Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 246
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Atehere me trego se si quhet nje person qe gjuan me gure ne ndertesen e qeverise? Si quhet?

Me trego se si quhet nje person qe shkallavit zebrat per kembesore? A duhet ato zebra ti lyej komuna a po qeveria me parat e qytetareve? si quhet?

Kisha me perdor fjal tjeter, mirepo nuk ka fjal me te mire se sa vagabond apo rrugaqer.
    si quhet ajo qeveri qe vret e vjedh popullin?

hajna, vagabonda, rrugaca, kriminela
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Mesimet e marra nga policia (herave te kaluara) funksionuan kesaj radhe, sepse ishin me te disiplinuar ( dajaku osht dal prej parajse).

Edhe pse ne kete proteste nuk ishin me shume se 2000 veta shume nga ta persona te mitur.
    Gogi, sipas jush personalisht a eshte gjithcka ne ne rregull ne Kosove: Si nga ana e drejtesise, si nga ana e ekonomise, si nga ana e sigurise, si nga ana sociale e popullates, si nga ana e gjdo gjeje tjeter.
    Nese ke mundesi te me pergjigjesh jo si simpatizues i PDK-se, por si nje qytetar i thjeshte i Kosove dhe me fakte. Edhe une me pastaj do mundohem qe me fakte ti jap mendimet e mija qe nuk eshte asgje mire ne Kosove per moment.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    si quhet ajo qeveri qe vret e vjedh popullin?

hajna, vagabonda, rrugaca, kriminela
    Cka me ju be more juve qe nuk keni fitu vota me shume!? Edhe po tuti se heren tjeter skeni me kalu pragun.

Kjo qeveri e ka fitu besimin e qytetarve per te qeverisur, prandaj po mire-qeverise vendin.

Kjo eshte qeveria me e mire qe ka pasur ndonjehere kosova.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Gogi, sipas jush personalisht a eshte gjithcka ne ne rregull ne Kosove: Si nga ana e drejtesise, si nga ana e ekonomise, si nga ana e sigurise, si nga ana sociale e popullates, si nga ana e gjdo gjeje tjeter.
    Nese ke mundesi te me pergjigjesh jo si simpatizues i PDK-se, por si nje qytetar i thjeshte i Kosove dhe me fakte. Edhe une me pastaj do mundohem qe me fakte ti jap mendimet e mija qe nuk eshte asgje mire ne Kosove per moment.
    Jo jo jo, askush nuk tha qe eshte gjithcka mire ( pajtohem). Mirepo eshte duke u bere, mire. Une jam nder ata qe e kam ndier rritjen e rrogave dhe eshte gje e mire.

Mirepo pajtohem me ty se nuk eshte gjithcka mire. Ato cka i ka bere kjo qeveri per kete periudhe nuk jane bere per aq vite nga pas lufta.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Cka me ju be more juve qe nuk keni fitu vota me shume!? Edhe po tuti se heren tjeter skeni me kalu pragun.

Kjo qeveri e ka fitu besimin e qytetarve per te qeverisur, prandaj po mire-qeverise vendin.

Kjo eshte qeveria me e mire qe ka pasur ndonjehere kosova.
    po qysh me fitu na kur vidhni ju more hajna?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    po qysh me fitu na kur vidhni ju more hajna?
    Ju (vetevendosja) dhe Vehabistat jeni njejt. Asnjeri grup nuk e pranonin mendimin ndryshe. Populli vendos dhe KQZ.

Para 3-4 dite me nje mysafir qe ishte nshpi tem ishim tu ngu lajmet qendrore te RTK-se. Doli Thaci edhe ky i afermi jem filloi po e shan e blla blla, drejt e pyta per kon ke votu ne zgjedhjet e fundit, tha per PDK, shkrut i thash pra SHUJ.
    Me erdhi pak keq qe ishte ne shpi tem ama nuk u durova, njerz budall, ktej ankohen dite e nate per papuesi, padrejtesi, hajni etj, e ktej shkojne votojne te njejtit, o Zot jep mend ku ska.
    Paqë

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Pse kane ka pas me e votu me mire?

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    edhe shkijet ktyneher thojshin "shiptarski terorista"po nuk ju dhezi hiq,qashtu po munohen edhe qeveria jone,krejt kush osht kunder mendimeve dhe veprimeve te tyre eshte vagabond,kriminel,hajn.
    nese vetvendosja jane hajna atehere organet e drejtesise(masi po thuni qe osht nrregull)qka po presin?
    nese ka dikush pergjigje le tme jep per pytjen"pse organet dhe perkrahsit e ktyre hajnave me te madhe e bejne protesten e vetvendosjes se sa protesten e dhunshme te shkijeve ne mitrovice,ku nuk guxon asnje polic i hashimit me u dok anej?
    leni foret.

Ju (vetevendosja) dhe Vehabistat jeni njejt. Asnjeri grup nuk e pranonin mendimin ndryshe. Populli vendos dhe KQZ.

Gogi, me fakte do mundohem qe kundershtoj ne kete mendim te padrejte tendin qe nuk eshte agje tjeter pervec nje propagande qe nuk pije uje nga popullata e shendesh.

Vetvendosja eshte nje Levizje e cila qysh nga ditet e para te saja ne veprim e gjer me tani eshte munduar dhe mundohet per zgjedhjen e drejte te ceshtjen kombetare Shqiptare ne Kosove.

Vetvendosja asnjeherash nuk organizoi proteste fetare, po ajo (LVV) gjithnje organizoi dhe organizon proteste me permbajtje kombetare dhe keshtu qe LVV dhe Vehabistet fare nuk jane te njejte.

Vetevendosja organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder -Ndarjes se Kosoves ne baza - vija etnike.

Vetevendosje organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder denentralizmit te Kosoves me planin e Pakos se Ahtisarit, e kur boterisht dihet se decentralizmi i Kosoves me Pakon e Ahtiasrit eshte Bosnjizimit i Kosoves.

Vetvendosja organizoi dhe organizon protesta apo demonstrata kunder sistemit anti-Shqiptar te UNMIKU-t dhe EULEXIT.

Vetvendosja organizoi dhe organizon protesta kunder shitjes se paligjshme dhe te padrejte te PTK-se, te KEKU-t, te Trepces.

Vetevendosja organizon protetsa kunder ardhjes se personaliteteve serbe shteti i te cileve ka bere maskra me barbare te shekullit te kaluar.

Vetevendosja kerkon ate ce kane te gjitha shtetet me demokratike europiane dhe boterore - kerkon qe Kosova te kete Ushtrine e vet dhe vet Kosova ti ruaj kufijte e saj.

Vetevendosja kerkon qe populli i Kosoves te kete te drejten per Referendum - qe kete te drejte e kane gjithe bota demokratike.

E Vehabistet ben proteste vetem kunder qeverise e cila e ndaloi shamine neper Shkolla.

Keshtu qe te lutem GOGI, mos u mundo ti propagandosh gjerat ashtu sic nuk jane.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 22-06-2011 më 13:01
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •