Close
Faqja 24 prej 76 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 760
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ai flamur deshmon se Zoti eshte nje nese kjo nuk ju pelqen shkoni atje ku nuk ekziston kjo fjali keni vende boll keni greqin keni serbin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Shum shpejt do ta shohesh kush jan fetaret shqiptar, ata e kan deshmu veten shum her e posaqerisht ne tri luftat e fundit, eshte koha ta deshmojm edhe njeher se kush jemi ne fetaret ne do fitojm sepse ne sdo kthehemi prapa ndersa per ju nuk e di se ku do mbeteni Zoti ju ndihmoft
    A po i shef videot lart cili eshte klomenti juaj?
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Ai flamur deshmon se Zoti eshte nje nese kjo nuk ju pelqen shkoni atje ku nuk ekziston kjo fjali keni vende boll keni greqin keni serbin
    Mos e pate me mua, Ximi?

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Aaaaaa per ate ti gabel nuk mundesh arbnorin ta largosh nga tokat dardhane per gabelet dhe ndihmesit e tyre si ti qe keni ikur prej domit te shtimes,e keni gjet vehten ne shoqeri me gabelet.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga orhideja Lexo Postimin
    Mos e pate me mua, Ximi?
    E pata per sharrin por edhe per ty nese te pengon besimi i vellaut tend

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Gjynah.

Shum i zhgenjym. Pacin veten em qaf.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Aaaaaa per ate ti gabel nuk mundesh arbnorin ta largosh nga tokat dardhane per gabelet dhe ndihmesit e tyre si ti qe keni ikur prej domit te shtimes,e keni gjet vehten ne shoqeri me gabelet.
    Mu je i lir te me ofendosh dhe shash si te duash nuk eshte problem kurr nuk do te kerkoj llogari ,por te lutem mos shaj kombin tim se mund te djegesh

I sheh ata ne foto njeri nga ta ishte nga shtimja ti cilen ti po e ofendon e tjetri nga sllupqani ai e luftoj shkaun ne Kosov Lugin e Ilirid komandoj mijra ushtar ,nders ti dhe shoket e tu ikeshit neper rruget e botes dhe e harruat vendlindjen

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    E pata per sharrin por edhe per ty nese te pengon besimi i vellaut tend
    Mua s'me pengon besimi i askujt.........secili per vete, por edhe kur t'me prezentojne, nuk dua t'me prezentojne ashtu si do apo nuk do dikush............andaj, perderisa behej proteste kombetare, duhej ta kishte edhe ngjyren vetem kombetare........... ai flamur duhet t'i perfshinte ne kete rast te gjitha besimet fetare........te gjithe shqiptaret.

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Si duket e kan marr hamasit ne dore protesten sot,deshta ti postoj disa foto po thash me veti kush i duron kta te forumit sidomos Sharrin edhe pse kan te drejt po qe se vet jam i shkupit po kta me mjekra si shof dot...na moren qaf kta pisa edhe pse jan pakic na sjellin shum probleme per shqipetaret e maqedonis...
    gjithsesi edhe pse jane mundu tju fusin ne gracke, me brohoritjet tuaja qe Shqiptart nuk janë radikalë islamik, ju i keni futur shkelm
    une pata friken se mos kan valuar ata lloje flamuj qe therasin per xhihad! siq ka ndodh ne prishtine gjat protestes per xhami! qe quditerisht ska marr dikush guximin tja merr flamurin edhe per toke e dajak!!!
    edhe une jam musliman nga kosova, gjithashtu i urrej kta mjekerroshat, se veq sherrin jane tu na ba, besoj se paguhen dhe nuk jane shqipetare (pakica shqiptar, por mendjeleht!)

PS Tani i pash fotografit, qenka ba puna m...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Illyri : 04-05-2012 më 13:36

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Fetar apo pa fetar te till jan ne smundemi ti bejm jehudi e evropian mos u benu injoranta feja nuk ta dobeson kombesin e as nuk kerkon asimilimin e saj por me qdo kusht kerkon mbrojtjen e saj

Fetar ishin shumica ishin edhe hoxhollar ata qe organizuan dhe luftuan ne vitin 2001 hoxh dhe fetar ishin eedhe harun aliu me shok te cilet po benin pregaditjet per lirin e ilirides

Mos u ban edhe ti si sharri se nuk eshte ka ju ka hije ,po te mos benin keta protest kush do bente ather ?

Keta jan te till nders ty dhe sharrit nese sju pelqen ather mundeni me kalu ne anen tjeter ska dert
    Jo une ty te garantoj qe aty isha , e kur ishin mbledhur ishin disa qe dolen pas namazit te Xhumas , dhe ju thash "po dalim " JO than se me mjekrosha neve nuk dalim "TE BETOHEM NE FAMILJE" qe ata ishin shume fetar e nuk dolen se e dijnin prej me heret qe keta e kane organizu .
    Paramendo kur thojne vet fetaret e cfare presim prej Sllaveve , spo e cek Ameriken me mire se juve ju duket sikur Dreqin kur e ceken .
    Ne mesine tyre kishte edhe nacionalitete tjera .
    Edhe njihere XIMI , une jam Musliman por ndryshoj me rregullat e juaja sikurse ndryshon shumices e shqiptareve nga keta , edhe u binda sot edhe me shume.
    Pasi me shtine ne kete bisede , e din qe i vrane ne Avganistan 4 Shqiptare para disa vitesh , punetor , firma i kishte derguar ne pune atje dhe talebanet i vrane pa asnje arsye : http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4797232.stm
    Pres pergjigje per kete , se cfare me lidhe mua si musliman me keta ?
    A nuk eshte e ndaluar kjo me Sherijat ?
    Edhe nje pyetje , pse nuk vjen ti sikurse une me marre pjese por me shet mend prej tastatjeri ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 04-05-2012 më 13:40

Faqja 24 prej 76 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •