Mire qe po qellojha ne ks per kte proteste shume me vend se e moren popullin ne qaf kto dreqen tu vjedh.
Mire qe po qellojha ne ks per kte proteste shume me vend se e moren popullin ne qaf kto dreqen tu vjedh.
Paqë
Mir po t'doket se i Shqipnis jam po jam edhe i Kosoves e kam te drejte t'foli per shka tem doje qefi.
Prej t'folmes jom ka e marr vesh se ku ke pi tomel po me qekaq pe e lojm.
Me vjen keq po ketu ne forum une nuk merrem me asnje personalisht, prandaj dhe nuk kam shume deshire te merrem neepr goje.
Personalisht kam qene dhe jam kunder te gjitha formave te deritashme te Levizjes Vetevendosja!
Sepse kam pare se ajo eshte nje krijese e atyre qe mbeten te pakenaqur nga PDK dhe ngaqe nuk paten rruge tjeter i hyne krijimit te nje levizje te ashtuquajtur vetevendosje.
Shqiptaret jane percaktuar per vetevendosje qe sa e sa dekada dhe se sot askujt nuk i hyjne me ne pune fjalimet romantike te atyre qe drejtojne W.
Une ndjehem shume keq kur shoh se te rinj e te reja shqiptare nuk kane ide e as qe marrin mundimin te kerkojne burimin e ideve.
Burimi i ideve eshte shkolla, por druaj se qe nga viti 1989 e deri sot, shkolla e Kosoves ka mbetur e cakitur nga represioni i pushtuesit dhe nga ky shkak atje vetem prodhohen diploma me shumice.
Ndihem keq kur shikoj se shumica juaj nuk dini as ti lidhni dy fjale per se mbari ne gjuhen shqipe dhe kjo flet shume shume!
Askush nuk eshte kunder qe ne Kosove te kete levizje politike, mirepo kjo duhet te behet me forma dhe menyra qe i kane hije politikes se shekullit te 21-te.
A nuk e keni pare se çdo teme qe hapni apo rrekeni te jipni pergjigje e kaloni ne sharje dhe ofendime dhe keto jane shenja treguese te mosformimit dhe mungeses se tolerances!
Hapni nje teme dhe ne vend se te ofroni shkrime te qarta, ide te kthjelleta, ju turreni si e si t'ja nxirrni syte shoqi-shoqit! E pra prej jush qe shkruani ketu merret vesh se sa eshte sahati ne Kosove!
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 16-06-2011 më 14:54
ne balle te protestes kunder hajnise do te jen florin krasniqi dhe rexhep selimi![]()
une perkrahi kete proteste dhe do te jem aty!
kunder hajnise jane ata qe nuk vjedhin kunder hajnise nuk jane ata qe kane vjedh kosoven!
po vjen koha qe vetvendosja te prij dhe vv te marre pushtetin !
shpresoi qe kesaj proteste ti bashkohen gjitha ata qe e dojn kosoven!
shpresoi se po fillon te grushtohet pushteti i votes se vjedhur!
shpresoi se luksi i pushtetarve hajdut do u mbetet mbetet ne fut!
shpresoi se hajnat e katuneve( bugjetit) do te marrin denimin e merituar!
ka ardh koha qe harami me u dal nga veshi e hunda thacit dhe hajnave tjere!
kam informata se llapi i forumit do te jete polic civil me 22 qerrshor!
kam me e kap per veshi e kam me shti me bertit poshte hajdutet qeveritar!
drenica 97
deri diku pajtohem!
se rexha qebesa dy dhi i ka pas para dere e tash vertete ka ma shume pasuri se shume prej ketyre qe akuzohen si hajna!
rexhep selimi eshte dashur te jete afer hashim thacit se nuk eshte me i mire hiq!
te tillet do ta demtojn reputacionin e vv dhe vv nuk do te mekembet nese fillon te bie!
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
mir e ki ti kur thua per femie po ketyre femijeve hashimi po jav vjedh pasurin e baballarve e di ti ket apo je verbu pse vetem ju te PDK-s frigoheni protestave te V.VV. kjo len te kuptosh se ju jeni te zhytur ne korrupsion ku gjdo dit ju bastisen zuhret e juaja nga policia
Krijoni Kontakt