Close
Faqja 62 prej 76 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 760
    ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Kta persona, nese vertete ka nga ata dhe qe thone keshtu, sic e ka prure Njoni artikullin..... nuk jane as shqiptare, as maqedon, as turk e asgje.........ktyre nuk ju intereson as populli i tyre, as komshiu e as dreqi e as i biri.............kta kan vetem interesa personale.

As ne Kuran e as ne Bibel nuk thuhet perçani sa te mundni.............

Zot, jepju mend shqiptarëve dhe tregoju se pa emer e mbiemer, pa nacionalitet nuk je as musliman, as katolik, as ortodokst e asgje tjeter, thene shkurt je nje hic.

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Kjo eshte tragjike...le te thone besimtaret musliman qe kjo eshte ne rregull...
    Mosdalja ne protesta tregon pjekurin e Shqiptareve te Maqedonis.
    ------------------------------------------
    DEKLARATA TE FRM

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane (Rreth ngjarjeve te fundit)
    10.05.2012, 10:45am (GMT)

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane
    Forumi i te Rinjve Muslimane po ndjek me shqetesim zhvillimet islamofobike ne Kosove dhe Maqedoni, dhe solidarizohet me vellezerit tane shqiptare muslimane te Maqedonise te cilet jane keqtrajtuar nga pushtetaret sllave-ortodokse.
    Kete dite te Xhuma, ne i apelojme te gjithe vellezerve tane muslimane, qe te dalim dhe protestojme ne Shkup kunder islamofobise ortodokse dhe katolike. I apelojme vellezerve tane muslimane qe nga Dibra e deri ne Shkup qe diten e Xhuma te dalin te protestojne me flamuj turq, te Arabise Saudite, Jemenit, Libise, Amerikes, dhe te gjithe vendeve muslimane. Ne proteste duhet ti kerkojme Turqise qe te nderhyje ne Maqedoni dhe ti shpetoje muslimanet shqiptare nga persekutimi katolik dhe ortodoks.

Ne protesten e dites se xhuma, i apelojme protestueseve qe te vejne takije arabe, callma si ato te Rugoves, dhe grate te vendosin shami dhe ferexhe. I apelojme laikeve-katolike kroate si Enver Robelli, Veton Surroi apo turqve te Tetoves si Arben Xhaferri dhe Menduh Thaci qe ti bashkangjiten protestes sone, duke vene plisa te bardhe ne koke dhe duke i mbuluar grate e tyre me ferexhe.
    Ne protestes e dites se Xhuma, sllogani yne do jete :
    Jo Ortodoksise!
    Jo Katolicizmit!
    Jo Jankullovskes!
    Jo Nene Terezes!
    Jo Skenderbeut!
    Jo Pjeter Bogdanit!

Jo Islamofobise!
    Po Islamit!
    Po sulltan Muratit!
    Shqiperi Islamike!

Jo BDI, JO PDSH, PO PARTI ISLAMIKE!
    Po Erdoganit!
    Po hixhabit!

Liri ! Demokraci!
    Forumi i Te Rinjve Muslimane
    Peje
    ----------------------------------
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 11-05-2012 më 03:28
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    edhe kete e lexova

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane (Rreth ngjarjeve te fundit)
    10.05.2012, 10:45am (GMT)

Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane

*

Forumi i te Rinjve Muslimane po ndjek me shqetesim zhvillimet islamofobike ne Kosove dhe Maqedoni, dhe solidarizohet me vellezerit tane shqiptare muslimane te Maqedonise te cilet jane keqtrajtuar nga pushtetaret sllave-ortodokse.

*

Kete dite te Xhuma, ne i apelojme te gjithe vellezerve tane muslimane, qe te dalim dhe protestojme ne Shkup kunder islamofobise ortodokse dhe katolike. I apelojme vellezerve tane muslimane qe nga Dibra e deri ne Shkup qe diten e Xhuma te dalin te protestojne me flamuj turq, te Arabise Saudite, Jemenit, Libise, Amerikes, dhe te gjithe vendeve muslimane. Ne proteste duhet ti kerkojme Turqise qe te nderhyje ne Maqedoni dhe ti shpetoje muslimanet shqiptare nga persekutimi katolik dhe ortodoks.

*

Ne protesten e dites se xhuma, i apelojme protestueseve qe te vejne takije arabe, callma si ato te Rugoves, dhe grate te vendosin shami dhe ferexhe. I apelojme laikeve-katolike kroate si Enver Robelli, Veton Surroi apo turqve te Tetoves si Arben Xhaferri dhe Menduh Thaci qe ti bashkangjiten protestes sone, duke vene plisa te bardhe ne koke dhe duke i mbuluar grate e tyre me ferexhe.

*

Ne protestes e dites se Xhuma, sllogani yne do jete :

*

Jo Ortodoksise!

Jo Katolicizmit!

Jo Jankullovskes!

Jo Nene Terezes!

Jo Skenderbeut!

Jo Pjeter Bogdanit!

Jo Islamofobise!

*

*

Po Islamit!

Po sulltan Muratit!

Shqiperi Islamike!

Jo BDI, JO PDSH, PO PARTI ISLAMIKE!

Po Erdoganit!

Po hixhabit!

Liri ! Demokraci!

*

*

Forumi i Te Rinjve Muslimane
    * * *
    Peje!
    Nje deklarate pa asnje pike maturie! Ne protesta duhet GJITH te dalin, pa dallime fetare, gjith qe ndjehen te zhgenjyer nga pushteti dhe politikanet shqiptare.
    Kjo deklarate eshte perqarese dhe provokative, asgje me shume!

Personalisht me pelqeu protesta ne Tirane, dukeshte shume mire e organizuar. Kishte edhe nje vajze muslimane me shami e mbeshtjellur me flamurin kombetar.
    Cte keqe ka ta mbajsh flamurin kombetar?

Uroj te jen me te organizuar sot ne Iliride.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Dritë Lexo Postimin
    Nje deklarate pa asnje pike maturie! Ne protesta duhet GJITH te dalin, pa dallime fetare, gjith qe ndjehen te zhgenjyer nga pushteti dhe politikanet shqiptare.
    Kjo deklarate eshte perqarese dhe provokative, asgje me shume!

Personalisht me pelqeu protesta ne Tirane, dukeshte shume mire e organizuar. Kishte edhe nje vajze muslimane me shami e mbeshtjellur me flamurin kombetar.
    Cte keqe ka ta mbajsh flamurin kombetar?

Uroj te jen me te organizuar sot ne Iliride.

Kete e verejta dhe une, Drite.........jo, nuk ka asgje te keqe te mbash flamurin kombetar, kjo eshte e natyrshme.............e keqja eshte kur mba flamur te huaj dhe kur mundohesh te percash popullin tend.

"Deklarate e Forumit te te Rinjve Muslimane (Rreth ngjarjeve te fundit)"

skandal pas skandali...shpresoje e uroje qe ne kosove ktyre mjekrrave fanatik radikal,te ju tregohet vendi nga vet populli,pa prit mi marr shteti punt ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin

skandal pas skandali...shpresoje e uroje qe ne kosove ktyre mjekrrave fanatik radikal,te ju tregohet vendi nga vet populli,pa prit mi marr shteti punt ne dore!
    un habitem me keta njerez e njohin ndopak historin e Shqipris apo jo,mbase jo,ose fanatizmi i ben te harrojn historine dhe cdo tradite shqiptare,me e bukura leqe nuk tregojn asnje lloj rrespekti per figurat e historise qe nuk i perkasin fese islame,flasin madje per nje shqiperi islame,nese ndonje nga keta lloj njerezish ndjekin kete forum,nje pyetje kam,por katoliket,ortodokset,ateistet,ose te tjeret cdo i bejme more???do i vrasim?apo do i shperngulim?-meqe jane shqiptare dhe besojne ne nje fe tjeter,uroj dhe shpreoj qe ne masen me te madhe te popullit te qendoje logjika dhe ti mos i jape asnje hap asnje mundesi ketyre njeresve shkateerues per te vepruar.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Maqedoni, masa penale për keqpërdoruesit e rrjeteve sociale

Shkup, 11 maj 2012, NOA - Drejtoria për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në Maqedoni bëri të ditur sot se do të ndërmarrë masa kundër të gjithë keqpërdoruesve të rrjeteve sociale në internet.

“Ne i bëjmë thirrje opinionit që në mënyrë korrekte dhe të drejtë të shfrytëzojnë rrjetet sociale për të cilat janë krijuar. Ato nuk duhet të jenë mjete për të organizuar protesta që thirren në dhunë, fyerje dhe shkelje të rendit, si dhe mjete për urrejtje nacionale, fetare dhe racore”, thekson kjo Drejtori, duke komentuar debatet në rrjetet sociale lidhur me protestat e sotme të thirrura nga shqiptarët, dhe ato të nesërme të thirrura nga maqedonasit.

DMDHP thekson se duke u nisur nga kjo formë e keqpërdorimit, para organeve përgjegjëse do të ngris procese hetimi për kryerësit dhe keqpërdoruesit e këtyre rrjeteve sociale. DMDHP bën të ditur se në kundër të kompetencave të saj për parandalimin e keqpërdorimit të internetit dhe rrjeteve sociale, ka ndërmarrë masa për shlyerjen e profileve dhe grupeve të dëmshme, zbulimin e adresave të tyre dhe të dhënave të tjera plotësuese si dhe ndjekjen e rasteve penale. Kjo drejtori bën të ditur se keqpërdorimet më të mëdha së fundi po bëhen përmes rrjetit social “Facebook”.

noa.al/INA
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    un habitem me keta njerez e njohin ndopak historin e Shqipris apo jo,mbase jo,ose fanatizmi i ben te harrojn historine dhe cdo tradite shqiptare,me e bukura leqe nuk tregojn asnje lloj rrespekti per figurat e historise qe nuk i perkasin fese islame,flasin madje per nje shqiperi islame,nese ndonje nga keta lloj njerezish ndjekin kete forum,nje pyetje kam,por katoliket,ortodokset,ateistet,ose te tjeret cdo i bejme more???do i vrasim?apo do i shperngulim?-meqe jane shqiptare dhe besojne ne nje fe tjeter,uroj dhe shpreoj qe ne masen me te madhe te popullit te qendoje logjika dhe ti mos i jape asnje hap asnje mundesi ketyre njeresve shkateerues per te vepruar.
    90% tyre trushplamve jane hipokrit me vetveten,nje pjes i ka nxan bulluri tuj ndej pa pune e hajt po rrasna e kishe po del ndoj send i hajrit (prap hipokrit),nje pjes e kan rras trunin ne karantin (ne vetizolim) e vec mesyjn drejt si bualli...

vaj vatani e mjer mileti!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin

Hajt se kan me i rruajt mjekrrat e palara pa u lage fare,e lutem te prehen mire e plaget veshtire sherohen ne keto dite te nxehta,krimbat do u futen neper fytyre...Keta jane vetem perqares,nuk jane Shqiptar fare!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Kushtuar maqedonisë :-D

SI MUND TE HESHT!
    1.Si te mos jem une,
    nje nacionalist,
    kur dhe maqedonsi,
    me ne eshte racist!
    2.E dime maqedonin,
    shtetin e sajuar,
    s'e kuptoj pse morrat,
    tani i jane zgjuar!
    3.Dhe nuk eshte aspak,
    maqedoni i pare,
    po minoritet i humbur bullgar!
    4.Po qe se shqiptaret,
    tok do hidhnin hapin,
    ne me maqedonsit,
    thjeshte do fshinim ******!
    5.Sepse para nesh,
    jane minoritet,
    nuk kane as flamur,
    as vendin e vet!
    6.Po ky lloj kopili,
    turp me te vertete,
    jo vetem te shan,
    por edhe te vret!
    7.Une per veten time,
    nuk ndihem hic mire,
    dhe keta kopila,
    s'i bej dot sehir!
    8.Aty ku s'ka qene,
    kurre Maqedonia,
    te kisha fuqi,
    flaken do t'u vija!
    9.Kur u thom kopila,
    s'e kam me hile,
    ata ashtu jane,
    se nuk kane Atdhe!
    10.Dhe keshtu cope-cope,
    kopilat te ngasin,
    jo vetem te shajne,
    po edhe te vrasin!
    11.S'mund te jem me qente,
    tolerant aspak,
    ne qafe do t'u hidhja,
    te gjitheve nga nje lak!
    12.Shqiptaret atje,
    te mendohen mire,
    qenit maqedon,
    t'i hedhin zinxhire!
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 62 prej 76 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •