Close
Faqja 45 prej 86 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 441 deri 450 prej 852
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Zvicra eshte i krishtere, muslimanet jane emigrant qe kane ardhur 30 vitet e fundit.

Imagjino sikur nje prift te thoshte qe "Muhamedi e ka vendin midis ferrit", dhe neser ai te shkonte ne Arabi, si do te reagoheshit ju?
    Ska nevojë të thuash sikur.
    Dante Aligeri tha se Muhammedi e ka vendin në ferr, askush nga muslimanët nuk po e shanë.
    Dr. Shefqet Krasniqi nuk po shkon në Vatikan por në Zvicër aty ku ka 430 000 musliman apo rreth 5% të popullatës.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ska nevojë të thuash sikur.
    Dante Aligeri tha se Muhammedi e ka vendin në ferr, askush nga muslimanët nuk po e shanë.
    Dr. Shefqet Krasniqi nuk po shkon në Vatikan por në Zvicër aty ku ka 430 000 musliman apo rreth 5% të popullatës.
    Askush nga krishteret nuk e ofendoj Shefqetin, por ishte vete qe i ofendoj keta...e din dallimin tani?...tani bon si i pafajshem dhe thua pse nuk po e lejojne, vetem logjiko pak.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

"Çka mendoni për Nënën Terezë e cila iu ka ndihmuar shumë të varfërve, shumë jetimave, por megjithatë ka qenë jo-muslimane ku e ka vendin ajo?
    Midis Xhehennemit, fell, midis Xhehennemit e ka vendin..."
    Ky është një mendim bindje e jotja, edhe dëshirë, nuk ndërhyjë sepse ashtu ke vendosur, por unë ndaj mendimin me ty. Mendimin për ty dhe mendimin për Nënë Tereza, qe do të thotë, Nënë Tereza ka marrë shumë çmime nderkombëtare sa ishte ne këtë botë, ekziston Historia e sajë, tash ajo është e lumtur dhe pritet të shpallet shenjt, kjo është një e vërtetë, Gjyqi i takon Zotit. Ndërsa për ty, ajo qe shoh është se me këto lloj gjykimesh dhe mendimesh, shihet një ferr ne ty ne ketë botë, ndërsa për boten tjetër mbetet qe Zoti të gjykoj - nuk pretendoj të ndërhyjë në kompetencat e Zotit.

Gjithsesi e përsëris se, ai “zot” qe është kundër atij personi qe ne emër të Zotit i kushton tërë jeten njeriut dhe humanizmit, ai "zot" qe është kunder humanizmit, dashurisë, përkujdesjes ndaj jetimeve, ndaj të varfërve, ndaj grave veja, ndaj të shtypurve, ndaj të sëmurëve, ndaj atyre qe kanë uri, ndaj pleqve dhe plakave...., nëse është kundër këtyre vlerave, ai “zot” është “zot” rrenacak dhe shumë idiot dhe kurrë mos shkoftë asnjë njeri te ai idiot, ai është kundër vlerave qe do të thotë - është anti vlerë, apo ma thjeshtë, ai “zot” nuk ka vlerë fare - ai është rrugë djalli dhe errësire.

ja një lutje nga Nëna Tereze per ata qe duan ta qojnë në ferr:

"O Zot, hapna sytë tanë, që të mund të shohim Ty"!

‘Hapna sytë tanë, o Zot!”
    O Zot, hapna sytë tanë, që të mund të shohim Ty
    në vëllezërit e motrat tona.
    Hapna veshët tanë, që t’i dëgjojmë thirrjet
    e atij që ka uri, që ka të ftohtë e frikë,
    të atij që është i shtypur dhe i përbuzur.
    Hapna zemrën tonë, o Zot, që të mund të mësojmë
    ta duam njëri-tjetrin
    ashtu si na do Ti.
    Përtërije vazhdimisht në ne, Shpirtin tënd, o Zot,
    që të jemi të lirë e të bashkuar në emrin Tënd të shenjtë. Amen
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 17-02-2011 më 22:17
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ky është një mendim bindje e jotja, edhe dëshirë, nuk ndërhyjë sepse ashtu ke vendosur, por unë ndaj mendimin me ty. Mendimin për ty dhe mendimin për Nënë Tereza, qe do të thotë, Nënë Tereza ka marrë shumë çmime nderkombëtare sa ishte ne këtë botë, ekziston Historia e sajë, tash ajo është e lumtur dhe pritet të shpallet shenjt, kjo është një e vërtetë, Gjyqi i takon Zotit. Ndërsa për ty, ajo qe shoh është se me këto lloj gjykimesh dhe mendimesh, shihet një ferr ne ty ne ketë botë, ndërsa për boten tjetër mbetet qe Zoti të gjykoj - nuk pretendoj të ndërhyjë në kompetencat e Zotit.

Gjithsesi e përsëris se, ai “zot” qe është kundër atij personi qe ne emër të Zotit i kushton tërë jeten njeriut dhe humanizmit, ai "zot" qe është kunder humanizmit, dashurisë, përkujdesjes ndaj jetimeve, ndaj të varfërve, ndaj grave veja, ndaj të shtypurve, ndaj të sëmurëve, ndaj atyre qe kanë uri, ndaj pleqve dhe plakave...., nëse është kundër këtyre vlerave, ai “zot” është “zot” rrenacak dhe shumë idiot dhe kurrë mos shkoftë asnjë njeri te ai idiot, ai është kundër vlerave qe do të thotë - është anti vlerë, apo ma thjeshtë, ai “zot” nuk ka vlerë fare - ai është rrugë djalli dhe errësire.

ja një lutje nga Nëna Tereze per ata qe duan ta qojnë në ferr:

"O Zot, hapna sytë tanë, që të mund të shohim Ty"!

‘Hapna sytë tanë, o Zot!”
    O Zot, hapna sytë tanë, që të mund të shohim Ty
    në vëllezërit e motrat tona.
    Hapna veshët tanë, që t’i dëgjojmë thirrjet
    e atij që ka uri, që ka të ftohtë e frikë,
    të atij që është i shtypur dhe i përbuzur.
    Hapna zemrën tonë, o Zot, që të mund të mësojmë
    ta duam njëri-tjetrin
    ashtu si na do Ti.
    Përtërije vazhdimisht në ne, Shpirtin tënd, o Zot,
    që të jemi të lirë e të bashkuar në emrin Tënd të shenjtë. Amen
    Fakti më flagrantë është se Majka Tereza nuk e bëri për Zotin.

Fjalët që citove ti nuk janë të miat, ato i tha Dr. Shefqet Krasniqi

"Çka mendoni për Nënën Terezë e cila iu ka ndihmuar shumë të varfërve, shumë jetimave, por megjithatë ka qenë jo-muslimane ku e ka vendin ajo?

Ti je hija e Kastriotit

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Jo per at "zot" tëndin dhe te hoxh Krasniqit sigurisht se nuk bëri, jam i sigurtë per atë.

E dyta; ajo qe po shoh qe po perseritë "Majka" si duket ta lan amanet shkiet apo ku eshte halli?
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Jo per at "zot" tëndin dhe te hoxh Krasniqit sigurisht se nuk bëri, jam i sigurtë per atë.

E dyta; ajo qe po shoh qe po perseritë "Majka" si duket ta lan amanet shkiet apo ku eshte halli?
    Epo, po pretendohet për të njejtin Zot, kurse realisht siç shihet në dokumentar kjo i la të vuajnë njerëzit

Jo, këtë emër "Majka" zakonisht e perdori për të vetquajturat "Nëna" e të cilat nuk kanë lidhje me Shqiptari.
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Zvicra eshte i krishtere, muslimanet jane emigrant qe kane ardhur 30 vitet e fundit.

Imagjino sikur nje prift te thoshte qe "Muhamedi e ka vendin midis ferrit", dhe neser ai te shkonte ne Arabi, si do te reagoheshit ju?
    Ska shtet krishter kerku ne bot

vetem vatikni ju ka mbet perkohsisht, edhe aj si Stambolli do te bahet

une per veti ende skam ndegju , republika kristiane e zvicres apo te ngjajshme,

edhe kure ska me pas,

ton po konventojn ne Islam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536

http://www.youtube.com/watch?v=fFhUrEO_k5c

Fjalët që citove ti nuk janë të miat, ato i tha Dr. Shefqet Krasniqi

http://www.youtube.com/watch?v=IML-Q...eature=related
    postim shum i fort. po nuk po ja rok kryt ketyre.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Burr i mirë dhe i pykatun me pyka verri!!!

Kujdes se ta pret biletn per ne ferr ky menjeher, argat i ferrit - veq atje i qon njerezit ky!!
    Njesoj si ato dod gjergjat dhe shan zefat e tu.

Qe tregojn se cila esht fe e gabume dhe cila jo. Bile dhe Bibla po thot se vetem me krishterim shpetohet , ja pyte Shan Zefin nese sbeson.

Krejt kto dodat e shanat jan fjal embel , shum poetik-romantik , deri sa tju bijn maskat , pastaj krejt bohen gjakpirsa si Anton Kcira , problemi asht te maskat , si ne karneval jan bo, asnjoni me ftyr te vertet.

Mendoj se duhet me e mbyll ket tem , sa per fund me thon ate qe duhet ta kupton cdo i krishter dhe cdo musliman :

- Per krishteret , besimtaret e feve tjera , llogariten si te humbur dhe qe nuk mund te jen te shpetuar , pra rruga e vetme e shpetimit esht permes krishterimit.

- Per muslimanet , besimtaret e feve tjera monoteiste kan gjasa te shpetimit nese vertet e besojn nje Zot , pa i shoqeruar atij femij dhe shok, por aq jan ndryshuar kto fet monoteiste sa qe mund te thuhet Islami esht rruga e vetme. Allahu esht i meshirshem, na i falt mekatet , sepse njerez pa mekate nuk ka.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Aaaa sigurisht integrimi euro-atlantik është projekt i shqiptarëve musliman dhe dalë ngadal edhe po ndodh.
    Por fakti më i mirë është se në këtë projekt nuk është Majka Tereza dhe kështu e bën perjashtuese besimin katolik.
    Ndjekes shembullor i Prof Doc te Shkencave Islame, Hoxhe Krasniqi
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Faqja 45 prej 86 FillimFillim ... 35434445464755 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •