Fetar apo pa fetar te till jan ne smundemi ti bejm jehudi e evropian mos u benu injoranta feja nuk ta dobeson kombesin e as nuk kerkon asimilimin e saj por me qdo kusht kerkon mbrojtjen e saj
Fetar ishin shumica ishin edhe hoxhollar ata qe organizuan dhe luftuan ne vitin 2001 hoxh dhe fetar ishin eedhe harun aliu me shok te cilet po benin pregaditjet per lirin e ilirides
Mos u ban edhe ti si sharri se nuk eshte ka ju ka hije ,po te mos benin keta protest kush do bente ather ?
Keta jan te till nders ty dhe sharrit nese sju pelqen ather mundeni me kalu ne anen tjeter ska dert
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
http://www.evropaelire.org/content/a.../24570115.html
Ja nje video me pamje nga protesta
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Xim , ka filluar vetedijsimi i pßopullates,po u bien maskat e nje muslimani te devoteshem,e po u del fytyra e nje vehabosalafisti per lendin,pra po e shef se askush nuk eshte kunder nje islamizmi qe e kan shqiptaret por jan kunder virusit slavogabel salafist.
LKet videon e postuar nga di´niell 100 ,a eshte ne rregill xim sipas teje ,qka kerkon flamuri i gabeleve i bashkangjitur me flamurin e gjergj kastriotit.Por u verejt se ishte fut ai flamur i gabeleve ne form te pa zakont ,fshehurazi. turp
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 04-05-2012 më 13:16
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Shum shpejt do ta shohesh kush jan fetaret shqiptar, ata e kan deshmu veten shum her e posaqerisht ne tri luftat e fundit, eshte koha ta deshmojm edhe njeher se kush jemi ne fetaret ne do fitojm sepse ne sdo kthehemi prapa ndersa per ju nuk e di se ku do mbeteni Zoti ju ndihmoft
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt