Po shka me ba xim ,per derisa te jen prezent ne kombin ton njerez si ti kombi jon do te vuaj qysh ka vuajt prej asaj kohe qe ju keni shkel ne trojet arberore, un e di qe ne shtime ka me pak njerez se lop, por qe ti je njera nga ato lopet e shtimes ket nuk e kam besu,apo ke ikur prej domit qe pas luftes dolet te lir rruges.
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
Thash mos u bone helbete merak : http://www.facebook.com/agim.murtic?ref=fs
http://www.youtube.com/watch?v=noNUgkBnqhU
Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 02-05-2012 më 14:13
Pse po kundershton ? lajmet kan than!!!
Ekskluzive: Forca të mëdha policore zbarkojnë në Brezë
Alsat-M, mëson se në orët e pasdites forca të mëdha policore kanë zbarkuar në rajonin e fshatit Brezë të Malësisë së Karadakut. Banorët shprehen të shqetësuar, dhe njoftojnë se policia ka bllokuar të gjitha hyrje daljet e Brezës dhe nuk lejon lëvizjen e banorëve. Për informata më të hollësishme do ju njohim gjatë ditës së nesërme. Alsat-M
Kjo situat,a eshte ber per hir te mileticit,apo per hir te afganistanit seshte me rendesi,vetem me teper se i konvenon serbit ,askujt tjeter ne ballkan.
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 02-05-2012 më 13:52
Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike
ncncncnc ,qfar debate ,pa kokerr krype ,me i lexu dikush, te gjitha keto shkrime do te thot me vehete ,"me siguri qe ketu paskan debatuar e gjith bota per shqiptaret,nuk ja merr mendja qe shqiptaret kan debatu njeni me tjetrin.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 02-05-2012 më 14:07
Me vjen keq per polpullin ton, kemi mbetur sikur guret rreth rruges,secili qe kalon i shfrytezon ata gur per nevoja te veta,nese e sulmojn dikend qenet ,i kap keta gur per me i tremb qent.
Ket gjendje e kemi si dhurat nga udheheqesia jon tek ne shqiptaret.
Oj mendje e virgjere, perse flet kur nuk kupton?
personat si ti dhe sharri jane problemi
me shum jju sjellni perqarje,a e din per se?
keni urrejtje shpirterore,per juve me mir eshte nje sllav maqedon i pa fe,se sa nje shqiptar me islam
islami kurr nuk ka qene kunder shqiptareve,dhe kurr nuk do te jete
long life islam and albania
Peace
Sa te duash ...
Agim dhe Afrim ka dhe Jevgj, ane ... Nuk e di sa e njef maqedonine por une qe jam rrit atje, e di qe keto emra jane kozmopolitane. I perdorin, romet, gabelet, boshnjaket etj, etj,
Kujdes, edhe une e urrej radikalizmin islam por kjo eshte nje gracke e shemtuar serbe. Hic me pak, sycelet dine te dallojne diversionin tipik serb, Tadic gjendet ne situate te keqe ne lidhje me zgjedhjet qe po zhvillohen ne Serbi, merrni shembull zgjedhjet e kaluara serbe dhe do te kuptoni se gjithmon kur serbia gjendet ne veshtiresi perpara faktorit nderkombetar ndodh dicka e shemtuar ne vendet problematike te rajonit.
Holle holle, ky eshte dhe nje lloj lajmi qe eshte krijuar apostafat nga qeveria e Hermafrodites Jankullovska ne menyre qe te kamuflohet lajmi se maqedonia eshte e fundit ne rajon per lirine e mediar, dhe tjetra qe morri nje shuplake tjeter nga NATO ngaqe nuk eshte ftuar ne konferencen ne Washington.
Mos hapni debate kot sepse vetem pezmatime sjell! Kaq mund te te sugjeroj ty dhe bashkebiseduesve te tjere.
Keshilla te tipit "Behuni sycele"![]()
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Un mendoj se te gjith jemi problemi,edhe ti thua se islami eshte per shqiptar,feja eshte qashtje personale e cila nuk merret me qeshtje komtare,ku me se paku islamizmi me se paku ka ber per shqiptarin,por mos mendo ti se islamizmi do te naj liroj shqiptarin,kur si besim i cili e ka qendren ne boten arabe,e cila bot edhe sot nuk kan buk me bollik,kure bota e civilizuar po pregatit robotet qe ta zevendesojn njeriun.
Edhe dicka tjeter,
Heshtja dhe mosmbeshtetja e aksionit nga faktori nderkombetar tregon qe perfundimisht maqedonia e ka humbur pusullen. Prisni shume shpejt ndryshime ne ate vend, mbase do kete dhe dhune por nuk i dihet.
Tjetra, Mos u nxitoni te drejtoni gjishtin e te thoni ja ku jane vrasesit sepse procesi gjyqesor as qe ka filluar. Ekziston nje ndarje e qarte themelore mes nje te "Pandehuri dhe Fajtori" ... arrestimet per mua personalisht jane deshtim i plote i organeve te drejtesise, nese ka ndonje drejtesi sigurisht ...
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Krijoni Kontakt