Close
Faqja 60 prej 76 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 760
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ne lutrat e fundit ne kosov ilirid e lugin nuk kishte ushtar ateista ata iknin neper rruget e botes dhe te evropes kete smundesh te mohosh ti

Kishte te krishter e musliman por jo ateista

Per ilirid e lugin mos te flasim dihet ,ne kosov 11% e ushtarve ishin hoxhollar nga ta diku mbi 33 dhan jeten ne viat e para te frontit ,pse keta hoxhollar ather kur kishte nevoj atdheu per ta ishin ne viat e para te frontit e sot spaskan te drejt te mirren me politik dhe te duan atdheun e ata qe kishin ikur neper rruget e botes paskan te drejt te mirren me politik

Askush smundet me me bind se ateisti lufton per atdhe ,ateisti frigohet nga vdekja ai deshiron te jetoj pergjithmon, ndersa besimtari edhe 1000 jet po ti ket ai do i kishte dhen per komb dhe atdhe dhe nuk frigohet fare sepse keshtu e ka urdheru Zoti
    Mos i bishtno pyetjes nese don ti pergjigjesh por edhe nese din ti pergjigjesh, un te pyeta krejt diq tjeter ,kurse ti u pergjigje krejt diq tjeter,mendoj se nuk je real siq po pretendon.
    Un nuk e di kush eshte ateist per ty dhe cka don te thot ateist per ty,sa u perket luftrave te fundit ne ballakan,po shifen rezultatet e tyre,kemi pasqyren e shefqet krasniqit i cili kinse ka luftuar dhe tash e gjithmon po i shfrytezon valet e radios se ish uck-s pe te vjell vner kunder shqiptareve dhe figurave komtare,kurse ti a je ne mbrojtje te feve apo kombit.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    ‘Radikalët islamikë i kontrollon shërbimi serb’

Aksioni i fundit policor ‘Monstrum’ i ngjason skenarëve që i bënte Slobodan Milosevici ndaj shqiptarëve të pafajshëm në Kosovë. Kështu i ka vlerësuar zhvillimet e fundit në Maqedoni, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi.
    Në një intervistë për RTV 21 në Kosovë, Thaçi reagoi ashpër ndaj mënyrës së keqtrajtimit të femrave shqiptare nga ana e policisë maqedonase si dhe heshtjes së liderit të BDI-së, Ali Ahmetit për t’i mbrojtur ish luftëtarët e UÇK-së.

“Të gjithë ata që u maltretuan, më vjen shumë keq, por më duhet ta them të vërtetën, bukfalisht të gjithë ishin pjesëmarrës në konfliktit 2001, po doni me një fjalor të drejtpërdrejtë, ishin njerëzit e Ali Ahmetit, po ky s’pati guximin ta hapte gojën për pamje që nuk mund t’i shihni as në Mozambik”, tha Thaçi, raporton Alsat M.

Lideri i PDSH-së tha se efektin kryesor që deshën ta arrijnë maqedonasit nëpërmjet këtij aksioni ishte që t’i etiketojnë shqiptarët në Maqedoni se janë islamikë radikal, gjë që sipas tij, nuk është e vërtetë.

“Kur këta marrin me aq lehtësi kualifikojnë se këto vrasjet e fundit ishin një akt i radikalëve islamikë, unë me plot përgjegjësi them se radikalët islamikë në Ballkan i kontrollon shërbimi sekret serb”.

Thaçi tha se Qeveria nëpërmjet këtij aksioni tentoi që të mashtrojë NATO-n që në Çikago ta pranojë Maqedoninë si anëtare të saj. “Ministria e Punëve të Brendshme dhe Qeveria filluan të bëjnë konstruksione politike. Të gjithë ata që nëpërkëmbeshin dhe arrestoheshin ishin shqiptar ndërsa kualifikimi publik ishte se këta janë radikal islamikë. Aq mendje e ulët, aq veprim suficit vetëvrasës politik që bën Qeveria e Maqedonisë unë nuk mund ta marr me mend. Këta besoni se janë bërë aq mendjemëdhenj, mendojnë se me kësi konstruksione të ndryshme të fëlliqura politike do ta frikojnë NATO-n, që më pas NATO-ja t’i pranojë këta në organizmin e vet më 20 maj, e kjo nuk do të ndodh”.

Lideri i opozitës shqiptare në Maqedoni tha gjithashtu se sjellja e këtillë e Qeverisë së Nikola Gruevskit ndaj shqiptarëve është edhe për shkak të mungesës së politikës aktive nga ana e Shqipërisë dhe Kosovës në drejtim të shqiptarëve të Maqedonisë. Bota sot

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    ‘Radikalët islamikë i kontrollon shërbimi serb’
    Me mir von se kurr,te dalin edhe politikanet dhe ta tregojn te verteten per te cilen populli do te jet mirnjohes per keto truke qe i ben sherbimi sllav,gjithnji duke i shfrytezuar trushperlaret qe per fat te mir nuk jan shum.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Mos i bishtno pyetjes nese don ti pergjigjesh por edhe nese din ti pergjigjesh, un te pyeta krejt diq tjeter ,kurse ti u pergjigje krejt diq tjeter,mendoj se nuk je real siq po pretendon.
    Un nuk e di kush eshte ateist per ty dhe cka don te thot ateist per ty,sa u perket luftrave te fundit ne ballakan,po shifen rezultatet e tyre,kemi pasqyren e shefqet krasniqit i cili kinse ka luftuar dhe tash e gjithmon po i shfrytezon valet e radios se ish uck-s pe te vjell vner kunder shqiptareve dhe figurave komtare,
    kurse ti a je ne mbrojtje te feve apo kombit.
    Te tregova shum qart por ti nuk kupton

Leje shefqetin mos u merrni me te seshte pun per ju ,ai ju drejtohet muslimaneve jo jobesimtarve ,dhe eshte detyr e tij qe te na fen ton une spo ju perzihem ne fen tuaj as ju mos u perzini ne fen time

Eshte e vertet se kemi rezultate te dobta sepse ateistat dhe ata si ju qe po mundoheni mu ba se kinse vetem ju jeni shqiptar,, nuk i erdht ne ndihm atdheut dhe kombit ather kur ai kishte nevoj per ju

Une jam per mbojtjen e identitetit tim,te kombit tim dhete atdheut tim per qdo gje qe me cenohet jam i gatshum te jap jeten, fen edhe kombsin une nuk i ndaj ato jan si ashti dhe mishi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Xim,po te pyes? shqiptaret, para se me me u islamizu nga turkia(osmanet),a nuk kan luftu kurr per atdhe apo?E sa i perket qeshtjes fetare un mendoj se nuk i takon me u perzi ne qeshtje komtare,mos ta shiqojm serbin ,greqin dhe vende tjera qe nuk kan identitet komtar dhe nuk kan ne cka te thirren ,e gjithmon thirren ne ate se, ne kosovë i kemi kishat tona e ne duhet ta mbrojm kishen ton se aty eshte kultura jon(serbia) por edhe maqedonia ashtu vepron ,kurse ne nuk kemi nevoj qe besimet fetare ti marrim si krenari komtare,pasi ne kemi me cka te krenohemi,por edhe kemi elemnte tjera me te vlefshme se feja qe na ben te krenohemi.
    Kurse fet qe i kemi te bollshme mundemi ti marrim si dekoracion te trupit te kombit ton,mirpo me par ta ngrisim kombin ton ne kemb.

Kjo ishte pyetja???

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Xim,po te pyes? shqiptaret, para se me me u islamizu nga turkia(osmanet),a nuk kan luftu kurr per atdhe apo?E sa i perket qeshtjes fetare un mendoj se nuk i takon me u perzi ne qeshtje komtare,mos ta shiqojm serbin ,greqin dhe vende tjera qe nuk kan identitet komtar dhe nuk kan ne cka te thirren ,e gjithmon thirren ne ate se, ne kosovë i kemi kishat tona e ne duhet ta mbrojm kishen ton se aty eshte kultura jon(serbia) por edhe maqedonia ashtu vepron ,kurse ne nuk kemi nevoj qe besimet fetare ti marrim si krenari komtare,pasi ne kemi me cka te krenohemi,por edhe kemi elemnte tjera me te vlefshme se feja qe na ben te krenohemi.
    Kurse fet qe i kemi te bollshme mundemi ti marrim si dekoracion te trupit te kombit ton,mirpo me par ta ngrisim kombin ton ne kemb.

Kjo ishte pyetja???
    TE TREGOVA SHUM QART SE ATA PARA ISLAMIT NUK ISHIN ATEISTA

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Lazdrajk, tash mos u lazdro, ti ke fillu tash me lujt me ket radi kalin islamik te cilin e ka nen kontroll-Radikalët islamikë i kontrollon shërbimi serb’, ti me gjet budall nuk po e leje rehat ximin,leje mos ia nderroni temes drejtimin,se ky radi kali e ka per detyr qe mos ta len temen te zhvillohet sipas zhvillimit te ngjarjeve,pasi ket dihet kush e urdheron per ket pun.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Ata nuk ishin ateista
    Ne lutrat e fundit ne kosov ilirid e lugin nuk kishte ushtar ateista ata iknin neper rruget e botes dhe te evropes kete smundesh te mohosh ti

Kishte te krishter e musliman por jo ateista

Per ilirid e lugin mos te flasim dihet ,ne kosov 11% e ushtarve ishin hoxhollar nga ta diku mbi 33 dhan jeten ne viat e para te frontit ,pse keta hoxhollar ather kur kishte nevoj atdheu per ta ishin ne viat e para te frontit e sot spaskan te drejt te mirren me politik dhe te duan atdheun e ata qe kishin ikur neper rruget e botes paskan te drejt te mirren me politik

Askush smundet me me bind se ateisti lufton per atdhe ,ateisti frigohet nga vdekja ai deshiron te jetoj pergjithmon, ndersa besimtari edhe 1000 jet po ti ket ai do i kishte dhen per komb dhe atdhe dhe nuk frigohet fare sepse keshtu e ka urdheru Zoti
    Si na dole në këtë përfundim? Ka mundësi në të ardhmen, mos importosh fenë në çdo diskutim dhe nën forum ku merr pjesë? Mësohu të diskutosh edhe duke lënë fenë anash në momente të veçanta, pasi prish rrjedhën e temave dhe diskutimeve, që shpeshherë degjenerojnë pikërisht nga ky importim vend e pa vend.

Un nuk e di kush eshte ateist per ty dhe cka don te thot ateist per ty,sa u perket luftrave te fundit ne ballakan,po shifen rezultatet e tyre,kemi pasqyren e shefqet krasniqit i cili kinse ka luftuar dhe tash e gjithmon po i shfrytezon valet e radios se ish uck-s pe te vjell vner kunder shqiptareve dhe figurave komtare,kurse ti a je ne mbrojtje te feve apo kombit.
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Me mir von se kurr,te dalin edhe politikanet dhe ta tregojn te verteten per te cilen populli do te jet mirnjohes per keto truke qe i ben sherbimi sllav,gjithnji duke i shfrytezuar trushperlaret qe per fat te mir nuk jan shum.
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Lazdrajk, tash mos u lazdro, ti ke fillu tash me lujt me ket radi kalin islamik te cilin e ka nen kontroll-Radikalët islamikë i kontrollon shërbimi serb’, ti me gjet budall nuk po e leje rehat ximin,leje mos ia nderroni temes drejtimin,se ky radi kali e ka per detyr qe mos ta len temen te zhvillohet sipas zhvillimit te ngjarjeve,pasi ket dihet kush e urdheron per ket pun.
    Ku qëndron filozofia e përdorimit të shumë profileve në të njëjtën kohë? Herën e parë, u justifikove që shkruanin dy persona nga i njëjti kompjuter. Pak e pabesueshme, duke parë shumë elemente të ngjashme mes sy nofkave, madje edhe postimin në të njëjtën kohë, ndërsa tani na doli dhe një i tretë?! Ose ndaje mendjen e shkruaj veç nga një profil, ose do përjashtohesh në mënyrë përmanente nga të gjitha akseset në forum, pasi përdorimi i shumë nofkave është i ndaluar. Besoj se u tregova i qartë që tu drejtova publikisht dhe nuk dua të lexoj më justifikime.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 10-05-2012 më 15:46
    relata refero

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Protestat, prononcohet BDI

Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) ka vlerësuar se e ardhmja e Maqedonisë ndërtohet vetëm duke kultivuar marrëdhënie të mirëfillta ndëretnike dhe tolerancë ndërqytetare që në vazhdimësi vlerësohet edhe nga miqtë ndërkombëtar të cilët janë bashkëpjesëmarrës në të arriturat tona të përbashkëta.

“BDI është parti politike e cila është e përcaktuar që të mbrojë parimet e demokracisë, përfshirë edhe të drejtën për protesta demokratike, të qeta dhe paqësore. Andaj, në lidhje me protestën e paralajmëruar për sot nëpërmjet rrjeteve sociale, BDI apelon deri tek pjesëmarrësit që të shprehin opinionet e tyre me dinjitet dhe në mënyrë paqësore e demokratike. Rendi dhe ligji duhet të respektohet nga të gjithë pjesëmarrësit në protesta në mënyrë te evitimit të incidenteve dhe keqpërdorimeve të protestave paqësore nga grupe të ndryshme. Marrëdhëniet ndëretnike dhe ndërfetare si dhe bashkëjetesa janë vlera të përbashkëta që kërkojnë edhe angazhimin e qytetarëve, krahas institucioneve të vendit. Këto vlera kërkojnë përpjekje serioze dhe të përditshme nga partitë politike, shoqëria civile, mediat, opinionbërësit dhe të gjithë faktorët shoqëror”, thuhet në komunikatën e djeshme të BDI-së drejtuar mediave.

Njëkohësisht, shtojnë, “ftojmë qytetarët që të kanë durim dhe të lejojnë institucionet e vendit ta bëjnë punën e tyre në zbardhjen e rastit të vrasjes së pesëfishtë”.

“BDI siguron qytetarët që po ndjek procedurat hetimore në çdo hap dhe insiston në zhvillimin e drejt të procesit hetimor drejt zbardhjes së rastit, pa marrë parasysh etninë ose përkatësinë fetare të të dyshuarve për kryerjen e aktit makabër”, thuhet në komunikatë.
    Bota sot

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Si na dole në këtë përfundim? Ka mundësi në të ardhmen, mos importosh fenë në çdo diskutim dhe nën forum ku merr pjesë? Mësohu të diskutosh edhe duke lënë fenë anash në momente të veçanta, pasi prish rrjedhën e temave dhe diskutimeve, që shpeshherë degjenerojnë pikërisht nga ky importim vend e pa vend.

.
    Aty ku ofendohet kombi dhe feja ime une do ta mbroj

Nese doni mund te me perjashtoni nga forumi nuk eshte problem ,por nuk do ja arrini kurr qe ju te me dirigjoni se qka te flas une

Disa ketu ne forum perfshi edhe moderator nuk ndalen duke ofendu dhe shah ,sharje dhe ofendime qe me vjen turp ti them dhe prap ata paskan te drejt ndersa une nuk paskam te drejt te permendi fen

Ky eshte identiteti im nese kjo ju pengon une nuk kam faj dhe as qe e kam ndermend te nrroj kete identitet qe kam per qefin tuaj ,mundesia e vetme eshte te me perjashtoni

Faqja 60 prej 76 FillimFillim ... 1050585960616270 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •