnea,nuk ka shanc qe herrnea te sherohet apo te eleminohet pa nderhyrje kirurgjikale!

e kam than dhe dikun me larte se djali im u detyrua te i nenshtrohej nje nderhyrjeje kirurgjikal pas kishte ngushtim lekure,dhe nuk kishte as nje shanc tjeter pervec operacionit,u be ne klinike shteterore dhe jo privat zoteri!

prandaj do te kujtoj ty z Xfile se ne nje fare menyre ne vend qe te ndihmosh njerzit per ruajtjen e shendetit,me ato qe ti thua i demton aq rende sa mund te ju kushtojne se tepermi ne shendet!
    ik o pall se nuk kam ndermend te merrem me ty aq me teper te lexoj çarçafet qe shkruan,
    zonja me pyeti dhe une iu pergjigja bazuar ne pervojen time,
    sikur e kam fshehur ndonjehere une anti myslimanizmin dhe po me demaskon ti.
    Shendet dhe gjithe te mirat pergjithmone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 03-07-2012 më 08:05

Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •