Close
Faqja 23 prej 76 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 760
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Protesta kunder montimeve etnike e fetare eshte e pranueshme.
    Shum "shqiptar" po e kundershtojn,qe me bje rasti tju lexoj komentet e tynve ne disa portale te ndryshme
    Un nuk kam par diqka qe sdllavet kan montuar diqka kunder fes,un mendoj qe duke i fut shqiptaret nen tutelen e radikalizmit,kaqn tentuar qe ti etiketojn shqiptaret kurse per fe kurgja sllavet nuk kan than.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Kete proteste e kishin organizuar fetaret ..Tamam ne kohen kur filluan te dyshojne edhe te huajt qe ky rast eshte i kurdisur
    Dikush po mundohet te i jep kahje tjeter kesaj ngjarje ?
    Fetar apo pa fetar te till jan ne smundemi ti bejm jehudi e evropian mos u benu injoranta feja nuk ta dobeson kombesin e as nuk kerkon asimilimin e saj por me qdo kusht kerkon mbrojtjen e saj

Fetar ishin shumica ishin edhe hoxhollar ata qe organizuan dhe luftuan ne vitin 2001 hoxh dhe fetar ishin eedhe harun aliu me shok te cilet po benin pregaditjet per lirin e ilirides

Mos u ban edhe ti si sharri se nuk eshte ka ju ka hije ,po te mos benin keta protest kush do bente ather ?

Keta jan te till nders ty dhe sharrit nese sju pelqen ather mundeni me kalu ne anen tjeter ska dert
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    http://www.evropaelire.org/content/a.../24570115.html

Ja nje video me pamje nga protesta
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Fetar apo pa fetar te till jan ne smundemi ti bejm jehudi e evropian mos u benu injoranta feja nuk ta dobeson kombesin e as nuk kerkon asimilimin e saj por me qdo kusht kerkon mbrojtjen e saj

Fetar ishin shumica ishin edhe hoxhollar ata qe organizuan dhe luftuan ne vitin 2001 hoxh dhe fetar ishin eedhe harun aliu me shok te cilet po benin pregaditjet per lirin e ilirides

Mos u ban edhe ti si sharri se nuk eshte ka ju ka hije ,po te mos benin keta protest kush do bente ather ?

Keta jan te till nders ty dhe sharrit nese sju pelqen ather mundeni me kalu ne anen tjeter ska dert
    Xim , ka filluar vetedijsimi i pßopullates,po u bien maskat e nje muslimani te devoteshem,e po u del fytyra e nje vehabosalafisti per lendin,pra po e shef se askush nuk eshte kunder nje islamizmi qe e kan shqiptaret por jan kunder virusit slavogabel salafist.
    LKet videon e postuar nga di´niell 100 ,a eshte ne rregill xim sipas teje ,qka kerkon flamuri i gabeleve i bashkangjitur me flamurin e gjergj kastriotit.Por u verejt se ishte fut ai flamur i gabeleve ne form te pa zakont ,fshehurazi. turp
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 04-05-2012 më 13:16
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Un nuk kam par diqka qe sdllavet kan montuar diqka kunder fes,un mendoj qe duke i fut shqiptaret nen tutelen e radikalizmit,kaqn tentuar qe ti etiketojn shqiptaret kurse per fe kurgja sllavet nuk kan than.
    Ti me siguri nuk i paske pare fotot e motrave muslimane,te kapur per krahu,dhe muslimanve tjere

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Pse ti merresh me poersona e nuk merresh me temen dhe problematiken qe tema e shtjellon ,apo e ke verejtur se ngadal demaskoheni e ne ket menyr po mundohesh ti largoj vemendjen e forumistav nga tema.
    sepse keta persona,si ti e si ai,shpifin gjera te kota,pa dije
    nuk kam frike demaskimi,sepse besoj te e verteta

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Shume ne rregull protesta, por aman more njerez, ne shqiptaret nje flamur kemi me te cilin identifikohemi e ai eshte flamuri kuq e zi. Cfare duhet ai flamur arab aty?
    Pse i mveshni vetes emra tjere perderisa jeni asgje tjeter vec se shqiptare???

Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Xim , ka filluar vetedijsimi i pßopullates,po u bien maskat e nje muslimani te devoteshem,e po u del fytyra e nje vehabosalafisti per lendin,pra po e shef se askush nuk eshte kunder nje islamizmi qe e kan shqiptaret por jan kunder virusit slavogabel salafist.
    Shum shpejt do ta shohesh kush jan fetaret shqiptar, ata e kan deshmu veten shum her e posaqerisht ne tri luftat e fundit, eshte koha ta deshmojm edhe njeher se kush jemi ne fetaret ne do fitojm sepse ne sdo kthehemi prapa ndersa per ju nuk e di se ku do mbeteni Zoti ju ndihmoft
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 23 prej 76 FillimFillim ... 1321222324253373 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •