Close
Faqja 22 prej 76 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 760
    i/e regjistruar Maska e Naa2i
    Anëtarësuar
    28-02-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    96

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Kete proteste e kishin organizuar fetaret ..Tamam ne kohen kur filluan te dyshojne edhe te huajt qe ky rast eshte i kurdisur
    Dikush po mundohet te i jep kahje tjeter kesaj ngjarje ?
    Don te thot qe dal nga dal,po vertetohet qe salafistet jan pjell sllave,te cilet punojn nen direktivat sherbimit sekret sllav,per njollosjen e shqiptareve dhe per qellime politike sllave,pasi qe edhe varrimi ne gostivar u shenderrua nga nji varrim i martireve ne varrim me karrakter salafist.
    Pra keta salafistet qe thirren ne te gjith popullin shqiptar islam nuk jan shqiptaret e besimit islam,por jan pjell sllavogabele qe punojn per interesa sllave, kur ta kuptojn pjesa dermuese se ky grupacion jan kunder kombit ateher kta nuk do te munden ta perdorin masen kunder shqiptaris dhe nuk do guxojn te dalin ne ball te protestav popullore.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Shumices po i pengon protesta ne Maqedoni
    Nuk e di si mundet dikush te mendoj keshtu,e lere me ta shpreh

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Si duket e kan marr hamasit ne dore protesten sot,deshta ti postoj disa foto po thash me veti kush i duron kta te forumit sidomos Sharrin edhe pse kan te drejt po qe se vet jam i shkupit po kta me mjekra si shof dot...na moren qaf kta pisa edhe pse jan pakic na sjellin shum probleme per shqipetaret e maqedonis...
    Lirisht postoi ato foto,se un jam ne ngjarje dhe e di se kush jan salafistet,e di qe ky eshte nje grupacion i vogel,por duke e fshehur nen petkun e nji besimtari islam te devoteshem,e mashtron masen dhe ne protesta popullore ,del ne krye te ketyre protestav dhe varrimet e martireve i kthen ne varrime me karrakter islamo-salafi, qe tua largoj qellimin e protestav dhe e varrimeve.
    Per ket frigohuni nga ximat ,islaminfot, ndoshtat,te cilet nen petkune shqiptareve patriot islam sherbejn per interesa te sherbimeve te fshehta sllave.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Shumices po i pengon protesta ne Maqedoni
    Nuk e di si mundet dikush te mendoj keshtu,e lere me ta shpreh
    Cilat skena po te duken te pranueshme e cilat jo? dhe kend po e pengon kjo protest? dhe pse po i pengon?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 04-05-2012 më 13:05

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Oj mendje beduine ,perse flet perqart?

Une nuk jam hipokrite/ si ti dhe do te tregoj drejte,per mua nje shqipfoles per te cilin besimi i tij eshte paresor dhe nje maqedon ateist jane njejte ,te dyte per mua jane te huaj assesi maqedoni nuk eshte me i aferte per mua !
    Por ti na thuaj(edhe pse e di te verteten ) ,eshte me i aferte per ty pakistanezi musliman apo shqiptari i krishter ,afetar ,agnosticist apo ateist?

I shkreti ti ,me siguri je ne hall ,edhe sikur te duash te zgjedhesh te dytet e din qe duke mos zgjedhur te parin rrezikon te dalesh nga feja
    Ne kete periudhe kohore vella nuk eshte askush ,perveq asaj qe ta ka bere nena!!
    Deri ssa nje shqiptar krishter/afetar/ateist/ me quan mua gabel,dhe taleban,si tja zgjas doren e pajtimit.
    Me pengon gjuha e urrejtjes ndaj Islamit,dhe aske te fese tjeter nuk e ofendoj,andaj nuk tolerohen ofendimet.

E keqja e gjithe kesaj pune,eshte se ky rast i pergatitur me heret,ka arrit me na perqa edhe neve ne shqiperi e kosove,e lere ata ne maqedoni.

si do qe te jete,pas Veshtiresive vjen lehtesimi per ata te pafajshem,por a ka lehtesim per ket popull qe me shum po percahen ndermjet veti,se sa po luftojn kunder armiqeve.
    Pasi qenke intelegjent,besoj qe e kuptove cfar dua te them

Paqe
    Selam

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Mjaft me fiksimet.
    Shume mire qe dolen te protestojne, dhe kushdoqofte qe i organizoi bravo ju qofte.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Naa2i Lexo Postimin
    Pra un ne keto foto te postuara nuk po shof diqka negative??Jan disa me koka te luajve(mjekrra,por nuk ka flamuj te ngjyrav tjera ,ashtu me duket,ndoshta e kam gabim.

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga LeNiMaDe Lexo Postimin
    Cilat skena po te duken te pranueshme e cilat jo? dhe kend po e perngon kjo protest? dhe pse po i pengon?
    Protesta kunder montimeve etnike e fetare eshte e pranueshme.
    Shum "shqiptar" po e kundershtojn,qe me bje rasti tju lexoj komentet e tynve ne disa portale te ndryshme

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bl3nd Lexo Postimin
    Ne kete periudhe kohore vella nuk eshte askush ,perveq asaj qe ta ka bere nena!!
    Deri ssa nje shqiptar krishter/afetar/ateist/ me quan mua gabel,dhe taleban,si tja zgjas doren e pajtimit.
    Me pengon gjuha e urrejtjes ndaj Islamit,dhe aske te fese tjeter nuk e ofendoj,andaj nuk tolerohen ofendimet.

E keqja e gjithe kesaj pune,eshte se ky rast i pergatitur me heret,ka arrit me na perqa edhe neve ne shqiperi e kosove,e lere ata ne maqedoni.

si do qe te jete,pas Veshtiresive vjen lehtesimi per ata te pafajshem,por a ka lehtesim per ket popull qe me shum po percahen ndermjet veti,se sa po luftojn kunder armiqeve.
    Pasi qenke intelegjent,besoj qe e kuptove cfar dua te them

Paqe
    Selam
    Pse ti merresh me poersona e nuk merresh me temen dhe problematiken qe tema e shtjellon ,apo e ke verejtur se ngadal demaskoheni e ne ket menyr po mundohesh ti largoj vemendjen e forumistav nga tema.

Faqja 22 prej 76 FillimFillim ... 1220212223243272 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •