Si ta vërteton ty avokati i "sllavit" se nuk është keqtrajtuar? Ku e kemi deklaratën e Hakiut që ka thënë se nuk është keqtrajtuar? Apo duhet të besojmë fjalët e Ixhetit?
Janë gjepura, Hakiu është keqtrajtuar bile edhe shumë, ai u mbajt i fshehur derisa e detyruan me forcë që të bëj deklarata të tilla. Deri sot që nga burgosja nuk kemi parë asnjë imazh të atij njeriu, as familjarët e tij nuk janë lejuar ditët e para kur u shfaq nga policia që ta vizitojnë a thua vallë pse?!
Kjo është politika nacionaliste e Maqedonasve që e ndjek dhe më vjen keq që "SHQIPTARËT" që të paktën kshu e quajnë veten dhe që janë në pushtet po qëndrojnë duarkryq përpara sllavit sepse ua ka mbyll gojën me dosje të ndryshme të shërbimeve sekrete.
Neve sna ka fajet askush, ne kemi faj brenda vetes sonë.
Sui generis
E verteta do te del ne shesh sidoqoft (pos nese Hakiu bene "vetevrasje"), kete e din edhe Ixheti, prandaj e kam te veshtire te besoj se ai do te bente nje genjeshter te till.
Une jam i bindur se ky rast ashtu si shume raste tjera, eshte i montuara, dhe deshmite jane fabrikuar dhe rifabrikuar disa here, por nese ky Hakiu ka pranuar te deshmoje rrejshem kunder te tjereve, do te jete e veshtire te deshmohet e kunderta.
[QUOTE=RaPSouL;3420116]Ate e kemi parasysh , por neve ketu flasim ndryshe e me sllavet ndryshe ndaj duhet gjitha opcionet ti diskutojme , eshte ne favor tone.Po ka pranuar pas dy javësh rresht rrahje dhe keqtrajtim nga forcat policore sllavo-maqedonase. Përderisa politikanët tanë në pushtet heshtin dhe nuk marrin në dorë Haki Hazirin që të flet lirshëm para organeve, gjithçka do të pranohet nga të ndjerët që po ju digjet shpirti në qelitë sllave.
Nuk me duken te arsyeshme keto protesta nese behen me qellim per zgjedhje te parakohshme ?Ndërsa nga java tjetër priten protesta masive në mbarë Maqedoninë veçanërisht në qytetet më të mëdha, si e vetmja mënyrë për të futur vendin në krizë edhe më të thellë politike që do të rezultonte me shpërndarje të parlamentit dhe shpalljen e zgjedhjeve të parakohëshme.
Po shqiptaret ne Maqedoni kane nevoj per nje lider tjeter , asnjeri nga keta dy nuk eshte i duhuri per shqiptaret edhe pse e di qe pretendon te Thaqi , por PDSH mund te fitoj edhe ate bindshem vetem nese Thaqi iken , ate e duan te gjithe .
Une personalisht e pelqej jashtmase SELEN dhe ky tjetri i Kumanoves Burhan me duket quhet ?
Po e kapen keta dy , atehere PDSH i merr shqiptaret , ndryshe nuk e besoj .
Eshte per te qajte se sa te paorganizuar jane rinia shqiptare ne Iliride qe duhej edhe te ishte organizatore e ketyre protestave. Nese protestat vazhdojne te politizohen dhe te kene karakter fetar me mire te mos mbahen fare sepse me shume do t'i demtojne se sa ti ndihmojne shqiptaret dhe ata gjashte te kidnapuarit nga Jankullovska.
Cudi , kurre me pare nuk mernin pjese keta ! I nxjerri dikush ate dite ?
Pse fetaret marrin pjese ajo perseri pine uje por keta edhe ma zi se Arabet kan qen mirepo po e shiqove prej fillimt e deri ne fund kete video , dmth gjith protesta shifet , dallohet vetem rreshti i pare qe jane ata prezent dhe jo te tjeret pas tyre , prandaj them qe kamermanat Sllave i kapin ne shume kende keta 50-100 persona qe te duket me ndryshe :
Veni re , se aty ishim neve disa ate dite , kur therret populli Shqiperi Etnike , rreshti i par mundohet te nderhyn me lutje fetare .
qudi kta mjekrroshat kur si she ne protesta sidomos per qeshtjen kombtare kta sjan as kundi tash disu pom duken te larum .. allahu agberr ne xhami e jo ne protesta
ne gjdo protest duhet te ket organizim qe dote thot ne rreshtin e par duhet te verndosen organizatoret rreshti i dyt simatizantet e protstes kurse me tutje qytetar atdhetar pra te ket diciplin te mifillt si pas planit se pse edhe protsta duhet te ket nje plan kur te del ne rrug
shembull konkret vetvendosja ka organizim te shkelqyeshem aty ka organizim shum te mire
Krijoni Kontakt