Close
Faqja 133 prej 139 FillimFillim ... 3383123131132133134135 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,321 deri 1,330 prej 1386
    Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Ajo cka po them , eshte te zbatohet ligji per te gjithe.

ligje te ketij lloji dalin vetem ne shtete me njerez pa identitet. Si mund te vertetoje dikush qe njeri eshte grek tjetri rumun, sllav apo shqiptar? vetem gjuha nuk ka se si te meret si kriter. Te gjithe kane mesuar gjuhe te huaja lol.

Regjistrim koti (per punen e kombesise), por qe duhet bere

cili eshte prkufizimi qe i ben ligji termit "kombesi" ?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ky ligj eshte "me te hedhur". Nese je me origjine p.sh. greke dhe ne dokumentat e gjendjes civile je regjistruar shqiptar gjate periudhes se monizmit, c`behet?? Nese deklaron veten "grek", mund te ta marrin si deklarim te rreme dhe te paguash nja 1 milion leke gjobe!!!!!

Ligji duhet ndryshuar urgjentisht, dhe nuk duhet te kete asnje "sanksion" per deklarimet e bera te cilat jane te lira. Perndryshe keto deklarime jane thjesht formale.
    Nese je shqiptar dhe per interesa nga me te ndryshmet ekonomike deklarohesh grek, c'behet?
    kombesia nuk eshte sipas qejfit more djale, ti lind nga prinder shqiptare dhe ke qejf te quhesh grek, apo mallkon veten qe je shqiptar, shqiptar mbetesh, perpjete te hidhesh.
    jo per gje por sterniperit e tu te pasur shqiptare pas ca dekadash, do te te mallkojne qe je deklaruar grek, ekonomia e popujve leviz, ashtu sic po e shohim ne fakt qe po leviz, ca bien ca ngrihen.

per deklarim fals jo 1 milion leke gjobe, por 50 milion leke gjobe, ti therrasesh mire trurit kur te genjesh.

etnia dhe feja nuk duhet te jete ne census. vete greqia nuk e ka bere.

te te bej nje krahasim tjeter ca vulgar he.... ti ke lindur mashkull por ndjehesh femer dhe ke deshire te shkruhesh ne gjendjen civile femer, por ajo nepunsja atje s'pranon, thot jo je mashkull, kurse une them e shumta e shumta je pederast lol.

keshtu dhe me shqiptaret qe mund te deklarohen greke, une ju them qe po, jeni shqiptare, por jeni shqiptare b'ythqira ama.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-09-2011 mė 12:10

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    sa katnar jon shqipot mer amon.

kombesia = veni ku ke lind
    un jam qytetar americon por kom lind ne tiron. kombesia albaneze

quni i X ka lind ne USA. kombesia americone. jo po xhemal katnari ka lind ne macukull ene ka 10 vjet ne gerqi e paska komsin greke kshu. ai osht katnar shqiptar 100 karatsh. cuni tij qe ka lind ne gerqi osht grek
    no glove no love

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    osht grek me shtetesi mer lal, smund te jete me kombesi, bile as shtetesine nuk ja japin greket te porsalindurve, bijve te emigranteve.

mos i ngaterro gjerat, une jam me shtetesi italiane, kjo mua nuk me ben italian, kombesia ime eshte shqiptare.

ne amerik ku je ti ok, por ne greqi cuni i xhemal katnarit qe ka lindur atje nuk ka shtetesi greke, xhemal katnarit i thot ilia spiro ik deklaroju grek ne censusin shqiptar te te japim ca lek, shtetesi greke nuk te japim, boll ke lejen e qendrimit....dhe xhemoli duke pa qe greqia po iken per lesh, s'ka as pun asigjo merr ca lek dhe vjen deklarohet ne shqiperi grek me gjith cun.

e kupton lojen qe luhet? duan te rritin ne menyre fiktive numrin e minoritetit grek ne shqiperi, duke bere greke xhemal katnarin dhe jorgaqin vlleh-coban.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-09-2011 mė 12:06

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Persa i perket besimit fetar, eshte brutale sesi shteti mund te me pyese mua se cfar besoj. ku e gjen kete te drejte??? ca djallin i duhet shtetit se besoj une apo nuk besoj apo cfar besimi kam, je shtet laik, qepe gojen. shteti eshte i ndare nga feja, organizatat fetare kane emrat dhe numrat e antareve te tyre, e bejne censusin vete.

shume njerez ne fakt do deklarojne fene e stergjysherve apo te gjysherve, dhe pse vete nuk besojne fare dhe nuk ndjekin asnje rrit fetar. te tjere nuk do deklarojne as fene e stergjysherve dhe as qe nuk besojne, por do deklarohen ortodokse per shkak te interesave te ndryshme qe kane me greqine(kete e kam bindje, sepse di raste konkrete qe hiqen si ortodokse, sepse eshte burri, gruaja, dashnori, dashnorja etc), perseri fiktivitet.

si perfundim, bie numri real i shqiptareve, rritet fiktivisht numri i grekeve, ortodoksve, muslimaneve....vllehet-cobenjte veteliminohen me deshire.

kush ka fituar nga kjo pune, ta merr mendja, greqia dhe turqia.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 20-09-2011 mė 12:58

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Esat Pash Toptani do te shprehej amon mer amon ,c fare doni ju ja u jap mjafton te rri ne maje te ketij veni te mushun me qorra,doni qe gjeneralin e 97 ta boj minister te mbrojtjes ,e boj ska gjo qe ne libreze te punes zanotin e ka aktor,zaten ne ate ven tani qe jemi ne NATO, nji aktor na duhet,tjeter, doni na i cop det ,ja u jap ,boni cfare te doni me te mbilleni, korreni, cpojeni ...amon, vetem mos me luni nga vendi ku jam ,ene serbeve u kam thone ,doni nafte ,kemi ne sa te dush ,fundja nuk ja u kom fal,tashti na kane dale ca faqezinj qe nuk jane dakort me regjistrimin e etnise dhe fese ,ja fusin kot ,se Shqiperia do te jete shteti i pare ne bote qe do ta beje kete ..........mjafton qe une te rri prap ne pusht.......et.
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Citim Postuar mė parė nga brandon* Lexo Postimin
    si perfundim, bie numri real i shqiptareve, rritet fiktivisht numri i grekeve, ortodoksve, muslimaneve....vllehet-cobenjte veteliminohen me deshire.

kush ka fituar nga kjo pune, ta merr mendja, greqia dhe turqia.
    Po nga numri i ateistave perfiton Suedia dhe do thote qe ne Shqiperi ka shum suedez? Se ata sikur jane ateista.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ajo cka po them , eshte te zbatohet ligji per te gjithe.

ligje te ketij lloji dalin vetem ne shtete me njerez pa identitet. Si mund te vertetoje dikush qe njeri eshte grek tjetri rumun, sllav apo shqiptar? vetem gjuha nuk ka se si te meret si kriter. Te gjithe kane mesuar gjuhe te huaja lol.

Regjistrim koti (per punen e kombesise), por qe duhet bere

cili eshte prkufizimi qe i ben ligji termit "kombesi" ?
    ja psh ti korcar, une dishnicen qe eshte andezaj pas ish parkut te korces dhe varreve te francezeve, e njoh ne pellembe te gishtave, para 20 vjetesh kam patur dhe nje dashnore cobanke aty qe s'dinte asnje llaf gerqisht, pra eshte fshat cobenjsh dishnica, por njedizaj para ca kohesh ca pleq cobener pe dishnice duallne de televizion the thane qe jane greke si e shpjegon tine

Po do behet regjistrimi, do behet me ato qe thote secili sipas qefit. Po qe per me kontroll brezash, atehere s'ka fare nevoje te pyten po ti futet qeveria kerkimeve nje me nje dhe ta gjejn ca kombesie ka cdo qytetar shqiptar.

Po doli ndonje te thote jam grek, le ta thote, ca do i bejm. Nuk i themi dot me zorr qe eshte shqiptar. Megjithate nuk besoj se ka per te pasur efekt ne perqindjet e popullsise kjo gje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga brandon* Lexo Postimin
    ja psh ti korcar, une dishnicen qe eshte andezaj pas ish parkut te korces dhe varreve te francezeve, e njoh ne pellembe te gishtave, para 20 vjetesh kam patur dhe nje dashnore cobanke aty qe s'dinte asnje llaf gerqisht, pra eshte fshat cobenjsh dishnica, por njedizaj para ca kohesh ca pleq cobener pe dishnice duallne de televizion the thane qe jane greke si e shpjegon tine
    Mire e ke bere se cobankat dine te gatuajne mire vec se nuk ju mbyllet goja te shkretave ,nuk e di nqs jane njesoj si ato te Fierit ,se kisha ca komshije une qe o nen o nen sdihet dhe ne gjume gam-gam- benin

po ti po flet korcarce tani apo myzeqarce , spo te marr vesh une ,se vec Brari eshte i zoti ne keto lloj gjuhesh .
    une do rregjistrohem si muslimane ,kot per qef
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 20-09-2011 mė 13:15

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Tetova - Informacione tė pėrgjithshme
    Nga Davius nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 01-10-2007, 15:16
  3. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  4. Islamizimi te shqiptaret!
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 17:38
  5. Islamizimi te shqiptarėt
    Nga Agron Jozef Mje nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2004, 05:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •