Gogi, sipas jush personalisht a eshte gjithcka ne ne rregull ne Kosove: Si nga ana e drejtesise, si nga ana e ekonomise, si nga ana e sigurise, si nga ana sociale e popullates, si nga ana e gjdo gjeje tjeter.
Nese ke mundesi te me pergjigjesh jo si simpatizues i PDK-se, por si nje qytetar i thjeshte i Kosove dhe me fakte. Edhe une me pastaj do mundohem qe me fakte ti jap mendimet e mija qe nuk eshte asgje mire ne Kosove per moment.
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
“Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”
Jo jo jo, askush nuk tha qe eshte gjithcka mire ( pajtohem). Mirepo eshte duke u bere, mire. Une jam nder ata qe e kam ndier rritjen e rrogave dhe eshte gje e mire.
Mirepo pajtohem me ty se nuk eshte gjithcka mire. Ato cka i ka bere kjo qeveri per kete periudhe nuk jane bere per aq vite nga pas lufta.
Para 3-4 dite me nje mysafir qe ishte nshpi tem ishim tu ngu lajmet qendrore te RTK-se. Doli Thaci edhe ky i afermi jem filloi po e shan e blla blla, drejt e pyta per kon ke votu ne zgjedhjet e fundit, tha per PDK, shkrut i thash pra SHUJ.
Me erdhi pak keq qe ishte ne shpi tem ama nuk u durova, njerz budall, ktej ankohen dite e nate per papuesi, padrejtesi, hajni etj, e ktej shkojne votojne te njejtit, o Zot jep mend ku ska.
Paqë
Pse kane ka pas me e votu me mire?
edhe shkijet ktyneher thojshin "shiptarski terorista"po nuk ju dhezi hiq,qashtu po munohen edhe qeveria jone,krejt kush osht kunder mendimeve dhe veprimeve te tyre eshte vagabond,kriminel,hajn.
nese vetvendosja jane hajna atehere organet e drejtesise(masi po thuni qe osht nrregull)qka po presin?
nese ka dikush pergjigje le tme jep per pytjen"pse organet dhe perkrahsit e ktyre hajnave me te madhe e bejne protesten e vetvendosjes se sa protesten e dhunshme te shkijeve ne mitrovice,ku nuk guxon asnje polic i hashimit me u dok anej?
leni foret.
Gogi, me fakte do mundohem qe kundershtoj ne kete mendim te padrejte tendin qe nuk eshte agje tjeter pervec nje propagande qe nuk pije uje nga popullata e shendesh.
Vetvendosja eshte nje Levizje e cila qysh nga ditet e para te saja ne veprim e gjer me tani eshte munduar dhe mundohet per zgjedhjen e drejte te ceshtjen kombetare Shqiptare ne Kosove.
Vetvendosja asnjeherash nuk organizoi proteste fetare, po ajo (LVV) gjithnje organizoi dhe organizon proteste me permbajtje kombetare dhe keshtu qe LVV dhe Vehabistet fare nuk jane te njejte.
Vetevendosja organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder -Ndarjes se Kosoves ne baza - vija etnike.
Vetevendosje organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder denentralizmit te Kosoves me planin e Pakos se Ahtisarit, e kur boterisht dihet se decentralizmi i Kosoves me Pakon e Ahtiasrit eshte Bosnjizimit i Kosoves.
Vetvendosja organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder sistemit anti-Shqiptar te UNMIKU-t dhe EULEXIT.
Vetvendosja organizoi dhe organizon protesta kunder shitjes se paligjshme dhe te padrejte te PTK-se, te KEKU-t, te Trepces.
Vetevendosja organizon protetsa kunder ardhjes se personaliteteve serbe shteti i te cileve ka bere maskra me barbare te shekullit te kaluar.
Vetevendosja kerkon ate ce kane te gjitha shtetet me demokratike europiane dhe boterore - kerkon qe Kosova te kete Ushtrine e vet dhe vet Kosova ti ruaj kufijte e saj.
Vetevendosja kerkon qe populli i Kosoves te kete te drejten per Referendum - qe kete te drejte e kane gjithe bota demokratike.
E Vehabistet ben proteste vetem kunder qeverise e cila e ndaloi shamine neper Shkolla.
Keshtu qe te lutem GOGI, mos u mundo ti propagandosh gjerat ashtu sic nuk jane.
Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 22-06-2011 më 13:01
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Krijoni Kontakt