Close
Faqja 14 prej 76 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 760
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ku u tret postimi im..kjo me beri sinqerisht te dyshoj se dikujt i pelqe qe tema te mos trajtohet si problem kombetar por si konflikt fetar.Kure shkilet e drejta e kombit dhe shkilet dinjiteti kombetar i dhjefsha besimin e secilit qe hesht dhe qe i jep konfliktit ngjyrime fetare para atyre kombetare.Ortodoksizmin sllavu magjupist e urrej ..pore jo me shum seq e urrej nacionalizmnin shkavellist ..dhe turp per ata qe i ikun qyqarsisht kti relaliteti te dhembshem sepse sllavet se kan hallin e islamizmit se dikur aq shum ju jepnin teqeve hapsir ne infrastruktur se sa shkollave.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Sa te duash ...

Agim dhe Afrim ka dhe Jevgj, ane ... Nuk e di sa e njef maqedonine por une qe jam rrit atje, e di qe keto emra jane kozmopolitane. I perdorin, romet, gabelet, boshnjaket etj, etj,

Kujdes, edhe une e urrej radikalizmin islam por kjo eshte nje gracke e shemtuar serbe. Hic me pak, sycelet dine te dallojne diversionin tipik serb, Tadic gjendet ne situate te keqe ne lidhje me zgjedhjet qe po zhvillohen ne Serbi, merrni shembull zgjedhjet e kaluara serbe dhe do te kuptoni se gjithmon kur serbia gjendet ne veshtiresi perpara faktorit nderkombetar ndodh dicka e shemtuar ne vendet problematike te rajonit.

Holle holle, ky eshte dhe nje lloj lajmi qe eshte krijuar apostafat nga qeveria e Hermafrodites Jankullovska ne menyre qe te kamuflohet lajmi se maqedonia eshte e fundit ne rajon per lirine e mediar, dhe tjetra qe morri nje shuplake tjeter nga NATO ngaqe nuk eshte ftuar ne konferencen ne Washington.

Mos hapni debate kot sepse vetem pezmatime sjell! Kaq mund te te sugjeroj ty dhe bashkebiseduesve te tjere.

Keshilla te tipit "Behuni sycele"
    Pershendetje ,nuk me habiti fakti qe paska sllavo-boshnjak me emra shqiptar sa fakti qe qenke shqiptar nga Maqedonia ... jam ende e tronditur,... ti je i pari shqiptar ateist nga Maqedonia qe njoh edhe pse virtualisht ,meritoke mbrojtje nga UNESKO
    Pak shaka ishte ...sidoqofte me vjen mire qe paska ende shqiptar atje qe mendojne si ty!
    Per temen ,une nuk thashe se ata e kane bere kete akt ,por thashe se ju kane dhene "material" te nevojshem maqedoneve per ti akuzuar per terrorizem islamik!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    pse akuzoni shqiptaret qe kan besim islamin ,kur juve disa besoni ne zotin qe e besoin serbet.,kur se vete ju mbaheni si shqiptar.
    apo
    kjo esht llogjika qe zhgaravisni dhe sdini ti dalloni ngjajshmerit..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    eh ku metem jetima tan jeten

1 milion sllavo-bullgaro-maqedon lujn **** me 7 milion shqiptar gjynah
    Si qenkan kaq muta kta bijt e Krishtit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Pershendetje ,nuk me habiti fakti qe paska sllavo-boshnjak me emra shqiptar sa fakti qe qenke shqiptar nga Maqedonia ... jam ende e tronditur,...
    Jo ka edhe ne Bosnje moj ane , thash qe te hjeku une merakun

Agim Nikolić http://www.klix.ba/sport/nogomet/pre...tulu/040307008

agim bracovic http://agimbracovic.com/

Afrim Krasnic http://www.facebook.com/afrim.krasnic?sk=wall

Agim Murtic http://www.facebook.com/agim.murtic?ref=fs

Nuk te le keq ty , hiq mos u bej merak

p.s. Vetem nje budalle mendon qe vertet jane vrases keta !

@ganimet
    Po lexoj/me te kunderten , qe deri para 10 vitesh as qe e kena mendu qe ka ksij shqiptar ne ruzullin tokesor ..wow , po mire qe doli interneti e po shofim kush cka eshte ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 02-05-2012 më 17:25

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Genti nuk ka radikal islam ,saher qe te permendet fjala radikal islamik eshte fjala per shqiptar dhe per perqarjen e shqiptarve mos bini pre e ketyre propagandave

Çfar interesimi ka ai kur i fyen mbi 99 % te shqiptarve per shkak te fes
    qfar interesimi ka ai kur i quan gabel e arab per shkak te besimit qfar patrioti qenka ai kur perzihet edhe atje ku nuk duhet te perzihet dhe i quan gabelistan te vraret ne gostivar dhe familjet e tyre

Genti pa marr parasysh qfar besimi ka ather kur vellau yt eshte ne rrezik ti duhet tja shtrish doren dhe ti thuash une jam vellau yt ,e jo ti thuash ik se ti je gabel se ti beson dhe mendon ndryshe nga un ,nuk ben ta urresh vellaun pershkak se ai beson ndryshe dhe perinat te tij te dalesh ne anen e armikut te kombit tend

Genti mos harro kur vellau yt eshte ne rrezik kurr nuk ben ta shikosh se qfar feja ka por duhet ti dalesh ne ndihm kete e ke obligim ti dhe te gjith ata qe quajn veten shqiptar ,ata nuk po keqtrajtohen per shkak te fes por per shkak te kombit dhe atdheut,qfar te drejte ka sharri te gjykon ate motren me shami se a eshte shqiptare a jo ,ajo eshte me shqiptre se une edhe ti sepse per shkak tekombit dhe atdheut ajo eshte prapa grilave dhe jo per shkak te fes

Sharri dhe disa te tjer jan duke ber vetem perqarje nderfetare te shqiptarve dhe une nuk mund ti quaj proshqiptar ,sepse nga goja e nje shqiptari nuk del fjala gebel per te etiketu vellaun e tij
    Ximi ,perhere injoroj shkrimet e tua dhe kam menduar se je vetem nje naiv i pafajshem por ti cdo dite e me shume me bind se nuk je aq i pafajshem por sherr -budalle
    Nuk jane 99% e popullit te Kosoves musliman si ti ,edhe une edhe ti e edhe te tjeret e dime se cfare "muslimane" ka ne Kosove,si ju jane vetem 2-3% por hajt po ta boj qejfin e po ti jap 5% je i kenaqur tani?!!hhahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Jo ka edhe ne Bosnje moj ane , thash qe te hjeku une merakun

Agim Nikolić http://www.klix.ba/sport/nogomet/pre...tulu/040307008

agim bracovic http://agimbracovic.com/

Afrim Krasnic http://www.facebook.com/afrim.krasnic?sk=wall

Agim Murtic http://www.facebook.com/agim.murtic?ref=fs

Nuk te le keq ty , hiq mos u bej merak

p.s. Vetem nje budalle mendon qe vertet jane vrases keta !

@ganimet
    Po lexoj/me te kunderten , qe deri para 10 vitesh as qe e kena mendu qe ka ksij shqiptar ne ruzullin tokesor ..wow , po mire qe doli interneti e po shofim kush cka eshte ..
    Ok ,bindem tani ,por e verteta eshte se kurre skisha degju me pare , kerkoj falje qe dyshova ne fjalet e tu !

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Wink

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ok ,bindem tani ,por e verteta eshte se kurre skisha degju me pare , kerkoj falje qe dyshova ne fjalet e tu !

meqe, me kaq hov e paske marre, as une nuk e kam ditur qe pas luftes ne Kosove, do dilnin sa egjiptianet, hashkalite, romet, magjupet e gabelet e nuk e di çfare sajesash tjera etnike, krahas tjerave qe jane ditur qe kane ekzistuar shqiptareve, serbeve, turqve, muslimaneve dhe goraneve! paramendo se ç`mix etnitetesh ne nje territor prej 10 mije kilometra katrore, nje "perzierje te tille leshi", nuk e gjen askund, ama askund ne ballkan edhe ate as tek shtetet qe jane 7-8 here me te medha se Kosova.

Por, tendenca e yte shihet qe eshte ta besh temen lesh dhe sikur e tera atje qe po ndodhe, ndodhe per te percaktuar perkatesine etnike te ndokujt edhe duke margjinalizuar tere ate skenar te piste e te koordinuar te sistemit shteterore maqedonas!
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Përfundon marja në pyetje e të dyshuarve 5 veta lirohen pritet vendim për 15 të tjerët

Në gjykatën themelore Shkupi I ka përfunduar marja në pyetje e 20 të arrestuarve të cilët MPB i dyshon si pjesmarrës në vrasjen e pesëfishtë në Smillkovcë. është liruar 60 vjecarja nga Hotla dhe katër persona të tjerë ndërsa për 15 të tjerët është duke u pritur vendimi i gjkykatësit hetues. Për pjesën më të madhe të tyre flitet se do të shqiptohet masa e paraburgimit prej 48 orëve ndërsa për pjesën më të vogël të tyre do të meret vendimi për paraburgim 30 ditor. Për më tepër informacione gjatë ditës së nesërme.

Alsat M
    Sui generis

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ndërkombëtarët nuk përshëndesin aksionin e MPB-së

SHBA dhe BE mbikëqyrin me kujdes aksionin e policisë “Monstrum”. Në komunikatën me shkrim të Ambasadës amerikane në Shkup qëndronte: “Ne po ndjekim nga afër detajet rreth arrestimeve dhe rreth hetimeve që vazhdojnë, siç shpjegoi ministrja e Punëve të Brendshme në konferencat për shtyp të 1 dhe 2 majit. Ne do të vazhdojmë të ndjekim situatën me kujdes, dhe, ashtu si dhe më parë, ftojmë të gjithë qytetarët të mbeten të qetë dhe të lejojnë zbatimin e procesit ligjor. Është me rëndësi që të gjithë të dyshuarit për këto vrasje të tmerrshme – pa marrë parasysh identitetin apo përkatësinë e tyre etnike e fetare – të kenë proces të drejtë të paraparë me ligj me qëllim që të sigurohet që, në fund, drejtësia të fitojë”.
    Me qëndrim të ngjashëm doli edhe delegacioni i BE-së në Shkup. Nga zyra e BE-së thanë se janë të njoftuar se hetimi për vrasjen e pesëfishtë në Smillkovcë çoi në arrestime të caktuara në kuadër të operacionit policor të 1 majit. “Vazhdojmë t’i ndjekim nga afër aktivitetet e policisë. Puna e institucioneve shtetërore është që t’i kryejnë aktivitet e tyre pa bërë dallime në baza etnike apo fetare të viktimave dhe kryerësve. Mbetet që të presim qetë organet gjyqësore të marrin vendime të drejta në afat kohor të arsyeshëm”, thanë për Alsat nga Delegacioni i BE-së.

Alsat M
    Sui generis

Faqja 14 prej 76 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •