Close
Faqja 46 prej 86 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 852
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    o ti kryqzatori i ri , jeni ju qe po percani popullin , duke ber propagand edhe pse jeni pakic , sa nje katund i gostivarit , si mundet pakica tu thot shumices se shqiptarve se jeni ne rrugen e gabuar dhe se duhet te katolicizoheni ??!??!!?
    A jeni duke e dit ku jetoni ju ose jo ? Ne momentet me kritike per Kosoven ju mirreshit me konvertime , turp esht ajo qe keni ber , se te ishit marr me gjera tjera sot Vatikani do ta njihte pavarsin e Kosoves.

Ja tash lexoj Don Shan Zefi qe ja kishte fut nje genjeshter te madhe , paska then , per shkak se ne skemi qen katolik , per at na kan ndajt ne shum shtete.
    Cka i kishe thon ti atij ?

Un i kisha thon PO RREN. Ti me pyet mua pse po rren ?

Prap un te them , sepse Vojvodina ka qen nje krahin me shumic katolike , ihaa shum ma shum se qe ka ne Kosov , akoma edhe sot ne Vojvodin ke katolik , rreth 350.000 , po a me tregon ti dhe ai kleri jot Shan Zefi , pse Vojvodina i ngeli Serbise ?
    Pse hungarezet qe ishin katolik , humben 20.000km2 dhe 500.000 katolik ngelen nen sundimin serb , ashtu sic ngelen dhe shqiptaret musliman ?

Njeashtu ke edhe kroat qe jetojn ne Bosnje dhe Hercegovin , ihaa , i ke 700.000 katolik kroat , athu pse ato ngelen jasht Kroacis ? Kroat ke edhe nen Serbi.

Kan qen interesat e atilla ne ate kohe dhe prandaj na kan ndar , sikur qe i kan ndar maqedont , kroatet , boshnjaket ... DMTH SHAN ZEFI PO GENJEN < ME ANE TE GENJESHTRES BEN PROPAGAND FETARE.

Ja ne ket menyr juve po i iritoni shqiptart musliman , duke u then se vetem nepermjet katolicizmin ne do te lulzojm , Islami esht fe e gabuar .

Ju urreni shqiptaret , vetem sepse nuk po e pranojn fen tuaj , manipuloni me faktet historike , ashtu sic manipulojn sllavet , sepse per momentin keni fuqin politike ne Kosove si dhe fuqin mediatike , por gjerat do te ndryshojn , se sesht ne rregull 40.000 persona te terorizojn 2 milion te tjer.

Mallkimi raft mbi ata qe po provokojn muslimanet.
    Cfare do te thuash me kete, qe meqenese katoliket jane pakice ne Kosove nuk kane te drejte te predikojne fene e vet?

Eshte e qarte se katoliket do te therrasin njerezit ne besimin e tyre duke ju thene kthehuni ne katolicizem se te gjitha fete e tjera jane te gabuara. Kete e quan provokim ti? Dhe per ti vene kapakun, leshon dhe nje mallkim

Katoliket, qe jane ne trojet e veta sic jane dhe muslimanet, kane te gjitha te drejtat te predikojne dhe mbajne fene e vet jo sic do te donit juve por sic ua kerkon feja e vet, ndryshe do te quheshin muslimane dhe jo katolike.

Per te mos iu ngelur hatri, meqenese ato kane bere thirrje te kthehen ne fene qe kishin para se te vinte pushtuesi ne trojet tona, bejuni dhe ju thirrje njerezve te mos e lene fene qe moren pasi u pushtuan. Gjithashtu, therrisni dhe ateistet ne fene qe shqiptaret moren pasi erdhi pushtuesi, keshtu jeni barazim, dhe leni njerezit te zgjedhin vet.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Jo per at "zot" tëndin dhe te hoxh Krasniqit sigurisht se nuk bëri, jam i sigurtë per atë.

E dyta; ajo qe po shoh qe po perseritë "Majka" si duket ta lan amanet shkiet apo ku eshte halli?
    PO bir majke o ky edhe TATKE
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 18-02-2011 më 06:31
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Zvicra eshte i krishtere, muslimanet jane emigrant qe kane ardhur 30 vitet e fundit.

Imagjino sikur nje prift te thoshte qe "Muhamedi e ka vendin midis ferrit", dhe neser ai te shkonte ne Arabi, si do te reagoheshit ju?
    DO I SHKONTE KOKA

Pjella e flliqt veq me pre din , qashtut jon t'msum
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Ndjekes shembullor i Prof Doc te Shkencave Islame, Hoxhe Krasniqi
    Uroj që të bëhëm si ai, mirëpo kam frikën se jam larg.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin

Konferenca Islamike e Këshillit Qëndror Islamik e mbajtur në Biel të Zvicrës (Shqipëria jonë është anëtare e kësaj Konference) lëshon një valë të nxehtë deklaratash!. Sipas gazetës «Tages-Anzeiger», një nga folësit e Konferencës është edhe imami Shefqet Krasniqi, drejtues i komunitetit mysliman fondamentalist të Kosovës.

Në 2009 ky imam ka thënë se: 'Nënë Tereza duhet të digjet në ferr, sepse ajo nuk ishte muslimane'. Sipas zëdhëndësit për shtyp të Konferencës, Qazim Illi : ''Krasniqi përfaqëson figurën e integrimit për kosovarët dhe si i tillë është shumë i dashur për kosovarët e Zvicrës. Ajo që ai ka thënë më parë, nuk është domethënëse.''

Zëdhëndësja për shtyp e Partisë Kristiano-Demokrate të Zvicrës, shprehet se: «Të ftuar, që tregojnë idotësira dhe madje, as nuk janë të aftë të shprehen në gjuhën e vendit ku mirëpriten, as kanë çfarë kërkojnë këtu.»
    Edhe përfaqësuesi i Këshillit Nacional të partisë së liberalëve FDP-së, Christian Wasserfallen thotë: « Një ngjarje e tillë është për komunitetin musliman të Zvicrës kontraproduktive.Muslimanët liberalë të islamit europian duhet të çohen e ti tregojnë kësaj konference se ku janë caqet!»

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/24473219

Rroftë wehabizmi!
    Neser inshalla do te takohem me ty, mezi po e pres mbremjen, me mar udhen per te ti, mi indegju disa fjal te verteta.

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Neser inshalla do te takohem me ty, mezi po e pres mbremjen, me mar udhen per te ti, mi indegju disa fjal te verteta.
    hajde mesjete hajde...
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ska nevojë të thuash sikur.
    Dante Aligeri tha se Muhammedi e ka vendin në ferr, askush nga muslimanët nuk po e shanë.
    Medemek, ti mendon se te behesh majmuni i Blendi Jazexhi-turqeliut, tregon mençuri??!! Ai e tha kete fjale ne televizor duke u bere gazi i botes se kulturuar....vetem te paditurit e te pakulturuarit si ju mund te mendoni se eshte nje gje e mençur! Jo vetem tregoni se nuk njihni Dante Aligierin, por tregoni edhe se sa "argumentues" te mjere qe jeni!
    Dante Aligieri nuk ishte prift, gje qe ben te pamundur krahasimin me Shefket Krasniçin qe eshte nje eksponent i klerit isalmik! Pastaj ajo qe ju "dijetaret" e islamit nuk dini, eshte fakti se Dante e vendosi Muhamedin ne ferr pasi e konsideronte nje heretik te krishtere!
    Duke krahasuar Nene Terezen me Muhamedin, pa dashje deshmoni per madheshtine e asaj!
    Paturpesia jote pastaj(nuk ka si te jete ndryshe nje dishepull i hoxhes Krasniç), arrin deri aty sa ta quash "majka", duke harruar se mesuesi yt ka emer harap dhe mbiemer serb apo shkavell!
    Une sidoqofte ju falenderoj per kontributin qe po jepni ne shpalosjen e qarte te fese islamike, ne menyre qe populli ta kuptoje mire se me çfare ka te beje dhe ne kete menyre te dije te zgjedhe!
    Ti bashke me Ilirianin, Ximin,i njejti,Renean,etj e te kryesuar nga hoxha me mbiemer shkau, po ia vini kazmen islamit shqiptar shume me mire e me se te gjithe te krishteret se bashku dhe per kete keni falenderimin tim te sinqerte! Ju lumte.....
    Jarigas

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Shihja njehere fytyren dhe mendo me veten , a mertion te jet DR ky?

Kqyre qfar KRROQE
    hahahaa, Mafi kujdes, po ta pret bileten, ky far hoxhe - bileten per në ferr ne dorë e mbanë, drejt e në ferr e thell bile, lidhja e tij është drejt ferrit, bile per parajs as qe ka menduar ndonjiher!!!!

Burr e jo mahi!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Thuhet "ne flagrance"!! Hajduti eshte i "pafajshem" derisa te mos "provohet" krimi i tij, por kjo s'ka aspak lidhje me deshmine vetjake te chinos apo ndonje tjetri!

Mirdita,

Gabim shoku jarigas, qellimi ish te perfundimet intuitive, pra, hajduti eshte i ndershme, perderisa nuk kapet "ne flagrance" (qe natyrisht nenkupton edhe fajsine!)..........ai cdokohe i "pandershem", jo vetem atehere kur te vertetohet !!!.....kete shembull e solla si krahasim analogjik ndaj perfundimit te chinos, se po te ish ai gabim, Allahu do ti shpallej atij ne nje forme, qe tja vertetonte "gabimin" qe ai eshte duke bere, po qe se Allahu nuk nderhyn, edhe pse chino eshte ate duke e provokuar qe te nderhij (duke e share me gjuhe fshatareske, pasiqe sipas radakes se tij muslimanet jane fshatare analfabet, dhe se edhe zoti i tyre me se miri e mer vesh gjuhen e "thjesht"), Ai sipas chinos duhet te mos jete AI qe e mendojn muslimanet se eshte !!!, kjo eshte llogjike "intuitive", qe jo se ne moment mund te ndryshoj, por bile edhe per 360° me u sjell, prap te duket si progress, si dicka e re.......

Ti deshmon per veten tende dhe kjo eshte e drejta jote, po ashtu siç eshte e drejta ime te deshmoj per Islamin sipas pikeveshtrimit tim! Ti flet ne veten e pare dhe une gjithashtu!

....ketu ka pak rezerva.......a e kam share une ne ndonje pike fene e krishtere ???,

Debatet ketu per ate arsye marin kahje drejt polemikave, sepse kjo mungon qe ti ne teori e pranon. Nje fjale e urte thot, per tu qortuar nevojiten cdohere "dy"....une e di se muslimanet ne pergjithesie me fjalen "vetkritik" kane njo problem madheshtore....dhe mu ketu kapeni ju ne diskutimet....pra ne ate pike, ku nga muslimani automatikisht e njeh reagimin....perse atehere e provokon ate reagim ???

"Defektin" nuk eshte as tek majmunat e aq me pak tek banania, por te njeriu qe niset nga nje base e gabuar! Mund te bejme nje paralelizem me mendimin islamik ne fushen fetare: "Meqe Kurani eshte fjala e Allahut, atehere çdo gje qe bie ndesh me te eshte gabim!" Harrohet nje element i rendesishem ne kete rast: Nuk ka asnje prove "empirike" se Muhamedi thote te verteten, pra çdo arsyetim islamik bazohet mbi nje dogme!!Dogma eshte kjo: Muhamedi ishte analfabet,keshtu qe eshte e pamundur qe ai ta kete shkruar nga mendja e tij, si rrjedhoje, Kurani eshte fjala e Zotit! Islami nuk eshte fè "intuitive", por dogmatike! Absolutisht nuk mund te jete fè e dijetareve ne nje kohe qe themeluesi i saj ishte analfabet(pra jo-dijetar).
    ....jo jo, nuk shkon keshtu !!!, analogji nuk ka aty....ai i analfabetit eshte argument i dobet, dhe ne debate serioze nuk miret ne konsiderate.....njihet shume mire aftesia poetike me kete kapja permendesh e arabeve te asaj kohe....alfabetizmi ndoshta ka qen dytesore.....gjith ajo qe shrkuan bjer poshte, univerzale ne islam eshte nje, njeshmeria e Allahut.......per te qen musliman duhet ti njohesh dhe praktikosh "shartet" e fese islame, qe jane 33 ne numer, asgje me shume, me ata je musliman i persoset ne aspektin liturgjik.....kurse islami politik njeh nje gjeneze tashme 1400 vjecare, dhe ne baze te saj mund lirshem cdo argument dhe kunderargument ne menyre te sterholluar te analizohet.

tung
    albanish by nature

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Uroj që të bëhëm si ai, .
    Si hoxh krroqja a?

Jo na si ai nuk bëhemi, Shqiptari i mirfillt është e pa mundur ti përngjanë atij, i krishteri asesi, ne përpiqemi ti bëjmë njerëzit të shkojnë në parajsë, bile nëse di se një njeri shkon ne ferr, ne lutemi për at njeri, kurse ky krroqja - hoxhë psikopati - argat i dreqit te mallkuar, ky lufton për ferr, është bir ferri dhe atij i shërben, bile mundësisht te shuan humanizmin dhe dashurinë hyjnore. Nuk ka faj sepse ishte Aishja (allahu u gëzoftë me të) ajo qe la gjurmë të "mira", veç se njiher e kishte pa humbur rrugën – u ndal në kaçuba për ta bë shurrën dhe kishte pa metë në pyll, s’ka gajle, pas një kohe ja kthyen Muhes prapë, hajde vlerë hajde. Ndërsa kti far burri të pikatur me pyka verri, vetëm atje te këpurdhat, atje ne shpella mund të ja gjejshë shokun, është i pa shoq.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Faqja 46 prej 86 FillimFillim ... 36444546474856 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •