Close
Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 314
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Greku eshte thjesht shqiptar i civilizuar, por shpellare si puna tende nuk kan Iq e duhur per ti kapur ca gjera. Sa do i lexuar te jete njeriu, perpara injorantit nuk gjen dot argumenta.
    Mos ja qaj hallin b...time ti, une greqine per pushime e shikoj...... megjithese kot vazhdoj po te fut dhe ti ne listen e injorimt
    Ku mos me ja q* ropt ktina ??

Tshkerdhefsha ftyren e magjupit pfff

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ku mos me ja q* ropt ktina ??

Tshkerdhefsha ftyren e magjupit pfff
    qenie inferiore
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Greku eshte thjesht shqiptar i civilizuar, por shpellare si puna tende nuk kan Iq e duhur per ti kapur ca gjera. Sa do i lexuar te jete njeriu, perpara injorantit nuk gjen dot argumenta.
    Mos ja qaj hallin b...time ti, une greqine per pushime e shikoj...... megjithese kot vazhdoj po te fut dhe ti ne listen e injorimt
    sote do te vij ne ndihme! ty

sepse nuk kam lexuar te kesh then ndonje here qe shqiptaret jane Grek, por qe greket jane shqiptare! Kete e pranoj edhe une! Eshte nje shume e madhe shqiptaresh qe jane asimiluar dashje apo padashje! Ate qe kam par une me syt e mi me bejn te besoj se menyra e asimilimit ka qene e detyruar!

Sa per deklarata te tjera qe ke bere si: " myslimaneve shqiptare=turq" jam plotesisht kundra! jo pse eshte mendimi im por e di me fakt qe eshte e kunderta! Une njoh shuuume myslimane qe vijn nga Familje Nacionaliste qe kan derdhur gjak per identitetin shqiptar! Une nuk mendoj se ti je shit ke Greku apo qe je "Jevg" ! Mendoj se je pak i keqinformuar!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    A mund te me tregoj dikush se si "citohet" nje shkrim pjeserisht pa cituar te gjithe trupin e shkrimit! Faleminderit!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    sote do te vij ne ndihme! ty

sepse nuk kam lexuar te kesh then ndonje here qe shqiptaret jane Grek, por qe greket jane shqiptare! Kete e pranoj edhe une! Eshte nje shume e madhe shqiptaresh qe jane asimiluar dashje apo padashje! Ate qe kam par une me syt e mi me bejn te besoj se menyra e asimilimit ka qene e detyruar!

Sa per deklarata te tjera qe ke bere si: " myslimaneve shqiptare=turq" jam plotesisht kundra! jo pse eshte mendimi im por e di me fakt qe eshte e kunderta! Une njoh shuuume myslimane qe vijn nga Familje Nacionaliste qe kan derdhur gjak per identitetin shqiptar! Une nuk mendoj se ti je shit ke Greku apo qe je "Jevg" ! Mendoj se je pak i keqinformuar!
    Ne cilin postim kam thene une qe myslimane shqiptare= turq?

Sa per turq dhe osmane, identiteti turk nuk eshte ndonje lloj identiteti i bazuar ne etni, apo race ...eshte thjesht nje mix ballkano aziatik qe i bashkon feja (te pakten ne fillimet e tij). Jo me pak por para 70-80 vjeteve, myslimanet shqiptare ta theshin me plot goje qe jane turq (perjashto 1-10% qe mund te kishin lexuar 2 libra apo ishin ne kontakt me rilindasit), kurse sot hiqen me shqiptare se shqiptaret. Po te shetisesh ne shqiperi, do shikosh flamurin turk qe valvitet ne shume shtepi, te duket normale kjo ty per shqiptaret? Do thuash ti dhe ai grek valvitet.... te paket jane ata qe e kane ne ballkon te shtepise (andej nga zonat minoritare , ose himare) por ata vetquen dhe greke dhe e kane nje shpejgim, po keta turqeria, cfare shpejgimi kane? Jane turq? E duan turkun pa mase? etj etj

Une nuk jam aspak i keqinformuar, ndoshta ti akoma nuk i di ca gjera ose nuk ti kane thene, ose mbyll syte...
    xfiles

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    A mund te me tregoj dikush se si "citohet" nje shkrim pjeserisht pa cituar te gjithe trupin e shkrimit! Faleminderit!
    beje select/copy ate pjese qe do dhe kliko "cito", fshi pjesen midis quote]........fshi ....[/quote] dhe paste ate qe selektove me perpara ( kjo ne rast se do te ruhet emri i antarit qe citon, perndryshe ...hap quote copy/paste mbyll quote
    xfiles

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ne cilin postim kam thene une qe myslimane shqiptare= turq?

Sa per turq dhe osmane, identiteti turk nuk eshte ndonje lloj identiteti i bazuar ne etni, apo race ...eshte thjesht nje mix ballkano aziatik qe i bashkon feja (te pakten ne fillimet e tij). Jo me pak por para 70-80 vjeteve, myslimanet shqiptare ta theshin me plot goje qe jane turq (perjashto 1-10% qe mund te kishin lexuar 2 libra apo ishin ne kontakt me rilindasit), kurse sot hiqen me shqiptare se shqiptaret. Po te shetisesh ne shqiperi, do shikosh flamurin turk qe valvitet ne shume shtepi, te duket normale kjo ty per shqiptaret? Do thuash ti dhe ai grek valvitet.... te paket jane ata qe e kane ne ballkon te shtepise (andej nga zonat minoritare , ose himare) por ata vetquen dhe greke dhe e kane nje shpejgim, po keta turqeria, cfare shpejgimi kane? Jane turq? E duan turkun pa mase? etj etj

Une nuk jam aspak i keqinformuar, ndoshta ti akoma nuk i di ca gjera ose nuk ti kane thene, ose mbyll syte...
    me ni fjal nuk jan shqiptar lol, e kush na qonka shqiptar vllehet?

kurr nuk me kan zan syt neper shqipri flamur turk, apo vesyt e tuj vec gjys han e yll shofin
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    me ni fjal nuk jan shqiptar lol, e kush na qonka shqiptar vllehet?

kurr nuk me kan zan syt neper shqipri flamur turk, apo vesyt e tuj vec gjys han e yll shofin
    Ty nuk te kane zene, kurse mua po.

Sa per vllehet eshte ironike qe shumica ketu e perdor kete term pak si me inferioritet kur dihet qe po te mos ishin vllehet, ti derjans do shkruaje arabisht .... ndoshta dhe do filsje.... do theshe jam nga albanistani. Do me pyesesh ti tani pse cfare bene vllehet? .... eh derjans ...hap libra e shfleto

Perdorimi i fjales vlleh ne kah negativ, gjithmone perdoret nga jo-te krishteret
    xfiles

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ty nuk te kane zene, kurse mua po.

Sa per vllehet eshte ironike qe shumica ketu e perdor kete term pak si me inferioritet kur dihet qe po te mos ishin vllehet, ti derjans do shkruaje arabisht .... ndoshta dhe do filsje.... do theshe jam nga albanistani. Do me pyesesh ti tani pse cfare bene vllehet? .... eh derjans ...hap libra e shfleto

Perdorimi i fjales vlleh ne kah negativ, gjithmone perdoret nga jo-te krishteret
    po hik o burr se si beson kush rrenat e tuja paske pa ti flamur turk neper shpijat e shqiptarve. ne naj maj minarje xhamije noshta po.

per vllehet qe kan kontribu gjat rilindjes u heq kapelen dhe gjith atyne qe vazhdojn e kontribojn per shqiprin dhe sot e ksaj dite, po jo ca te tjerve qe perdridhen sa knej anej
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po hik o burr se si beson kush rrenat e tuja paske pa ti flamur turk neper shpijat e shqiptarve. ne naj maj minarje xhamije noshta po.

per vllehet qe kan kontribu gjat rilindjes u heq kapelen dhe gjith atyne qe vazhdojn e kontribojn per shqiprin dhe sot e ksaj dite, po jo ca te tjerve qe perdridhen sa knej anej
    nuk ka nevoje ti besosh ato qe them une, se nuk jam ketu te te mbush mendjen ty. Thjesht them ato ckam pare, ndoshta udhetimin tjeter do u bej dhe nga nje fotografi ti kem per kujtim.

Sa per vllehet, thjesht ishte nje thirrje kujtese ......
    xfiles

Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •