Close
Faqja 61 prej 76 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 760
    Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Aty ku ofendohet kombi dhe feja ime une do ta mbroj

Nese doni mund te me perjashtoni nga forumi nuk eshte problem ,por nuk do ja arrini kurr qe ju te me dirigjoni se qka te flas une

Disa ketu ne forum perfshi edhe moderator nuk ndalen duke ofendu dhe shah ,sharje dhe ofendime qe me vjen turp ti them dhe prap ata paskan te drejt ndersa une nuk paskam te drejt te permendi fen

Ky eshte identiteti im nese kjo ju pengon une nuk kam faj dhe as qe e kam ndermend te nrroj kete identitet qe kam per qefin tuaj ,mundesia e vetme eshte te me perjashtoni
    Askush nuk dëshiron të ndërrosh identitetin që mbart, por veç ndrysho mënyrën e diskutimit. Feja është pikëpamje personale dhe kur i imponohet palës tjetër në çdo diskutim që je i pranishëm, dalja nga binarët dhe kufijtë e etikës është mëse e pritshme, duke parë dhe eksperiencat që ofron forumi në këtë aspekt. Jo çdo temë diskutohet për islamin dhe muslimanët, këtë duhet ta kesh të qartë, siç duhet ta kesh të qartë që komunitetit musliman i është rezervuar një hapësirë e veçantë në forum, ku mund të diskutojnë mbi çështjet e tyre pa ndërhyrje dhe sherrime të jashtme.
    relata refero

Ajo qe Uriel po te thote eshte qe mos futet feja ne cdo teme te forumit por aty ku e ka vendin, pra ne nenforumet fetare. Ti po kercen kur te ofendohet feja dhe po shkaterron cdo teme me komente fetare. Forumi nuk eshte vend ku te behet sipas qejfit, ka rregulla dhe ato zbatohen nga te gjithe.

i/e regjistruar Maska e Mexhi
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Aty ku bukës i thonë bukë, e ujit - ujë
    Postime
    838
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Protestat, prononcohet BDI

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka vlerësuar se e ardhmja e Maqedonisë ndërtohet vetëm duke kultivuar marrëdhënie të mirëfillta ndëretnike dhe tolerancë ndërqytetare që në vazhdimësi vlerësohet edhe nga miqtë ndërkombëtar të cilët janë bashkëpjesëmarrës në të arriturat tona të përbashkëta.

“BDI është parti politike e cila është e përcaktuar që të mbrojë parimet e demokracisë, përfshirë edhe të drejtën për protesta demokratike, të qeta dhe paqësore. Andaj, në lidhje me protestën e paralajmëruar për sot nëpërmjet rrjeteve sociale, BDI apelon deri tek pjesëmarrësit që të shprehin opinionet e tyre me dinjitet dhe në mënyrë paqësore e demokratike. Rendi dhe ligji duhet të respektohet nga të gjithë pjesëmarrësit në protesta në mënyrë te evitimit të incidenteve dhe keqpërdorimeve të protestave paqësore nga grupe të ndryshme. Marrëdhëniet ndëretnike dhe ndërfetare si dhe bashkëjetesa janë vlera të përbashkëta që kërkojnë edhe angazhimin e qytetarëve, krahas institucioneve të vendit. Këto vlera kërkojnë përpjekje serioze dhe të përditshme nga partitë politike, shoqëria civile, mediat, opinionbërësit dhe të gjithë faktorët shoqëror”, thuhet në komunikatën e djeshme të BDI-së drejtuar mediave.

Njëkohësisht, shtojnë, “ftojmë qytetarët që të kanë durim dhe të lejojnë institucionet e vendit ta bëjnë punën e tyre në zbardhjen e rastit të vrasjes së pesëfishtë”.

“BDI siguron qytetarët që po ndjek procedurat hetimore në çdo hap dhe insiston në zhvillimin e drejt të procesit hetimor drejt zbardhjes së rastit, pa marrë parasysh etninë ose përkatësinë fetare të të dyshuarve për kryerjen e aktit makabër”, thuhet në komunikatë.
    Bota sot
    Keta mjerana bejne deklarata banale qe as vete nuk ju besojne, flasin sikur shteti i IRJM-se eshte edhe i shqiptareve por per cudi ky shtet dite e nate punon per t'i debuar shqiptaret nga trojet e tyre etnike. Nuk ka shqiptare ne Iliride qe shtetin e IRJM-se e pranon si te vetin apo t'u besoj institucioneve te tij, pasi shqiptaret jane te diskriminuar ne cdo sfere te jetes dhe nuk ndihen te sigurte as ne shtepine e tyre. Terrori i 1 dhe 2 majit qe perjetuan qindra familje shqiptare eshte edhe nje deshmi tjeter qe ky shtet eshte armik i shqiptareve. Me armikun nuk ke pse te angazhohesh per bashkejetes dhe tolerance, ate duhet shkatrruar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mexhi : 10-05-2012 më 16:47

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    TetovaMAs-pajtohem gjithsesi me ate qe ke then me heret,nuk doja te te citoi me qellim qe mos zem hapesire ne teme duke i perserit gjerat,ashtu kam princip shkrimet e gjata nuk i citoi!

Protestat e sodit,sic lexova,kan paralajmeruar se sa me shume protestues qe eshte e mundur te dalin me PLISIN e bardhe ne koke! sa do kete te tille nuk edij,vetem se besoj qe do kete shume,perseri mendoi se ata qe dolen para nje jave me flamurin e saudis dhe ate te xhihadit,do jen ne rend te pare! Sipas disave ne fcb thuhet se edhe flamuj te turqise do kete dhe thirje turqise per ndihme!

Sidoqofte,shpresoj te kete nje proteste modeste dhe pa incidente,dhe pamvarsisht se cka themi ne ketu,ata qe dalin atje bejn cfar te duan,skan dert per komentet tona

Protesta perseri pa organizatore-une mendoj se dikush fshihet pas protestave por nuk del ne shesh sepse i kanoset rreziku....me mire kur nuk ka organizatore,si mbetet faji askujt per asgje
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Sipas ''vecer''-it (gazete maqedone) organizator i fshehur do jet shkuri Aliu,nje themelues i grupes te ashtuquajtur TEKFIR,ky i organizon nepermjet shkrimeve te tij ne net dhe pastaj publikohen ne fcb e neper forume te ndryshme! nuk them se eshte e vertete,thjesht e lexova e ashtu edhe e solla! shkijet mundohen me cdokush dikend ta bejn me pike dhe tia len fajin!
    Jetë e rëndë.......!!!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Aty ku ofendohet kombi dhe feja ime une do ta mbroj

Nese doni mund te me perjashtoni nga forumi nuk eshte problem ,por nuk do ja arrini kurr qe ju te me dirigjoni se qka te flas une

Disa ketu ne forum perfshi edhe moderator nuk ndalen duke ofendu dhe shah ,sharje dhe ofendime qe me vjen turp ti them dhe prap ata paskan te drejt ndersa une nuk paskam te drejt te permendi fen

Ky eshte identiteti im nese kjo ju pengon une nuk kam faj dhe as qe e kam ndermend te nrroj kete identitet qe kam per qefin tuaj ,mundesia e vetme eshte te me perjashtoni
    Njeriu nuk identifikohet me besimin që ka, njeriu identifikohet me përkatësinë etnike dhe numrin e letërnjoftimit.

Besimi është diçka shpirtërore që një person e identifikon veten brenda vetes së vet, përderisa un jam Kushtrimi e ai tjetri Hasani e fqiu i tij Hiseni, ti nuk mund të jesh as muslimani, as krishteri e as ateisti, ti mund të jesh thjesht përkrahës i njërës apo tjetrës.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ne ato parulla nuk ka ekstremizem radikalizem, nuk quhet radikalizem nese thua se Zoti eshte nje nuk ka tjeter pos tij apo Zoti eshte me i madh
    C'eshte e verteta ne Maqedoni ka radikalizem islamik por jane nje pakice e vogel. Para 3-4 vitesh vet Kryeimami i Maqedonise deklaroj qe ne Maqedoni ka grupacione radikaliste islamike te financuara nga shtetet arabe dhe qe ne te ardhmen mund te na paraqesin rrezikshmeri sidomos ndaj shqiptareve.

Nuk eshte hera e pare qe protestoni me flamujt xhihadiste por eshte me dhjetera here qe protestoni ate menyre si ne Struge, Shkup, Kumanove ndersa per Tetove dhe Gostivar s'kam pare ndonjehere. Ato kenget qe ia kushtonin Bin Ladenit e terroristave tjere ne gjuhen shqipe te gjithe jane nga Maqedonia apo rrahjet neper Xhamia si ajo p.sh te xhamia e Isabeut ne Shkup.

Prandaj leri justifikimet o bukurosh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 10-05-2012 më 22:13

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Protestat, prononcohet BDI

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka vlerësuar se e ardhmja e Maqedonisë ndërtohet vetëm duke kultivuar marrëdhënie të mirëfillta ndëretnike dhe tolerancë ndërqytetare që në vazhdimësi vlerësohet edhe nga miqtë ndërkombëtar të cilët janë bashkëpjesëmarrës në të arriturat tona të përbashkëta.

“BDI është parti politike e cila është e përcaktuar që të mbrojë parimet e demokracisë, përfshirë edhe të drejtën për protesta demokratike, të qeta dhe paqësore. Andaj, në lidhje me protestën e paralajmëruar për sot nëpërmjet rrjeteve sociale, BDI apelon deri tek pjesëmarrësit që të shprehin opinionet e tyre me dinjitet dhe në mënyrë paqësore e demokratike. Rendi dhe ligji duhet të respektohet nga të gjithë pjesëmarrësit në protesta në mënyrë te evitimit të incidenteve dhe keqpërdorimeve të protestave paqësore nga grupe të ndryshme. Marrëdhëniet ndëretnike dhe ndërfetare si dhe bashkëjetesa janë vlera të përbashkëta që kërkojnë edhe angazhimin e qytetarëve, krahas institucioneve të vendit. Këto vlera kërkojnë përpjekje serioze dhe të përditshme nga partitë politike, shoqëria civile, mediat, opinionbërësit dhe të gjithë faktorët shoqëror”, thuhet në komunikatën e djeshme të BDI-së drejtuar mediave.

Njëkohësisht, shtojnë, “ftojmë qytetarët që të kanë durim dhe të lejojnë institucionet e vendit ta bëjnë punën e tyre në zbardhjen e rastit të vrasjes së pesëfishtë”.

“BDI siguron qytetarët që po ndjek procedurat hetimore në çdo hap dhe insiston në zhvillimin e drejt të procesit hetimor drejt zbardhjes së rastit, pa marrë parasysh etninë ose përkatësinë fetare të të dyshuarve për kryerjen e aktit makabër”, thuhet në komunikatë.
    Bota sot
    pikerishte, fale "mençurise se tyre dhe vizionit" qe udheheqin me pjesmarrjen e tyre kane sjellur gjer aty, sa qytetaret edhe elektorati i tyre te vije ne pozite qe gjerat ti marre rrugeve dhe krahas saj edhe etiketen e ekstremisteve!

Shqiptaret ne Iliride, derisa nuk i sqarojne vetes se tyre ne radhe te pare, qe bashkepjesmarres ne krimin e organizuar shteterore ndaj tyre kane edhe keta sahalepiresit qe i bejne koalicionin edhe bashkeqeverisjne maqave, nuk kane çfare te kerkojne ne protesta rrugeve.

Po keshtu eshte kur njerezit e socialeve te Europes edhe sa manjaket e pensionuar psiqikisht nga Evropa u jep voten edhe legjitimitetin te bejne politiken kombetare edhe te perfaqesojne ne istitucione, do dalin maqat edhe te ju vrasin, burgosin, e etiketojne me gjitha etiketat e mundshme qe nga terroristet e ku te arrijne.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    edhe kete e lexova

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane (Rreth ngjarjeve te fundit)
    10.05.2012, 10:45am (GMT)

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane

*

Forumi i te Rinjve Muslimane po ndjek me shqetesim zhvillimet islamofobike ne Kosove dhe Maqedoni, dhe solidarizohet me vellezerit tane shqiptare muslimane te Maqedonise te cilet jane keqtrajtuar nga pushtetaret sllave-ortodokse.

*

Kete dite te Xhuma, ne i apelojme te gjithe vellezerve tane muslimane, qe te dalim dhe protestojme ne Shkup kunder islamofobise ortodokse dhe katolike. I apelojme vellezerve tane muslimane qe nga Dibra e deri ne Shkup qe diten e Xhuma te dalin te protestojne me flamuj turq, te Arabise Saudite, Jemenit, Libise, Amerikes, dhe te gjithe vendeve muslimane. Ne proteste duhet ti kerkojme Turqise qe te nderhyje ne Maqedoni dhe ti shpetoje muslimanet shqiptare nga persekutimi katolik dhe ortodoks.

*

Ne protesten e dites se xhuma, i apelojme protestueseve qe te vejne takije arabe, callma si ato te Rugoves, dhe grate te vendosin shami dhe ferexhe. I apelojme laikeve-katolike kroate si Enver Robelli, Veton Surroi apo turqve te Tetoves si Arben Xhaferri dhe Menduh Thaci qe ti bashkangjiten protestes sone, duke vene plisa te bardhe ne koke dhe duke i mbuluar grate e tyre me ferexhe.

*

Ne protestes e dites se Xhuma, sllogani yne do jete :

*

Jo Ortodoksise!

Jo Katolicizmit!

Jo Jankullovskes!

Jo Nene Terezes!

Jo Skenderbeut!

Jo Pjeter Bogdanit!

Jo Islamofobise!

*

*

Po Islamit!

Po sulltan Muratit!

Shqiperi Islamike!

Jo BDI, JO PDSH, PO PARTI ISLAMIKE!

Po Erdoganit!

Po hixhabit!

Liri ! Demokraci!

*

*

Forumi i Te Rinjve Muslimane
    * * *
    Peje!
    Jetë e rëndë.......!!!

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    edhe kete e lexova

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane (Rreth ngjarjeve te fundit)
    10.05.2012, 10:45am (GMT)

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane

*

Forumi i te Rinjve Muslimane po ndjek me shqetesim zhvillimet islamofobike ne Kosove dhe Maqedoni, dhe solidarizohet me vellezerit tane shqiptare muslimane te Maqedonise te cilet jane keqtrajtuar nga pushtetaret sllave-ortodokse.

*

Kete dite te Xhuma, ne i apelojme te gjithe vellezerve tane muslimane, qe te dalim dhe protestojme ne Shkup kunder islamofobise ortodokse dhe katolike. I apelojme vellezerve tane muslimane qe nga Dibra e deri ne Shkup qe diten e Xhuma te dalin te protestojne me flamuj turq, te Arabise Saudite, Jemenit, Libise, Amerikes, dhe te gjithe vendeve muslimane. Ne proteste duhet ti kerkojme Turqise qe te nderhyje ne Maqedoni dhe ti shpetoje muslimanet shqiptare nga persekutimi katolik dhe ortodoks.

*

Ne protesten e dites se xhuma, i apelojme protestueseve qe te vejne takije arabe, callma si ato te Rugoves, dhe grate te vendosin shami dhe ferexhe. I apelojme laikeve-katolike kroate si Enver Robelli, Veton Surroi apo turqve te Tetoves si Arben Xhaferri dhe Menduh Thaci qe ti bashkangjiten protestes sone, duke vene plisa te bardhe ne koke dhe duke i mbuluar grate e tyre me ferexhe.

*

Ne protestes e dites se Xhuma, sllogani yne do jete :

*

Jo Ortodoksise!

Jo Katolicizmit!

Jo Jankullovskes!

Jo Nene Terezes!

Jo Skenderbeut!

Jo Pjeter Bogdanit!

Jo Islamofobise!

*

*

Po Islamit!

Po sulltan Muratit!

Shqiperi Islamike!

Jo BDI, JO PDSH, PO PARTI ISLAMIKE!

Po Erdoganit!

Po hixhabit!

Liri ! Demokraci!

*

*

Forumi i Te Rinjve Muslimane
    * * *
    Peje!

Ne islam ska diskriminim Prandaj duhet te jen te gjitha po.

Faqja 61 prej 76 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •