Ai flamur deshmon se Zoti eshte nje nese kjo nuk ju pelqen shkoni atje ku nuk ekziston kjo fjali keni vende boll keni greqin keni serbin
Ai flamur deshmon se Zoti eshte nje nese kjo nuk ju pelqen shkoni atje ku nuk ekziston kjo fjali keni vende boll keni greqin keni serbin
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Gjynah.
Shum i zhgenjym. Pacin veten em qaf.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Mu je i lir te me ofendosh dhe shash si te duash nuk eshte problem kurr nuk do te kerkoj llogari ,por te lutem mos shaj kombin tim se mund te djegesh
I sheh ata ne foto njeri nga ta ishte nga shtimja ti cilen ti po e ofendon e tjetri nga sllupqani ai e luftoj shkaun ne Kosov Lugin e Ilirid komandoj mijra ushtar ,nders ti dhe shoket e tu ikeshit neper rruget e botes dhe e harruat vendlindjen
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Mua s'me pengon besimi i askujt.........secili per vete, por edhe kur t'me prezentojne, nuk dua t'me prezentojne ashtu si do apo nuk do dikush............andaj, perderisa behej proteste kombetare, duhej ta kishte edhe ngjyren vetem kombetare........... ai flamur duhet t'i perfshinte ne kete rast te gjitha besimet fetare........te gjithe shqiptaret.
gjithsesi edhe pse jane mundu tju fusin ne gracke, me brohoritjet tuaja qe Shqiptart nuk janë radikalë islamik, ju i keni futur shkelm
une pata friken se mos kan valuar ata lloje flamuj qe therasin per xhihad! siq ka ndodh ne prishtine gjat protestes per xhami! qe quditerisht ska marr dikush guximin tja merr flamurin edhe per toke e dajak!!!
edhe une jam musliman nga kosova, gjithashtu i urrej kta mjekerroshat, se veq sherrin jane tu na ba, besoj se paguhen dhe nuk jane shqipetare (pakica shqiptar, por mendjeleht!)
PS Tani i pash fotografit, qenka ba puna m...![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Illyri : 04-05-2012 më 13:36
Jo une ty te garantoj qe aty isha , e kur ishin mbledhur ishin disa qe dolen pas namazit te Xhumas , dhe ju thash "po dalim " JO than se me mjekrosha neve nuk dalim "TE BETOHEM NE FAMILJE" qe ata ishin shume fetar e nuk dolen se e dijnin prej me heret qe keta e kane organizu .
Paramendo kur thojne vet fetaret e cfare presim prej Sllaveve , spo e cek Ameriken me mire se juve ju duket sikur Dreqin kur e ceken .
Ne mesine tyre kishte edhe nacionalitete tjera .
Edhe njihere XIMI , une jam Musliman por ndryshoj me rregullat e juaja sikurse ndryshon shumices e shqiptareve nga keta , edhe u binda sot edhe me shume.
Pasi me shtine ne kete bisede , e din qe i vrane ne Avganistan 4 Shqiptare para disa vitesh , punetor , firma i kishte derguar ne pune atje dhe talebanet i vrane pa asnje arsye : http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm
Pres pergjigje per kete , se cfare me lidhe mua si musliman me keta ?
A nuk eshte e ndaluar kjo me Sherijat ?
Edhe nje pyetje , pse nuk vjen ti sikurse une me marre pjese por me shet mend prej tastatjeri ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 04-05-2012 më 13:40
Krijoni Kontakt