Close
Faqja 50 prej 76 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 760
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Qetash me ju than drejt spo di ka me ja majt... krejt po mdoket qe e keni mire.
    Ama une sjam tu dite a e kam mire.

A me tregon dikush pse shqiptaret si do kush perveq Amerikaneve ata na cilesojn si besnik edhe me te drejt e kan edhe pse e dijn qe so sen puna jone.
    Duhet pare gjerat ne sensin me te gjere. Per shembull, kur akuzova me larte talebanet si sherbetore te politikes Serbo-Ruse, dikujt ketu iu duk se mua me vjen inat.

Vetem per kujtese, gjithmon kur ne tavoline diskutimi kane qene projekte te rendesise se vecante sic eshte gazsjellesi "TAP" apo dhe korridori nr.8 qe jane kryekeput interesa Amerikane dhe antiruse, shqiptaret si dele qe jane bien pre e provokimeve duke dale si "Anti-Amerikane" dhe "Xhihadiste". Sigurisht pas kesaj pasqyre, eshte veshtire te shkosh ne tavolinat e investitoreve te huaj sic mund te jene BP apo dhe Shell, dhe te promovosh "stabilitetin" ne viset shqiptare me "Gomere" te tipit te disae qe shkruajne pa iu nxire fytyra fare (shih shembuj me lart).

E njejta gje ka qene dhe me luften e 2001shit ne Maqedoni, dhe mendoj qe ajo lufte pavarsisht sensit dhe kauzes, ne rrafshin global dobesoi pozitat e shtetit shqiptar, sepse minoi rende projektin e korridorit 8.

Eshte 100% e sigurte qe pas protestes se shkupit fshihen elemente te sherbimeve sekrete Serbo-Ruse, bashke me "Jankullovsken" si dobice e urte qe eshte, u shfrytezuan per ceshtje interesash ne lojen e piste globale te energjise.

Mjafton vetem kjo, Lexuesi_ per te nuhatur demin qe i shkaktojne interesave shqiptare protesta si "Protesta e Turpit" ne Shkup. (Ne pikepamje mediatike)
    Jo me kot dhe vizita pa prit e pa kujtuar e kryeministrit Shqiptar ne Itali ne lidhje me Gazsjellesin TAP.

Keshtu duhen pare gjerat, Lexuesi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 07-05-2012 më 15:17
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Duhet pare gjerat ne sensin me te gjere. Per shembull, kur akuzova me larte talebanet si sherbetore te politikes Serbo-Ruse, dikujt ketu iu duk se mua me vjen inat.

Vetem per kujtese, gjithmon kur ne tavoline diskutimi kane qene projekte te rendesise se vecante sic eshte gazsjellesi "TAP" apo dhe korridori nr.8 qe jane kryekeput interesa Amerikane dhe antiruse, shqiptaret si dele qe jane bien pre e provokimeve duke dale si "Anti-Amerikane" dhe "Xhihadiste". Sigurisht pas kesaj pasqyre, eshte veshtire te shkosh ne tavolinat e investitoreve te huaj sic mund te jene BP apo dhe Shell, dhe te promovosh "stabilitetin" ne viset shqiptare me "Gomere" te tipit te disae qe shkruajne pa iu nxire fytyra fare (shih shembuj me lart).

E njejta gje ka qene dhe me luften e 2001shit ne Maqedoni, dhe mendoj qe ajo luft pavarsisht sensit dhe kauzes, ne rrafshin global dobesoi pozitat e shtetit shqiptar. Sepse minoi rende projektin e korridori 8.

Eshte 100% e sigurte qe pas protestes se shkupit fshihen elemente te sherbimeve sekrete Serbo-Ruse, qe ne kete rast luajten si karte "Jankullovsken", si dobice e urte qe eshte e shfrytezuan per ceshtje interesash ne lojen e piste globale te energjise.

Mjafton vetem kjo, Lexuesi_ per te nuhatur demin qe i shkaktojne interesave shqiptare protesta si "Protesta e Turpit" ne Shkup. (Ne pikepamje mediatike)
    Jo me kot dhe vizita pa prit e pa kujtuar e kryeministrit Shqiptar ne Itali ne lidhje me Gazsjellesin TAP.

Keshtu duhen pare gjerat, Lexuesi
    Pajtohem plotesisht me kete.
    Tani e kuptoj me mire thirrjen Amerikane qe na thot te rrijm te qet dhe te durojm edhe per ca kohe

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Amerikanet, asnjehere nuk te ndalojne te protestosh me dinjitet ashtu sic i ka hije, por duke pare parasysh qe ne maqedoni, per shkak dhe te pozites inferiore te politikes shqiptare sigurisht qe do ishte me mire te mos kishte proteste. (Ose te kishte, por duhej organizator legjitim, ne kete rast Partite Politike)

Nese shqiptaret e Shkupit (Te vertetet) do e kishin nuhatur kete gje, sigurisht do protestonin KUQ E ZI, dhe do e mbushnin sheshin me flamurin e te pareve te vet nga koka ne krye. E jo me flamuj te dyshimte qe asnje nuk e di se c'shkruhen.

Ceshtja eshte qe me arresitimin, zyrtaret shqiptare i binte realisht te largohen nga qeveria dhe te distancoheshin nga politikat e mbrapshta anti-shqiptare. Por prape ne sensin gjeopolitik, amerikaneve iu intereson nje maqedoni si nje lloj tamponi per te frenuar influencen Ruso-Serbe drejt Greqise. Kam pershtypjen se partite shqiptare kesaj rradhe u sollen pakes kopile duke mos preferuar opsionin e destabilizimit (qe do qe prape nje grusht ndaj interesave amerikane) dhe lejuar nje proteste anti-amerikane ne kontekst.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Scion : 07-05-2012 më 15:28

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Kjo me flamuj Palestinez ishte e tepert sinqerisht dhe dihet ashiqare qe kan gisht sherbimet serbe ruse i etj etj.

Ore, eshte e sigurte qe jane shqiptare keto ne foto? Mua ne pamje me duken si turq e arab
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ore, eshte e sigurte qe jane shqiptare keto ne foto? Mua ne pamje me duken si turq e arab
    Jane jevgj te Shutkes dhe Xhepistat e Bit Pazarit, Brook ... ketyre iu mjafton nja 10 euro ne xhep dhe shesin dhe motren po ua kerkuan.
    Ne kete rast skemi ciu bejme, sepse moren emrin shqiptar dhe e perdhosen sipas qejfit tyre.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

mos dil nga tema

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    E pame ne atdhetaret prej dites qe iku komunizmi se cfare ndihme kishin shqiptaret e Maqedonise nga ju (Internet Warrior) , aq me keq qe e pa edhe shkau dhe filloi definitivishte te tallet me shqiptaret brenda por edhe me gjere .
    As 1 milion nuk u shkon numri , edhe me gjithe fqinjet eshte armik , s'ka mik.
    Nuk jeni as ju per tju lavderuar , ndaj rri anash dhe shiqo futbollin prej stadiumi se sje as ti me i mire edhe shumica jeni te njejte .
    Ku ishit me heret kur dilnin shqiptaret me flamujsh kombetar 30 vitet e fundit ?
    Ajo fjalia e pare eshte e nje shkrimtari te madh shqiptar e se ste pelqen pak me intereson.
    Po flasim me nje gju e spo mirrena vesh!Un se kam fare tek feja se kom familjar te mij me ate fe po e kam ke flamujt e gjuha hyj qe skuptoj qe i dhan ngjyre tjeter manifestazionit.
    E se flet per armiqt e shqipnis na ka bo turku qesh kur na la mas 500 vjetve roberiese perpara shkonim shum ma mire.
    Tkemi ty per shpjegime e metejshme
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 07-05-2012 më 15:36

Shih sa i lezetshem ky arabi ketu me t-shirt qe ka. Me bejne syte mua apo ne bluze shkruhet "Crusader" ?!!!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Shum gabim qe kan dal me ato flamura me shkronja arabe, sepse e kan ma leht me thon Maqedonasit sllav qe shqiptaret jan pernime jan terrorista po spaku u dasht me dal me flamurin shqiptar se shqiptart nuk jena krejt musliman dmth aj flamur perfaqson gjith shqiptaret te cdo feje. Ndersa ato foto qe pi shof jo arabet taliban etj etj juve duhet me ju ardh marre se hiq ma mir se sllavt nuk jeni tu u sill, nvend se me bo kritik mi tregu qe nuk ben ashtu ju i hudhni edhe ma shum benzim zjarrin po flas per besimtart katolik shqiptar duke i cilsu arab shqiptaret.
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Shih sa i lezetshem ky arabi ketu me t-shirt qe ka. Me bejne syte mua apo ne bluze shkruhet "Crusader" ?!!!!!
    Sdo mend, brook qe nga sfondi mund te shikosh dhe ca intelektual. (Njerin e njof personalisht)

Por e shkreta Kamer, kap ate me fotozhenikun

Faqja 50 prej 76 FillimFillim ... 40484950515260 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •