More quni ,a i ke lexu postimet e mia ,apo vetem po ia fut me mendime te tjeter kujt,
ktheu e lexoj postimet e mija dhe ku e ke problemin qe ty nuk te pelqen ,me trego.
Un vetem e kam than nje te vertet ,qe kjo situat ne maqedoni ,me se tepermi i konvenon serbis,tash ju duhet ta gjykoni pse,kam then qe mos te nguteni ti jepni konotacion fetar se nuk dihet ende se qka eshte duke ndodh.
Ti a prite me te than se islamistat jan ata qe e kan ber dhe do te naj shpetojn shqiptarin apo?
Ja nje nga postimet e mija;
Po kam frik,mos kan bashkepunuar me ket miletiqin ,pasi miletiqi ku ua diti planet e kesaj vrasje,ketyre trimav, miletiqi u tha mediave,se deri ne mes te prillit do te ndodh ,kjo qe ndodhi.??????pik pyetje e madhe.?????????
Ja postimi me nr 89:
Mos u ngutni ,o trima,se nuk eshte marr akoma kurrfar vendimi,dhe mos i jepni konotacion fetar kesaj vrasje,bile ne ta kundershtojm qe kan ber vrasje per afganistan,edhe pse te ben te dyshimt deklarata e miletiqit,qysh mujti ai me e dit qe kjo vrasje ka me ndodh deri ne mes te prillit,ket ose e kan ba shkiet ,e dojn me ua fut shqiptareve ,jo si patriot ,por qe po luftojn kunder shqiptaris per gabelet,ose keta persona kan bashkepunu me mileticat ,pasi qe vaehabi eshte virus i perpunuar ne guzhinat sllave.
Ja tjetri:
Duhet ta veni gishtin ne plag , ne keto arrestime ndoshta nuk eshte fare ne at grup ,ai qe ka ber vrasjen e pes fisht, por duhet ta kujtoni vrasjen ne gostivar dhe ti kujtoni skenat e varrimit qe iu ben gostivarasit,nje sken e tmerrshme per shqiptaret ,me nje stil qe kurr nuk ka ndodhur nder shqiptar, pa marr parasysh besimin qe i kan taku, nji vrasje me karrakter politik ,qe duhej te varrosej si nje shqiptar e ai u varru si nje afganistanez dhe i mbuluar me flamur te gabeleve, kjo ka qen ne marrveshtje mes vehabisteve ne maqedoni dhe sherbimeve sllave ,qe te ken arsye se polici vrau nje "muxhahidin" i cili nuk ishte ,dhe tash vehabistet qe paskan luftuar ne magjupistan ,na paskan vra pes maqedon.
Varrimi i shqiptarit ishte vrasja e dyt qe iu be.
http://www.youtube.com/watch?v=qvQLk...layer_embedded
Ku po te dhemb ty me se shumti tek postimet e mija,apo pse nuk po them se islamizmi ka me naj shpetuar shqiptarin.
Krijoni Kontakt